Kilo Sorunu

Cevrem yanlis değil genel erkek algısı budur zaten.artı hangi erkek karısına kilo aldin seni begenmiyorum derki? Kadın ve erkekler farkli dusunur. Sen aldatmassin ama o gordüğü gayet düzgün bi vücut karşısında kayıtsız kalmaz.. Nerden bakarsanız bakın kilo güzel bisey değil. Aynada ordan buradan sarkan etler biz kadınları bile rahatsız ederken erkekleri neden rahatsız etmesin. Kilolu olmak güzel biseymis gibi konuşmayın. Kadınlar buradan gaz alarak hominigirtlak yemesin:))

ben kiloyu savunmuyorum. karıları kilo aldı diye mızmızlanan erkekleri savunmanıza kızıyorum. en başta kendim fazlalıklarımdan şikayetçiyim. aynı şeyi tekrarlıyorum. erkeklerde gayet kilo alıyorlar. hemen beğenmeyelimmi? baksanıza sizin çevrenizde gayet karısına kilo aldın seni beğenmiyorum diyenler varmış ki aldatma kılıflarına sokmuşlar. hani biz bi yerimizden sarkan etleri görerek evlenmiyoruz bilemiyorum sizin dünya görüşünüz farklı demekki!!![/QUOTE]

Katiliyorum.
Kadinlara laf eden erkekler sankim fit, yakışıklı adamlar. Kıllı, kel, göbekli Türk erkeği işte. Sanki adam kendi çooook süper görünüyor da karısının kilo almasından şikayet ediyor!!!!! Erkeklerin hepsi yaşlanınca şişkolaşıyor, saçları dökülüyor kadınlar da aldatsın o zaman??

Neden aldatılan kadınların çoğu begenilmedikleri için aldatiliyor fizikte önemli demekki.ayrıca ben fiziksel olarak aldatilmaktan bahsediyorum

Off o kadar saçma bir sapan savunmaki...ilkokul terk sanırım.
Aldatan erkekler ve sebepleri üzerinde seninle mi konuştular da istatistik tuttun?fiziken beğenilmediği vıdı vıdı vıdı.... soruyorum; adriana lima neden aldatıldı?
Güzellik kraliçeleri,mankenler vs.neden aldatılıyor?
Ya kadın düşmanı bir kadın ya da daha yüksek ihtimal erkek üyesin

Off o kadar saçma bir sapan savunmaki...ilkokul terk sanırım.
Aldatan erkekler ve sebepleri üzerinde seninle mi konuştular da istatistik tuttun?fiziken beğenilmediği vıdı vıdı vıdı.... soruyorum; adriana lima neden aldatıldı?
Güzellik kraliçeleri,mankenler vs.neden aldatılıyor?
Ya kadın düşmanı bir kadın ya da daha yüksek ihtimal erkek üyesin
Lisans eğitimimi tamamladım ,ikinci üniversite için hazırlık yapıyorum:KK66:
İstatistiktrn anlamadigin için yorum yapamicam( kendi istatigim diye bi laf etmedim yanı)
Kadın düşmanı değilim şişman kadınların kendilerine bakışlarını söylüyorum ve son olarak
Sanırım çok şişmansin çok dokunduğuna gore.
Şimdi tıpış tıpış

Bnde evlendikten sonra 6 kilo aldım . Cok asiri kilo aldm diye diyete girdim . Zumba dansi yapabilirsin cok eglnceli ce çok terletiyor ise yarıyor

Lisans eğitimimi tamamladım ,ikinci üniversite için hazırlık yapıyorum:KK66:
İstatistiktrn anlamadigin için yorum yapamicam( kendi istatigim diye bi laf etmedim yanı)
Kadın düşmanı değilim şişman kadınların kendilerine bakışlarını söylüyorum ve son olarak
Sanırım çok şişmansin çok dokunduğuna gore.
Şimdi tıpış tıpış

12.üniversite de olsa kapasiten belli.
Gayet fit im tatlım, sporla içiçe bir hayat yaşıyorum hatta.
Fakat senin gibi tiplerin aksine benim gibi olamayan insanları da önemsiyorum.
Senin gibilere bakacak olursak kilo alan eşimizi/sevgilimizi aldatabiliriz?herhalde sen böyle yapan bir kadın (!)sın.
Şimdi emekle sağdan

12.üniversite de olsa kapasiten belli.
Gayet fit im tatlım, sporla içiçe bir hayat yaşıyorum hatta.
Fakat senin gibi tiplerin aksine benim gibi olamayan insanları da önemsiyorum.
Senin gibilere bakacak olursak kilo alan eşimizi/sevgilimizi aldatabiliriz?herhalde sen böyle yapan bir kadın (!)sın.
Şimdi emekle sağdan
Kapasitem alması gerekeni aliyo sorun etme sen
O kadar algı sorunun varki. Desteklediğim bisy olmasa da genel algı bu dedim, kilolu insanları onemsemiyorum demedim. Carpit bakalım lafları bayan fit:KK66:

sarımsak yutmanın zayıflattıgını okumustum burada oku istersen belki kilo vermenizde etkili olur..

Yediğin şeylere dikkat etmedikçe yarım saatlik egzersizle zayıflaman imkansız. Ben zamanında abartıp 68 kilodan 44 kiloya kadar düştüm. Egzersizi yine yapacaksın ama fast foodu abur cuburları kolayı bırakacaksın. Bol bol sıvı tüketilecek. Akşam geç saatte yemek zorundaysanız sadece çorbayla idare edeceksiniz. Zamanla az yemeye alışıyor insan zaten. Bu kadar kilo verdikten sonra benim kilom 49'a sabitlendi ve yıllardır kilo almıyorum. Yani tek çözüm yeme alışkanlığının değişmesi. Egzersiz sadece vücudu sıkılaştırmak güçlendirmek için işe yarar asıl olay yediklerimizde :)

a, post: 44627365, member: 724415"]Yediğin şeylere dikkat etmedikçe yarım saatlik egzersizle zayıflaman imkansız. Ben zamanında abartıp 68 kilodan 44 kiloya kadar düştüm. Egzersizi yine yapacaksın ama fast foodu abur cuburları kolayı bırakacaksın. Bol bol sıvı tüketilecek. Akşam geç saatte yemek zorundaysanız sadece çorbayla idare edeceksiniz. Zamanla az yemeye alışıyor insan zaten. Bu kadar kilo verdikten sonra benim kilom 49'a sabitlendi ve yıllardır kilo almıyorum. Yani tek çözüm yeme alışkanlığının değişmesi. Egzersiz sadece vücudu sıkılaştırmak güçlendirmek için işe yarar asıl olay yediklerimizde :)[/QUOTE]
Kola yaklasik 10 yıldır tuketmiyorum tadını dahi hatırlamıyorum fast foodu uzun zamandır yemiyorum tek sorunum aksam eve gelince geç saatte yemek yemem sanırım birdesu icemiyorum yayazın bile QUOTE="Medeia, post: 44627365, member: 724415"]Yediğin şeylere dikkat etmedikçe yarım saatlik egzersizle zayıflaman imkansız. Ben zamanında abartıp 68 kilodan 44 kiloya kadar düştüm. Egzersizi yine yapacaksın ama fast foodu abur cuburları kolayı bırakacaksın. Bol bol sıvı tüketilecek. Akşam geç saatte yemek zorundaysanız sadece çorbayla idare edeceksiniz. Zamanla az yemeye alışıyor insan zaten. Bu kadar kilo verdikten sonra benim kilom 49'a sabitlendi ve yıllardır kilo almıyorum. Yani tek çözüm yeme alışkanlığının değişmesi. Egzersiz sadece vücudu sıkılaştırmak güçlendirmek için işe yarar asıl olay yediklerimizde :)[/QUOTE]

Sonrada kocam beni begenmiyolar aldatiyor :) almayın kilo efendim.iğrenç bisey sarkan o etler.
Hani bazı kadınlar kendinden çok emin bi biçimde benim kocam asla yapmaz beni aldatmaz derler ya inanın benim esimde öyle sadece kendim için aynaya baktığımda koca popolu bir ben görmek istemiyorum

[QUpost: 44640156, member: 512467"]Cevrem yanlis değil genel erkek algısı budur zaten.artı hangi erkek karısına kilo aldin seni begenmiyorum derki? Kadın ve erkekler farkli dusunur. Sen aldatmassin ama o gordüğü gayet düzgün bi vücut karşısında kayıtsız kalmaz.. Nerden bakarsanız bakın kilo güzel bisey değil. Aynada ordan buradan sarkan etler biz kadınları bile rahatsız ederken erkekleri neden rahatsız etmesin. Kilolu olmak güzel biseymis gibi konuşmayın. Kadınlar buradan gaz alarak hominigirtlak yemesin:))

ben kiloyu savunmuyorum. karıları kilo aldı diye mızmızlanan erkekleri savunmanıza kızıyorum. en başta kendim fazlalıklarımdan şikayetçiyim. aynı şeyi tekrarlıyorum. erkeklerde gayet kilo alıyorlar. hemen beğenmeyelimmi? baksanıza sizin çevrenizde gayet karısına kilo aldın seni beğenmiyorum diyenler varmış ki aldatma kılıflarına sokmuşlar. hani biz bi yerimizden sarkan etleri görerek evlenmiyoruz bilemiyorum sizin dünya görüşünüz farklı demekki!!![/QUOTE]

Hemcinslerime karşı erkekleri asla desteklemem. Ama bazı konularda kadınlarında hatalı olduğu gerçeğini savunamam. Kilo almış birine kilo almissin bak koçan seni aldatır derim bu onu üzmek değil aksine daha dikkat etmesini istediğim içindir.. Saygılar.[/QUOTE]

sizin mantığınıza göre kilo alan kadın açık ve net aldatılmayı hak ediyor öyle mi?! çok yanlış çok saçma... bu lafınızla bile dış görünüş meraklısı erkeklerin aldatmalarını meşrulaştırıyorsunuz ve onları ihya ediyorsunuz... akşam eve gidince eşime söyliyim o zaman "o koca göbeğinin daha da büyüdüğünü görürsem seni aldatabilirim?!!!" var mı böyle bişey.... ayrıca arkadaşlar da yazmışlar Adriana Lima,Deniz Akkaya..vs. aklıma şu an gelmeyen bir sürü taş hatunların bile aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar :))))

Ne guzel demissiniz.bende kiloyu eleştiriyorm ama bazı çok bildiğini sanan uyeler dedigimi carpita carpita beni dusman ilan
ben kiloyu savunmuyorum. karıları kilo aldı diye mızmızlanan erkekleri savunmanıza kızıyorum. en başta kendim fazlalıklarımdan şikayetçiyim. aynı şeyi tekrarlıyorum. erkeklerde gayet kilo alıyorlar. hemen beğenmeyelimmi? baksanıza sizin çevrenizde gayet karısına kilo aldın seni beğenmiyorum diyenler varmış ki aldatma kılıflarına sokmuşlar. hani biz bi yerimizden sarkan etleri görerek evlenmiyoruz bilemiyorum sizin dünya görüşünüz farklı demekki!!!

Hemcinslerime karşı erkekleri asla desteklemem. Ama bazı konularda kadınlarında hatalı olduğu gerçeğini savunamam. Kilo almış birine kilo almissin bak koçan seni aldatır derim bu onu üzmek değil aksine daha dikkat etmesini istediğim içindir.. Saygılar.[/QUOTE]

sizin mantığınıza göre kilo alan kadın açık ve net aldatılmayı hak ediyor öyle mi?! çok yanlış çok saçma... bu lafınızla bile dış görünüş meraklısı erkeklerin aldatmalarını meşrulaştırıyorsunuz ve onları ihya ediyorsunuz... akşam eve gidince eşime söyliyim o zaman "o koca göbeğinin daha da büyüdüğünü görürsem seni aldatabilirim?!!!" var mı böyle bişey.... ayrıca arkadaşlar da yazmışlar Adriana Lima,Deniz Akkaya..vs. aklıma şu an gelmeyen bir sürü taş hatunların bile aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar :))))[/QUOTE]

Algida sorunmu yasiyosunuz benmi anlatamiyorum anlamadim ki. Ben savunmuyorum boyle bisey var diyorum. Daha nekadar anlaticam bilemiyorum.

Merhaba hanımlar ...Evlendikten sonra epeyce kilo aldım .Eve geç saatte gidiyorum bir spor salonuna maalesef gidemem evde 30 dk gibi bir sürede yapabileceğim bana faydası olan egzersiz hareketleri nelerdir ?

Merhabalar, sporun yanında bir yemek düzeni oluşturabilirsiniz kendinize, eminim faydası olacaktır. :)

Bence yemeğinizi düzeltin kahvaltıyı erken yapın , az yiyin , yağsız yiyin. Akşamları yatmadan önce ufak bi kase yoğurt yiyin spor hocamız iyi gelir derdi. Evde 30 dakika hareket çalışacagınıza 1 saat yürüyün daha iyi olur.

X