- 23 Ağustos 2012
- 49.769
- 231.015
- Konu Sahibi Pelinimben
Cevrem yanlis değil genel erkek algısı budur zaten.artı hangi erkek karısına kilo aldin seni begenmiyorum derki? Kadın ve erkekler farkli dusunur. Sen aldatmassin ama o gordüğü gayet düzgün bi vücut karşısında kayıtsız kalmaz.. Nerden bakarsanız bakın kilo güzel bisey değil. Aynada ordan buradan sarkan etler biz kadınları bile rahatsız ederken erkekleri neden rahatsız etmesin. Kilolu olmak güzel biseymis gibi konuşmayın. Kadınlar buradan gaz alarak hominigirtlak yemesin:))
ben kiloyu savunmuyorum. karıları kilo aldı diye mızmızlanan erkekleri savunmanıza kızıyorum. en başta kendim fazlalıklarımdan şikayetçiyim. aynı şeyi tekrarlıyorum. erkeklerde gayet kilo alıyorlar. hemen beğenmeyelimmi? baksanıza sizin çevrenizde gayet karısına kilo aldın seni beğenmiyorum diyenler varmış ki aldatma kılıflarına sokmuşlar. hani biz bi yerimizden sarkan etleri görerek evlenmiyoruz bilemiyorum sizin dünya görüşünüz farklı demekki!!![/QUOTE]
Katiliyorum.
Kadinlara laf eden erkekler sankim fit, yakışıklı adamlar. Kıllı, kel, göbekli Türk erkeği işte. Sanki adam kendi çooook süper görünüyor da karısının kilo almasından şikayet ediyor!!!!! Erkeklerin hepsi yaşlanınca şişkolaşıyor, saçları dökülüyor kadınlar da aldatsın o zaman??