sizin çevrenizde bu kadar aldatan erkek varsa (sebebi de kilo aldı diye) çevreniz baya yanlışmış. bir kadın gayet tabi fazlalığı da olsa kendine ruhuna bakabilir. hastalığı olabilir,çocuk doğurmuş kilo almış olabilir,bünyesi kilo vermeye müsait olamayabilir... hemen sizin bahsettiğiniz erkek müsveddelerinin gözü dışarıya kaysın öyle mi??? kendimden örnek vereyim ben evlenmeden öncede 3-4 k,lo fazlam vardı. evlendikten sonra eşimle yemek yapmayı,akşamları film karşısında beraber atıştırmayı sevdiğimiz ve iştahımız açık olduğu için kilo aldık. fazlalığım yaklaşık 10 kiloya kadar çıktı. yapmamız gerekirdi ama hiçbir zaman eşim bana ıyyy bu ne hal kilolu şey göbeğe bak demedi demez de!!! adım gibi eminim!!! tam tersi göbeğimi çok sever. sadece kıyafetlerimin içine giremediğim zaman sinirlerim alt üst olmaya başlayınca ve en önemlisi hızlı kilo almamdan kaynaklı belimde ağrım başladığı için sağlığımdan ötürü artık dikkat etmelisin demeye başladı. bu sadece kendi eşimdem bir örnekti ama olması gereken ve asıl iyi gün kötü gün arkadaşı bu şekilde olmalıdır. eşimde kilo aldı benim hemen gözüm manken gibi diye tabir ettiğimiz erkeklere mi kaysın? bizim dünyaya geliş amacımız erkeklerimize iyi görünmek , onları dışarıda "off taş gibi karısı" var havasıyla dolaştırmak değil. o mantıkta olanlar zaten en baştan seçimlerini bu yönde yapar.