• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok guzel kilo vermissiniz :26:

Benimde vermem lazim ama 4 kilo fazla degil diye dusunsemde ufacik boyum icin cok fazla. Gobisim cok ve basenlerim de cok :59:

Sizlerin resimlerini gorunce bugun den basliyorum bende diyete. Bol sans dileyin bana :52:
bolşanslar canıımm:71:
Arkadaşlar ayrı ayrı koymak zorunda kaldım şişko ve zayıflık halimi koydumm kiloluda 85 zayıfta 57 kiloyum
Ama şimdi yine kilo aldım çünkü 3ncüyü doğurdumm yine eskisi gibi olmak istiyoruymm 1 çuçuk yıl öncekii halimm yorumlarınızı bekliyorum
maşallah canım 3.cü haa,inan ben 3.ye cesaret edemem artık heralde ama bellide olmaz,daha bebeler ufak,,neysee tebr.ederim,ilk halinde nekadar büyük göründüğünün farkındasın dimii,sonki resimse genç kız maşallah çıtırcık olmuşsun,,:29:nasıl olsa artık nasıl zayıflayabildiğimizi doğru ve yanlışları biliyoruz,,endişe etme verirsin :64::64:

Tuğbamın ilk hali böyleydi..
Maşallah tuğba son halin muhteşemmmmm
nerden buldun onlarıı dicem sağol ama görünmemişkii,,kaçıncı sayfada bari onu yazsaydın,yada sayfanın linkini verseydiin...:59:bende merak ettim:27:

tebrik ederim canım...resmen iki resmi ayrı ayrı gösterseler ikisi farklı kişiler alakası yok derim okadar yani....kilo insanı nekadar yaşlı ve hantal gösteriyor,ikinci zayıf halinde resmen çocuk gibi kalmışsın...bir kere yaptıysan gene yaparsın kendine güven çünkü yöntemi bulmuşsunki vermişsin ....tebrikler

Çok teşekkür ederim yorumun beni çok mutlu etti inşallah birdaha başarabilirimmm

canım ya bu resimdeki sensen diğeri kim valla hiç alaka yok ne güzel vermişsin maşallah,darısı bana bende doğum yapalı 5 ay olacak 9 kilo ancak gitti, sende daha önce vermişsin yine aynı yolu dene verirsin ,bize anlatta nasıl verdiğini bizde yapalım ya...

2side benim canımm ,zayıfladığımda şişko halime annen gibi duruyor diyorlardı ,çok güzel duyguydu zayıf olmak yine olmak istiyorumm amaa hergün erteliyorumm her pazartesi başlıyacağım göya

Hepinize teşekkür ederim daha önceleri bu topiğe bende resim kopyup kaldırmıştımm bu topikk ilk açıldığıı senee

Bende diyet yarışmalarında yarıştım 2007 yılında kaç yıl geçmiş maşallah

hatice_07 kullanıcısından alıntı
mrhblr kızlar öncelikle tebriklerrr :lepi: bende doğumda 85 kiloyu gördüm oysa önce incecikdim (55 dim) sonra bi karar aldım neoluuyaa dedim kendi kendime bi silkelendim ve şuan 60 kiloyum ve hala plates+yürüyüş+dance'a dwm tabi bunların hepsini ewde yapıyorum bebeğim olduğu için,ben öle bi diet keşfettim ki daha önce duymadım böle bişy deneyen arkadaşlarım 21 günde 17 kilo verdiler 5 günde 5 kilo gibi bşy yani soran olursa yazarım,bende herkes gibi pazartesi başlıycam adettendir:jeyyar:gelişmeleri yazarım bi 7-8 kilo vermem lazım başarılar banaaa:)))

ewet lütfen soruyorum nasıl diyet bu paylaşırsan sevinirim canım

nasıl başardın ,neler yaptın ?

ınanmıyorum ne kadar degısıımısınn cok gusel olmuuusnnn resmen sen degılsınnnn yaaa super otesııı kılo nasıl degıstırıyor yaaaaaaaa zayıflıkta ınsanı sok edıyorr neyse cok guzelsınn darısı bızlerın basına cnmmmmm:52::52:

çok teşekkürler inşallah tekrar veririim bende yine şimdi öyle değilimm yeni doğum yaptım

hepinizi kutluyorum kızlar ne kadar azimlisiniz keşke bende başarabilsem.geçen sene doğum yaptım ve 85 kiloda takıldım kaldım yaşım 25 utanıyorum resmen bu halimden geçen ay dikkat edeyim yediklrime diyerek diyete başladım ancak 3 kilo verebildim bu sabah tartıldım yarım kilosu geri gelmiş neden öyle oldu anlayamıyorum birden çöktüm ümitsizliğe kapıldım en az 60 kiloya inmem gerek keşke bende başarabilsemde buraya fotolarımı koysam sizler gibi hepinizi canı gönülden kutluyorum.

hepinizi kutluyorum kızlar ne kadar azimlisiniz keşke bende başarabilsem.geçen sene doğum yaptım ve 85 kiloda takıldım kaldım yaşım 25 utanıyorum resmen bu halimden geçen ay dikkat edeyim yediklrime diyerek diyete başladım ancak 3 kilo verebildim bu sabah tartıldım yarım kilosu geri gelmiş neden öyle oldu anlayamıyorum birden çöktüm ümitsizliğe kapıldım en az 60 kiloya inmem gerek keşke bende başarabilsemde buraya fotolarımı koysam sizler gibi hepinizi canı gönülden kutluyorum.

canım bende 23 yaşındayım geçen sene 2.ci doğumumu yaptım ve kızım 6-7 aylıkken tartıda 80i gördüğümde böyle oldum :53:ve karar verdim ve başardıım,,herşey karar vermekle başlıyoo gerisi çok kolay inan,,hırslı ol ve başaracağına inan...ben hiç onun bunun diyetini yapmadım kendim araştırdım ve yanlışı doğruyu öğrendim ve uyguladım ve işe yaradı şimdi taş gibiyim:78::9:çokta mutluyum artık hiç utanmıyorum kendime özgüvenim geri geldii,şimdi anlıyorum eski fotolara bakınca,,nekadar hantalmışım nede kötü görünüyomuşum ozaman yemek tatlıydı süt olsun diye yiye yiye ne hale gelmişim,,neysee hiç üzülme başarırsıın,,:70:

hatice_07 lütfen açıkla şu diyetide bizde kurtulalım bu kilolardan.

canım o diyet kk nın diyet bölümünde var oraya bende girmiştim ama zor ve sıkıcı bir diyet 5 günde 4-4,5 vermiştim ben ,yalnız dikkat etmen gerek aynen geri geliyor, dikkat edersen almıyorsun 2 kere yaptığımdan deneyimledim ama inan şimdi yapmayı gözüm yemiyor, özü şu bir gün sadece meyve, bir gün sadece sebze vb şeklinde ve sabah ne yediysen akşama kadar o yeniyor, örneğin sabah 5 çeşit meyve mi yedin hep o meyveler yeni ekleme yok, gir oku yapanların paylaşımlarını gör daha rahat olur senin için, başarılar.....

İLBATUM şu diyete bir bende bakayımm inşallah geri gelen kilolarımdan kurtulurum

canım çayın tarifini alabilir miyim bende?

günydınlrr herkeslere..
diyet listemi tabiki sizinle paylaşırım. aslında çko klasik bi liste diyetisyenin bana verdiği,ama ben 72 kiloyken bana 2 ayda 12 kilo verdiren listeyi yazmak istemiorum çnkü cahilllikle uyguladığım bi diyetti, inanılmas az yiyodum aç yaşıyodum resmen,evet bayağ kilo vermiştim ama yan etkileri çoktu,saçlarım deli gibi döküldü vitaminsizlikten,sürekli halsizdim, yağlarım deil kaslarım gitmişti yine azcıkta olsa göbeğim vardı,acaip sinrlydim huysuzdum,ve diyeti bıraktıktan sonra 3 ay içinde 7 kiloyu geri aldım hiç dikkat etmedim. daha sonra lida kullandım, onunla acaip zayıfladım 54 kiloya kadar düştüm oda yağ deil kas eritiodu, ve aynen hızla kilolar geri geldi ilacı bıraktıktan sonra,,,
şuan 63 kilo falanım diyetisyenin haassas tartısında, normal tartıda 61.
size uyguladığım diyet listemi veriyim bu kas deil yağları eritio ve tamamen uyulursa 2 ayda rahatlıkla 8 kilo verdiriyo,ama kaçamak yok

sabah kalkınca 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 çay kaşığı bal ve limon koyyoruz su ılık olucak bunu içtikten sonra arkasından 2 bardak su içilicek.. arkasından 1 fincan eşil çay içilirse yağlarrrr gidioo kıslar aç karnına yeşil çay zayıflatır unutmayın..

10 dk snra
3 dmates 2 salatalık tuz eklenmicek
1 dilim yağsız beyaz peynir(light yoksa 10 dk sıcak suda bekletin tuzu çıksın)
2 dilim kepekli etimek yada 1 dilim kepek ekmeği

2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi

öğlen yemeği..
bir kase çorba (yağsız az tuzlu yapılrsa çok güsel olur)
bir tabak sebze yemeği ( sebze yemeği en fazla 1 yemek kaşığı yağla pişicek baharatla tatlandırılabilir)
yağsız bol salata yeşiilk doyana kadar ( sirke ve limonla tatlandırın yağ kymayın)
bi çay bardağı yoğurt

2 saat sonra bir meyva yada 2 tane kepekli light bisküvi

akşam yemeği
yağsız salata doyana kadar yenilebilir

akşam yemekleri 7 den önce yenmeli aslında ben hiç yemiorum akşamları sadece meyva yiyorum öle geçiştiriorum hiç yemem zaten akşam yemeği alışkanlık olmuş işte diyetisyen yemem gerektiğini sölüo ama ben yinede yemiorum..

bide gün içinde yapılıcaklar
- 2 litre su içilicek yemekten sonra sakın içmeyin hazımsızlık yapar en az 2 saat beklenmesi lasım yemekten önce içilirse mide dolu olur fazla yemezsiniz.
- yatarken bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke koyup için inanılmas faydasını görüceksiniz mide probleminiz varsa içine 1 kaşık bal koyun.
-en az yarım saat spor yapın ben çok faydasını gördüm şuan kilo fazlalığım olmasına rağmen en ufak bi selülitim yok. yada yürüyün imkanınız varsa
-ben bde metobolizma hızlandıran çay yapp içiorum eğer isterseniz tarfiini veririm arkadşımın annesi 10 kilo verdi o çayla

şimdilik bu kadar aklıma glirse daha yazarım bide motivasyon resmi koyuyıym banada gaz oluo emin olun çnkü burda 58 kiloydum :)

1040126.jpg

Sırf bana moral olsuun diye okuyorum okudukça daha da hırslanıyorum. Işten çıkınca hemen platese devam edicem. Ben sadece akşam 6 dan sonra yememekle haftada 1,5 kilo verdeim. Ama daha dikkatli davranmam gerektiğinin farkındayım. Zamanla 80 kilo olan ben diyet ve sporla 57 ye inmiştim. 59 da evlendim bir yılda 10 kilo aldım. şu an 66 ,5 kilyum. Sadece sağlıklı beslenerek devam edersek başarabileceğimin farkındayım. Allah tüm kadınları kilolarıyla barıştırır inşallah...

fotoğraflar insana umut veriyor en yakın zamanda bende foto yüklemek isterim kilo veripde tabii!!! 1.76 boyum 76 kiloyum veeeee kilolar artık yapıştı sanki beni terk etmiyooo:((((

öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar darisi benim basima.ins tartilarda 50 leri görmek banada bir gün nasip olur.yaklasik 2,5 yil once dogum yaptim hamileligim sirasinda doktorum gizli sekerim oldugunu,korkulacak birseyin olmasigini,dogumdan sonra gececegini soyledi.49 kiloyla hamile kalan ben gizli sekerinde etkisiyle doguma kadar 85 kiloya ulastim.suan da 77 - 78 arasi gidip geliyorum."ne yaparsam yapim gitmiyor bu kilolar" dusuncesindeyken yazilarinizi ve fotolarinizi gördum motive oldum hepinize cok tsk

Back