- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
sizi gönülden tebrik ediyorum yaa mükemmel mi desem muhteşem bi sonuç mu desem ne desem şaşırdım:44:rica etsem nasıl zayıfladığınızı öğrenebilirmiyim belki yazmışsınızdır ama gözden kaçırmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın.kısmetse önümüzdeki yaz düğünüm olucak ve vermem gereken bi 7 kilo var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
canım özelden yanıtladıminşallah düğününde çıtır bir gelin olursun:123:
Eki Görüntüle 430592 Eki Görüntüle 430601
Eki Görüntüle 430603 Eki Görüntüle 430604 Eki Görüntüle 430605 birtek ilk fotoğrafta hamileydim öbürlerinde hamilelik yok 2. fotoğrafı gören herkez hamile sanıyorda ama onu doğumdan 6 ay sonra çekmiştimşimdi bebeğim 9 aylık ama bitmedi daha vermem gereken 7 kilo var hedef 65
arkadaşlar beni, bilen biliyo ben değilim ordaki yazan kişi,,çalınmış hem yazılarım hemde resimlerim,,neyse gerekli işlemleri yapdım;yakın zamanda kalkar umarım o yalan diyet listesi,,ben 15günde değil 11ayda 20 kilo verdim,,79.8den 59.8e düşmüştüm,,orda 15günde 14kilo diyo inanılır gibi değil insanın vücudu nolur kaldıramaz bile,,neyse tekrar teşekkürler haber verdiğiniz için kızlar
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG]
sevgilera.s.
Ben de ekleyeyim bari kaydirigubbakcemile2
Önceki halim :Şimdiki halim:
resmin açılmıyor ki cnmEki Görüntüle 478793 burda ilk 23/03/2012 83 kg yım kızlar
bu da gecen hafta cekınmıstım 72 kg yım ınsl..bu hafta 70lerdeyımm nasılım???:26:
Eki Görüntüle 478791
tbkler suzann... kaç kilon kaldı vereceginn...ama bende acılıyor seker:))
Eki Görüntüle 478801 72 lık halimm bakalım bu acılacakmı :))
Eki Görüntüle 478802 83 lük halım4 ay oncekı halımm 11 kg gıtttı cok sukur
tbkler suzann... kaç kilon kaldı vereceginn...
yarın tartı gunum 70 geldıysem eger 10 kg kaldı hedef 60 ınsl.....kısa kdr hepsı gıdecek kavdumhepsını yuzsuzler gıtmek bılmıyorlar ayol
ben de resmimi koyayım dedim.ben 2 senede 40 kilo verdim:teytey:
bu önceki halim
[/IMG][/IMG]
bu da şimdiki halim
[/IMG]
sevgilera.s.
mükemmel gözüküyorsunkilolu halindede güzelsin ama zayıf halin bir başka
maşallah harikasın Allah bize de nasip eder İnşallah
insaallah verirsin en kısa zamanda iltedigin idael kiloya ulaşırsın....5 ay kadar oldu 7 kilo verebildim şimdide son beş kilo ..en önemlisispor yapmak onuda ben yapamıyorum:s bakalım zamanla veririm inş..bende
tbkler suzann... kaç kilon kaldı vereceginn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?