Yine ben geldimmmmmm :122: :122: :122:
Komşu ablam gelmeden bir yarım saat sporumu yaptım ama ter içinde kaldım
Küçük cimcimemde bana biraz eşlik etti sonra ben terledikce anneciğim neden ağlıyorsun nedennn diye sorup durdu ( terleri gözyaşı sanmış sanki her yerimden ağlıyorum
)
Biraz dinlendim sabah kahvemi içerken
Komşu ablam gittikten sonrada küçük kuzucuğumla duş aldık ve hemen öğle yemeğini hazırlamaya giriştim
Öğlenlik yediklerimide yazayım
7 Çatal Taze fasülye ( az yağlı ) ( 7 P )
1 büyük kase Marul salatası ( 8 P )
1 bardak ayran ( 5 P )
Öğlende toplam 20 Puanlık karbonhidrat tüketmiş oldum
sabahki 12.5la birlikte 32.5 ki bu çok iyi bir miktar
akşamıda hafif geçirirsem inşallah 50 puanı bile bulmam
Şimdide kendime koca bir fincan yeşil çay yapıyorum
Bol bol suya da devam
merhaba,cevapların tamamını okumadım ama bende pkoluyum.kiloda alaı başını gidiyor.geçen sene binbir zahmet kilo verdim biraz.sonra sürpriz,hamileyim.ama benimki üçüncü.bebek sahibi olmak isteyenlere moral olsunbari.adetlerim düzensiz,95 kilo ile hemde tedavi olmadan 3.bebek oldu.ama her hamilelik öncesi 10 kilo kadar vermiştim.rabbim çocuk isteyenlere verir hayırlısıyla inşallah.diyet için benide destekleyin nolur.çok hızlı alıyorum .doğumdan 1 ay sonra 96 kiloydum .3 ay bitti.şimdi 102 kiloyum.hamileliklerden başka kıyafetim yok.nasıl diyet havasına gireceğim hiç bilmiyorum.
Aramıza hoşgeldin
Rabbim kuzucuklarını analı babalı büyütsün özlemini duyan tüm anne adaylarınada en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
Canım bir kaç gün bizleri takip et emin ol sende motive olup çok daha güzel bir şekilde beslenmene önem gösterip farkına bile varmadan patır patır şu kilolardan kurtulacaksın
yeterki inan
Biz bu kilolardan önce sağlığımız sonrada kuzucuklarımızla daha kaliteli zaman geçirebilmek için kurtulmak zorundayız
Şimdiden seninda gazan mübarek olsun
bu arada emziriyorum.nasıl bir diyet uygulamalıyım sütü azaltmayacak ama kiloları azaltacak .fikir verirseniz sevinirim.
Canım bol bol su tüketip birde sağlıklı beslenirsen emin ol hiç birşekilde kuzucuğun sütü etkilenmez
Karbonhidratları azaltarak başlayabilirsin mesela
Süt ürünlerini bol tüketebilirsin ama dikkat et günde 1 litreyi ( yada 1 kg ) geçerse süt ürünlerinde tükettiğin o zaman kilo veremeyebilirsin
)
Ay salata meyva aramam yenesemde işin zor gelen tarafı kahvaltı ve ekmek yok yulaf falan yiyorum dedi arkadasim..n
Hani oda iradeli biride degil normalde bide romanyada yaşıyor bir basina o başardıysa bende yaparım gibi geliyor..
En son 3 ay önce geldiginede bebisi görmeye hertataftan yağları fışkırıyordu şimdi yine fazlası var tabi ama daha fit görünüyordu..
Bide insülin direnci olanlara genelde daha çok et agirlikli beslenme veriyorlar...
Aynur arkadaşımızda bize yardımcı olur umarım bu dukan diyeti incelikleri hakkında...
Yulaf kepeğinle Dukancıların yaptığı ekmekten yapıp Dukanımsı birşey yapabilirsin istersen
Bende de Yulaf kepeği kalmıştı Dukan denememden
Şöyle güzel bir tarif bulup ekmeğimizi kendimizde yapabiliriz hem yulaf kepeği çok faydalı
O bile bence büyük fayda sağlar
Chickpeas ( Aynur ) arkadaşımız emin ol her geldiğinde yardımcı olur
Bende kitabıda var eğer benim hatırlamadığım birşeyse merak ettiğin o zamanda kitaba bakarız
hatırlatma için sağol cecomm..2 bardak daha içtim şimdi bi 2 bardak daha içeceğim..olacak 6 inş..sizin şu kahve saatinizz yokmuuu bayılıyorumm allah bozmasınn ..bende işlerimi bitireyimm başlıcam sporuma evdee yapıcam bugün..
Bende sabahtan beri neredeyse 2 Litre içtim bile
Akşama kadar rahat 3 litreyi bulurum
Valla sorma o kahve saatimiz benim için resmen terapi
Allah razı olsun Nİsa ablam benim Annem gibidir herşeyimle ilgilenir ve bakışımdan bile bir sorun olup olmadığını anlar
ZAyıflama konusunda da inanılmaz destekcim ve motivasyon kaynağım
Bir kaç gündür annesinin beykozdaki evini temizlemeye gitmişti görüşemedik bugün beni görünce kız baya süzülmüşsün görmeyeli dedi tabi ben anında kendimi 38 bedende çıtır gibi hissettim
KIZLAAAR BENDE SİZDENİM...
kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum hiçbirzaman zayıf olmadım evlenmeden önce doğum kontrol hapları kullandım evlenmeme yakın hipotroid olduğunu öğrendim ozamandan beri levotiron kullanıyorum..evlendim ilk yıllar çocuk istemedim zaten doğum k.hapı kullanıyordum çocuk istediğimde de olmadı tabi..o zaman pkolu olduğumu öğrendim glukofen kullandım 11 kilo verdim verdim kontrollere devam ederken soğan suyu mucizesiyle karşılaştım(sene 2007 ozaman gündeme gelmemişti bile) nette yıllarca tüp bebek tedavisi görüp hamile kalamayan ve adet olamayan birinin soğan suyuyla hamile kalıp düzenli adet görmeye başladığını okumuştum..
velhasıl bende içmeye başladım bir sonraki ay hamile kaldım ve sonrasında adetlerim düzene girdi..
HAMİLE KALAMAYAN ARKADAŞLARA SOĞAN SUYUNU ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
Kızım 1.5 yaşındayken ve daha emzirirken ikinci kızıma hamile kaldım..
şimdi biri 4.5 diğeri 2.5 yaşında..Rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin inş..
gelelim bugüne kilo hep dert hep dert hep dert...
hamileliklerimde 11 kg aldım gayet iyi ama emzirirken bir 10 kg daha eklendi..ikinci kızım bir yaşındayken kilo hat safhaya çıkınca artık yeteeeer dedim ve kk ile 4-5 ayda 20 kg verdim bol kaçamakla hemde..çünkü emziriyordum..kızımı memeden ayırınca gelsin kilocuklar..oofff kızlar az buz değil 20 kg ver 10 kg al..pko geçen bir hastalık değil..şu son bir aya kadar düzenli beslenme ve sporla devam ettim ama ya gram veriyorum yada alıyorum..hipotroid ile pko kilo unsuru ile hormon bozukluğu..
bu arada kızlar 4 seneden sonra ilk defa geçen ay regl gecikti mevsimselmiş..ama bu ayda gecikti
( ya korkuyorum hamileliğe hazır değilim yarın test yapacağım..hamile değilsem tekrar glukofen kullanmak istiyorum çünkü ben tatlı krizlerine çook giriyorum..bakalım ne olacak..
Sende aramıza hoşgeldin canım
Ne güzel Rabbim sanada iki tane melek vermiş
İnşallah Rabbim herkese nasip eder...Aminnnnn
Birlikte çok güzel kilolar vericeğiz inşallah ...Aminnnnnnn
EVETT KIZÇELERRRR...LİSTEMİZDE HAZIRR HADİ BAKALIMM
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Anammmmmmmmmmm ben niye yokum bu listedeeeeeeeeeeeeeee
Kız kambersiz düğün olurmu
Yaz benide oraya bakem 97.5 le
inşallah bir kaç hafta sonra 8li haneleri görmüş olucağım
Merhaba arkadaşlar ben de sizlerle beraberim waw listen harika bu arada soğan suyunu aç karnına akşam yemeği öncesinde içiyorum 1 kase sıcak çorba içmiş etkisi yapıyor :) Pkoya da faydalı olur inşallah
Anammm ben bir ara denedim içemedim yaaa
Nasıl yaptın ve nasıl içtin diye direk sorayım
Bende PKO için yapıp içeyim dedim ama yok bir bardak zor içtim birde 2 tane kuzum var bu kürlede hamile kalanların çok olduğunu duyduğum için acıkcası birazda tırstım
kilo vermeden bir dene daha gelmesin sonra