Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam arkadaşlar ben de 2 haftadır bu forumu takip ediyorum ve acayip motivasyon sağlıyor kesinlikle, iki haftada 2 kilo verdim. Kilo verebilenleri tebrik ediyorum. Harikasınız

işte bunlarda son hallerimdii geçen 1hafta içinde çektiklerim

Eklentiler

• $FILE0044.JPG
    58,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $FILE0046.JPG
    57,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $FILE0049.JPG
    55,3 KB · Görüntüleme: 99
  • $FILE0050.jpg
    194 KB · Görüntüleme: 84
vermem gereken 3 kilom var 50 kiloma dönmek istiyorum, beceremiyorum ama çokta yemiyorum..

bana lütfen öneri !

vermem gereken 3 kilom var 50 kiloma dönmek istiyorum, beceremiyorum ama çokta yemiyorum..

bana lütfen öneri !

valla önerim diyet gruplarına girmen ben kilolarımdan ora sayesinde kurtuldumm,,ve ben 70-79 kg topicindeyim kilon öyle değilse bile kabul ediliyosun,daha demin 60lı kiloda birisi geldii,çok sıcak bulduğu için ortamıı,,bizde kabul ettikkorda herşeyi öğreniyorsun,yememen gerekenleri kaptanımız söylüyoo hepimiz yardımcı oluyorum moral oluyoruzz...

Teşekkür ederim arkadaşım

yafluuu,çok tatlı olmuşsun maşallah ...kimse demez 2 çocuk annesi diye...genç kız gibisin,zaten öylesinde

sağol ablacım bi ara çakıcaktımdedim ne genç kız gibisin diyon leeeyynn zaten öyleyim dicektimkii,sonunu okuyunca bi sevesim geldi senii ,du öpemde geçsiin,,teşekkür ettiimm sende öylesinn...ama daha yolumuz varr dimiii

trendy21 daha önceki kilolu fotolarınızı blamadım..hangi sayfada acaba..tebrik ederim..

bilmemki kim bilir nerdeeevalla bi ara koydumda baya oldu sanırım,bide son hallerimi koyayım dedim,,bütün fotolarım albümümde var hemde baya bi var yanii,,teklif gönderirsen bakabilirsin ancak çünkü arkadaşım olmayanlar bakamıyo,sonra silersin beni istersen

ucundan accuk kaldı fıstığım ....darısı diğer çıtır adaylarının başına...biz senle korumaya geçicez yavaş yavaş canımın içi

ucundan accuk kaldı fıstığım ....darısı diğer çıtır adaylarının başına...biz senle korumaya geçicez yavaş yavaş canımın içi

sona geldikçee cıvıttı benim kilolar amaa gitmiyo inatçı keçileerr...

Cok guzel kilo vermissiniz :26:

Benimde vermem lazim ama 4 kilo fazla degil diye dusunsemde ufacik boyum icin cok fazla. Gobisim cok ve basenlerim de cok

Sizlerin resimlerini gorunce bugun den basliyorum bende diyete. Bol sans dileyin bana

Arkadaşlar ayrı ayrı koymak zorunda kaldım şişko ve zayıflık halimi koydumm kiloluda 85 zayıfta 57 kiloyum
Ama şimdi yine kilo aldım çünkü 3ncüyü doğurdumm yine eskisi gibi olmak istiyoruymm 1 çuçuk yıl öncekii halimm yorumlarınızı bekliyorum

tebrik ederim canım...resmen iki resmi ayrı ayrı gösterseler ikisi farklı kişiler alakası yok derim okadar yani....kilo insanı nekadar yaşlı ve hantal gösteriyor,ikinci zayıf halinde resmen çocuk gibi kalmışsın...bir kere yaptıysan gene yaparsın kendine güven çünkü yöntemi bulmuşsunki vermişsin ....tebrikler

ewet lütfen soruyorum nasıl diyet bu paylaşırsan sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…