Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

aynenn aynenn...bende yasak koymuyorumda eve almıyorum evde olunca dayanamıyorumm yiyorum..o yüzden o kaçamakları hafta sonu yapıyorum pazartesi salı ança onları yakmakla geçiyorr...

bende akşamları krizlerdeyimmmmmmmm........ve şuanda açımm aççççççç

cecommm bişi sorucam gelince cevaplarsınnn...yaww bu ayran detoksu varya ben çorbayı yaptım bugün ama bu hiç benlik değilmişş yarın salatalıyı yapmayı düşünüyorum...bu salatalı olanda kahvaltıyı yapıcazz..sonra salata ve ayranmı. yicez sadece...domates salatalıkta olabilir dimii...yarın onu yapmayı düşünüyorumm...

bende pkoluyum ve kilo veremiyorum belki buraya takılırsam verebilirim tabii kabul ederseniz.

geçen sene spor ,diyet yapıyordum ama bu sene kalkmayı bile canım istemiyor

okul da bitti okul bitince başlarım diyordum ama canım çekmiyor rejim yapmayı

sınavlarda sandalyeden kalkamadım kilolar arttıkça arttı sabah kilo bildirimi yaparım inşallah burada sizlerle başarabilirim.

Aramıza hoşgeldin

Hareketsizlik biz PKO hastaları için en önemli kilo alma nedeni.

Ben diyet yapsam dahi yürüyüş yapmazsam kilo veremiyorum.

İnsülin direncini kırmamız için hareketli olmak şart ama okuldu, işti derken pek imkan olmuyor :)

Neyse ki tatil zamanı şimdi, artık mazeretimiz kalmadı

Nasıl bir diyet yapıyorsun?

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Akşam üzere eşim geline dayanamadım tekrar dışarı attık kendimizi
Şu spor salonunun üyeliğini dondurmak için bir daha gittik ve şükür hemen oracıkta bir dilekçe yazıp bıraktım üyelik kartımıda
RAmazanda açık olup olmayacağı henüz belli değilmiş ama umarım kapalıdır da tekrar dondurmak zorunda kalmam

bende aranıza katılsam kabul edermisiniz :)

Aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Bu arada bende kendimi tanıtayım
Bendeniz Banu 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşlarında iki tane cadının annesiyim İstanbulda diplomalıı ev karısıyım Şimdilik
Tam 1.5 sene evvel tam 120 kiloyla başladım ve bu gün ki halime şükreder haldeyim ama inşallah çok daha aşağılarıda göreceğime inanıyorum

Canım benim malum bugün güme gitti detoks
Madem öyle bende seninle aynı şekilde yapayım
SAbah yine fiks kahvaltı Öğle ve akşam yemeğinde koca bir kase salata ( içine domates, salatalık, biber, maydanoz ne itersen doğrayabilirsin demişti Ender Saraç ) Yağ kullanmak yasak onun yerine nar ekşisi, limon, sirke falan serbestmiş
Çok az tuz yanındada bir bardak ayran ben şahsen büyük bir bardak içmeyi düşünüyorum hem tok tutar hemde proteinin zararı olmaz sonuçta
3 Litre suyumuzuda içiyoruz bol yeşil çay yada başka bitkisel çaylardan

Ben maalesef spor yapamıyacağım evi temizlemem gerekiyor
Akşam eve gelirken bir arkadaşa rastladık buyurun gelin ama sıra bizdeydi dimi dedi bizde cuma gündüz gidiyoruz diyince ya çarşamba yada perşembe akşamı bize geleceklerini söyledi bari temizliğimi komple bitireyim
Birde gelen arkadaşın Golden Retriever köpeği var adı Karamel Benim kızlar çok istiyorlar diye tembihledim gelirken Karamelide getirebilirsiniz diye Annem duysa ayyyyy köpek eve sokulurmu der ama ne yapayım kızlara hayır diyemiyorum ki nasılsa geline bir daha dip köşe giriceğim üstelik çok titizler köpeğin yemek yedikten sonra ağzını bile siliyorlar

Hatta dur unutmazsam resmini çeker burayada koyarım çok tatlı gerçekten

Canım sende aramıza hoşgeldin
İnşallah birlikte çok çok güzel kilolar veririz Aminnnnnnnnnnnnn
Gazan mübarek olsun şimdiden

Birde ben kendimi üstte zaten tanıtmıştım o yüzden tekrarlamayayım
Sende kendini biraz tanıtırsan seviniriz

tab,k,de katılabilirsinn..bende aynı durumdaydımm kilo veremiyorumm ama burda arkadaşlarla takılınca yine vermeye başladımm..iyi oluyor o yöndenn..

hadi bakalım bismillah de ve başla...ama azcık bize tanıtırsan kendini sevinirizz...

yaş..boy..kilo..ilaç kullanıyormusun (glukofen gibi...) evlimisin..ve nereden katılıyorsunn...

ben 26 yaşında..1.68 boy. 81 kiloyumm..4 yıllık evliyim..bebiş istiyoruz tedavi için zayıfla dediler başladık bakalım...istanbuldayım ..yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm

temem bende yarınn öyle yapıcamm bu çorba içimi baydı şırr şırrr...ıyyy ıyy oldumm....yarın salatalıya geçiyorumm...anam nasıl misafirmiş öyleee yola çıkıcan bidaha sana neden telaş yaptırıyorki gelince gelirlerdiii.. ne bilemm senin işin gücün sana yeter zatii.bide üstüne misafirrr...

Canım o arkadaş işten geç geldiği için hep ertelemek zorunda kalmışlar evleneceğimiz zaman tanışmıştım onunlada ( eşimin çocukluk arkadaşı hatta rahmetli annesi onun cici annesi sayılıyormuş )
Dünya tatlısı bir Delikanlı maalesef biz evlendikten 1 hafta sonra acı bir şekilde annesini kayıp etti ( babası neden bilinmez cinnet geçirip annesini tüfekle vurmuş ama kastenmi kazaylamı bilinmiyor hala çünkü adam o anı hatırlamıyor bile :26: )
Eşi desen dünya tatlısı cirozun biri 36 beden kız ama inan yüreği okadar güzel bir insan ki asla daha bir kere bile ay sen kilo vermek için birşey yapmıyormusun demedi hep çok güzelsin ve senin çok daha güzel olacağına adım gibi eminim diyor
Kızcağız kaynıyla aynı evde oturuyor ve inan evlendiklerinden beri hiç baş başa kalamadılar ama bir kez olsun şikayet etmedi oda benim bir kardeşim sayılır asla istemezlik etmedim zorlukları vardır tabi her ikimiz içinde ama daha bir kere tartışmadık diyebilecek kadar yüreği güzel

Zaten çayın yanına hemen bir kek çırparım olur biter nasılsa geç gelecekler birde ikiside çok fazla birşey yiyen türden değiller
İnan karşımdaki insanın yüreği güzel olsun gideceğime bir kaç saate yakın gelebilirmiyim dese asla hayır demem huyum kurusun seviyorum misafiri birde Didemide ( kızın adı ) onun kuzucuğunuda çok özledim kızıda benim küçük cimcimeyle süper anlaşıyor Allahtan

ceco ALLAH im kolaylik versin sana canim. sen boyle kosturdukca bende gaza geliyorum...

kizlar aksam bir karnim acikti esimle guzel bi makarna yaptik yanina da buzlu bi cacik... ama yerken usuduk) en son kismini icinden buzlari cikararak yiyorduk... koca bir tabak makarna yedim... sonra bir saat yuruyuse ciktik... askim dondurma ismarladi geri cevirmedim valla... ama rahatim cunku sabahtan pek bisi yemedim...

selam kızlar bende pkoyoluyum ve ilaç başlandı diaformin kilo verdiriyormuş kullanan varmı ben aslında çok kilolu değilim ve eski sporcuyum ama kilo veremıyorum sorun bu boyum 172 kilom 73 ama düğün var vermem lazım kızlar ilçtan kullanan varmı ve zayıflayan

allah allah niye böyle dediki eşin senin zaten ne kadar üzüldüğünü görmüyormu da bidaha yarana tuz basıyor.

evet canım baya yardımcı oluyorr...özellikle başlarda...birazz yan etkileri oluyorr ama sakın bırakma...o etkilerde..mide bulantısı..iştahsızlık..acık halsizlik..ve ishal...ama acık dayanırsan bir hafta sonra vucut alışıyor ve normale dönüyor herşeyy...düğüne kadar istediğin kiloya gelirsin inş..ama düğünden sonra dikkatli ol sakın kilo alma...bizim için çook önemlii..

günaydınnn milletttt...bu sabah birazz daha iyiiyim..80,8 gördüm tartıda..yanii +200 kaldı haftasonundan banaa..cumaya kadar inşallah bunlarda giderrr...

eşimle olan mevzuya gelince...dün yemekte sadece ayran içtiğimi görünce napıyorsun sen böyle rejim olmas dedi...sen bana bakma..sen yiyerek vereceksin..bu şekilde güzel verdinde kendini yıpratma dedi....

bende dün öyle demiyordunn...istesen verirdin diyordunn..dedim...

oda ben sinirliyken ne dediğimi bilmiyorumm öyle zamanlarda dediklerimi hiçç kale alma dedi..bende malesef dedimm..duyuyorum ve kale de alıyorum..sonra yürüyüşe çıkmak istiyrum dedim bostancıya inip yürüdük..

diyorum yaa normal olsa içim açılıncaya dek hiç konuşmak istemiyorum ama bu evliilik olayında bu olmuyo..aynı evin içinde başka kimsede yok mecbur konuşuyorsunn...

işte böle şimdilik bendee..bugün ayranı salatayla yapıcam dünkünü yiyemedim yaaa..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

İşlere girişmeden sizlere bir selam vereyim dedim
Bugün çok işim var çooook ama olsun hallederizzzzzzzzzz
Makineye hemen çamaşırları attım buraya koştum
Büyük kuzu bugün okula gitmedi ufaklıkta tablette çizgi film izliyor bende önce bir mutfağımı kalaylayayım nasılsa salon çok daha az uğraştırıyor oyuncakları nasılsa küçük cadı etrafa saçıyor toplayıp bir tek silip süpüreceğim

Öğlene kadar mutfağım bitsin öğle yemeğimide o arada yapar sonrada diğer işlere girişirim Bu gecede olan bir iki ütümü aradan çıkarttayımda bitsin tamamen

İnşallah herkes için çok verimli ve az kalorili bir gün olur
Bu arada umarım herkes iyidir

Aramıza hoşgeldin
İnşallah çok güzel kilolar vericeğiz hepbirlikte
Buradakilerin hepsi kullanıyor metformin içerikli o ilaçdan

Enişte de az değil hee hem say sonrada kıyama
Benim evdekide aynı aslında Anam bir kaç gündür adamda bir gerginliktir gidiyor ne desem yanlış anlıyor bende diyorum var bir karın ağrın ama ne diye Ben adım gibi eminim yine anasının var bir alakası çünkü ne zaman annesini görmeye gitsek sonraki günlerde adam aynı oluyor
Geçenlerde bir gittiğimizde anasının elini öpmedim diye kadın ertesi gün oğlunu arayıp verdi çoşkuyu benimkide bana birşey diyemediğinden ancak kıvrandı durdu asabi asabi çokta lülüüü
Bu günlerdede evi sattıkları için üzülüyor galiba ve ben ne desem yanlıış anlıyor Dün gece hatta geç saate kapıştık neymiş yatağa niye geç gelmişim ulen senin büyük sıpa uyumadan ben nasıl geleyim dedim ( küçüğünü o uyutmuştu )
Anam bir başladı söylenmeye yok ben zaten her konuda muhalefetmişim ona falan fişman dedim degett git yat beni gece gece dellendirme yoksa fena olur bir iki söylendi tabi benimde cene durmadı sonrada baktım sırnaşıyor yok efendim çok maymunsun işte böyle yağınca ben üzülüyorum falann dedim odun gibi davranırsan benden ancak bu kadar muamele görürsün anında yelkenleri suya indirip tamam aşkım yaa sinirlerim bozuk sen bana bakma özür dilerim moduna girdi

RAbbim sizleri nazarlardan saklasın canım ....Aminnnnnnnnn
Rabbim inşallah sağlıklı birşekilde kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnn

Bundan sonra stresten uzak ve keyifli bir süreç geçirmeye bak Sağlıklı ve sık sık az porsiyonlarda yersen emin ol kilo almadan bitirirsin hamileliğini
Ben birincide bilinçsizce sağlıksız şeyler yiyerek çok kötü kilolar aldım ( 26 kilo kadar ; Rabbim düşman başına vermesin...Aminn )
Ama ikincide şükür çok dikkatli davrandım ve sırf sağlıklı protein ağırlıklı beslenerek 5 kilo verdim hamileliğim boyunca
İnşallah sende kilo vermesende hiç almadan

RAbbim sizleri nazarlardan saklasın canım ....Aminnnnnnnnn
Rabbim inşallah sağlıklı birşekilde kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnn

Bundan sonra stresten uzak ve keyifli bir süreç geçirmeye bak Sağlıklı ve sık sık az porsiyonlarda yersen emin ol kilo almadan bitirirsin hamileliğini
Ben birincide bilinçsizce sağlıksız şeyler yiyerek çok kötü kilolar aldım ( 26 kilo kadar ; Rabbim düşman başına vermesin...Aminn )
Ama ikincide şükür çok dikkatli davrandım ve sırf sağlıklı protein ağırlıklı beslenerek 5 kilo verdim hamileliğim boyunca

Cok saolasın cnmm ama ben anlamadım sen ikinci hamileliginde kilo almadın ve 5 kiloda verdin öylemiiii. Bunu nasıl basardın ve bebiş kaç kilo dogdu merak ettim walla cnm. Masallahhhh sana..

gunaydin fistiklarrrr... bugun gunes icimizi oyle bi isinsinki butun yaglarimiz erisin gitsin)

kizlar neseli duruyom ama dun makarnayi iyi kacirmisim. zaten tartida yuksek cikiyordum bugun daha bi gozlerim acildi... bugun tam 99 gordum haydi hayirlisi;((
kizlar ben doktoruma taaa ocakta gitmistim adam zayifla ve duzenleyici ilaci 3ay kullan dedi. gecen ay ilacim bitti ve regl kendiliginden geldi... buay da firsat olur belki diye bikac kez bebis denedik ama Rabbim bilir... maddi olarak gidemiyordum doktora ama bu saglik diyorumki ramazan gelmeden yine gitsem bi bana ne tahlil yaptilar nede seker ilaci vermediler... kafam karisik. o doktorasa cok guveniyom ama kayseride...zamana birakayim bari hayirlisi...

Gözünüz aydın Bilgencim

Sizin adınıza çok sevindim.

Allah bebeğinizi sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Burada hep böyle güzel haberler alırız inşallah :103::103::103:
[/QUOTE]
Cok cok tesekkurler canım. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah cnm bu mutlulugu. 2 hafta sonra kalp atışları duyulacakmış. Kısmeyse onlarıda duyunca iyice rahatlarım artık :))

kizlar sabah kahvaltimi 10:00 gibi dukkanda yaptim
3dilim kepekli
6zeytin
2kk peynir
1domates 1salatalik...
500ml kadar da su...

bu arada dunku dukkan sahibim meselesinde waw cim sen demistin galiba insaallah dukkani kapatmazsin diye... bunaldim tatlim dukkani kapatmayi kesinlikle istiyorum her ay bussuru iceri giriyorum. bagkurum hic yatmadi saglik guvencem yok kuzum psikolojim bozuk uzerime bussuru kredi kredi karti vs var... ALLAH imin izniyle sagligimdan olmadan bu isin icinden hayirlisiyla bi cikarsam cok guzel olacak... Aminnn...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…