- 21 Ocak 2016
- 134
- 171
- 23
- 45
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
-
Aminnn inşallah Allahım razı olsunnOkudum canım. Rabbim kabul etsin.
Evet canim biraz fazla almissin cunku ilerleyen zamanlarda zaten hizli sekilde kilo alicaksin dikkat etmelisinBen çok kilo aldım 7 kilo aldım 20 haftalık hamileyim daha
Son aylarda çok mu kilo alınıyor?Evet canim biraz fazla almissin cunku ilerleyen zamanlarda zaten hizli sekilde kilo alicaksin dikkat etmelisin
Ne guzel az kilo almissin ama vitamin hapida cok onemli doktormu onermedi sizmi kullanmadınız balik hapi ve vitamin hapi kullandim ben balik hapi biraz istah aciyor ama vitamin hapi aldiriyormu37.haftadayım 10 kilo aldım ama vitamin hapı kullanmadım
Zaten kilolu bir bayanım vitamin boş şişlik yapacaktı dr önermedi ama vitamini meyve den almaya çalıştım. Bebeğiminde kilosu sağlığı iyi çok şükürNe guzel az kilo almissin ama vitamin hapida cok onemli doktormu onermedi sizmi kullanmadınız balik hapi ve vitamin hapi kullandim ben balik hapi biraz istah aciyor ama vitamin hapi aldiriyormu
nasıl beslendını bahsedermısınız bende yolun basındayımkılo almak ıstemıyorumBende 32. haftamdayım toplam 7 kilo aldım inşallah böyle devam eder
Valla ben de bu hanımların kilo probleminde sürekli ilaçlara bahane bulmasını anlamıyorum ben tüm vitaminleri kullandım 34. Hafta 8 kilo aldım vitaminle ilgisi yok bence olayın sırf bu yüzden de bebeğimi en değerli vitaminlerden mahrum bırakmak anlamsız geliyorZaten kilolu bir bayanım vitamin boş şişlik yapacaktı dr önermedi ama vitamini meyve den almaya çalıştım. Bebeğiminde kilosu sağlığı iyi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?