Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım özelden yanıtladıminşallah düğününde çıtır bir gelin olursun:123:

Kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum, hepiniz harika görünüyorsunuz

20 kilodan fazla veren ve bu kiloyu uzun yıllar taşımış ya da sık kilo alıp vermiş arkadaşlara soruyorum özellikle:

Kilo verdikten sonra sarkma problemi yaşadınız mı? :26:

triendy21 seni kutluyorum... 11ayda nasıl 20 kg verdin nasıl bir diyet yaptın bende 80 kg yum banada yarımcı olursan cok sevinirim lütfen.

acılmadı kı bu:))

Son düzenleme:
yarın tartı gunum 70 geldıysem eger 10 kg kaldı hedef 60 ınsl.....kısa kdr hepsı gıdecek kavdumhepsını yuzsuzler gıtmek bılmıyorlar ayol

insaallah verirsin en kısa zamanda iltedigin idael kiloya ulaşırsın....5 ay kadar oldu 7 kilo verebildim şimdide son beş kilo ..en önemlisispor yapmak onuda ben yapamıyorum:s bakalım zamanla veririm inş..bende

insaallah verirsin en kısa zamanda iltedigin idael kiloya ulaşırsın....5 ay kadar oldu 7 kilo verebildim şimdide son beş kilo ..en önemlisispor yapmak onuda ben yapamıyorum:s bakalım zamanla veririm inş..bende

ınsl..cnm gec olsun kalıcı olsunn dımı yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…