Kilo Sorunu

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.056
7.340
Merhaba hanımlar ...Evlendikten sonra epeyce kilo aldım .Eve geç saatte gidiyorum bir spor salonuna maalesef gidemem evde 30 dk gibi bir sürede yapabileceğim bana faydası olan egzersiz hareketleri nelerdir ?

Yemeyin, bogazinizi tutun biraz biraz azaltin ogunleri ekmegi kesin mesela siniriniz olsun gunluk. abur cubur cips kizartma turu seyler yemeyin hic birsey yapamiyorsaniz yuruyus yapin ama verin o kilolari kendi sagliginiz icin.

Merhaba hanımlar ...Evlendikten sonra epeyce kilo aldım .Eve geç saatte gidiyorum bir spor salonuna maalesef gidemem evde 30 dk gibi bir sürede yapabileceğim bana faydası olan egzersiz hareketleri nelerdir ?
Bende evlendikten sonra çocuk doğurmamış rağmen 14 kilo almışım hiç anlamadım :KK43: ama allahıma çok şükür 16 kilo verdim. Diyet yaparak basla canm en önemlisi 5ten snra kesinlikle yeme ve 2,3 litre su iç inşallah verirsin

internete yaz egzersizler diye...dünya kadar video çıkıyor...baka baka yap...

Yemeyin, bogazinizi tutun biraz biraz azaltin ogunleri ekmegi kesin mesela siniriniz olsun gunluk. abur cubur cips kizartma turu seyler yemeyin hic birsey yapamiyorsaniz yuruyus yapin ama verin o kilolari kendi sagliginiz icin.
Abur cubur yemiyorum hatta alerjim var çikolatayı dahi bıraktım çekirdek cips mısır bisküvi evime girmiyor.Çikolata delisi ben aylardır ağzımı sürmüyorum .Patates kızartmasını da 2-3 ayda bir anca napıcam benn:KK43:

Bende evlendikten sonra çocuk doğurmamış rağmen 14 kilo almışım hiç anlamadım :KK43: ama allahıma çok şükür 16 kilo verdim. Diyet yaparak basla canm en önemlisi 5ten snra kesinlikle yeme ve 2,3 litre su iç inşallah verirsin
Benimde çocuğum yok 1 yılda 12 kilo aldım

Biri benden bahsetmiş:KK70:Bende 7 aylık evliyim ilk 4 ay 4 kilo aldım resmen dur dedim kendime akşam hafif yemekler yemeye çalıştım bol su ve dediğiniz gibi spora başladım 6 kilo gitti 3 aydan az bir süre içinde :KK53:Akşamları yaptıklarım leslie 3 mil, pilates,jillian,cardio bunlar çok işe yarıyor özellikle leslie yi çok seviyorum onunla cardio çok iyi kalori yaktırıyor pilateste sıkılaştırıyor öneririm gün içerisinde de squat yapıyorum ne kadar yaparsanız size faydası var:KK76:duraklarımı kaldırdım işe gidip gelirken sabah 20 dakika akşam 20 dakika yürüyorum günlük aktivite dışında bu çok işe yarıyor ve en önemlisi hamur işi,tatlı,şekerli içecekler,kızartmalar hayatımdan çıktı bazen yiyorum abartmadan tabi ki daha 2 kilom var vereceğim sonra az az yemeye devam önemli olan diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek ve spordan hiç vazgeçmemek:KK68:

Tam tersi eve geç saatte kavuştuğum için yemek yiyiyorum akşam yememem lazım fakat açlıktan gece uyuyamıyorum

maalesef sadece sporla bu iş olmaz yediklerinize dikkat edeceksiniz düşünün bir dilim pastayı yakmak için en az 1 saat por yapmalısınız o yüzden yediklerinize dikkat etmelisiniz sebze ağırlıklı beslenin ara öğünde meyve ile süt tüketin akşamları geç yemek yiyorsanız yoğurt salatayla geçiştirin

30 Dakikalık bır spor.
Yağsız, bol sulu , yeşil çaylı , bol bol proteın li gunler senı beklesın.

X