• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba hanımlar.Benim hayatımın değişmesi,daha doğrusu değişmeye başlaması kk da başarı öykülerini okuyup,bu resimleri görmemle başlamıştı.Bu sebeple tanımadığım ama beni hayatımın en doğru yolculuğa çıkaran sizlere çok teşekkür ediyorum.1 şubat 2011'de 105 kg ile diyete başladım.1 ağustos 2011'de ise 79 kg'ı görmüş oldum,yarın 1 eylül ama :1: 7 ayda 26 kg verdim,daha verecek 21 kg var ama şimdiden başlangıç ve şu andaki resmimi koymak istedim,diyete başlayamayan,başarabilir miyim diye korkan tanımadığım kader arkadaşlarım için.Şimdi fark belki de o kadar büyük oranda belli değil ama,yine de bu fark bile ikna edici olacaktır diye düşünüyorum.Korkmayın,başaracaksınız :66: Ben cuma zayıflama takımlarından 7. takımdayım,bir takıma girmek de çok iyi bir motivasyon kaynağı oluyor.Ben 30 yaşıma kadar bekledim bu kararı almak için,sizler ne olur geç kalmayın karar aşamasından olan hanımlar;başaracaksınız :66:
Eki Görüntüle 249355 1 şubat 2011=105 kg.
Eki Görüntüle 249356 1 eylül 2011=79 kg

öncelikle çok çok tebrik ederim canım seni:46:ben çok iradesiz bir insanım maalesef:((hayatım boyunca hiç diyet yapmadım.yaşım 30 oldu ve 87/88 kilo arasında gelip gidiyorum:((24 yaşıma kadar hep fittim,sonrasında bir hastalık geçirdim doktorum kilo alacağımı söyledi ama ben yine de dikkat etmedim:((((((((çünkü kendimi seviyordum 26 yaşımda 74 kiloya çıktım ama hala kendimi iyi hissediyordum nedense:36:düğünüme iki ay kala kendiliğinden 68 kiloya düştüm.ama evlendiğimin 2. ayı yine 74 kilo oldum.ve çu an 30 yaşımda 87/88 kiloyum ve artık biliyorum ki diyet yapmalıyım ama nasıl:17::17:
5 eylül pazartesi diyete başladım sadece 3 gün sürdü:17:çok utanıyorum bunu söylerken kendime çok kızıyorum:((((ve üstelik bu gece 2 dilim kocaman pastayı da mideme indirdim:17:diyorum ki ben nasıl bir insanım nasıl bir rahatlıktır bu:58:
yarın da tatile çıkıyoruz ve ben biliyorum ki orada da dikkat etmicem kendime,ertelemekten de yoruldum artık:((ben ne yapmalıyım kendimi nasıl motive etmeliyim,bıktım böyle şişman olmaktan:58::58::58:

arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum! suan 23 haftalik hamileyim ve hayatimda ilk defa 6li rakamlari gordum. 8 kilo aldim toplam. dogumdan sonra verebilecekmiyim diye endiselerim vardi, butun resimlere tek tek baktim motive oldum dogumdan sonra eski halime donebilecegime, teskkurler:)

yarın ilk işim resim yüklemek olacak.gecen sene 65 kılodan 56 kıloya dustum 2 ayda.su anda 58 kıloyum.sabah yuklerım resımlerımı :))

yarın ilk işim resim yüklemek olacak.gecen sene 65 kılodan 56 kıloya dustum 2 ayda.su anda 58 kıloyum.sabah yuklerım resımlerımı :))

tebrik ederim canım :3: neler yaptın,nasıl başardın onları da paylaşırsan benim gibi kilo vermek için çabalayan arkadaşlarıma ve bana yardımı dokunur :34: inşallah bende kurtulurum şu fazlalıklarımdan :31::31:

Yalnız bu resimlere bakarken bir şey daha farkettim insan zayıflayınca daha çok bakım yapıyor kendine buradaki tüm arkadaşları tebrik ediyorum darısı başıma :46::46::46::46:

$bu35.jpg $2.JPG $IMG_0239.jpg

burda tahmini 63 64 kıloyum.2 ayda 9 kılo verdım.aslında ozel bırsey yapmadım yedıklerıme dıkkat ettım her aksam yuruyus yaptım 7 8 km yurudum.bol su ıctım kepek ekmegı yedım.aksamları genelde mercımek yada tarhana corbası içtim.öğlen domates ve yogurt yedım.yaptıklarım bunlar tabıkıde arkamda sevgılımın destegıyle 2 ayda 9 kılo vermıs bulundum.bırde sirke içtim karım bolgemdekı yagları platesle destekleyerek erıttı.darısı basınıza kızlar :27: :27:

$IMG_6992.jpg $Fotoğraf0414.jpg $Fotoğraf0502.jpg

buda son halim.57 58 kılo arasında gıdıp gelıyorum.vermem gereken 2 kılocuk var.

Eki Görüntüle 255533 Eki Görüntüle 255534 Eki Görüntüle 255535

burda tahmini 63 64 kıloyum.2 ayda 9 kılo verdım.aslında ozel bırsey yapmadım yedıklerıme dıkkat ettım her aksam yuruyus yaptım 7 8 km yurudum.bol su ıctım kepek ekmegı yedım.aksamları genelde mercımek yada tarhana corbası içtim.öğlen domates ve yogurt yedım.yaptıklarım bunlar tabıkıde arkamda sevgılımın destegıyle 2 ayda 9 kılo vermıs bulundum.bırde sirke içtim karım bolgemdekı yagları platesle destekleyerek erıttı.darısı basınıza kızlar :27: :27:

Eki Görüntüle 255547 Eki Görüntüle 255545 Eki Görüntüle 255546

buda son halim.57 58 kılo arasında gıdıp gelıyorum.vermem gereken 2 kılocuk var.

Tek kelimeyle harikasın tbr ler....

Çok teşekkür ederim canım :70: Öncelikle daha 24 kilom var hedeflediğim 55 kg'a ama,yine de hedefin yarısının bile ortaya çıkardığı değişimi göstererek zayıflamak isteyenlere moral olsun istedim.Canım ben 1 şubat 2011 de buradaki başarı öykülerini okuyarak bu kararı aldım ve daha o gün diyetimi 1 yıla yaymayı,uzmanların önerdiği gibi ayda 3.5-4 kg vermeyi aklıma koymuştum.O yüzden şok diyetlere başvurmadım,amacım gidecek ve birdaha geri dönmeyecek sağlıklı bir incelmeydi.Gerçekten de 7 ay bitti ve 26 kilom gitti,aya tam 3.5 kg düşüyor.Nasıl bir program yaptın demişsin canım,öncelikle şu husus kimsenin gözünü korkutmasın ki;birden günde 45 dakika spor,3.5 litre su ile başlamadım.Bunlar zamanla oturdu.İlk 1 ay günde 10 dakika sporu zor yaptım,1 litre duyu bitiremediğim oldu ama 2. aydan itibaren hepsi rayına oturmaya başladı.Yani beyni ürkütmemek gerektiği düşüncesindeyim.
***İlk 15 kilomu kalori sayımı diyeti ile attım.Günde ağırlıklı olarak sebze ve protein olmak üzere,her öğünde birer dilim kepek ekmeğini içine dahil ederek 1300 kalori aldım.Yani hesap yaparak asla ve asla 1300 kaloriyi geçmedim.6 öğün yedim,çok acıkmaya fırsat vermeyecek ara öğünleri ihmal etmedim.Günde yarım saat spor yaptım ve 2 lt suyumu içtim.
***Sonraki 6 kilomu müsli diyeti ile verdim.Seçtiğim herhangi 2 öğünde 40 gr müsli,yarım muz ve 100 ml sütü karıştırıp yedim.Ara öğünlerde meyve galeta yedim ve serbest öğünümde dilediğimi abartmadan yedim.
Günde yarım saat spor yaptım ve 2 lt suyumu içtim.
*Sonraki 5 kilomu halen devam ettirdiğim Dukan diyeti ile verdim.Hedefime kalan 24 kiloyu da Dukan'la vermeyi düşünüyorum.
Bu arada ilk bir ay yalnızca 10'ar dakika spor yaptım günde.Sonra 2. ayla birlikte yarımşar saat yaptım.Gün geldi kendimi çok iyi hissettim 1.5 saat yaptım,gün geldi halsiz hissettim 5 dakika yaptım.Yani spor gözünüzü korkutmasın.İnanın günde düzenli 15 dakika bile kilo verişi çok hızlandırıyor.50 kilo verip,55 kiloya düştüğüm zaman da inşallah başarı öykümü resimlerle paylaşıcam.Diyete başladığım ilk günden beri her 3 kiloda bir kendimi resimliyorum;hem kendim farkı farkedebiliyorum,hem de diyete başlamak isteyip başlayamayan arkadaşlarım için umut olsun biriktiriyorum.Umarım hepimiz sağlıkla ve kalıcı şekilde kurtuluruz kilolarımızdan :70:

ne güzel ne tatlı anlatmışsın, kendini sıkmadan devam etmek en önemli şey sanırım bu yolda. umarım hiç aklımdan çıkarmam bu yazdıklarını.. sevgiler , tebrikler canım birkez daha..

off çok fenayım ...
Nasıl başarıyorsun ya ..
Bir türlü kaldıramıyorum kendimi ..
1 haftadır yürüşe gidecem gidemiyorum ..
evde otura otura şiştim , şiştikçe kendime olan inancımıda kaybettim
imdattt :(((((((

çok özendim kızlar ne güzel zayıflamışsınız harika görünüyor ikinci fotoğraflarınız :) umarım bende zayıflarım ben 79 kiloyum 60 kilo ya düşmek istiyorum umarım bende istediğim kiloya düşerim...

çok özendim kızlar ne güzel zayıflamışsınız harika görünüyor ikinci fotoğraflarınız :) umarım bende zayıflarım ben 79 kiloyum 60 kilo ya düşmek istiyorum umarım bende istediğim kiloya düşerim...

inşallah canım karar verdikten sonra bu mümkün,,en zor olan kısım zaten karar vermek ve başlamak sonrası çorap söküğü misali geliyo inan ,,başarılar..:34::34::34:

Canım resimlerine baktımda ne kadar güzel incelmişsin. Göbeğin için özel bişey yaptın mı hepsi geçti mi kız.

canım ben hiç spor yapmıyordum son aya kadar gitti kilolar ama son zamanlarda mekik çekiyorum göbeğim için,zaten başka biyerdede bişey yok,egzersizimi hergün yaparım amaa..çok faydasını görüyorum...:64::64:

canım ben hiç spor yapmıyordum son aya kadar gitti kilolar ama son zamanlarda mekik çekiyorum göbeğim için,zaten başka biyerdede bişey yok,egzersizimi hergün yaparım amaa..çok faydasını görüyorum...:64::64:

Helal olsun sana. Benimde göbeğim çok inşaAllah zayıflayınca geçer.

tebrik ediyorum hepinizi.süpersiniz.inşallah bende 2 ay sonra doğum yapıcam.onun sonrasında başlıcam bende .

tebrik ediyorum hepinizi.süpersiniz.inşallah bende 2 ay sonra doğum yapıcam.onun sonrasında başlıcam bende .

zaten emzırırken gıdıyor kılonnn bol bol emzır cok guzek kılo gıdıyorrrrr kılo dıye sutun gıtmesın bol yesıllıkk bolsu arkadasım oyle zayıfladıııııı darısı 2 ay sonra senın basına olsn cnmmmmmmm

Back