• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ı
cok tesekür ederim cnm valla kadınlarkulubü olmazsa nasıl birbirimizi motive edip nasıl morel vericegmizi bilmem valla.Sen nasıl verdin o kiloları bi tüyolar banada verdee bende basarayım :)))

valla canım sen gayet ii gidiyosun devam et bende çok su içip sağlıklı şeyler yiyerek vede akşam erkenden saat 6-7gibi günü kapatarak verdim bide burası sağolsun 70-79 kilo topiğindeyim aylardır orası çok ii geldi sağolsun kızlar motivede gazda üstlerine yoktu şimdide ben onlara gaz veriyorum:9:

kızlar ben kilo aldıktan sonra göğüslerim çok büyüdü.bu yüzden daha kilolu gösteriyo beni.zayıflayınca göğüslerde gidio mu.sarkma durumu nasıl oluyor

Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım :69:
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum :71::71:

58990693140017674609.jpg

36150651586441609538.jpg

çok hoş olmuşsunuz. tebrikler

Merhaba hanımlar.Benim hayatımın değişmesi,daha doğrusu değişmeye başlaması kk da başarı öykülerini okuyup,bu resimleri görmemle başlamıştı.Bu sebeple tanımadığım ama beni hayatımın en doğru yolculuğa çıkaran sizlere çok teşekkür ediyorum.1 şubat 2011'de 105 kg ile diyete başladım.1 ağustos 2011'de ise 79 kg'ı görmüş oldum,yarın 1 eylül ama :1: 7 ayda 26 kg verdim,daha verecek 21 kg var ama şimdiden başlangıç ve şu andaki resmimi koymak istedim,diyete başlayamayan,başarabilir miyim diye korkan tanımadığım kader arkadaşlarım için.Şimdi fark belki de o kadar büyük oranda belli değil ama,yine de bu fark bile ikna edici olacaktır diye düşünüyorum.Korkmayın,başaracaksınız :66: Ben cuma zayıflama takımlarından 7. takımdayım,bir takıma girmek de çok iyi bir motivasyon kaynağı oluyor.Ben 30 yaşıma kadar bekledim bu kararı almak için,sizler ne olur geç kalmayın karar aşamasından olan hanımlar;başaracaksınız :66:
Eki Görüntüle 249355 1 şubat 2011=105 kg.
Eki Görüntüle 249356 1 eylül 2011=79 kg

süper görünüyosun.tebrikler.bende şuan hamileyim zaten doğumdan öncede kilolarım vardı şimdi 80 oldum.inşllh doğumdan sonra(3 haftamız kaldı)zayıflamak istiyorum.

nev çok güzel görünüyorsun.tebrıkler..
Canım benim,çok teşekkürler :70: 50 kilo hedeflemiştim başlarken 1 yılda;26'sı gitti 7 ayda,geriye kalan 5 kilo için kaldı 7 ay,geri sayım başladı :66:

süper görünüyosun.tebrikler.bende şuan hamileyim zaten doğumdan öncede kilolarım vardı şimdi 80 oldum.inşllh doğumdan sonra(3 haftamız kaldı)zayıflamak istiyorum.
Kilon az canım,rahatça atacağına eminim :70:

Merhaba hanımlar.Benim hayatımın değişmesi,daha doğrusu değişmeye başlaması kk da başarı öykülerini okuyup,bu resimleri görmemle başlamıştı.Bu sebeple tanımadığım ama beni hayatımın en doğru yolculuğa çıkaran sizlere çok teşekkür ediyorum.1 şubat 2011'de 105 kg ile diyete başladım.1 ağustos 2011'de ise 79 kg'ı görmüş oldum,yarın 1 eylül ama :1: 7 ayda 26 kg verdim,daha verecek 21 kg var ama şimdiden başlangıç ve şu andaki resmimi koymak istedim,diyete başlayamayan,başarabilir miyim diye korkan tanımadığım kader arkadaşlarım için.Şimdi fark belki de o kadar büyük oranda belli değil ama,yine de bu fark bile ikna edici olacaktır diye düşünüyorum.Korkmayın,başaracaksınız :66: Ben cuma zayıflama takımlarından 7. takımdayım,bir takıma girmek de çok iyi bir motivasyon kaynağı oluyor.Ben 30 yaşıma kadar bekledim bu kararı almak için,sizler ne olur geç kalmayın karar aşamasından olan hanımlar;başaracaksınız :66:
Eki Görüntüle 249355 1 şubat 2011=105 kg.
Eki Görüntüle 249356 1 eylül 2011=79 kg
masallah yüz binkere :) peki nasil bir program yaptin kendine biraz bilgilendir bizi please darisi banaaaaaaaaaaaaaaaaa

masallah yüz binkere :) peki nasil bir program yaptin kendine biraz bilgilendir bizi please darisi banaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çok teşekkür ederim canım :70: Öncelikle daha 24 kilom var hedeflediğim 55 kg'a ama,yine de hedefin yarısının bile ortaya çıkardığı değişimi göstererek zayıflamak isteyenlere moral olsun istedim.Canım ben 1 şubat 2011 de buradaki başarı öykülerini okuyarak bu kararı aldım ve daha o gün diyetimi 1 yıla yaymayı,uzmanların önerdiği gibi ayda 3.5-4 kg vermeyi aklıma koymuştum.O yüzden şok diyetlere başvurmadım,amacım gidecek ve birdaha geri dönmeyecek sağlıklı bir incelmeydi.Gerçekten de 7 ay bitti ve 26 kilom gitti,aya tam 3.5 kg düşüyor.Nasıl bir program yaptın demişsin canım,öncelikle şu husus kimsenin gözünü korkutmasın ki;birden günde 45 dakika spor,3.5 litre su ile başlamadım.Bunlar zamanla oturdu.İlk 1 ay günde 10 dakika sporu zor yaptım,1 litre duyu bitiremediğim oldu ama 2. aydan itibaren hepsi rayına oturmaya başladı.Yani beyni ürkütmemek gerektiği düşüncesindeyim.
***İlk 15 kilomu kalori sayımı diyeti ile attım.Günde ağırlıklı olarak sebze ve protein olmak üzere,her öğünde birer dilim kepek ekmeğini içine dahil ederek 1300 kalori aldım.Yani hesap yaparak asla ve asla 1300 kaloriyi geçmedim.6 öğün yedim,çok acıkmaya fırsat vermeyecek ara öğünleri ihmal etmedim.Günde yarım saat spor yaptım ve 2 lt suyumu içtim.
***Sonraki 6 kilomu müsli diyeti ile verdim.Seçtiğim herhangi 2 öğünde 40 gr müsli,yarım muz ve 100 ml sütü karıştırıp yedim.Ara öğünlerde meyve galeta yedim ve serbest öğünümde dilediğimi abartmadan yedim.
Günde yarım saat spor yaptım ve 2 lt suyumu içtim.
*Sonraki 5 kilomu halen devam ettirdiğim Dukan diyeti ile verdim.Hedefime kalan 24 kiloyu da Dukan'la vermeyi düşünüyorum.
Bu arada ilk bir ay yalnızca 10'ar dakika spor yaptım günde.Sonra 2. ayla birlikte yarımşar saat yaptım.Gün geldi kendimi çok iyi hissettim 1.5 saat yaptım,gün geldi halsiz hissettim 5 dakika yaptım.Yani spor gözünüzü korkutmasın.İnanın günde düzenli 15 dakika bile kilo verişi çok hızlandırıyor.50 kilo verip,55 kiloya düştüğüm zaman da inşallah başarı öykümü resimlerle paylaşıcam.Diyete başladığım ilk günden beri her 3 kiloda bir kendimi resimliyorum;hem kendim farkı farkedebiliyorum,hem de diyete başlamak isteyip başlayamayan arkadaşlarım için umut olsun biriktiriyorum.Umarım hepimiz sağlıkla ve kalıcı şekilde kurtuluruz kilolarımızdan :70:

Back