tşk ederim cnm :)canım mükemmel görünüyosun tebrik ederim,ama ortadaki resminde daha ince görünüyosun benim fikrim tabii
tşk ederim cnm :)
ortadaki elbisee ince bir elbise kusur örtüyorr yanlarım e göbegimi kamufule etmiş
eşofmanlı isee eşofmanın kalın bir kemer var . ve bilerek açık renk giydimki bütün hatlarım çıksın diye biraz
daha yolum var ,göbek gitmsi lazım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...evamida-geliceksaglikli-yasam-gunlugum-4.html
işte kızlar şuan kardeşimin pcden girdiğim için fotolar benim pcde,oyüzden burdan bakın bakalım zahmet olmazsa sonra burayada koyucam,,,fotolar linkte tam sayfanın altında
sen ne yapdın yaa kutluyorum. en az 10 yaş daha geç duruyosun. azmınden dolayı kutluyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...evamida-geliceksaglikli-yasam-gunlugum-4.html
işte kızlar şuan kardeşimin pcden girdiğim için fotolar benim pcde,oyüzden burdan bakın bakalım zahmet olmazsa sonra burayada koyucam,,,fotolar linkte tam sayfanın altında
HEHE bende öyle sanmıştımcanım muhteşemsinnnnnnnn tebrik ederim seni
kızma ama ben ilk fotoğraftakini annen filan sanmıştım o kadar fark var yani:)))
tekrar tebrikler:)
tebrikler çok güzel bir değişim
tebrik ederim süper bir başarı. gerçekten müthiş görünüyorsun
henüz hedefime ulaşmama 5-6 kilo daha var ama eklemek istedim... karşılıklı motivasyon olsun
olumlu olumsuz her yoruma açığım
bu resimler de sanırım 76kilo falanım...
Eki Görüntüle 209595
Eki Görüntüle 209596
Eki Görüntüle 209597
bu resimler de 3 hafta önce çekildi, kilom 65-66 arasında ( şu anda 64 kiloyum daha inceyim tabiii)
Eki Görüntüle 209598
Eki Görüntüle 209599
Eki Görüntüle 209600
Eki Görüntüle 209601
kızlar bu kadar kilo ve4rmişsiniz çok güzellll amma merak ettiğim sarkmalar oldumu ? selülitler ne durumda ? acil lüften
valla bende sarkma olmadı hiç ama 2doğum yaptığımı göz önüne alırsak sadece göbeğim henüz tam gitmiş değil sanırım hiçte dümdüz olmıycak ama diğer hiç biyerimde sarkma olmadı sporda yapan biri değilim hiç,,kızlar bu kadar kilo ve4rmişsiniz çok güzellll amma merak ettiğim sarkmalar oldumu ? selülitler ne durumda ? acil lüften
3 hafta sonra spor+ diyete başlıyorum kızlar...
Umarım bende buraya eski ve yeni halimi koyup, başardım diyebilirim
Şuan başlıyamıyorum çünkü şehir dışındayım iş nedeniyle.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum bana çok moral oldunuz. Azmedip yarıda bırakıyodum çünkü her zaman...
şuanki kilom 79 sizce ne kadar zamanda verebilirim? ideal kilom 58miş dr' um söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?