Kilo Sorunu

Biri benden bahsetmiş:KK70:Bende 7 aylık evliyim ilk 4 ay 4 kilo aldım resmen dur dedim kendime akşam hafif yemekler yemeye çalıştım bol su ve dediğiniz gibi spora başladım 6 kilo gitti 3 aydan az bir süre içinde :KK53:Akşamları yaptıklarım leslie 3 mil, pilates,jillian,cardio bunlar çok işe yarıyor özellikle leslie yi çok seviyorum onunla cardio çok iyi kalori yaktırıyor pilateste sıkılaştırıyor öneririm gün içerisinde de squat yapıyorum ne kadar yaparsanız size faydası var:KK76:duraklarımı kaldırdım işe gidip gelirken sabah 20 dakika akşam 20 dakika yürüyorum günlük aktivite dışında bu çok işe yarıyor ve en önemlisi hamur işi,tatlı,şekerli içecekler,kızartmalar hayatımdan çıktı bazen yiyorum abartmadan tabi ki daha 2 kilom var vereceğim sonra az az yemeye devam önemli olan diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek ve spordan hiç vazgeçmemek:KK68:
Kaç kilosunuz ve boyunuz kaç zamanım hiç yok yoksa kesinlikle spora gitmek istiyordum birde zumbaya:KK71:Ama maalesef evde birşeyler yapmam lazım dünakşam biraz mekik ve bacak egzersizleriyle başladım fakat çok da bilinçli değilim nasıl yapılır ne kadar yapılır bilmiyorum.Bu arada 1,65 boy 68 kilo oldum:KK20:

Bende evlendikten sonra çocuk doğurmamış rağmen 14 kilo almışım hiç anlamadım :KK43: ama allahıma çok şükür 16 kilo verdim. Diyet yaparak basla canm en önemlisi 5ten snra kesinlikle yeme ve 2,3 litre su iç inşallah verirsin
Çalışanlar için 5 ten sonra yemek yeme muhabbetı çok zor :)
Ben mesela 6,30 da çıkıyorum işten :)

Biri benden bahsetmiş:KK70:Bende 7 aylık evliyim ilk 4 ay 4 kilo aldım resmen dur dedim kendime akşam hafif yemekler yemeye çalıştım bol su ve dediğiniz gibi spora başladım 6 kilo gitti 3 aydan az bir süre içinde :KK53:Akşamları yaptıklarım leslie 3 mil, pilates,jillian,cardio bunlar çok işe yarıyor özellikle leslie yi çok seviyorum onunla cardio çok iyi kalori yaktırıyor pilateste sıkılaştırıyor öneririm gün içerisinde de squat yapıyorum ne kadar yaparsanız size faydası var:KK76:duraklarımı kaldırdım işe gidip gelirken sabah 20 dakika akşam 20 dakika yürüyorum günlük aktivite dışında bu çok işe yarıyor ve en önemlisi hamur işi,tatlı,şekerli içecekler,kızartmalar hayatımdan çıktı bazen yiyorum abartmadan tabi ki daha 2 kilom var vereceğim sonra az az yemeye devam önemli olan diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek ve spordan hiç vazgeçmemek:KK68:
şu video nasıl mesela

Kaç kilosunuz ve boyunuz kaç zamanım hiç yok yoksa kesinlikle spora gitmek istiyordum birde zumbaya:KK71:Ama maalesef evde birşeyler yapmam lazım dünakşam biraz mekik ve bacak egzersizleriyle başladım fakat çok da bilinçli değilim nasıl yapılır ne kadar yapılır bilmiyorum.Bu arada 1,65 boy 68 kilo oldum:KK20:

Evde sporda gayet iyi olabiliyor benimde zamanım yok evli insanlar için çalışan bayansa özellikle biraz sıkıntılı spor salonu maalesef:KK51:Zumba çok hareketli arada 10 dakika falan yapıyorum ama tam beceremiyorum:KK70:Göbek varsa mekik basen varsa squat pilates bunlar işe yarıyor daha çok:KK49:Boyum 1.55 şuanda kilom 53.5 :KK16:60 kilodan düştüm:KK68:Fazla değil kilonuz ama en güzeli size yakışan sanırım 58-60 falan:KK76:

Bende en geç 8 gibi yiyorum evde yemek yoksa hazırlamak yemek anca çünkü 7 de evde olan biri için 5 de ye demek çok zor :KK70:
Oda doğru. Ben genellıkle aperatif şeyler yaparım 1 saate hazır olur ye iç derken 8,30 :KK70:
Ardından çay iç falan derken 10 :KK70:
Haydeee yataga

Merhaba hanımlar ...Evlendikten sonra epeyce kilo aldım .Eve geç saatte gidiyorum bir spor salonuna maalesef gidemem evde 30 dk gibi bir sürede yapabileceğim bana faydası olan egzersiz hareketleri nelerdir ?

Akşam yemeklerini kesmelisin kesemiyorsan ekmeksiz çorba olabilir sadece .. Tatlı hamur işlerini hayatından çıkarmalısın .. Ev işi yaparak da egzersiz yapıyoruz zaten bi nevi .. Hergün olmasa da ..

EVDE KARDİO HAREKETLERİ yazdım 2.çıkan
O adamlar değil mi çok iyi onlar ya kalbim hızla çarğıyor o videoyu yapınca:KK70:başka kızlı birtane de vardı 35 dakika süren onu da çok sevdim leslie 3 mili de öneririm çok keyifli:KK49:
Oda doğru. Ben genellıkle aperatif şeyler yaparım 1 saate hazır olur ye iç derken 8,30 :KK70:
Ardından çay iç falan derken 10 :KK70:
Haydeee yataga

Allahtan çay içmediğim için kısa sürüyor da 45 dakika falan spora zaman ayırabiliyorum :KK70:Film keyfi yapacaksak eşimle ama o akşam spor kalıyor mecburen:KK53:

Tam tersi eve geç saatte kavuştuğum için yemek yiyiyorum akşam yememem lazım fakat açlıktan gece uyuyamıyorum
İnanın ilk zamanlar bnde açlıktan uyuyamıyordum :) ilk zamanlar açlıktan ağladığımı bilirim, karnımın gurultusuna uyuyamıyordum. Ama zamanla alışıyor insan. Şimdi inanın tokluktsn uyuyamıyorum. Midem bos olunca cok rahat oluyorum

Çalışanlar için 5 ten sonra yemek yeme muhabbetı çok zor :)
Ben mesela 6,30 da çıkıyorum işten :)
Ozamn şöyle yapın eve gittiğinz de sadece salata yiyin :) bi gün yoğurtlu salata,bi gün mevsim, karnabahar, brokoli, veyahutta bi kase ekmeksiz corba :)

Sonrada kocam beni begenmiyolar aldatiyor :) almayın kilo efendim.iğrenç bisey sarkan o etler.

Jillian Michaels 30 days shred programini oneririm spor bolumunde Linkleri de var yapanlar da deneyimlerini paylasiyorlar. Ancak sadece hareketle olmaz bogazinizi da tutmali fast food u atistirmaliklari kesmeli porsiyonlarinizi da olculu tutmalisiniz. Ayrica hiit kardiyo egzersizlerini arastirmalisiniz

Yediğin şeylere dikkat etmedikçe yarım saatlik egzersizle zayıflaman imkansız. Ben zamanında abartıp 68 kilodan 44 kiloya kadar düştüm. Egzersizi yine yapacaksın ama fast foodu abur cuburları kolayı bırakacaksın. Bol bol sıvı tüketilecek. Akşam geç saatte yemek zorundaysanız sadece çorbayla idare edeceksiniz. Zamanla az yemeye alışıyor insan zaten. Bu kadar kilo verdikten sonra benim kilom 49'a sabitlendi ve yıllardır kilo almıyorum. Yani tek çözüm yeme alışkanlığının değişmesi. Egzersiz sadece vücudu sıkılaştırmak güçlendirmek için işe yarar asıl olay yediklerimizde :)

forumlara bir göz attınız mı?
diyet forumu, spor forumları var çok geniş kapsamlı...
oralarda daha kapsamlı çalışmalar bulabilirsiniz.

Sonrada kocam beni begenmiyolar aldatiyor :) almayın kilo efendim.iğrenç bisey sarkan o etler.

aldatılmak, aptal yerine konmak o sarkan etlerden çok daha iğrençtir.
eşiniz/sevgiliniz kilo alınca sadakatsizliğiniz mi tutar?
Ayrıca aldatılmanın fiziksel görüntüsüyle alakası var mı?kesinlikle yok
bir kadın olarak yazdıklarınızı kınıyorum.

X