vermem gereken 3 kilom var 50 kiloma dönmek istiyorum, beceremiyorum ama çokta yemiyorum..
bana lütfen öneri !
valla önerim diyet gruplarına girmen ben kilolarımdan ora sayesinde kurtuldumm,,ve ben 70-79 kg topicindeyim kilon öyle değilse bile kabul ediliyosun,daha demin 60lı kiloda birisi geldii,çok sıcak bulduğu için ortamıı,,bizde kabul ettikkorda herşeyi öğreniyorsun,yememen gerekenleri kaptanımız söylüyoo hepimiz yardımcı oluyorum moral oluyoruzz...
işte bunlarda son hallerimdii geçen 1hafta içinde çektiklerim
yafluuu,çok tatlı olmuşsun maşallah ...kimse demez 2 çocuk annesi diye...genç kız gibisin,zaten öylesinde
trendy21 daha önceki kilolu fotolarınızı blamadım..hangi sayfada acaba..tebrik ederim..
sağol ablacım bi ara çakıcaktımdedim ne genç kız gibisin diyon leeeyynn zaten öyleyim dicektimkii ,sonunu okuyunca bi sevesim geldi senii ,du öpemde geçsiin ,,teşekkür ettiimm sende öylesinn ...ama daha yolumuz varr dimiii
ucundan accuk kaldı fıstığım ....darısı diğer çıtır adaylarının başına...biz senle korumaya geçicez yavaş yavaş canımın içi
Kızlar fotoları büyütüp bakarsanız farkı daha çok görürsünüz hala inanamıyorum yaaa
Eki Görüntüle 217215
Eki Görüntüle 217218
Eki Görüntüle 217219
Eki Görüntüle 217220
Eki Görüntüle 217221
Eki Görüntüle 217222
Eki Görüntüle 217223
Eki Görüntüle 217224
Eki Görüntüle 217225
Eki Görüntüle 217211
Eki Görüntüle 217212
Eki Görüntüle 217213
Eki Görüntüle 217214
Eki Görüntüle 217216
Eki Görüntüle 217217
trendy21 daha önceki kilolu fotolarınızı blamadım..hangi sayfada acaba..tebrik ederim..
mrhblr kızlar öncelikle tebriklerrr :lepi: bende doğumda 85 kiloyu gördüm oysa önce incecikdim (55 dim) sonra bi karar aldım neoluuyaa dedim kendi kendime bi silkelendim ve şuan 60 kiloyum ve hala plates+yürüyüş+dance'a dwm tabi bunların hepsini ewde yapıyorum bebeğim olduğu için,ben öle bi diet keşfettim ki daha önce duymadım böle bişy deneyen arkadaşlarım 21 günde 17 kilo verdiler 5 günde 5 kilo gibi bşy yani soran olursa yazarım,bende herkes gibi pazartesi başlıycam adettendir:jeyyar:gelişmeleri yazarım bi 7-8 kilo vermem lazım başarılar banaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?