Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bence normale ınmısın bıle canım 45 dk yeterlı 3 ü bır arada yerıne 2 sı ıcmenı tavsıye ederım en azından kosunun bosa gıtmemesı ıcın .

Merhaba,

Daha çok gençsin aslında, çok kilonda yok bence büyüme ve gelişme çağında olduğun için çok yüklenme kendine, spor yaparken de çok dikkatli ol gereksiz kas yapabilirsin...

Sevgiler

NoT: 3'ü bir arada nescafe için günde 1 tane içebilirsin fazlasının selülit yapma ihtimali tabi ki de var ...

merhaba arkadaslar bende buraya resım koymak istıyorum ama nasıl koyulur bılmıyorum bıde yuzunuzu nasıl karalıyosunuz gostermemek ıcın yardımcı olursanız sevınırım

merhaba arkadaslar bende buraya resım koymak istıyorum ama nasıl koyulur bılmıyorum bıde yuzunuzu nasıl karalıyosunuz gostermemek ıcın yardımcı olursanız sevınırım

canım önce cevapla diyip hani yazı yazıyosunya oraya gir,sonra sayfayı aşağı kaydır orda koyu renkte eklenti ekle yazar oraya tıkla dosya seç de pcden foto seç upload de sonra seçilileri ekle de bi,tir,,yüzünü gizlemek istediğin fotonu önce pcde aç,painte bas ve orda resimdeki yüzünü istediğin renkte kalemle karala kapat ,dosyaya bas farklı kaydet de masaüstüne kaydet buraya eklemek için oresmi seç yolla bukadarr

ben ınanıyorum çünkü 11 günde 9 kg vermiştim nasıl dersenız kahve ve sigara dan baska agzıma kırıntı dahi girmedi allahtan ölmemişim :)))))
:26:

sagolasın canım ıslerımı halledeyım eklıcem

64 ıle hantalmı benım tam tamına 11 kılo vermem lazım o begenmedıgınız hantallıga ulasabılmek ıcın

evet bırazcık kıskandım ama cok guzell olmussunuz tebrık ederım masallah dıyeyım nazarım degmesın

yok yok hantallığı üstümden attım şükür artık daha ii hissediyorum yine incelmeye devam ediyorum gidiyo kilolar,çok teşekkür ederim ayrıca inş.sende hedefine ulaşırsın,herşey kk sayesinde

En baştan en sona kadar bütün resimlere baktım ara ara okudumda hepsini olmasa da.Arkadaşlar hepinizi can-ı gönülden kutluyorum.Umarım ben de bir gün buraya başarı öykümü koyabilirim.Ben de şuan 100 kilo civarındayım ve hemen hemen yarısını vermek istiyorum.1 sene zaman koydum kendime her ay 3-4 kilo giderse çoğu gitmiş olur diye düşünüyorum.Talin özellikle sen idolümsün maşallah sana ve diğer bütün arkadaşlarıma

Tşkler canım,inşallah sende istediğin kiloya ulaşabilirsin

herkesi tebrik ediyorum herkes çok başarılı umarım yakında aranıza girerim şu anda 102 kiloyum şimdilik 85i görsem bana yeter en son ne zaman bu kilodaydım hatırlamıyorum bile ama bu sefer başaracam tabiki kk sayesinde

ilk resimde 65 kiloyum.şimdi 60a düştüm. ki ben 55 kilodan birden 10 kilo aldım.öğrencilik işte hedefim 57-58 falan inşallah artık :)
ayrıca üstümde aynı ceket ve aynı pantolon var

evet bi ara cok güzel saglıklı bi sekilde kilo vermistim sporumu yapıordum 59 tam ideal kiloma kavusmustum iste ozamanki hallerim (
59 kiloyken

1 aylık evliyken 63 kilo

ve bikac ay evliligin getirdigi mutluluktan dolayı canımız ne cekerse yedik yan yattık gel keyfim gel
bu hale gelmistim ( görenler bi kac aylık hamile sanıyordu ()
73 Kİlo

Dur demenin vakti gelmisti artık soktaydım kendim o rakamları gördügümde onca yıl formumu korumusum evet git geller olmustu ama 70 li rakamları bukadar zamandır hic görmemistim.Cok zor olacaktı bana bunları vermek yabancı bi yere evliydim pek fazla benimle Yoldas olan kisiler yoktu.Zayıflama yolunda hic kimse yoktu ama yavasta olsa vermeye karar aldım bi baktım kendiliginden gidiyor kilolar...
71 kilo 70 Kilo

69 kilo 68 Kilo

ve en son halim 67 Kilo

Hedefime daha cok var biliyorum ama inanin evli olan arkadaslar beni cok ii anlalar eskiden cok kolay verilen kilolar artık okadar kolay gitmiyor bu kiloları 3 ay icersinde verdim yediklerime dikkat ettim en gec 6da yedim yinede bunada sükür diyorum.Benim daha önce ekledigim foto vardı evet ama ben bu fotoları kendim icin koyorum Motivasyona ihtiyacım var oldugu icin gördügüm zaman daha azimle olucagma inaniyorum. Herkese güzel saglıklı kilo vermeler arkadaslar.

Son düzenleme:

CANIM TEBRİK EDERİM,KIZ VALLA FLİM SEYREDİYORUM GİBİ HİSSETTİM HİKAYEN VE FOTOLARIN,ÇOK GÜZEL OLMUŞ,gerçektende eviliyken kilolar çabuk gitmiyo haklısın,hatta ben hala inanamıyorum nasıl oluyorda evlenmeden önce tıka basa geceleri yediğim halde hiç kilo almıyordum,neyseki benim kilolar 2 gebelikte ve doğumdan sonra oldu,şükürki 62 evlendiğim kilomdu ulaştım az kaldı, ideal kilomda 58 benim için tabi ozaman mutlu olucam kolay gelsin hepimize

ı
cok tesekür ederim cnm valla kadınlarkulubü olmazsa nasıl birbirimizi motive edip nasıl morel vericegmizi bilmem valla.Sen nasıl verdin o kiloları bi tüyolar banada verdee bende basarayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…