Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

İnsanın giyim tarzı bile ne kadar çok değişiyor sanki biri çok daha yaşlı biri çok daha genç gibi duruyor kg farkı ve giyiniş itibarıyla. 33 kilo vermişsiniz, çok güzel olmuşsunuz tebrikler

bir de sorular sormuşlar boyun kaç filan diye...yazıyı koyan kişi de sanki senmiş gibi 1.69 demiş, yoruma yorum yapmış...

evet gördüm,hem yorumbende yaptım 3tane,hemde siteye şikayet ettim,fakat ne yorumum onaylandı nede şikayetime cevap geldi kaçgündür,neyapmam gerek başka benimyaaa

İnsanın giyim tarzı bile ne kadar çok değişiyor sanki biri çok daha yaşlı biri çok daha genç gibi duruyor kg farkı ve giyiniş itibarıyla. 33 kilo vermişsiniz, çok güzel olmuşsunuz tebrikler

çok sağolun hakketen öyle aslında daha 20 yaşındayım çok yaşlı olduğum söylenemez ama kiloluyken 30 gibi duruyordum ve bu arada ben şişmanken hiç kıyafet almadım zayıflayıp eski kıyafetlerimin içine girmeye söz vermiştim kendime şimdi eskiler bol geliyor

72 kg olan fotoğrafınızda dahada zayıf duruyorsunuz. Boyunuz kaç merak ettim :44:

Kızlar hepinizi çok çok tebrik ederim. İnşallah bende tüm kilolarımı bitirdiğimde buraya ekleyeceğim fotolarımı

nihayet çabalarım sonunda işe yaradı kızlar,siteden resimlerimi kaldırmışlar şükür
burda insanlara moral olsun motive olsun diye foto koyuyoruz,gelipte fotolarınızı kullanabilirmiyiz deseler belkide izin vericez ama nerde,böyle hırsızlıklara hiç tahammülüm yok,bide kendisiymiş gibi kullanıyorsa sonuna kadar savunurum hakkımı
neyse geç oldu ama sonunda kaldırmışlar fotolarımı,rahatladım

canımm bizi ilgilendirmez herkez istediği resmi paylaşmakta özgürmüşş

CANIM YOK ÖYLE BİŞEY HERKEZ İSTEDİĞİ RESMİ İZİNSİZ PAYLAŞAMAZ BAŞKA SİTELERDE,OLURMU ÖYLE SAÇMA ŞEY

capslock açık kalmış pardon büyük yazılmış yazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…