• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fotoğraflar ve yazılar öylesine motive ediyorki...ilk baktığım gün tatlı canavarı olan ben birşey yiyemedim
istem dışı...beynimize gönderdiğimiz olumlu sinyallerle alakalı...ben bu sayede 11 kg vermiştim..
hepinize sağlıklı günler dilerim...umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

$ikili...JPG
$bu8.JPG
$BU7.JPG
$BU6.JPG
$BU4.JPG
$bu2.JPG
$buda geçer (153).JPG

Eki Görüntüle 283305
Eki Görüntüle 283306
Eki Görüntüle 283307
Eki Görüntüle 283308
Eki Görüntüle 283309
Eki Görüntüle 283310
$IMG1164A.JPG
$IMG1161A.JPG
$IMG1163A.JPG
$60.3.JPG
$61.4.JPG

trendy21 cim bu arada fotondan görundügü kadariyla karin bölgende fazla olmasada catlaklarin var galiba canim benimde felaket catlaklarim var 36 kilo aldim hamileligim suresince bacaklarim karnim felaket halde.

harika görunuyorsun canim ins birgun bende zayiflayif fotolarimi paylasirim sizinle.bu defa hic olmadigim kadar kararliyim zayiflamaya hatta gidip bir kac spor salonuyla konustum bile.bu arada diyet konusunada deginmek gerekirse ben dengeli beslenmeden yanayim.

trendy21 cim bu arada fotondan görundügü kadariyla karin bölgende fazla olmasada catlaklarin var galiba canim benimde felaket catlaklarim var 36 kilo aldim hamileligim suresince bacaklarim karnim felaket halde.

teşekkür ederim canım,,evet çatlaklarım var ve hiçte şikayetçi değilim..23 yaşındayım 20 ve 21 yaşında 2 doğum yaptım çtıpıtıyken karnım büyüyünce illaki çatladı ama fazla çatlağım olmadı altlarda oldu sadece ve dünya tatlısı 2 bebişimin eseri hiç takmıyorum:16:bende ilkinde fazla almadımda 2cide 76yı gördüm doğumda sonra yedim yedim süt olsun diye 80ne dayandım bende sağlıklı beslenerek verdim kilolarımı sadece buu:16::16::16:

merhaba ablalarım, çok güzel zayıflamışsınız hepinizi tebrik ederim.
ben de zayıflamak istiyorum, fakat gerçekten korktugum bir kaç şey var;

zayıfladıktan sonra göğüsleriniz deforme oldu mu? büyük göğüslerim var ve haliyle biraz sarkıklar. daha beter olmaktan korkuyorum.
zayıfladıktan sonra deriler sarkıyor mu? vucutta bir fazlalık deri çıkıyor mu?? kilo verirken daha kötü olmaktan korkuyorum bu yüzden diyet yapmaktan hep vazgeçiyorum.

bi ablam bana akıl versin.vermem gereken 10 kg var. ve gerçekten bu 10 kiloyu bu yuzden veremıyorum. aklımda hep bir görüntü var, gögüslerim sarkmış, göbeğim pantolonun üstünden sarkmış, popom dümdüz olmuş :S gerçekten korkuyorum :18:

merhaba ablalarım, çok güzel zayıflamışsınız hepinizi tebrik ederim.
ben de zayıflamak istiyorum, fakat gerçekten korktugum bir kaç şey var;

zayıfladıktan sonra göğüsleriniz deforme oldu mu? büyük göğüslerim var ve haliyle biraz sarkıklar. daha beter olmaktan korkuyorum.
zayıfladıktan sonra deriler sarkıyor mu? vucutta bir fazlalık deri çıkıyor mu?? kilo verirken daha kötü olmaktan korkuyorum bu yüzden diyet yapmaktan hep vazgeçiyorum.

bi ablam bana akıl versin.vermem gereken 10 kg var. ve gerçekten bu 10 kiloyu bu yuzden veremıyorum. aklımda hep bir görüntü var, gögüslerim sarkmış, göbeğim pantolonun üstünden sarkmış, popom dümdüz olmuş :S gerçekten korkuyorum :18:

canım sağlıklı bi diyet ve sporla asla böyle olmaz ki aksine şekil alır karnın popon göğüsleri bilmiyorum ama

teşekkür ederim canım,,evet çatlaklarım var ve hiçte şikayetçi değilim..23 yaşındayım 20 ve 21 yaşında 2 doğum yaptım çtıpıtıyken karnım büyüyünce illaki çatladı ama fazla çatlağım olmadı altlarda oldu sadece ve dünya tatlısı 2 bebişimin eseri hiç takmıyorum:16:bende ilkinde fazla almadımda 2cide 76yı gördüm doğumda sonra yedim yedim süt olsun diye 80ne dayandım bende sağlıklı beslenerek verdim kilolarımı sadece buu:16::16::16:

masallah canim Allah bagislasin kimse inanmiyordur 2 cocuk annesi olduguna cok güzel bir duygu olsa gerek.Bir kac gundur basari öykunu ve bu konuyla ilgili yazilarini okudum gercekten taktir ettim.Azmin zaferi bu olsa gerek.egerki bir gün olurda 50 leri görursem bil ki sayende tsk ediyoum ve destegini bekliyorum canim banada yardim et

maşallah canım ,hayran kaldım valla azmine :)

MErbaha KK'ını çıtır bayanlarııı

:2: baktıkça gördüm ki ben nee iradesiz nee homiligırtlak birr kızımm. Daha yaşım 22 boyum 1,68 ama kilom da 68 :43: hep diyet halindeyim, hep kendimi frenlemeye çalışırken buluyorum hep yarın başlayacağım triplerindeim diyet modundan çıkmıyorum ama ne hikmetse kilo alımını da durduramıorum pazartesi başlayıp salı diyeti bitirenlerdenimmm :26::43::43: oofffff.. offf... şubat gibi sözümüz olacak benim çıtı pıtı bişe olmam gerekirkenn ben hiç oralı olmamayı inatla sürdürüorum aslında farkındaım ama kaçıyorum kendimden. yalanların arkasına sığınıp duruorumm :43: spor da yapamıorum odun gibiyimm :52::14: hemen toparlamalıyım kendimii işime bile engel oluo yemek yeme isteğim tam bir bağımlıyımmm ooffofffffff :14: allah'ım sen yardımm ett...

Zayıflamayı başarmış, nefsini yenmiş tüm kk bayanlarını tebrik ediyorumm.. Bende bu kervana katılıcammm bendeeeee!!!! :47::41:

insan kilo verince genclesiyor yaa... inanilmaz bir sey.. 4kilo verdim, en bi 4kilo daha vermek istiyordum.. ama bu MUHTESEM fotograflari görünce hedefimi yükselttim, neden o güzel görüntü olmasin dedim vee 7kilo vermeye karar verdim o zaman manken gibi olcam inssaaallllllaaaahhh :52::52::52::52: eski kilom da iyiydi ama fazlasini vercem iste acayip gaza geldim :10::10::10:

burada fotoğrafları görünce bana da zayıflamak için hırs geldi. ben 63 kiloyum. kilo fazlam çok değil ama bacaklarımla problemim var. üst vücuduma göre çok kalın kalıyorlar. kilo verdiğimde bacaklarım incelir mi acaba? kilo verenler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

burada fotoğrafları görünce bana da zayıflamak için hırs geldi. ben 63 kiloyum. kilo fazlam çok değil ama bacaklarımla problemim var. üst vücuduma göre çok kalın kalıyorlar. kilo verdiğimde bacaklarım incelir mi acaba? kilo verenler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

tatlim eger ki vücudun bi bölümü diger yerlerine göre büükse istedigin kadar kilo ver o yer incelse de yine diger yerlere göre büyük kaliyor maalesef :50::50::50: benim de ayni sorun yanlarim da var... arkadasim acayip kilo verdi ama yine de üste bedeni assagiya göre kalin duruyor.. iyi tarafi kilo verince hani kücülüyor ya birza, eskisi kadar göze batmiyor o kadar..

arıyom arıyom bulamadım hatce-07 biri 21 günlük diyeten bahsetmişş nasıl olduğunu yazmışmı ben kaçırdım göremedim yahu

Back