• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

wawwww seninde süperr gitmişşş...ama acıkmazmısın bi salata yogurtlaaa..bilgi çin çok teşekkürr...nerden bulabilirim yulaf kepeğinii??markettlerde varmı??bide kalorisi ne kadar acaba yulaf kepeğininn..yani öğünümde ekmeği çıkartıp yoğurdumamı katsamm yoksa hiçbşi çıkarmadan eklesem kaloriyi kabartırmı çokk :53::53::53::53:

Ara öğün yapacagim birazdan....meyve kurusu ve galeta yiyecegmmm...zatiiii bir hafta olacak bu diyet sonra üzerine yemekler eklenecek....

Ablam dogum kilolarini verdigi dönemde yulaf kepegini kullanmisti...sordum ben fayda gördm dedi tv de de görünce aldim...
ben tek öglen yemeginde yogurda bir yk katip yiyorum.....dukan diyetinde de bir yemek kasigi kullanin diyor....fazlasini o yüzden kullanmiyorum....bence eklersen cok kalorili olmaz gibi geliyoooo.....
ben aktardan almistim bu arada ;-)

EVETT KIZÇELERRRR...LİSTEMİZDE HAZIRR HADİ BAKALIMM

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
KIZLAAAR BENDE SİZDENİM...
kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum hiçbirzaman zayıf olmadım evlenmeden önce doğum kontrol hapları kullandım evlenmeme yakın hipotroid olduğunu öğrendim ozamandan beri levotiron kullanıyorum..evlendim ilk yıllar çocuk istemedim zaten doğum k.hapı kullanıyordum çocuk istediğimde de olmadı tabi..o zaman pkolu olduğumu öğrendim glukofen kullandım 11 kilo verdim verdim kontrollere devam ederken soğan suyu mucizesiyle karşılaştım(sene 2007 ozaman gündeme gelmemişti bile) nette yıllarca tüp bebek tedavisi görüp hamile kalamayan ve adet olamayan birinin soğan suyuyla hamile kalıp düzenli adet görmeye başladığını okumuştum..
velhasıl bende içmeye başladım bir sonraki ay hamile kaldım ve sonrasında adetlerim düzene girdi..
HAMİLE KALAMAYAN ARKADAŞLARA SOĞAN SUYUNU ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
Kızım 1.5 yaşındayken ve daha emzirirken ikinci kızıma hamile kaldım..
şimdi biri 4.5 diğeri 2.5 yaşında..Rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin inş..
gelelim bugüne kilo hep dert hep dert hep dert...
hamileliklerimde 11 kg aldım gayet iyi ama emzirirken bir 10 kg daha eklendi..ikinci kızım bir yaşındayken kilo hat safhaya çıkınca artık yeteeeer dedim ve kk ile 4-5 ayda 20 kg verdim bol kaçamakla hemde..çünkü emziriyordum..kızımı memeden ayırınca gelsin kilocuklar..oofff kızlar az buz değil 20 kg ver 10 kg al..pko geçen bir hastalık değil..şu son bir aya kadar düzenli beslenme ve sporla devam ettim ama ya gram veriyorum yada alıyorum..hipotroid ile pko kilo unsuru ile hormon bozukluğu..
bu arada kızlar 4 seneden sonra ilk defa geçen ay regl gecikti mevsimselmiş..ama bu ayda gecikti:(( ya korkuyorum hamileliğe hazır değilim yarın test yapacağım..hamile değilsem tekrar glukofen kullanmak istiyorum çünkü ben tatlı krizlerine çook giriyorum..bakalım ne olacak..

Aramiza katilmana cok seviniriz ve ben daha da sevindim kendi adima...cünkü hastaliklarimin arasinda senin gibi hem pko hemde hipotroit varr...bana ekstra umut oldun....
ne güzelki iki bebegin varmis o zaman benimde olur deyip sevindim ;-)

İnsaallah bu sayfa bize moral olacak ve zayiflayacagiz ve bebek isteyip kavusanlarin mutlulugunu paylasacagiz ;-)

kızlaaar bende sizdenim...
Kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum hiçbirzaman zayıf olmadım evlenmeden önce doğum kontrol hapları kullandım evlenmeme yakın hipotroid olduğunu öğrendim ozamandan beri levotiron kullanıyorum..evlendim ilk yıllar çocuk istemedim zaten doğum k.hapı kullanıyordum çocuk istediğimde de olmadı tabi..o zaman pkolu olduğumu öğrendim glukofen kullandım 11 kilo verdim verdim kontrollere devam ederken soğan suyu mucizesiyle karşılaştım(sene 2007 ozaman gündeme gelmemişti bile) nette yıllarca tüp bebek tedavisi görüp hamile kalamayan ve adet olamayan birinin soğan suyuyla hamile kalıp düzenli adet görmeye başladığını okumuştum..
Velhasıl bende içmeye başladım bir sonraki ay hamile kaldım ve sonrasında adetlerim düzene girdi..
Hamile kalamayan arkadaşlara soğan suyunu şiddetle tavsiye ederim...
şimdi biri 4.5 diğeri 2.5 yaşında..rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin inş..
Gelelim bugüne kilo hep dert hep dert hep dert...
Hamileliklerimde 11 kg aldım gayet iyi ama emzirirken bir 10 kg daha eklendi..ikinci kızım bir yaşındayken kilo hat safhaya çıkınca artık yeteeeer dedim ve kk ile 4-5 ayda 20 kg verdim bol kaçamakla hemde..çünkü emziriyordum..kızımı memeden ayırınca gelsin kilocuklar..oofff kızlar az buz değil 20 kg ver 10 kg al..pko geçen bir hastalık değil..şu son bir aya kadar düzenli beslenme ve sporla devam ettim ama ya gram veriyorum yada alıyorum..hipotroid ile pko kilo unsuru ile hormon bozukluğu..
Bu arada kızlar 4 seneden sonra ilk defa geçen ay regl gecikti mevsimselmiş..ama bu ayda gecikti:(( ya korkuyorum hamileliğe hazır değilim yarın test yapacağım..hamile değilsem tekrar glukofen kullanmak istiyorum çünkü ben tatlı krizlerine çook giriyorum..bakalım ne olacak..

mrb allah evlarlarınızı size bağışlasın. Bende bu ay soğan suyu kürünü yapmak istiyorum ama. Siz nasıl yaptığınızı anlatırmısınız?

kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum hiçbirzaman zayıf olmadım evlenmeden önce doğum kontrol hapları kullandım evlenmeme yakın hipotroid olduğunu öğrendim ozamandan beri levotiron kullanıyorum..evlendim ilk yıllar çocuk istemedim zaten doğum k.hapı kullanıyordum çocuk istediğimde de olmadı tabi..o zaman pkolu olduğumu öğrendim glukofen kullandım 11 kilo verdim verdim kontrollere devam ederken soğan suyu mucizesiyle karşılaştım(sene 2007 ozaman gündeme gelmemişti bile) nette yıllarca tüp bebek tedavisi görüp hamile kalamayan ve adet olamayan birinin soğan suyuyla hamile kalıp düzenli adet görmeye başladığını okumuştum..
velhasıl bende içmeye başladım bir sonraki ay hamile kaldım ve sonrasında adetlerim düzene girdi..
şimdi biri 4.5 diğeri 2.5 yaşında..Rabbim isteyenlere hayırlısıyla nasib etsin inş..
hamileliklerimde 11 kg aldım gayet iyi ama emzirirken bir 10 kg daha eklendi..ikinci kızım bir yaşındayken kilo hat safhaya çıkınca artık yeteeeer dedim ve kk ile 4-5 ayda 20 kg verdim bol kaçamakla hemde..çünkü emziriyordum..kızımı memeden ayırınca gelsin kilocuklar..oofff kızlar az buz değil 20 kg ver 10 kg al..pko geçen bir hastalık değil..şu son bir aya kadar düzenli beslenme ve sporla devam ettim ama ya gram veriyorum yada alıyorum..hipotroid ile pko kilo unsuru ile hormon bozukluğu..
bu arada kızlar 4 seneden sonra ilk defa geçen ay regl gecikti mevsimselmiş..ama bu ayda gecikti:(( ya korkuyorum hamileliğe hazır değilim yarın test yapacağım..hamile değilsem tekrar glukofen kullanmak istiyorum çünkü ben tatlı krizlerine çook giriyorum..bakalım ne olacak..

ANAMMMM şimdi ne desemkii şaşırdımmmm :) :) hakkında hayırlısı ne ise o olsun ozaman yarın sonucu bekliyor olacagım meraklaa...hoşgeldin bu sayfaya pkolu ve kilolu olarakk hamile bile olsan burda kontrolu bırakmazsın elinden..güzel kilolar vermişsin yine verirsinn...şu diyeti bi oturtayım soğan suyunada başlıcam inşallahh....

wawwwwww

canım benim hayırlı olsun listen bende katılıcam. canım listene daha bugün gördüğüm için yarın başlıyıcam maalesef. şöyle tablo gibi yapsanda olur arkadaşım bak kaç kişi diyetteyiz gibilerinden bi görelim bakalım?? bende 1.55 87

hoşgeldinn arkadaşım...hemenn paylaştımm listeyii..inşallahh yavaş yavaş azalmaları görücezz bu listede...

anammmm şimdi ne desemkii şaşırdımmmm :) :) hakkında hayırlısı ne ise o olsun ozaman yarın sonucu bekliyor olacagım meraklaa...hoşgeldin bu sayfaya pkolu ve kilolu olarakk hamile bile olsan burda kontrolu bırakmazsın elinden..güzel kilolar vermişsin yine verirsinn...şu diyeti bi oturtayım soğan suyunada başlıcam inşallahh....

hoşgeldinn arkadaşım...hemenn paylaştımm listeyii..inşallahh yavaş yavaş azalmaları görücezz bu listede...

hayırlı uğurlu olsun canım benim. Bakalım 70 leri bi görelim dimi

wawwww seninde süperr gitmişşş...ama acıkmazmısın bi salata yogurtlaaa..bilgi çin çok teşekkürr...nerden bulabilirim yulaf kepeğinii??markettlerde varmı??bide kalorisi ne kadar acaba yulaf kepeğininn..yani öğünümde ekmeği çıkartıp yoğurdumamı katsamm yoksa hiçbşi çıkarmadan eklesem kaloriyi kabartırmı çokk :53::53::53::53:

Tamam şeker şimdilik 85 yaz beni zaten öyle suan...
Inşallah olurum cumaya kadar reglimi 4 gözle bekliyorum oda çok etkiliyor haliyle kiloyu..

Maden suyu bende çok içtim diyetlerimde ise yarıyor gercekten...
Günü kotarcaz bu şekilde insallah..
Beb spor olarak bebisle tepisiyorum şimdilik, havalar iyice duelince sahil yuruyusune baslicam ins..

Merhaba arkadaşlar ben de sizlerle beraberim waw listen harika bu arada soğan suyunu aç karnına akşam yemeği öncesinde içiyorum 1 kase sıcak çorba içmiş etkisi yapıyor :) Pkoya da faydalı olur inşallah

Son düzenleme:
Yine ben geldimmmmmm :122: :122: :122:

Komşu ablam gelmeden bir yarım saat sporumu yaptım ama ter içinde kaldım :32:
Küçük cimcimemde bana biraz eşlik etti sonra ben terledikce anneciğim neden ağlıyorsun nedennn diye sorup durdu ( terleri gözyaşı sanmış sanki her yerimden ağlıyorum :60: )
Biraz dinlendim sabah kahvemi içerken :34: Komşu ablam gittikten sonrada küçük kuzucuğumla duş aldık ve hemen öğle yemeğini hazırlamaya giriştim :34:

Öğlenlik yediklerimide yazayım :34:

7 Çatal Taze fasülye ( az yağlı ) ( 7 P )
1 büyük kase Marul salatası ( 8 P )
1 bardak ayran ( 5 P )

Öğlende toplam 20 Puanlık karbonhidrat tüketmiş oldum :34: sabahki 12.5la birlikte 32.5 ki bu çok iyi bir miktar :32::32::32: akşamıda hafif geçirirsem inşallah 50 puanı bile bulmam :34:

Şimdide kendime koca bir fincan yeşil çay yapıyorum :34: Bol bol suya da devam :34:

merhaba,cevapların tamamını okumadım ama bende pkoluyum.kiloda alaı başını gidiyor.geçen sene binbir zahmet kilo verdim biraz.sonra sürpriz,hamileyim.ama benimki üçüncü.bebek sahibi olmak isteyenlere moral olsunbari.adetlerim düzensiz,95 kilo ile hemde tedavi olmadan 3.bebek oldu.ama her hamilelik öncesi 10 kilo kadar vermiştim.rabbim çocuk isteyenlere verir hayırlısıyla inşallah.diyet için benide destekleyin nolur.çok hızlı alıyorum .doğumdan 1 ay sonra 96 kiloydum .3 ay bitti.şimdi 102 kiloyum.hamileliklerden başka kıyafetim yok.nasıl diyet havasına gireceğim hiç bilmiyorum.

Aramıza hoşgeldin :3:
Rabbim kuzucuklarını analı babalı büyütsün özlemini duyan tüm anne adaylarınada en kısa zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn

Canım bir kaç gün bizleri takip et emin ol sende motive olup çok daha güzel bir şekilde beslenmene önem gösterip farkına bile varmadan patır patır şu kilolardan kurtulacaksın :34: yeterki inan :34:
Biz bu kilolardan önce sağlığımız sonrada kuzucuklarımızla daha kaliteli zaman geçirebilmek için kurtulmak zorundayız :34:

Şimdiden seninda gazan mübarek olsun :3:

bu arada emziriyorum.nasıl bir diyet uygulamalıyım sütü azaltmayacak ama kiloları azaltacak .fikir verirseniz sevinirim.

Canım bol bol su tüketip birde sağlıklı beslenirsen emin ol hiç birşekilde kuzucuğun sütü etkilenmez :34:
Karbonhidratları azaltarak başlayabilirsin mesela :34: Süt ürünlerini bol tüketebilirsin ama dikkat et günde 1 litreyi ( yada 1 kg ) geçerse süt ürünlerinde tükettiğin o zaman kilo veremeyebilirsin :34: )

Ay salata meyva aramam yenesemde işin zor gelen tarafı kahvaltı ve ekmek yok yulaf falan yiyorum dedi arkadasim..n
Hani oda iradeli biride degil normalde bide romanyada yaşıyor bir basina o başardıysa bende yaparım gibi geliyor..
En son 3 ay önce geldiginede bebisi görmeye hertataftan yağları fışkırıyordu şimdi yine fazlası var tabi ama daha fit görünüyordu..
Bide insülin direnci olanlara genelde daha çok et agirlikli beslenme veriyorlar...

Aynur arkadaşımızda bize yardımcı olur umarım bu dukan diyeti incelikleri hakkında...

Yulaf kepeğinle Dukancıların yaptığı ekmekten yapıp Dukanımsı birşey yapabilirsin istersen :34:
Bende de Yulaf kepeği kalmıştı Dukan denememden :1: Şöyle güzel bir tarif bulup ekmeğimizi kendimizde yapabiliriz hem yulaf kepeği çok faydalı :34: O bile bence büyük fayda sağlar :34:

Chickpeas ( Aynur ) arkadaşımız emin ol her geldiğinde yardımcı olur :34: Bende kitabıda var eğer benim hatırlamadığım birşeyse merak ettiğin o zamanda kitaba bakarız :34:

hatırlatma için sağol cecomm..2 bardak daha içtim şimdi bi 2 bardak daha içeceğim..olacak 6 inş..sizin şu kahve saatinizz yokmuuu bayılıyorumm :1: allah bozmasınn ..bende işlerimi bitireyimm başlıcam sporuma evdee yapıcam bugün..

Bende sabahtan beri neredeyse 2 Litre içtim bile :34: Akşama kadar rahat 3 litreyi bulurum :34:
Valla sorma o kahve saatimiz benim için resmen terapi :1:
Allah razı olsun Nİsa ablam benim Annem gibidir herşeyimle ilgilenir ve bakışımdan bile bir sorun olup olmadığını anlar :34: ZAyıflama konusunda da inanılmaz destekcim ve motivasyon kaynağım :1:
Bir kaç gündür annesinin beykozdaki evini temizlemeye gitmişti görüşemedik bugün beni görünce kız baya süzülmüşsün görmeyeli dedi tabi ben anında kendimi 38 bedende çıtır gibi hissettim :60:

Sende aramıza hoşgeldin canım :3:
Ne güzel Rabbim sanada iki tane melek vermiş :34: İnşallah Rabbim herkese nasip eder...Aminnnnn
Birlikte çok güzel kilolar vericeğiz inşallah ...Aminnnnnnn

[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Anammmmmmmmmmm ben niye yokum bu listedeeeeeeeeeeeeeee :52::52::52::52::52:
Kız kambersiz düğün olurmu :60:
Yaz benide oraya bakem 97.5 le :34: inşallah bir kaç hafta sonra 8li haneleri görmüş olucağım :34:

Merhaba arkadaşlar ben de sizlerle beraberim waw listen harika bu arada soğan suyunu aç karnına akşam yemeği öncesinde içiyorum 1 kase sıcak çorba içmiş etkisi yapıyor :) Pkoya da faydalı olur inşallah

Anammm ben bir ara denedim içemedim yaaa :27:
Nasıl yaptın ve nasıl içtin diye direk sorayım :1:
Bende PKO için yapıp içeyim dedim ama yok bir bardak zor içtim birde 2 tane kuzum var bu kürlede hamile kalanların çok olduğunu duyduğum için acıkcası birazda tırstım :60: kilo vermeden bir dene daha gelmesin sonra :1:

Bütün pko lu sismanlar toplandik zayiflamaya hirslandikkkkkk......

Burun farkiyla olmasa da kilo farkiyla liste basina gectim lakin listenin sonuna gecmem Muhteseeeeem olacak ;-))))))

[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97,5kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
bak bakalım olmuşmu cecomm....

evetttt kızlarr saat oldu 5 :) :) bende durumlar iyiii..bugün üstüne düştüğüm su konusu kayet iyi gidiyor saat 5 ve ben 8 bardağğı tamamladımm..daka günün bitmesine çok varr r içerimm dahaa...kesinlikle çok faydası var bugün öğle yemeğimden önce yarım elma..2 bardak su içtimm..yemek tepsimi hazırlarken inşallah doyarım diye umutsuzdum..inanmayacaksınızz belki ama tabagı zorla sıyırdım..o elma ve su şişirdi sanırım karnımıı....

bu arada ben su bardağımı büyük bardaklardan kullanıyorum 2 su bardagını alan bir su bardagı..sanki bi bardak içiyormusum gibi hissettiriyor bana ve zorlanmıyorumm...

ve şincikk öğle yemeğimee geleyimm...

yarım elma+2 bardak su...

6-7 kaşık kadar barbunya...

4 kaşık bulgur pilavı (ekmek almadım bu yüzden..dolu dolu hesaplasam 2 kaşık kadardı)

1 kase cacık..

Yine ben geldimmmmmm :122: :122: :122:

Komşu ablam gelmeden bir yarım saat sporumu yaptım ama ter içinde kaldım :32:
Küçük cimcimemde bana biraz eşlik etti sonra ben terledikce anneciğim neden ağlıyorsun nedennn diye sorup durdu ( terleri gözyaşı sanmış sanki her yerimden ağlıyorum :60: )
Biraz dinlendim sabah kahvemi içerken :34: Komşu ablam gittikten sonrada küçük kuzucuğumla duş aldık ve hemen öğle yemeğini hazırlamaya giriştim :34:

Öğlenlik yediklerimide yazayım :34:

7 Çatal Taze fasülye ( az yağlı ) ( 7 P )
1 büyük kase Marul salatası ( 8 P )
1 bardak ayran ( 5 P )

Öğlende toplam 20 Puanlık karbonhidrat tüketmiş oldum :34: sabahki 12.5la birlikte 32.5 ki bu çok iyi bir miktar :32::32::32: akşamıda hafif geçirirsem inşallah 50 puanı bile bulmam :34:

Şimdide kendime koca bir fincan yeşil çay yapıyorum :34: Bol bol suya da devam :34:

:46::46::46::46:süpersinn cecommm maşallahh..yeşil çayında yarasınn şifa olsunn o yağlarıı lime lime edip parçalasınn.....yaa sen evde nasıl bi spor yaptınn öylee damla damla terleyecekk kadarr...ben terleyemiyorumm yaaaa...ne hareketleri yapıyon..??

Bütün pko lu sismanlar toplandik zayiflamaya hirslandikkkkkk......

Burun farkiyla olmasa da kilo farkiyla liste basina gectim lakin listenin sonuna gecmem Muhteseeeeem olacak ;-))))))

sormaa yaaa vallaha toplandıkk....hırss varr bendede inşş böle giderr hepp...oyy kuzumm ben seni en sona ekliyimm dert etme sen onuu...ilk bildirim sen yaptın diye öle yazdım yoksa bi düzen yok listedeee...merakk etmeee 1...2.. ay sonra herşeyy çook güzel olacakk...

Son düzenleme:
bak bakalım olmuşmu cecomm....

Olmazmı şekerim ellerine sağlık :54::54::54::54:
İnşallah herhafta hepimiz daha aşağılarda rakamları yazdırırız o listeye :16:

evetttt kızlarr saat oldu 5 :) :) bende durumlar iyiii..bugün üstüne düştüğüm su konusu kayet iyi gidiyor saat 5 ve ben 8 bardağğı tamamladımm..daka günün bitmesine çok varr r içerimm dahaa...kesinlikle çok faydası var bugün öğle yemeğimden önce yarım elma..2 bardak su içtimm..yemek tepsimi hazırlarken inşallah doyarım diye umutsuzdum..inanmayacaksınızz belki ama tabagı zorla sıyırdım..o elma ve su şişirdi sanırım karnımıı....

bu arada ben su bardağımı büyük bardaklardan kullanıyorum 2 su bardagını alan bir su bardagı..sanki bi bardak içiyormusum gibi hissettiriyor bana ve zorlanmıyorumm...

ve şincikk öğle yemeğimee geleyimm...

yarım elma+2 bardak su...

6-7 kaşık kadar barbunya...

4 kaşık bulgur pilavı (ekmek almadım bu yüzden..dolu dolu hesaplasam 2 kaşık kadardı)

1 kase cacık..

:46::46::46::46: harikasın canım :34:
Bende genelde o büyük bardakları kullanıyorum hatta bazende 1.5 luk şişe kullanıyorum :1:

Birazdan bende eşimi arayayımda alışverişe gidelim evde biraz eksikler var gidip alayımda ara öğünler için birşeyler bulunsun birde salata malzemesi :34:

He birde sizlerin önerilerini dikkate alıp bende maden suyu alıp akşamdan akşama içmeyede karar verdim :34:
Bu arada inanılmaz ama ben beslenmemde herşeyin düzgün gittiğini karnımdan anlıyorum :1: eğer doğruysa beslenmem kesinlikle göbişim anında yumuşuyor :60: pelte kıvamına geldiğinde göre herşey yolunda :32::32::32::32: inşallah tamamen yok olduğunuda görürüm :34:

:46::46::46::46:süpersinn cecommm maşallahh..yeşil çayında yarasınn şifa olsunn o yağlarıı lime lime edip parçalasınn.....yaa sen evde nasıl bi spor yaptınn öylee damla damla terleyecekk kadarr...ben terleyemiyorumm yaaaa...ne hareketleri yapıyon..??

Canım bak linkini atayım sana Ebru şallının plates derslerinden :34:
Video 15 dakikalık ama ben bir iki tane daha karın ve basen için olanlardan yaptım :34:

Ebru Şallı Zayıflama Egzersizleri ve Göbek Eritme Hareketleri-Yan Karın Simit İnceltme - YouTube

Bak birde bu var uzun olanlardan ama bunu henüz yapmadım yarın spor salonuna gitmeden fırsatım olursa yaparım olmadı çarşamba :34:

Ebru Şallı Bacak İnceltme ve Kalça Sıkılaştırma Pilates Egzersizleri - YouTube

Oooo, muhabbet coşmuş yine :D

Benim buralarda fazlaca alanım yok, onun için o işleri evde yapmayı düşünüyorum. İndirdim bir kısım bir şeyler, daha çok dans türevi şeklinde, bakalım ben de başlayacağım herhalde. Annem de fazla çıkıp yürüyemediği için koşu bandı alma fikri dolanıyor evde, bakalım alınırsa onunla da bir şeyler yaparım :D Yemek listesi yapmadım ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Diyet dendi mi bana bir şeyler oluyor çünkü :60:

Bir de şunu söyleyeyim, yemekte mutlaka salatayı bol tutun, tok tutup fazla yemeyi engelleyen en kuvvetli silahımız o :34:

Son düzenleme:
sormaa yaaa vallaha toplandıkk....hırss varr bendede inşş böle giderr hepp...oyy kuzumm ben seni en sona ekliyimm dert etme sen onuu...ilk bildirim sen yaptın diye öle yazdım yoksa bi düzen yok listedeee...merakk etmeee 1...2.. ay sonra herşeyy çook güzel olacakk...

Yok cancazim sorun olmaz ben kendimle eglenmeyi seviyorum ondan espri yaparimmm....

Ama hepimiz fistik olacagiz zayiflayip ;-)

evet istanbuldayım ama avrupa yakasındayım avcılarda oturuyorum.. keşke yakın olsaydın benim dr iyi evet ben 8 sene oldu ona gidiyorum hep zaten tavsiyeyle gittim onada..
tedavide drun yakın olması daha iyi çünkü adette gidiyorsun bakıyor ilacı ona göre veriyor en az 3 kere bazen 4 kere gidiyorsun o 10 gün içinde o yüzden mutlaka yakınında olmalı ..

bende pko hastasıyım hangi dr gittiğinizi öğrenebilirmiyim.bebek tedavisi için.şimdiden teşekkür ederim

Back