- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
tamm bu p lar ne diye düşünürkennn açıklamayı yapmışsınn...süperr yöntem inş işe yararr...alkali suyuda duymuştumm ama tadı farklı olmuyormu cecoo..bende yapsam ama kokarsa içememm..sabah bende 2 bardak su içtim ama limon sıkmadımm içineee...senin bu hatırlatmalarınn çok işe yarıyorr çokk teşekkürlerr arkadaşımmm....kahvaltınn süperrr olmuşşşş baya zenginn ama güzel tok tutar seniii....
Ay salata meyva aramam yenesemde işin zor gelen tarafı kahvaltı ve ekmek yok yulaf falan yiyorum dedi arkadasim..nSelamün Alleyküm kızlarrrrrrr
Bugünüde bitirdik şükür
Hesapta bugün dışarı cıkacaktık eşim ve kuzenleriyle ama birinin akşama kadar dershanesi olunca bir sonraki haftaya ertelediler
Bu hafta sonu misafirlere hizmet etmekten, evi toparlamaktan ve küçük cimcimeyle uğraşmaktan doğru dürüst su bile içmeye fırsatım olmadı
Gece çok geç yatınca tabi yine geç kalkıldı
Anneler günü münasebetiyle belki bugün beni rahat bırakırlar diye düşündüm ama nerdeeeeeeeeee
Kuzende olunca eşim tabi onla oyun konsoluna dalınca oturduğu yerden aşkım şunu yaparmısın aşkım bunu yaparmısın diyip durdunormalde özel günlerde bana hiç iş yaptırmaz
Hediyede bu sene alamadımEl şarjlısı alacakmış ama şimdi tabi Annemlere gideceğimiz için dönüşte daha uygun olurmuş anam yine temizliğe destek ürünü almaya kalkışıyor nerde benim çiçeeeğmmm dedim ne yapacaksın ciceği iki gün sonra solacak bari şarjlı işini görür her gün makineyi çıkarmak zorunda kalmayasın diye dedim diyor
Rabbim inşallah kuzucuğunu sağlıkla kuçağına almayı nasip eder...Aminnnnnnn
Canım bende de var kitabıhatta iki kere okudum ve yapmaya çalıştım ama ilk atak döneminin yarısında meyvesizlik ve salatasızlık başıma vurmuştu ve maalesef bırakmak zorunda kalmıştım
Aslında yine protein ağırlıklı besleniyorum sayılır ama işte Dukanda daha çabuk gidiyor sonuçlara baktığında
Yapabilene gerçekten helal olsun diyorum hatta arada en azından bir haftalık atakmı yapsam diyorum sonuçta vucudu şok edip metabolizmayı hızlandırır
Anammmm Aynurumda gelmiş
Fburak bak Dukancanlardan biri de aynurSüper kilolar verdi dukan sayesinde bir ben beceremedim dukanda istikrarlı olmayı Neyse belki ilerde
Canım inşallah Rabbim sanada en kısa zamanda topikteki tüm bayanlarla birlikte mucizeni kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
günaydınn demeyi unutmuştumm günaydın diyip başlıyayımm ..bugünn bismillahı çektimm ve başladımmm kızlarrr..rabbim sonucunuda güzel etsin inşş..
kilomm...83.3
cumaya fazla gün yok ama ben 2. cumaya çok güzel sonuçlar bekliyorum kendimden..bu ayı 4 yada beş kiloyla kapatmak istiyorummm..
şincikk....2 bardak su içerek başladım günee...
3 zeytin..
1 kaşık lor..
2 dilim ekmek..
2 domates..
1 salatalık
yarımda biber yedimm...
inşallah günün devamıda böle gelirr...yaw benim gündüzz iyide gece açlık krizlerim fena onun içinde erken yatmayı planlıyorum ama bakalım işde yaşayıp görelimm :) :)
İkinci yeşil çayımı yaptım şimdi kendime
Şu ana kadar hiç acıkmadım zaten 1 saat sonrada komşu ablamla şekersiz türk kahvelerimizi içeriz ara öğün olarakO zamana kadar sporumuda aradan çıkartayım
Öğle yemeğinden sonra yine damlarım nasılsa
Bu arada
BOL BOL SU İÇMEYİ İHMAL ETMİYORUZ KIZLARRRRRRRRRRRR !!!!!
( ara ara hatırlatıyorum)
Hedeflerimizi bir an bile aklımızdan çıkarmıyoruz ve bu işi başarıp herkese gereken cevabı fıstık gibi gezinerek veriyoruz
Evde abur cubur tabir edilen kilolarin kalorinin candostlarini kaldirdimmm......
Zayiflma namina ne varsa hepsi mevcut evde....
Ben inaniyorum bu zayiflama isini basaracagizzzz.....
Seker ilacimi da düzenli kullanmaya basladim beni mahvetsede olsunnnn....
Bütün tombulla zayiflayacagizzzzz ;-)
merhaba,cevapların tamamını okumadım ama bende pkoluyum.kiloda alaı başını gidiyor.geçen sene binbir zahmet kilo verdim biraz.sonra sürpriz,hamileyim.ama benimki üçüncü.bebek sahibi olmak isteyenlere moral olsunbari.adetlerim düzensiz,95 kilo ile hemde tedavi olmadan 3.bebek oldu.ama her hamilelik öncesi 10 kilo kadar vermiştim.rabbim çocuk isteyenlere verir hayırlısıyla inşallah.diyet için benide destekleyin nolur.çok hızlı alıyorum .doğumdan 1 ay sonra 96 kiloydum .3 ay bitti.şimdi 102 kiloyum.hamileliklerden başka kıyafetim yok.nasıl diyet havasına gireceğim hiç bilmiyorum.
Ay salata meyva aramam yenesemde işin zor gelen tarafı kahvaltı ve ekmek yok yulaf falan yiyorum dedi arkadasim..n
Hani oda iradeli biride degil normalde bide romanyada yaşıyor bir basina o başardıysa bende yaparım gibi geliyor..
En son 3 ay önce geldiginede bebisi görmeye hertataftan yağları fışkırıyordu şimdi yine fazlası var tabi ama daha fit görünüyordu..
Bide insülin direnci olanlara genelde daha çok et agirlikli beslenme veriyorlar...
Aynur arkadaşımızda bize yardımcı olur umarım bu dukan diyeti incelikleri hakkında...
Aynen gündüz diyet yap aksam aclik kriziyle yiyecek ariyor insan....bende de oluyo ayni durummmmm.....
Gecen gun diyetisyen bu durum icin biraz leblebi ile atak durumunu basrirabilirsiniz demisti...
Ayrica gün icerisinde 2 sise maden suyu ve yagsiz süt icin demisti diyetisyene gittigimde...
bu arada emziriyorum.nasıl bir diyet uygulamalıyım sütü azaltmayacak ama kiloları azaltacak .fikir verirseniz sevinirim.
Aynen gündüz diyet yap aksam aclik kriziyle yiyecek ariyor insan....bende de oluyo ayni durummmmm.....
Gecen gun diyetisyen bu durum icin biraz leblebi ile atak durumunu basrirabilirsiniz demisti...
Ayrica gün icerisinde 2 sise maden suyu ve yagsiz süt icin demisti diyetisyene gittigimde...
Kızlar ben de duymuştum bu maden suyunu akşamları düzenli olarak 1 tane içmeye başladım inşallah faydası olur hepimize
Canim ben sabah peynir zeytin domtes yedim şekersiz çay içtim..hatırlatma için sağol cecomm..2 bardak daha içtim şimdi bi 2 bardak daha içeceğim..olacak 6 inş..sizin şu kahve saatinizz yokmuuu bayılıyorummallah bozmasınn ..bende işlerimi bitireyimm başlıcam sporuma evdee yapıcam bugün..
inşallahhhh...hepsi görecekk bizdeki değişimii önce incelicezz sonraa bebişler için genişlicezzz..yavaşş yavaş açlık başlıyorr bendee 2 bardak su içip öğlen yemeğine bişiler hazırlamaya başlıcamm...elimden geldiğince geç yicem ki akşama çok acıkmıyım arada bi meyvede atabilirimm...
yaww bu pko zor kilo verdiriyor ve hızlı kilo aldırıyorr..doğumdan güzel çıkmışsın aslında 96 kiloylaa..ama sonrasında 3 ayda nasıl aldın arkadaşım o on kiloyuuuuama sen hiç takmaa o kilolar korksun senden...bende iradem zayıfkendime engel olamıyorumm diye yazıyorum devamlı burayaa...sayfay açık tutuyorum geneldee...burda olunca neden se bi fzla kalori yazıcam buraya diye yemiyorumm..destekkleyin demişsinn destekk tam destekk..nasıl diyet havasına giricem demişsinn..bu konunun geçmiş sayfalarından bikaçtane okuu...ve havaya girrr :) evdeki abur cuburlarıı dagıt hemenn evdekilere çevredekileree...ekmeği evdekilerede zararı olmayacak çavdar ekmeği aldır dilimlet fırındaa..yada dilim ekmek al...evdekilerle akşam bi konuşma çek..eşinede de..sağlıklı yiyeceklergirecek bu eve diyee..tatlı kek bisküvi yasak...yemekler oldukca az yağlı..kızartma yok..makarna pilav haftada bir kez..bol yoğurtlu günler olacak diye bikonuşşma yap ve onlardanda destek istee...daha diyeceklerim var sana ama bi sonrakindee..
eeee sendeeee ne durumda bugünn diyett başladınmıı arkadaşımmmm???hala secemedinmii diyettt?? bu saate kadar neler yedin de bakemmbu arada sen kaç kiloydunn onu de bakemm
Canim ben sabah peynir zeytin domtes yedim şekersiz çay içtim..
Bol Su ictim ama karbonatli su iceyim birde arkadaşlar faydali yazmis..
Oglene ciğer yapayım diyorum az su hafif z. Yaginda.. yanina salata yoğurt veya cacikla..
Ekmeği uzun zamandir bimden aliyorum tam bugday..
Akşama daha düşünmedim ne yapanın ıspanak veya enginar olabilir...
Suan 85 kılığına ama doğum sonrası regl olmadim daha.. bebis memeyi bırakınca tarlusal aldım biteli 3 gün oldu gelen giden yok...
Belki regl sonrasi bi kac kilo fark eder..
Şimdilik normal diyete başladım bilindik klasik olan .
Ara ogunde elma yedim findikla..
Karar verene kadar bu şekilde devam edicem... Zaten karar veremezsemde boyle devam öğlen ey veya baklagil aksam sebze şeklinde...
Yagmurlu havada üsenmedim ki ben himbilimdir aslinda....islandim ama olsun öglen icin hazirladgm salatamin yanina yogurt aldim galeta acligimi bastirsin diye leblebi aldimmmnn
geldim isyerinde salata ve icine yulaf kepegi kattigim yogrdumu yedim....
Bu arada dukan diyeti yapanlar bilir yulaf kepeginiii...yulaf kepegi kendinden cok fazla miktari suyu icinde tutar ve toklukta faydasi olurrr...
Tv de diyetisyen Ayca Kaya da diyet yapanlar salata yogurrt ve yulaf kepegini sofrasindan eksik etmesin demistiii....bilgi paylasimi yapayim ;-)
Zayiflarimmmmm.....zayiflarssinnnnn...zayiflarrr....onlar zaten zayif ama bizde Zayiflarrriiiiizzzzz ;-)
evettt kızlarr ben ilk paylaşımımı yapıyorummm...PAZARTESİ bu diyete başlıyorum..alışkanlık olmuş pazartesi başlamakk..yarında dikkat edicemm ama pazartesi harfiyen bunu uygulucam bu liste dr.ayça kaya nın verdiği bi liste...1 ayda 4 kilo...ekmekleri azaltabilirizz arada o dahada hızlandırırr...ama ben hızlı değil yavaşda olsa kalıcı kilo vermek istiyorumm...tek dileğimm pazartesiii buraya bomba gibi gelmek hadi bakalımm bismillahhh....
listemmm...
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta veya 1 dilim yağsız peynir
3 adet yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmek veya tam tahıl ekmeği
Yeşillik (roka, maydanoz, dere otu vs.)
Şekersiz çay
Ara Öğün
1 kase yağsız yoğurt
Öğle
150 gram ızgara tavuk
Yağsız salata
1 dilim kepek ekmek
1 bardak az tuzlu ayran
Ara Öğün
1 kase yağsız yoğurt veya 1 bardak yağsız süt
1 adet elma
Akşam
1 kase çorba
1 porsiyon sebze yemeği
1 kase yağsız yoğurt
Bu listeyi uygularken beraberinde bolca su içiniz. Günde en az 10 bardak su içmenizde fayda vardır. Yine egzersiz ile diyeti desteklediğinizde daha kısa sürede sonuçları görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?