- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
ı
cok tesekür ederim cnm valla kadınlarkulubü olmazsa nasıl birbirimizi motive edip nasıl morel vericegmizi bilmem valla.Sen nasıl verdin o kiloları bi tüyolar banada verdee bende basarayım :)))
50 kilo verdim canım toplamda.sarkmadım çünkü spor yaparak verdim kiloları.sarkmak bi yana acaip sıkılaştım:)
kızlar ilk resimdeki mavi eşarplı olan bnm 90 kiloydum ozamanlar yani geçtiqimiz haziran ayında öbür resimde 72 kiloyum geçen ay çekilmiştim bende kilo vermek istiyorum motivasyona ihtiyacım var diyorsanız sizi 70-79 topiqine bekliyorum..
Eki Görüntüle 159921 Eki Görüntüle 159920
çok güzel olmuşsunuz allah hepimize yardım etsin
Merhaba arkadaşlar, şu an kilo verme maratonumun ortasındayım.Geçen seneyi de dahil edersek toplamda 14 kilo vermiş bulunuyorum. 92 kilodan en son halim 78 kiloya kadar fotoğraflarımı paylaşmak istedim sizinle, umarım size de umut olur ve inşallah yine burada son durağım olan 70 kilo halimi de paylaşırım
Tabi buradan da bunca yolu gelmemi sağlayan ve bana güç veren 80-89 topiğindeki arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum
]5 ay oncekı ben ve yıne ben !!
Canım benim,çok teşekkürlernev çok güzel görünüyorsun.tebrıkler..
Kilon az canım,rahatça atacağına eminimsüper görünüyosun.tebrikler.bende şuan hamileyim zaten doğumdan öncede kilolarım vardı şimdi 80 oldum.inşllh doğumdan sonra(3 haftamız kaldı)zayıflamak istiyorum.
Kilon az canım,rahatça atacağına eminim
masallah yüz binkere :) peki nasil bir program yaptin kendine biraz bilgilendir bizi please darisi banaaaaaaaaaaaaaaaaaMerhaba hanımlar.Benim hayatımın değişmesi,daha doğrusu değişmeye başlaması kk da başarı öykülerini okuyup,bu resimleri görmemle başlamıştı.Bu sebeple tanımadığım ama beni hayatımın en doğru yolculuğa çıkaran sizlere çok teşekkür ediyorum.1 şubat 2011'de 105 kg ile diyete başladım.1 ağustos 2011'de ise 79 kg'ı görmüş oldum,yarın 1 eylül ama7 ayda 26 kg verdim,daha verecek 21 kg var ama şimdiden başlangıç ve şu andaki resmimi koymak istedim,diyete başlayamayan,başarabilir miyim diye korkan tanımadığım kader arkadaşlarım için.Şimdi fark belki de o kadar büyük oranda belli değil ama,yine de bu fark bile ikna edici olacaktır diye düşünüyorum.Korkmayın,başaracaksınız Ben cuma zayıflama takımlarından 7. takımdayım,bir takıma girmek de çok iyi bir motivasyon kaynağı oluyor.Ben 30 yaşıma kadar bekledim bu kararı almak için,sizler ne olur geç kalmayın karar aşamasından olan hanımlar;başaracaksınız
Eki Görüntüle 249355 1 şubat 2011=105 kg.
Eki Görüntüle 249356 1 eylül 2011=79 kg
Çok teşekkür ederim canımmasallah yüz binkere :) peki nasil bir program yaptin kendine biraz bilgilendir bizi please darisi banaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 141191
işte buda benim değişimim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?