• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo v

Çok abartılı bi kilonun yok neden bukadar taktinki bende 170 75 kiloyum sende aynı hemen hemen bence sevgilin olmaması bu sebepten değildir ben evliyim herkeste çok beğenir bence sen ona takilmissin

42 yaşındayım. Tiroid hastasıyım yıllardır. Hâlâ kilo kontrolüyle uğraşıyorum. Dikkat edersem veriyorum. Sistemi biliyorum ama arada kaçamak yaparsam hemen kilo alıyorum. Kilo vermek kolay, zor olan kilonuzu korumak. Ben yıllardır haftada 4 gün spor yaparım, çalışmama ve küçük çocuklarıma rağmen. Asansör asla kullanmam, her yere yürüyerek gitmeye çalışırım, hareketli yaşarım mümkün olduğunca. Hatta sırf kilo almanak için araba almıyorum. Bol su içerim. Karbonhidratı hayatımdan tamamen çıkardım, bu da çok önemli tabii. İsterseniz kilo verirsiniz!

Bence sana kilolu olman değil özgüvensiz olman çok şey kaybettiriyor.
Ne kilolu kadınlar var etraflarında bir sürü insan ve pozitif enerji yayıyorlar.

Benim de ergenlik çağımdan bu yana kilo sorunum vardı. Evet görsel açıdan kötü hissedince özgüven de düşüyor. Ben de hep içime kapandım. Kendimi sakladım..

80 e kadar çıkmıştım bir ara. Ortalamam da hep 75 idi.
Ta ki epilepsi yüzüden vitamin takviyesine başlayana kadar. Biraz da yürüyüşle 62 ye kadar düştüm.
Doktora gidip kan değerlerine baktır.

Dönem dönem 5 kilo civarı alır veririm. Hamile kalırsam kesin 100 olurum derdim önceden. 80 ile doğum yapıp çalıştığım için 1 sene içinde 65 e indim. Ramazan ayı ile birlikte de 60 oldum..

Hareketsiz bir yaşantın varsa ne yaparsan yap kilo veremezsin. Ama en önemlisi kendine güvenmek..

Son düzenleme:
Dün tlc kanalında 106 kilo veren bir kadının deri gerdirme ameliyatını izledim de 10 15 kilo ne ki? dedim..
Mide ameliyatı olmuş olsalar da her şey beyinde başlıyor işte..

:olamaz:
Size yanlış diyet listesi mi uygulandı acaba?

Kaç kilo aldınız?
2 kilo aldm 1200 kalorilik diyet uyguladı ama sürekli yiyosun değişik bişeydi. 2 hafta uyguladım biraktm kendimce karatay yaptm spora gttm 8 kilo verdm 4 ayda evet fazlasi verilebilirdi 4 ayda ama bu bile benm için inanlmz moral oldu smdi hiç yemek yiyesim gelmiyor.

2 kilo aldm 1200 kalorilik diyet uyguladı ama sürekli yiyosun değişik bişeydi. 2 hafta uyguladım biraktm kendimce karatay yaptm spora gttm 8 kilo verdm 4 ayda evet fazlasi verilebilirdi 4 ayda ama bu bile benm için inanlmz moral oldu smdi hiç yemek yiyesim gelmiyor.

Tebrik ederim...:KK5:
Başarılarının devamını dilerim.

haşimato hastasıyım sadece yürüyüş ve şeker ile ekmeği keserek 2 buçuk ayda 8 kilo verdim
ayrıca 30+2 yaşındayım:KK48:

Benimde hep kilo problemim oldu cok degil en fazla 10 kilo falan fazlam olurdu bunyem cok musait kilo almaya verip geri alirdim hep 26 yasinda bir diyete basladim 29 yasima kadar hep diyet yaptim kaptirdim yabi kendimi birakamadim bu seferde verdim de hemde fazla verdim cok zayif oldum bir donem cirkin olmustum yani artik ortasini bulamadim :) simdi hamileyim de oyle biraktim artik yapmiyorum :halay:

Back
X