Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Sevgili WAW çok doğru söylüyorsun 120 kg çok riskli olurdu vardır elbet Allahın bizim için hayırlı bir takdiri .Bismillah diyorum bende başlıyorum evde abur cubur değilde bitter çikolata barındırıyorum :) bundan 3 kare ile yetinmeye gayret ediyorum ya bu tatlı krizleri off... dışarıdan pasta börek almıyorumda her Perşembe gecesi bir şeyler yapmaya gayret ediyor , içinden 2 - 3 tane de yiyordum güya daha iyi olur diye sabah kahvaltısı yerine koyuyordum bir de fakat artık onu da yapmayacağım inşallah yeşil çay tarçınlı olunca kurtarıcı gibiydi o kadar yemeğe yeşil çay ne yapsın evet... öyleyse soğan suyu 17.30'da 18:30 da elma ve su her yemeğin ardına yeşil çay tarçınlı birde ben bu glukofen aldım bunu yeşil çayla etkileşime girer de bir şey yapar diyerek cesaret edemiyorum sizler kullandınız mı ?

Son düzenleme:

yokk kuzumm yokk etkileşim felan olmuyor 3 senedir içiyorum glukofenii...yeşil çay çay niyetine zatenn hiç bişicik yapmazz glukofenini iç..dr günde 1 mi verdi 2 mi??çalışıyorsan birle başla 1 hafta sonra 2 ye çıkarırsınn...inan bana o glukofen kesecek tatlı ihtiyacınıı...o bittr çikolatayı 1 kareye indir..o bi karecikide 4 kere ısır minnik minnik ben öyle yapıyordumm...o perşembeleri yaptığın şeyide kaldırrr...yapma..bak napalım biliyormusunn burda arkadaşlarla bigün ayarlayalım ogün bi öğün kaçamak öğün olsunn o öğün yiyelim yiyeceğimiziii..sonrasında devamm diyete...

Oyyyyy tombulum tombuluuummmm hem pko luyum hem tombulum ;-)

Öglen oldu geldi yemek arasi.....

ne varr kızz yemekdeeee..... sen çalışıyordun dimii...yemek çıkıyormu senmi ayarlıyon bişilerrr ???? çok yeme bakkkkkkkkkkkkkkkkk yoksaaaa

2 ayda verdim haftada birkez kaçamak yaptım hiç acıkmadım ne yediğime diikkat ederek doyana kadar yedim ama 1 ay yapmadığım halde bir kilo bile almadım.şimdi tekrar başladım.bende de insülün direnci var.ama yumurta zaten acıktırmıyor.et falanda sebze yemeklerini de kıymalı yapıyorum az zeytinyağı koyuyorum o zaman acıkmıyorum.yatmaya yakın baya acıkıyorum o zaman hemen kalkıp yatıyorum.meyve iki porsiyon fazla hem insülünü hemde şekeri yükselttiği için çok çabuk acıkmaya sebep oluyor birde meyve mutlaka öğlen yenmeli. kavrulmamış fındık ve bademi bir çay bardağını geçmeyecek şekilde yenebilir.
Altın kural yemek araları 5 saat olsun 6 dan sonra hiçbirşey yenilmesin bolca su içilsin

Arkadaşlar bu bir kısır döngü kilo polikistik ünsülün direnci hepsini birbirini tetikliyor ve tek çözüm yolu zayıflamak .açlık sürelerine ve yenilinen şeylere dikkat edince insülün direnci çabuk kırılıyor.yerken bunu yediğim zaman bana neler olur diye düşünmek lazım.
ayrıca kilo insanı olduğundan büyük gösteriyor.ben kapalıyım başörtü pardüsö falan derken eşimden büyük göstermek en büyük korkum.ben çok karalıyım ZAYIFLIYACAĞIM İNŞAALLAH

Kızlarr MErhabalarr:) nasıl gıdıyor Diyetler.. Kendınızı nasıl hıssedıyorsunuz
Ben Cok kotuyum Drumun bana verdıgı glıfor benı mahvettı butun ıstahımı kestı resmen yemeklerden tıskınır oldum
yemek yıyemıyorum yemek yapamıyorum
diyare yaptı mıde bulantısında uyuyamıyoruma ma sımdı bugun bıraz hafıfledı bulantılarım ıstahımı kapttı ama cok mutluyum
bu arada sabah bı diyet uzmanını dınledım gunde en az 12 bardak su ıcmemız gerekıyormus ılk basta suyu cogaltmaları daha sonrada porsıyonları kucultmelerını onerdı
ıns hepnız zayıflarsnız kızlar benımde su gobişim gitse fena olmucak

ewett hepsii gerçekkkk...bide bu hep böle devam edecek geçiçici olarak bakmamalıyızzz....bende kapalıyımmm şimdilik öle büyük gösterme korkum yokk eşimle aramda 10 yaş var zatii ama ilerde belkii olabilirr...ama ben kilo verdikten sonraa eşimm baya değiştii..eskiden kilon çok felan bişi demezdii ben seni böle sevdim derdii...şimdi verdimm diyorkii tabikidee insan zayıfken daha zarif diyorr...ve resimlerime bakıyorımdaa..resimlerdee koca kadın gibi duruyorumm kilo verince harbiden bi zariflik gelmişş...amannnn işde heryönden önemli zayıf olmakkkk...sağlık açısındandaa..bende bu pko çıkmasaydıı eminimm benn böle devam ederdimm kilolu kilolu..herşeyde var bi hayır demekkii..

giderr inşallahhh...bizz bomba gibiyizz sende başlamışsın glukofenee ...işde ne güsel iştah gitmişşşş :) :) devam devam geçecek bi süe sonra o bulantıı..bu arada tedaviye devamm o glukofen yumurtlatacakda seniii...

ne varr kızz yemekdeeee..... sen çalışıyordun dimii...yemek çıkıyormu senmi ayarlıyon bişilerrr ???? çok yeme bakkkkkkkkkkkkkkkkk yoksaaaa [/QUOTE]

İsyerinin yemekhanesi var ama ben gitmiyorum....kendim salata yapip götürüyorum yogurt alip yiyorum....ama bugün salata yapmadigim icin galeta ve kepekli yogurt yedim....hatta deney yaptim yogurt suluydu icine yulaf kepegi kattim....yogurt kivam aldi ve suyu icine aldi kepek...
Bugün öglen böyle oldu ama ara ögünle destekleyecegimmm....

[/QUOTE]

niye gitmiyorsunkii..işine yarar yemekler çıkardı belkiii...bi salata bi yoğurtilerde çok acıktırmasın senii yaaaaa...çok az yiyonnnnnnnnnnn beni geçicen - lerdee :) :) :) aslında getirdiğin salataya acık tavuk haslasan akşamdann...yada göfte bi protein eksik sanki sadecee..yoğurt var ama yinede ette olsa fena olmazz..hadi bakalım başarılarr..

Son düzenleme:
ne varr kızz yemekdeeee..... sen çalışıyordun dimii...yemek çıkıyormu senmi ayarlıyon bişilerrr ???? çok yeme bakkkkkkkkkkkkkkkkk yoksaaaa

İsyerinin yemekhanesi var ama ben gitmiyorum....kendim salata yapip götürüyorum yogurt alip yiyorum....ama bugün salata yapmadigim icin galeta ve kepekli yogurt yedim....hatta deney yaptim yogurt suluydu icine yulaf kepegi kattim....yogurt kivam aldi ve suyu icine aldi kepek...
Bugün öglen böyle oldu ama ara ögünle destekleyecegimmm....[/QUOTE]

off ınsallah kızlar evet 1 hafta olcak baslayalı mahvettı benı ıns yumurtlarımb u ay bebısım gelır:/ bence sızde dıyete gırdınız bı kadın dogum gıdın artık:/ tedavıye baslayın gec kalmayınn

niye gitmiyorsunkii..işine yarar yemekler çıkardı belkiii...bi salata bi yoğurtilerde çok acıktırmasın senii yaaaaa...çok az yiyonnnnnnnnnnn beni geçicen - lerdee :) :) :) aslında getirdiğin salataya acık tavuk haslasan akşamdann...yada göfte bi protein eksik sanki sadecee..yoğurt var ama yinede ette olsa fena olmazz..hadi bakalım başarılarr..[/QUOTE]

Cikan yemekler asiri yagli oldugu icin yemekhaneye inmiyormmmmm....havada yagisli isyerinden cikamadjmmm...bugün böyle gececek artik ;-) aslinda et grubunu da cok sevmiyorum ondan dolayi menü salata yogurt oluyi....

Ama olsun ne olursa olsun zayiflayacagimmm ;-)

Kısır döngüden kurtulmanın yolu kilo kaybı inşallah hepimiz kurtulacağız

Tekrar ben geldimmmm :122: :122: :122:

Öğlenlik yemeğimi yedim akşamlık yemeğimide hazır ettim sayılır
Kendimi çok hafif ve iyi hissediyorum
Böyle devam ederse kesinlikle çok güzel kilolar gideceğine adım gibi eminim

Bu arada bugün Fitness yerine Havuza gitmeye karar verdim Normalde haftasonu bir gün gidiyordum ama havuz arkadaşlarımdan biri geçen gün dışarda deng geldiğimde Banu abla yaa hafta içi gelsene yüzmeye hiç görüşemiyoruz demişti bende bari bugün gideyim dedim malum perşembe günü kandil Rabbim nasip ederse oruç tutmayı düşünüyorum ki tutamasamda o gün Spor salonuna gidemem Evde ebru şallıyla plates yaparım diye düşündüm
Gidip şöyle bir saat güzelce yüzüp bir 10 dakikada saunada ter atayım hem sıkılaşma olsun kilo verdikce sarkmaları önlemek için hemde arkadaşlarla iki sohbet edeyim ( onlar ücretsiz geldikleri için haftasonu giremiyorlar havuza o bakımdan )

Çok haklısın ben resmen şeytan üçgenine benzetiyorum pko, insülin direnci ve kilo sorunsalını
Ama kiloları verdikce o şeytan üçgeninden uzaklaşıp o kısır döngüden kurtulacağız Allahın izniyle
Bu arada Hoşgeldin ( demişmiydim hatırlayamadım bir anda )

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar vererek o göbişlerden kurtulup fit bir vucuda sahip olacağız
Bu arada kesinlikle dediğin gibi su içmeyi ihmal etmememiz lazım

Duydunuz kızlarrrrrrrrrrr hadi şişeler Ellere :122: :122: :122: :122: ( günlük hatırlatmam )

Kızlarrrrrrrrrrrr bakın Bime neler geliyor tam bizlik

Bim A.Ş. > Hoş geldiniz...

Neyse kızlar ben hazırlanıp havuza gidiyorum
Akşam görüşürüzzzzzzzzz

Son düzenleme:

inşallahh canımm vericezzzzz...benide gündüz değil o akşamkii yemeler bitirdi zaten..bende çok seviyorum çay yanına abur cuburriicipsler kolalarrrrr ama bitti hepsiiiii...sağlıklı beslenicezz ve ericezzz..eşlerde zayıflar bizimle biz o yönden şanslıyızz evde ne pişirirsek o yenirrrkalabalık ailede biraz daha zor diyett..

hımmm..açlık durrumun nasıll baya az yemişşsinnn...yaa şu special k lara hep özeniyorumda sütle içiliyor diye hiç yemedim..soğuk süt içemiyorum benn sen yogurtla demişsinn öyna nasıl oluyor tadııı...bide tok tutuyormu çokkk...vee bencede meyve suyu yerine meyvenin kendisini yee...

kızllarrrr benim şuana kadar 8 bardak oldu suyummm...ilerleyen saatlerdede içerim daha ama inanın wc den çıkamıyorumm bugün daha çok acıktım sankii..yada eşimi bekliyim derken öğle yemeğimi bu saate erteledim diye böle olmuşda olabilirrrr....

öğle yemeğim...

2 dolma (içindepirinç olduğu için yerken çok vijdan azabı çekiyorum yaa)

2 kaşık yoğurt..

yarım domates...

2 bardak su..

weee utanarakkk bişi itiraff etmekk istiyorummm:26::26::26:ben kötü bişi yaptımmm.. şeyy ben bi kaçamak yaptımdaa dayanamayıppp...amcam pişmaniye getirmiş bursadan gelinceeeiki gündür sabrettimm..ama biraz önce bi parça yedim ben yaaa..herşeyi hakediyorumm...parçalayabilirsinizz benii...

Son düzenleme:

arada kacamaklar olur ama abartmamak sartıyla tabıkıde sıkma canını
her ıdrara cıkmak 35 kalorı kaybettırıyormus gunde 12 bardak su ıcıp ortalama 10 kez ıdrara cıkıyormusuz ve 350 kalorı verıyorz sadece ıdrarla cok guzeel o yuzden bol bol su ıcın kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…