heyy bayanlarrr hepiniz süpersiniz !azminize hayran kaldım şu anda ve acaip derecede gaza geldim ! 5-6 gündür yaptığım koşumu bugün yapmıycaktım mesela ama şimdi vazgeçtim,gidicem.inşallah ben de sizler gibi olabilirim :/ bu arada sormak istediğim birkaç şey var.16 yaşındayım 168 boy 60 kilo. Kahve içmeyi çok seviyorum hani şu nescafe 3ü bir arada var ya onlardan.bazı arkadşalar onlar kilo ve selülit yapıyor diyorlar doğru mu ? Bir de her gün 45 dakka koşuyorum ama eve geldiimde ölüyor oluyorum apartmanın merdivenlerini çııkamıyorumSizce 45 dakka yeterli mi ? Hadi bakalım kadınların gücünü gösterelim :d
heyy bayanlarrr hepiniz süpersiniz !azminize hayran kaldım şu anda ve acaip derecede gaza geldim ! 5-6 gündür yaptığım koşumu bugün yapmıycaktım mesela ama şimdi vazgeçtim,gidicem.İnşallah ben de sizler gibi olabilirim :/ Bu arada sormak istediğim birkaç şey var.16 yaşındayım 168 boy 60 kilo. Kahve içmeyi çok seviyorum hani şu nescafe 3ü bir arada var ya onlardan.Bazı arkadşalar onlar kilo ve selülit yapıyor diyorlar doğru mu ? Bir de her gün 45 dakka koşuyorum ama eve geldiimde ölüyor oluyorum apartmanın merdivenlerini çııkamıyorumsizce 45 dakka yeterli mi ? HADİ BAKALIM KADINLARIN GÜCÜNÜ GÖSTERELİM
merhaba arkadaslar bende buraya resım koymak istıyorum ama nasıl koyulur bılmıyorum bıde yuzunuzu nasıl karalıyosunuz gostermemek ıcın yardımcı olursanız sevınırım
kusura bakmayın sizi yalancı durumuna düşürmek istemem ama ben böyle birşeyin mümkün olduğuna inanmıyorum. Arkadaşlar 8 günde 8 kilo vermek için günde 7500-8000kcal harcamanız gerekiyor. Ben 40 dk hızlı yürüyüş yapıyorum da 300kcal harcayabiliyorum ancak. Mümkün mü bu ya?!?! Michael phelps diye bi yüzücü var hani, 11 tane altın madalya kazanmıştı pekin'de. Adam günlük 12000kcal besin yiyormuş, ama adam yüzücü ve haftada 30 saat çalışırmış. Düşünün yani o kaloriyi yakmak için adam günde ortalama 4-5 saat yüzüyor. Ama keyif yüzüşü değil tabi, onun nasıl bir hızla yüzdüğünü biliyorsunuz. şimdi hangimiz günde 5 saat bu tempoyla spor yaptığımızı ya da yapabileceğimizi iddia edebiliriz ki? Tekrar kusura bakmayın ama böyle gerçekten uzak şeyler yazmayın lütfen, ölüm orucu tutsanız, kaslarınız erise gitse yine de 8 günde 8 kilo verilmez...
canım önce cevapla diyip hani yazı yazıyosunya oraya gir,sonra sayfayı aşağı kaydır orda koyu renkte eklenti ekle yazar oraya tıkla dosya seç de pcden foto seç upload de sonra seçilileri ekle de bi,tir,,yüzünü gizlemek istediğin fotonu önce pcde aç,painte bas ve orda resimdeki yüzünü istediğin renkte kalemle karala kapat ,dosyaya bas farklı kaydet de masaüstüne kaydet buraya eklemek için oresmi seç yolla bukadarr
muhteşem bir değişim, inan gözlerim açık şekilde hayran kaldım..
ilk kareler
Eki Görüntüle 235341
Eki Görüntüle 235342
Eki Görüntüle 235343
Eki Görüntüle 235344
sonra çektiklerim
Eki Görüntüle 235349
Eki Görüntüle 235348
Eki Görüntüle 235347
Eki Görüntüle 235346
Eki Görüntüle 235345
Eki Görüntüle 235350
sonkiler kendimi öncekine nazaran hantal hissediyorum niyekinee 64kg
Eki Görüntüle 235352
Eki Görüntüle 235351
Eki Görüntüle 235353
64 ıle hantalmı benım tam tamına 11 kılo vermem lazım o begenmedıgınız hantallıga ulasabılmek ıcın
evet bırazcık kıskandım ama cok guzell olmussunuz tebrık ederım masallah dıyeyım nazarım degmesın
En baştan en sona kadar bütün resimlere baktım ara ara okudumda hepsini olmasa da.Arkadaşlar hepinizi can-ı gönülden kutluyorum.Umarım ben de bir gün buraya başarı öykümü koyabilirim.Ben de şuan 100 kilo civarındayım ve hemen hemen yarısını vermek istiyorum.1 sene zaman koydum kendime her ay 3-4 kilo giderse çoğu gitmiş olur diye düşünüyorum.Talin özellikle sen idolümsünmaşallah sana ve diğer bütün arkadaşlarıma
evet bi ara cok güzel saglıklı bi sekilde kilo vermistim sporumu yapıordum 59 tam ideal kiloma kavusmustum iste ozamanki hallerim(
59 kiloyken
1 aylık evliyken 63 kilo
ve bikac ay evliligin getirdigi mutluluktan dolayı canımız ne cekerse yedik yan yattık gel keyfim gel
bu hale gelmistim ( görenler bi kac aylık hamile sanıyordu()
73 Kİlo
Dur demenin vakti gelmisti artık soktaydım kendim o rakamları gördügümde onca yıl formumu korumusum evet git geller olmustu ama 70 li rakamları bukadar zamandır hic görmemistim.Cok zor olacaktı bana bunları vermek yabancı bi yere evliydim pek fazla benimle Yoldas olan kisiler yoktu.Zayıflama yolunda hic kimse yoktu ama yavasta olsa vermeye karar aldım bi baktım kendiliginden gidiyor kilolar...
71 kilo 70 Kilo
69 kilo 68 Kilo
ve en son halim 67 Kilo
Hedefime daha cok var biliyorum ama inanin evli olan arkadaslar beni cok ii anlalar eskiden cok kolay verilen kilolar artık okadar kolay gitmiyor bu kiloları 3 ay icersinde verdim yediklerime dikkat ettim en gec 6da yedim yinede bunada sükür diyorum.Benim daha önce ekledigim foto vardı evet ama ben bu fotoları kendim icin koyorum Motivasyona ihtiyacım var oldugu icin gördügüm zaman daha azimle olucagma inaniyorum. Herkese güzel saglıklı kilo vermeler arkadaslar.
ıCANIM TEBRİK EDERİM,KIZ VALLA FLİM SEYREDİYORUM GİBİ HİSSETTİM HİKAYEN VE FOTOLARIN,ÇOK GÜZEL OLMUŞ,gerçektende eviliyken kilolar çabuk gitmiyo haklısın,hatta ben hala inanamıyorum nasıl oluyorda evlenmeden önce tıka basa geceleri yediğim halde hiç kilo almıyordum,neyseki benim kilolar 2 gebelikte ve doğumdan sonra oldu,şükürki 62 evlendiğim kilomdu ulaştım az kaldı, ideal kilomda 58 benim için tabi ozaman mutlu olucam kolay gelsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?