Ayy benim ufaklik pek cazgir yaka cektiren cinsten.. bi firsat bulup atastirabilmis degilim henuz dukan diyetini..Yine ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Komşu ablam gelmeden bir yarım saat sporumu yaptım ama ter içinde kaldım
Küçük cimcimemde bana biraz eşlik etti sonra ben terledikce anneciğim neden ağlıyorsun nedennn diye sorup durdu ( terleri gözyaşı sanmış sanki her yerimden ağlıyorum)
Biraz dinlendim sabah kahvemi içerkenKomşu ablam gittikten sonrada küçük kuzucuğumla duş aldık ve hemen öğle yemeğini hazırlamaya giriştim
Öğlenlik yediklerimide yazayım
7 Çatal Taze fasülye ( az yağlı ) ( 7 P )
1 büyük kase Marul salatası ( 8 P )
1 bardak ayran ( 5 P )
Öğlende toplam 20 Puanlık karbonhidrat tüketmiş oldumsabahki 12.5la birlikte 32.5 ki bu çok iyi bir miktar akşamıda hafif geçirirsem inşallah 50 puanı bile bulmam :34y
Şimdide kendime koca bir fincan yeşil çay yapıyorumBol bol suya da devam
Aramıza hoşgeldin
Rabbim kuzucuklarını analı babalı büyütsün özlemini duyan tüm anne adaylarınada en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Canım bir kaç gün bizleri takip et emin ol sende motive olup çok daha güzel bir şekilde beslenmene önem gösterip farkına bile varmadan patır patır şu kilolardan kurtulacaksınyeterki inan
Biz bu kilolardan önce sağlığımız sonrada kuzucuklarımızla daha kaliteli zaman geçirebilmek için kurtulmak zorundayız
Şimdiden seninda gazan mübarek olsun
Canım bol bol su tüketip birde sağlıklı beslenirsen emin ol hiç birşekilde kuzucuğun sütü etkilenmez
Karbonhidratları azaltarak başlayabilirsin meselaSüt ürünlerini bol tüketebilirsin ama dikkat et günde 1 litreyi ( yada 1 kg ) geçerse süt ürünlerinde tükettiğin o zaman kilo veremeyebilirsin )
Yulaf kepeğinle Dukancıların yaptığı ekmekten yapıp Dukanımsı birşey yapabilirsin istersen
Bende de Yulaf kepeği kalmıştı Dukan denememdenŞöyle güzel bir tarif bulup ekmeğimizi kendimizde yapabiliriz hem yulaf kepeği çok faydalı O bile bence büyük fayda sağlar
Chickpeas ( Aynur ) arkadaşımız emin ol her geldiğinde yardımcı olurBende kitabıda var eğer benim hatırlamadığım birşeyse merak ettiğin o zamanda kitaba bakarız
Bende sabahtan beri neredeyse 2 Litre içtim bileAkşama kadar rahat 3 litreyi bulurum
Valla sorma o kahve saatimiz benim için resmen terapi
Allah razı olsun Nİsa ablam benim Annem gibidir herşeyimle ilgilenir ve bakışımdan bile bir sorun olup olmadığını anlarZAyıflama konusunda da inanılmaz destekcim ve motivasyon kaynağım
Bir kaç gündür annesinin beykozdaki evini temizlemeye gitmişti görüşemedik bugün beni görünce kız baya süzülmüşsün görmeyeli dedi tabi ben anında kendimi 38 bedende çıtır gibi hissettim
Sende aramıza hoşgeldin canım
Ne güzel Rabbim sanada iki tane melek vermişİnşallah Rabbim herkese nasip eder...Aminnnnn
Birlikte çok güzel kilolar vericeğiz inşallah ...Aminnnnnnn
Anammmmmmmmmmm ben niye yokum bu listedeeeeeeeeeeeeeee
Kız kambersiz düğün olurmu
Yaz benide oraya bakem 97.5 leinşallah bir kaç hafta sonra 8li haneleri görmüş olucağım
Anammm ben bir ara denedim içemedim yaaa
Nasıl yaptın ve nasıl içtin diye direk sorayım
Bende PKO için yapıp içeyim dedim ama yok bir bardak zor içtim birde 2 tane kuzum var bu kürlede hamile kalanların çok olduğunu duyduğum için acıkcası birazda tırstımkilo vermeden bir dene daha gelmesin sonra
bende pko hastasıyım hangi dr gittiğinizi öğrenebilirmiyim.bebek tedavisi için.şimdiden teşekkür ederim
Oooo, muhabbet coşmuş yine
Benim buralarda fazlaca alanım yok, onun için o işleri evde yapmayı düşünüyorum. İndirdim bir kısım bir şeyler, daha çok dans türevi şeklinde, bakalım ben de başlayacağım herhalde. Annem de fazla çıkıp yürüyemediği için koşu bandı alma fikri dolanıyor evde, bakalım alınırsa onunla da bir şeyler yaparımYemek listesi yapmadım ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Diyet dendi mi bana bir şeyler oluyor çünkü
Bir de şunu söyleyeyim, yemekte mutlaka salatayı bol tutun, tok tutup fazla yemeyi engelleyen en kuvvetli silahımız o
Canım bak linkini atayım sana Ebru şallının plates derslerinden
Video 15 dakikalık ama ben bir iki tane daha karın ve basen için olanlardan yaptım
Ebru Şallı Zayıflama Egzersizleri ve Göbek Eritme Hareketleri-Yan Karın Simit İnceltme - YouTube
Bak birde bu var uzun olanlardan ama bunu henüz yapmadım yarın spor salonuna gitmeden fırsatım olursa yaparım olmadı çarşamba
Ebru Şallı Bacak İnceltme ve Kalça Sıkılaştırma Pilates Egzersizleri - YouTube
Yok cancazim sorun olmaz ben kendimle eglenmeyi seviyorum ondan espri yaparimmm....
Ama hepimiz fistik olacagiz zayiflayip ;-)
Ebru salli nin pilates cd var ondan bakip yapayim barrriiii ;-)
canımm nerdesin sen şehir olarakk bende dr arıyorumm bulamadımm halaaa..bende pko hastasıyım hangi dr gittiğinizi öğrenebilirmiyim.bebek tedavisi için.şimdiden teşekkür ederim
Ayy benim ufaklik pek cazgir yaka cektiren cinsten.. bi firsat bulup atastirabilmis degilim henuz dukan diyetini..
Bi arkadasim dediki bi kiz vardi baya kiloluydu oda dukanla verdi dedi ayy bunlari gorup duydukca heves ediyorum valla...
Ama seni tebrik ediyorum baya guzel kilo vermissin umarim dahada verip citir anne olacaksin..
Ben dun cok cicili kiyafetlere baktim zayiflayayim giymek istedigim cok kiyafet var...
Insallah giyecegim hepsini azimliyim..
Hem dusunuyorum bazen ogullarim ilerde beni siskobulup begenmez bilmem kimin annesi soyle boyle derse kendimi kotu hissederim...
Bi arkadasimin kizi oyle annesinden utaniyordu...
sık kullananlara ekledimm bilemm...yarınn yapıcam inşallahh..bi şu spora alışamadımm gitti bide bunu güncel hayata alabilsemm başka bişi istememm
diyet bugün güzel gitti...inş hep böle devam eder.
.ama moralimm acık kötüü..içim bi garipp...buara eşimle aramızz baya limonıı..cuma günü karşıya geçicem..ailemin çogu umrede babam amcam ve kardeşlerimin yanını bide küçük teyzemin kaynı öldü tayzemin 6 aylık bi bebeği..10..ve 12 yaşlarında 3 çocugu var onlarıda annemlere alır ben bakarım dedimm...ve perşembe gecesinden başladıkk kavgayaaa...banamı kalmışmışş..neden gidiyormusumm..onu beklicekmişim cenazeye gider dönermişizz..bende gidicem dedim..hafta sonuda babamda kalırım..hepsi erkek ütüsünü bulaşıgını yaparımm...bu sefer annemlere kardeşlerime söylendii onlar düşünmeden gitmişler umreye ben evimin huzurunu bozuyormuşumm...bende dedimm..bozulacak bişi yokk..ben zaten hafta geçiyor bu evden çıkmıyorum şimdi çıkınc ne oluyor sana...gitti yattı...cuma sabahı beni metrobüse bırakana kadar arabada demediği laf kalmadıı...gelmicem sende gelme istediğin kadar kal dedi...
cuma öğlendee baktım çıkmış gelmiş cenazeyee..pazar akşamına kadar oda kaldı benimle hiçbişi yokmuş gibi güldük eglendikk..dün geldik eve..ama ben bi garibimm..o söylediği lafları duymamazlıkdan gelemiyorumm..öncesinde hep böle yaptım son olmadı buu...bugündee ogüne gittim hep..akşam geldi eşim ne içim açılıyor nede yüzümm...onda ogünden eserbile yok..konuşmak istesem okonuyu konuşmazz kapatırr..pc elimde diye kızdı gitti yattı...bende bi ail yazdımm onaa 2 sayfa dolusuncaa belki okur diyee...ağlaya ağlaya yazdımm sonrada buraya geldimm..
böle işde ne yapacağımı şaşırıyorum bazennn...onu duyan kendi farklı sanırr..ailesiyle aynı binadayızz..kaynanamla bi sorunum yokk..ama her dakka her yerde burnu olan bi kaynım var alt kattaa..bide işlerde birrrr...benim eşim ne kadar tutucu ve planlıysa akrep burcu olarakk...oda okadar dağınık..plansız ve hesapsız hareket eden başak burcuu..ve bu hayatımızın her alanında sorun bizeee küçük olduğu halde eşim hep onun yaptıklarını toplamakda ..doğal olarak bizede sıra gelmiyorr...çocuğu bile bu yüzden erteliyorrr...çünkü aşağıdaki yegenlerden onada sıra gelmiyorr...çocukları okula eşim götürür getirir...hasta olurlarsa dra o görtürür çogu zamann amann oofff sıkıldımm işdeeeeee sözün özü buu....ona ses etmezsemm ve ben hiçbişi istemezsemm hayat güsel ama ben bişi istersemm kötüüü....
Canım çok zor şeyler yaşıyorsun ama bu kadar yıpratma kendini
Şu anda tek düşünmen gereken kendinsin ve doğacak bebişin için vereceğin güzel kilolar
Eşin belki hiç değişmeyecek ama inan Rabbim çok büyük ve kimin ne zaman hangi vesileyle değişeceği belli olmazSen sadece dua et Rabbim islah etsin ( Aminnn )
Akrep burcu biraz bencilce davranabiliyor, hep kendi dediği olsun ister ve çokta inatcıdırbenim büyük cadı da akrep o bakımdan ama emin ol biraz suyuna gidip sensin dediğinde ufak ufak ona istediklerini yaptırabilirsin yeterki yavaş ve sabırlı davran
Belki bir kaç seneni alacaktır ama en geç hamile kaldığın anda herşey çok farklı olucak
Birde ufak bir tüyo vereyim sanabenimkide Koç burcu ve çok benziyorlar burçlar birbirine
Ben eğer birşeye taktıysam kesinlikle ertesi gün hiç umursamadan günümü gün ederim yemeğime kadar yaparım ama eşim geldiğinde kendimi iyi hissetmiyorum ayakları yapar sonrada hiç konuşmadan boş boş bakar gibi yaparım
Eşim ne oldu neyin var dedikce yok birşey içim acıyor falan diyip onu biraz kıvrandırırımsonrada yavaş yavaş konuya gelip onun o şekilde davranmasının beni çok üzdüğünü, bu şekilde devam ederse hayattan zevk alamayacağımı falan anlatırım tabi benimki anında anam hatun bunalıma giriyor diye ertesi gün elli kere arar beni nasılsın ne yaptın diye bende o an müzik bile dinlesem kapatıp ne yapayım boş boş oturuyorum ayağına yatıp bunalım izlenimi veririm veeeee hooooopppp eşim hem erken gelir hemde o gün mutlaka bir yerlere götürür beni
İnan bir iki yemedi ilk zamanlar ama şimdi benim büyük kız bile ezberledi anne babama bir numara çekte az dışarı cıkalım diyorbende iyi tamam ama sakın çaktırma diye tembihlerim
RAbbim herşeyi gönlüne göre versin yüreği güzel arkadaşım
Ne olur kafana takıpta üzme kendini erkekler sinirlenince çok şey ama boş şeyler söylerler ve sonra konuşup suçlarını kabul etmemek içinde sonradan konuyu açtırmazlar
Sen şu anda sadece kendine odaklan bırak zamanla senin emeklerini görünce oda sana daha fazla saygı duyacaktır
hoşgeldinn arkadaşımmm...zor evet kiloo vermek ama böyle destekle motive oluncaa birazz kolaylaşıyorr..inatlaa çoşkuyla bişiler yapmaya çalışıyoruzzz....bende 4 yıllık evliyimmm bendede daha yokk bebekk..şuan 82...83 gibiyimm...şuan sen kaç kilosunnn...??
hoşbuldum çok saolasın.ewet motive en önemli şey motiveden başka çare de yok zaten :) bende 82 kiloydum diyetle iki kilosu gitti şükür :)
canım benim kaç kilosun boyun kaç ki doktorlar tedaviye başlamadılar.
benim doktorum da zayıflamalısın demişti ama hapla tedaviye başlarız dedi.
sağolll cecomm benimmmmm...senin benii kaçıncı toparlayışınn böyleeee...bende hep kapattım üstünü ama üstünü kapatmak bidahakine davetiye gibii..hee kapatmasam napabiliyorum hiçbşiii...geçirdiğim o kötü üç gün yanıma zarar kalıyorrr..en mantıklısı unutmuş gibi yapıp sonradan ince incee laf sokmakk çok güzell fikirr teşekkürlerrrr....müziği kapatıppp hiçç boş boş oturuyorum dediğindee kahkahayıı patlattımmm allahda seni güldürsünn cecommm...valla inşallah zaman ilaç olur hepsineee..zatenn bebişş yoklugu birasda sebepp eminim onunda kopuyordur içinde fırtınaa..belki bebiş gelince oda değişirr...rabbimden herşeyinn hayırlısınıı istiyorumm...senin taktiklerinide her daim not alıyorumm kafamaa..çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrr
arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
kabul ederseniz.ben 31 yaşındayım 10 yıllık evliyim.20003 te evlendim 2 ay sonra hamile kaldım 1 ay sonra düşük yaptım.8 ay sonra tekrar hamile kaldım oda düştü.sonra pkoslu olduğumu öğrendim.sadece 5 gün ilaç kullanıp hamile kaldım iki kez ,7 yaşında ve 4 yaşındada iki oğlum var. evlendiğimde 55 kiloydum düşüklerde çok kilo aldım daha sonrada vermedim.sanki halinden memnunmuş gibi takılıp durdum.taki 2 ay önceye kadar 83 kilo idim ve şuan 10 kilo verdim.inşallah eski kiloma döneceğim allah izin verirse.
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip eski formlarımıza kavuşacağız
Aradığın motivasyon burada fazlasıyla var nasılsa
Bende 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyimistanbul avrupa yakasındayım
Bu arada adım banu
Kızlar sizlere doyum olmaz ama ben ufaktan yatıyorum
Sabah inşallah yine en geç 07:30da güne merhaba demek istiyorum
Valla iyi oldu bu böyle devam ederse karşılığınıda alacağıma inanıyorum
Açımmmmmmmmm sabah olsunda kahvaltı edeyim
Size hoşsohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?