- 22 Nisan 2015
- 4.431
- 3.676
- 63
- Konu Sahibi Prima Marka Elcisi
-
Ama her gebede olur ki. Bebek için ekstra kan pompalıyo vücut ama yeterli gelmiyor. Mutlaka desteklenmesi gerek ilaçla. İlerleyen zamanlarda verir belkikansızlık yok dedı vermedi. sadece imom kullanıyorum
Canım herkes kusacak diye bir şart yok bende 10.haftadayım hiç kusmadım midem de bulanmadı Allaha şükür.kızlar benım gebelıgımde bır enteresanlık var ben 8 haftalk hamıleyım. uzun bır seruvenden sonra hamıle kaldım uzunca bır sure olmadı ılk gebelıgım. bende ıstahsızlık var sadece hıç mıdem bulanmyor salatalık yemek ıstıyorum sadece bıde çekirdek. anlamadım ben nasıl hamıleyım herkez kusuo ben hıc kusmadım benım gıbı olan varmı dıye yazmak ıstedım sonramı baslayacak
Tamam ablaHerkesin hamilrligide dogumuda farklidir.kiyaslamayin kimseyle kendinizi.
Canım mide bulantın olmadıysa yediğin yaramış demek ki. Kalorili şeyler tükettiysen almışsındır. Biraz dikkat et bence yediklerine hamur işi vs kilo yapan her şeyi tamamen çıkart hayatından. Az az sık yemek ye. Son zamanlarda daha hızlı alınıyor deniyor çünkü.22.haftadayim ben 13 kilo aldım bile :S yazdıklarınızı okuyunca biraz endişelenmedim değil ama benim de hiç midem bulanmadi hiç istifra etmedik, sigarayı hemen bıraktım ve düşük tehtidi sebebiyle ilk 3 ay hep yattım.bu yüzden mi fazla kilo aldım acaba yoksa kendi mi mi kandırıyorum
öyle geçer inşallahCanım herkes kusacak diye bir şart yok bende 10.haftadayım hiç kusmadım midem de bulanmadı Allaha şükür.
kızlar benım gebelıgımde bır enteresanlık var ben 8 haftalk hamıleyım. uzun bır seruvenden sonra hamıle kaldım uzunca bır sure olmadı ılk gebelıgım. bende ıstahsızlık var sadece hıç mıdem bulanmyor salatalık yemek ıstıyorum sadece bıde çekirdek. anlamadım ben nasıl hamıleyım herkez kusuo ben hıc kusmadım benım gıbı olan varmı dıye yazmak ıstedım sonramı baslayacak
Malesef çok almışsın canım..22.haftadayim ben 13 kilo aldım bile :S yazdıklarınızı okuyunca biraz endişelenmedim değil ama benim de hiç midem bulanmadi hiç istifra etmedik, sigarayı hemen bıraktım ve düşük tehtidi sebebiyle ilk 3 ay hep yattım.bu yüzden mi fazla kilo aldım acaba yoksa kendi mi mi kandırıyorum
Kızım olucak tatlımSenin neyin oluyor du
12. haftamda tahmini söyledi doktor canım, 16. haftamdaki muayene de evet kız bebek dediay maşalah :) öğrendiğinde buraya yazacagım kacıncı hafta öğrendin
ilk 12 haftada erkek dedi 15 haftada kız dedi :)12. haftamda tahmini söyledi doktor canım, 16. haftamdaki muayene de evet kız bebek dediBenimki hiç saklamadı ama açmış bacaklarını öyle yatıyodu hemen gördük Öğrenir öğrenmez yaz bize
Şimdi kız yani net di mi :) Hayırlı olsun canım, sağlıkla doğsun inşallah :)ilk 12 haftada erkek dedi 15 haftada kız dedi :)
doktor kesin dedi kız dedi bakalım inşallah sağlklı olsundaŞimdi kız yani net di mi :) Hayırlı olsun canım, sağlıkla doğsun inşallah :)
Tabiki canımdoktor kesin dedi kız dedi bakalım inşallah sağlklı olsunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?