Kilo verdikten sonra nasıl görünüyorsunuz? Motivasyon için resimlerimizi paylaşalım

• Konu Sahibi Konu Sahibi kawy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım mükemmel görünüyosun tebrik ederim,ama ortadaki resminde daha ince görünüyosun benim fikrim tabii
tşk ederim cnm :)
ortadaki elbisee ince bir elbise kusur örtüyorr yanlarım e göbegimi kamufule etmiş
eşofmanlı isee eşofmanın kalın bir kemer var . ve bilerek açık renk giydimki bütün hatlarım çıksın diye biraz
daha yolum var ,göbek gitmsi lazım:)

doğru canım otür elbiselerde bendede kusur örtüyo biraz aslında,benimde az yolum daha var inşallah onlarda gider gördünmü benim son fotoları kız hasta oldum kendime haaaa şekşi şekşi olmuşum

aaa buraya koymamışımdün çektiğim fotoları tühh

sen ne yapdın yaa kutluyorum. en az 10 yaş daha geç duruyosun. azmınden dolayı kutluyorum

banamı dedin onuyok canım beni yukardakiyle karıştırdın kesin çünkü o gerçekten 10 yaş genç görünüyo çünkü ben daha 23 yaşındayım

kızlaar dün kırmızı elbisemi buldum taa 79kiloyken giydiğim elbisemi ve biraz evvel buruşuk buruşuk giydim acayip şaşırdım ne güzel yaa ben neymişim ozamanlar:26::26:

en sonki değişik kırmızı elbisyide taa ozamanlardan beri bulamıyodum onla aynı yerdeymiş ve onun içine hsıkış pıkış zor giriyodum

bence bazi bayanlara kilo yakisiyo sende onlardansin bence,ayrica saclarin koyu renkken daha guzelmis,tabi tebrikler bu arada

kızlar bu kadar kilo ve4rmişsiniz çok güzellll amma merak ettiğim sarkmalar oldumu ? selülitler ne durumda ? acil lüften

kızlar bu kadar kilo ve4rmişsiniz çok güzellll amma merak ettiğim sarkmalar oldumu ? selülitler ne durumda ? acil lüften

40 kilo vermiş olduğum halde bende hiç sarkma yok çünkü sporla zayıfladım canım.ama biraz selülit var ama farkedilmeyecek kadar azx o da.spor yaparsanız minimum olur:=)

3 hafta sonra spor+ diyete başlıyorum kızlar...
Umarım bende buraya eski ve yeni halimi koyup, başardım diyebilirim
Şuan başlıyamıyorum çünkü şehir dışındayım iş nedeniyle.
Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum bana çok moral oldunuz. Azmedip yarıda bırakıyodum çünkü her zaman...
şuanki kilom 79 sizce ne kadar zamanda verebilirim? ideal kilom 58miş dr' um söyledi...

valla bende sarkma olmadı hiç ama 2doğum yaptığımı göz önüne alırsak sadece göbeğim henüz tam gitmiş değil sanırım hiçte dümdüz olmıycak ama diğer hiç biyerimde sarkma olmadı sporda yapan biri değilim hiç,,selülitte arkadaşın dediği gibi farkedilmiyo bile çok az ben gayet zayıflamamdan memnun kaldım sıfır hasar

bende başladığımda o kilolardaydım canım biraz fazlaymış gr farklaneyse işte ben 5-5.5 ayda vermişim ama başlarda bukadarda önemsemiyordum oda var,yani son 6 haftada 8.800kg vermişim ona baktım şimdi 25 mayısta 73.8kgmişim tam 6 hafta oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…