- 18 Şubat 2025
- 6
- -2
- 1
- 29
- Konu Sahibi tugba626262
-
Öncelikle paketli gıdalar tüketmekten vazgeçin.Eşim bana değer vermiyor hep gözü dışarıda bense kiloluyum yani 85 kiloyum bir 65 boyundayım bir türlü kilo veremiyorum vücudum hiç güzel değil sarkık yani bana yardımcı olur musunuz kendimi nasıl güzelleştir bilirim nasıl sporlar yapabilirim evde ne spor yapabilirim eşim bana değer vermemesi artık alışmış diyebilirim olabilirim yani ama hani evet beni uzuyor ama ona kendimi de göstermek istiyorum değişebileceğimi göstermek istiyorum ama nasıl yapabilecegimi de bir türlü yapamıyorum bana böyle bir arkadaş lazım yardımcı olabilir misiniz
Ben de kilo vermeye çalışıyorum canım..Ben yağsız,hafif şeyler yiyerek diyet yapıyorum çok rahat oluyor hem doyuyorum hem hafif ama tadı güzel olan birsürü şey var mutlu mutlu diyet yapıyorum tavsiye ederim.Eşim bana değer vermiyor hep gözü dışarıda bense kiloluyum yani 85 kiloyum bir 65 boyundayım bir türlü kilo veremiyorum vücudum hiç güzel değil sarkık yani bana yardımcı olur musunuz kendimi nasıl güzelleştir bilirim nasıl sporlar yapabilirim evde ne spor yapabilirim eşim bana değer vermemesi artık alışmış diyebilirim olabilirim yani ama hani evet beni uzuyor ama ona kendimi de göstermek istiyorum değişebileceğimi göstermek istiyorum ama nasıl yapabilecegimi de bir türlü yapamıyorum bana böyle bir arkadaş lazım yardımcı olabilir misiniz
Gözü dışarıda olan deyyus için değil kilo vermek elimle rüzgar bile yapmam. Çok değiştirmek istiyorsanız bir şeyleri ayı kocanızdan başlayınEşim bana değer vermiyor hep gözü dışarıda bense kiloluyum yani 85 kiloyum bir 65 boyundayım bir türlü kilo veremiyorum vücudum hiç güzel değil sarkık yani bana yardımcı olur musunuz kendimi nasıl güzelleştir bilirim nasıl sporlar yapabilirim evde ne spor yapabilirim eşim bana değer vermemesi artık alışmış diyebilirim olabilirim yani ama hani evet beni uzuyor ama ona kendimi de göstermek istiyorum değişebileceğimi göstermek istiyorum ama nasıl yapabilecegimi de bir türlü yapamıyorum bana böyle bir arkadaş lazım yardımcı olabilir misiniz
Canan KArataycıyım ben bu konuda. Sıkmadan, bıktırmadan sağlıklı beslenerek çok iyi kilo verdiriyor. Evde de leslei sanırım, yanlış yazmış olabilirim, youtubeden açıp yapabilirsiniz. Kısa zamanda güzel fark görürsünüz. Amma velakin eşiniz sırf dış görünüşe göre değer verecekse yanınızda olup olmaması konusunu bir daha düşünün bence.Eşim bana değer vermiyor hep gözü dışarıda bense kiloluyum yani 85 kiloyum bir 65 boyundayım bir türlü kilo veremiyorum vücudum hiç güzel değil sarkık yani bana yardımcı olur musunuz kendimi nasıl güzelleştir bilirim nasıl sporlar yapabilirim evde ne spor yapabilirim eşim bana değer vermemesi artık alışmış diyebilirim olabilirim yani ama hani evet beni uzuyor ama ona kendimi de göstermek istiyorum değişebileceğimi göstermek istiyorum ama nasıl yapabilecegimi de bir türlü yapamıyorum bana böyle bir arkadaş lazım yardımcı olabilir misiniz
Paketli gıdayı hayatından çıkartarak başla. Porsiyonlarını küçült.Eşim bana değer vermiyor hep gözü dışarıda bense kiloluyum yani 85 kiloyum bir 65 boyundayım bir türlü kilo veremiyorum vücudum hiç güzel değil sarkık yani bana yardımcı olur musunuz kendimi nasıl güzelleştir bilirim nasıl sporlar yapabilirim evde ne spor yapabilirim eşim bana değer vermemesi artık alışmış diyebilirim olabilirim yani ama hani evet beni uzuyor ama ona kendimi de göstermek istiyorum değişebileceğimi göstermek istiyorum ama nasıl yapabilecegimi de bir türlü yapamıyorum bana böyle bir arkadaş lazım yardımcı olabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?