Merhabalar,bende resimlerimi eklemek istedim.5.5 ayda 80 kilodan 62 kiloya düştüm.Darısı kilo vermek isteyen herkesin başınaEki Görüntüle 213666 Eki Görüntüle 213667
Tebrik ediyorum bütün hanımları.Benim 30 yaşıma kadar aralıksız kilo alıp,hiçbir zaman diyete başlayamayıp;105 kiloya çıktığım gün ve kararımı verdiğim aynı gün hala Rabbimin bir hikmeti kabul ettiğim bu siteyle tanışmamla başlar.Cuma zayıflama takımlarından 7. takımdayım şu an.Evet,ben de kilo verebilirim diyişim;diyet başarı öykülerini okumamla zihnime işlemiştir.Bu anlamda bu topikte süreç ve resimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Umarım ben de 40 kilo verip,diyet başarı öykümü yazabilir ve kilosu hayatını zindan eden kalabalıklara umut olabilirim.Daha 20 kilodan fazla var hedefime ulaşmama ama,ortalama 18 kilo vermiş halimi şimdiden paylaşmak istiyorum.İlki bundan 5.5 ay önceki 105 kilo halim,2.ise dün çektiğim 85.7 kilo halim.Eğer bu siteye üye değilsen,bu mesajı okuyorsan ve hiçbir ümidin yoksa zayıflamak ve hayatını değiştirmek adına aramıza katıl.Güç,birlikten doğuyor :118:
Tebrik ederim maşallah
Basen bölgendeki muhteşem incelme gözden kaçmıyor. Çok güzel olmuş çok.
Çok teşekkür ederim Elizabethdaha 20-25 kilom daha var ama,inşallah onlar da gidecek.Gerçekten senin de dediğin gibi bende en çok incelme diğer bölgelere nazaran kalçada oldu.Ben bunu direk basen incelten 21 günlük müsli programına bağlıyorum.Aklınızda bulunsun hanımlar
Tebrik ediyorum bütün hanımları.Benim 30 yaşıma kadar aralıksız kilo alıp,hiçbir zaman diyete başlayamayıp;105 kiloya çıktığım gün ve kararımı verdiğim aynı gün hala Rabbimin bir hikmeti kabul ettiğim bu siteyle tanışmamla başlar.Cuma zayıflama takımlarından 7. takımdayım şu an.Evet,ben de kilo verebilirim diyişim;diyet başarı öykülerini okumamla zihnime işlemiştir.Bu anlamda bu topikte süreç ve resimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Umarım ben de 40 kilo verip,diyet başarı öykümü yazabilir ve kilosu hayatını zindan eden kalabalıklara umut olabilirim.Daha 20 kilodan fazla var hedefime ulaşmama ama,ortalama 18 kilo vermiş halimi şimdiden paylaşmak istiyorum.İlki bundan 5.5 ay önceki 105 kilo halim,2.ise dün çektiğim 85.7 kilo halim.Eğer bu siteye üye değilsen,bu mesajı okuyorsan ve hiçbir ümidin yoksa zayıflamak ve hayatını değiştirmek adına aramıza katıl.Güç,birlikten doğuyor :118:
Canım bu program 21 gün uygulanıyor.21 gün boyu kendi tercih ettiğin herhangi 2 öğünde 30 gr müsli,100 ml süt ve yarım muzu kaıştırıp tüketiyorsun.Ara öğünleri klasik olarak meyve ve galeta ile yapabiliyor,3 lt suyunu hergün tüketiyorsun.Başlarken aldığın bel,göğüs ve kalça ölçülerinin 7'şer cm inceldiği 21 gün sonra görüyorsun.Gerçekten denedim ve 7'şer cm incelme yakaladım.tebrikler canım bayağı incelmişin..21 günlük programı anlatır mısın lütfen..
Çok teşekkür ederim canım,umarım hepimiz emeklerimizin karşılığını sağlıklı ve kalıcı bir şekilde alırıztebrikler canım ne güzelde olmuşun inşallah istediğin kiloya en yakınz amanda ulaşmanı temenni ediyorum hayatı zayıf halimizle yaşamak gibisi yokmuş şimdi daha ii anlıyorum istediğim kıyafeti bulmak dünyada paha biçilemez bi duygu çok mutluyum bu halime geldiğim için bende ohbe özlemeişim 62 kilo olduğum günleri şurda 2 kilo fazlam kaldı onlarda gittimi gelsin 58lik hedef çaba ve azim başarının vazgeçilmez kuralı
arkadaşlar bende resim koydum fakat 95 kiloluk resmim yok
bende 35 kilo verdim yukardaki resim 78 diğeri ise 70 kiloluk halim 60 kiloya düştüm fakat 60 kiloda çok zayıf görünüyorum kimse 60 olduğumu inanmıyor 50 kilosun diyorlar spor yaptığımdan olacak herhalde 95 kilodayken koymak isterdim ama yok
hiç bir ilaç kullanmadım zayıflama ilaçlarına karşıyım mutlaka spor yapın yoksa 95 kilodayken 60 kiloya 3 ayda biraz zor inerdim mutlaka yürüyüş yapın ben her gün sabah ve akşam yürüyordum
ne güzel azimli olmak canım süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?