Evet aldım canım, elbiseyi görür görmez beğendim ve 42 bedenini aldım, yani bir beden küçük
1 ayda 1 beden incelirim diye düşündüm, inşallah başarırım.
Ben de tam bir abur cubur canavarıyım
Markete diyetime uygun az kalorili bir şeyler almaya giriyorum ama gözüm hep kek ve bisküvi raflarına kayıyor
Hele lokantaların önünden geçerken daha bir güzel kokuyor tüm yemekler
Gerçi ben kendime yasak koymuyorum, yani canım kek isterse az olmak şartıyla yiyorum ya da pizza, lahmacun...
Biraz da olsa nefsimi köreltiyorum böylece, "her şeyden az az ye" benim diyetimin özeti :)
En zoruysa akşam saatleri...
Biraz geç yatıyorum, bir de bu saatlerde bilgisayar ya da tv karşısında atıştırma alışkanlığım var(dı).
Kurabiye olsun, çekirdek çitlemek olsun, fıstık-kaju olsun
Neden kilo aldığımı şimdi daha iyi anlıyorum
bende pkoluyum ve kilo veremiyorum belki buraya takılırsam verebilirim tabii kabul ederseniz.
geçen sene spor ,diyet yapıyordum ama bu sene kalkmayı bile canım istemiyor
okul da bitti okul bitince başlarım diyordum ama canım çekmiyor rejim yapmayı
sınavlarda sandalyeden kalkamadım kilolar arttıkça arttı sabah kilo bildirimi yaparım inşallah burada sizlerle başarabilirim.
bende aranıza katılsam kabul edermisiniz :)
cecommm bişi sorucam gelince cevaplarsınnn...yaww bu ayran detoksu varya ben çorbayı yaptım bugün ama bu hiç benlik değilmişş yarın salatalıyı yapmayı düşünüyorum...bu salatalı olanda kahvaltıyı yapıcazz..sonra salata ve ayranmı. yicez sadece...domates salatalıkta olabilir dimii...yarın onu yapmayı düşünüyorumm...
bende pkoluyum ve kilo veremiyorum belki buraya takılırsam verebilirim tabii kabul ederseniz.
sınavlarda sandalyeden kalkamadım kilolar arttıkça arttı sabah kilo bildirimi yaparım inşallah burada sizlerle başarabilirim.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Canım benim malum bugün güme gitti detoks
Madem öyle bende seninle aynı şekilde yapayım
SAbah yine fiks kahvaltıÖğle ve akşam yemeğinde koca bir kase salata ( içine domates, salatalık, biber, maydanoz ne itersen doğrayabilirsin demişti Ender Saraç ) Yağ kullanmak yasak onun yerine nar ekşisi, limon, sirke falan serbestmiş
Çok az tuzyanındada bir bardak ayran ben şahsen büyük bir bardak içmeyi düşünüyorum hem tok tutar hemde proteinin zararı olmaz sonuçta
3 Litre suyumuzuda içiyoruzbol yeşil çay yada başka bitkisel çaylardan
temem bende yarınn öyle yapıcamm bu çorba içimi baydı şırr şırrr...ıyyy ıyy oldumm....yarın salatalıya geçiyorumm...anam nasıl misafirmiş öyleee yola çıkıcan bidaha sana neden telaş yaptırıyorki gelince gelirlerdiii.. ne bilemm senin işin gücün sana yeter zatii.bide üstüne misafirrr...
kızlarr bende sabah 1 yumurta..2 dilim ekmek..acıkta lor yedim...
Bugün ayran detoksuna başladım güyaa...sabah güzel gitti...öğleye doğru eltim geldi illa aşağı gel diye ve indimm..mıhlama yapım diye tuttuurdu tabi aşırı çakma bi mıhlamaa :) :) hiç orjinalinide yemedim bu arada..peyniride yokmuşş ben peynirsiz ayırdım bi kaşık oda normal peynir kattı yedii...yemicem diye söyledim ama ısrar ettii...diyetteyimde demek istemedim...1 kaşık aldım ama bu yüzden bir gün daha uzatmayı düşünüyorum detoksu...
Ayran çorbamı hazırladımm..şimdi bir kase içtimm..yaniii kötü değil tabiki ama işte..şırıll şırıll bişi :) :)deniyim bakıyımm inşallah sonuç güsel olurr....
Sizde biliyorsunuz eşim diyete başlaı ya 1 haftadır canımı sıkıyorr..kendi hızlı vermişte ben yiyormuşum demekki onun gördüğünden hariç yoksa bende verirmişim...ayyy bana biraz sinirliydi o anda vehiç susmadıı..bi kaç cümlesine öyle içim yandı öyle acıdıki ben bile anlamadan gözümden yaş süzüldü gittii..kendisini hiç eleştirmezz..ona ne desem boş yanii...yahu bi diyetisyene gideyim..yok gerek yok sana güveniyorum sen yaparsınn...
E e bi spor salonuna yazılayım daha iyi veririm..yok sen evde yaparsın gerek yokk...ee bende bi yere kadar yani...23 kilo vermişim şaka maka..
Bana dediki senin çocuk mocuk istediğin yok sen istesen kiloyu verirdinn..kaç aydır aynı kilodasınn...ne dicemi şaşırdım sustum kaldımmBende istemiyorum artık cocuk dedi...olsa ne olacakki zaten içimde ne çocuk isteği nede sevgisi kalmadı dedi....o anki halimi thminbile edemezsiniz yaaa..hiç böle şeyler demezdii...o anda bana sinirliydii ya canımı yakmak için yaptı başardıdaa..ama hiç ona belli etmedimm...
O araba kullanıyoru bende yanındaydım gözümde güneş gözlüğü başımı cama dışarı çevirdim doğrudur diye bi cevap verdim ...ve yutkundumm..boğazımda sanki bi taş vardı yutkunamadım bilee..düğüm düğüm oldu boğazımm...gözümdeki yaşı belli etmeden silip dışarıyı seyrettimm..
Eve geldik annemler vardı hiç belli etmedim ama 2 gündür içim içime sığmıyor..daralıyorumm..rabbim yüreği dar olan herkezin yüreğini serinletsinn...
selam kızlar bende pkoyoluyum ve ilaç başlandı diaformin kilo verdiriyormuş kullanan varmı ben aslında çok kilolu değilim ve eski sporcuyum ama kilo veremıyorum sorun bu boyum 172 kilom 73 ama düğün var vermem lazım kızlar ilçtan kullanan varmı ve zayıflayan
selam kızlar bende pkoyoluyum ve ilaç başlandı diaformin kilo verdiriyormuş kullanan varmı ben aslında çok kilolu değilim ve eski sporcuyum ama kilo veremıyorum sorun bu boyum 172 kilom 73 ama düğün var vermem lazım kızlar ilçtan kullanan varmı ve zayıflayan
günaydınnn milletttt...bu sabah birazz daha iyiiyim..80,8 gördüm tartıda..yanii +200 kaldı haftasonundan banaa..cumaya kadar inşallah bunlarda giderrr...
eşimle olan mevzuya gelince...dün yemekte sadece ayran içtiğimi görünce napıyorsun sen böyle rejim olmas dedi...sen bana bakma..sen yiyerek vereceksin..bu şekilde güzel verdinde kendini yıpratma dedi....
bende dün öyle demiyordunn...istesen verirdin diyordunn..dedim...
oda ben sinirliyken ne dediğimi bilmiyorumm öyle zamanlarda dediklerimi hiçç kale alma dedi..bende malesef dedimm..duyuyorum ve kale de alıyorum..sonra yürüyüşe çıkmak istiyrum dedim bostancıya inip yürüdük..
diyorum yaa normal olsa içim açılıncaya dek hiç konuşmak istemiyorum ama bu evliilik olayında bu olmuyo..aynı evin içinde başka kimsede yok mecbur konuşuyorsunn...
işte böle şimdilik bendee..bugün ayranı salatayla yapıcam dünkünü yiyemedim yaaa..