- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
- Konu Sahibi Pelinimben
Kaç kilosunuz ve boyunuz kaç zamanım hiç yok yoksa kesinlikle spora gitmek istiyordum birde zumbayaAma maalesef evde birşeyler yapmam lazım dünakşam biraz mekik ve bacak egzersizleriyle başladım fakat çok da bilinçli değilim nasıl yapılır ne kadar yapılır bilmiyorum.Bu arada 1,65 boy 68 kilo oldumBiri benden bahsetmişBende 7 aylık evliyim ilk 4 ay 4 kilo aldım resmen dur dedim kendime akşam hafif yemekler yemeye çalıştım bol su ve dediğiniz gibi spora başladım 6 kilo gitti 3 aydan az bir süre içinde Akşamları yaptıklarım leslie 3 mil, pilates,jillian,cardio bunlar çok işe yarıyor özellikle leslie yi çok seviyorum onunla cardio çok iyi kalori yaktırıyor pilateste sıkılaştırıyor öneririm gün içerisinde de squat yapıyorum ne kadar yaparsanız size faydası varduraklarımı kaldırdım işe gidip gelirken sabah 20 dakika akşam 20 dakika yürüyorum günlük aktivite dışında bu çok işe yarıyor ve en önemlisi hamur işi,tatlı,şekerli içecekler,kızartmalar hayatımdan çıktı bazen yiyorum abartmadan tabi ki daha 2 kilom var vereceğim sonra az az yemeye devam önemli olan diyet değil sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmek ve spordan hiç vazgeçmemek