Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarrr hafta sonu ben yoktumm bugünde ceco yokk...cecomm nerelerdesinn...yol telaşıı başladı sendeee...

EGEDENİZZZZZZZ....nerelerdesinn..sınaww sınaww...sınavbitti sende kayboldunn..hani ne oldu diyett..spor...

BEBEKKU sende yoksun ortalardaa....inşallahh diyetlerii sallamamışsınızzdırrrrrrr......En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

kızlarr bende sabah 1 yumurta..2 dilim ekmek..acıkta lor yedim...

bugün ayran detoksuna başladım güyaa...sabah güzel gitti...öğleye doğru eltim geldi illa aşağı gel diye ve indimm..mıhlama yapım diye tuttuurdu tabi aşırı çakma bi mıhlamaa :) :) hiç orjinalinide yemedim bu arada..peyniride yokmuşş ben peynirsiz ayırdım bi kaşık oda normal peynir kattı yedii...yemicem diye söyledim ama ısrar ettii...diyetteyimde demek istemedim...1 kaşık aldım ama bu yüzden bir gün daha uzatmayı düşünüyorum detoksu...

ayran çorbamı hazırladımm..şimdi bir kase içtimm..yaniii kötü değil tabiki ama işte..şırıll şırıll bişi :) :)deniyim bakıyımm inşallah sonuç güsel olurr....

sizde biliyorsunuz eşim diyete başlaı ya 1 haftadır canımı sıkıyorr..kendi hızlı vermişte ben yiyormuşum demekki onun gördüğünden hariç yoksa bende verirmişim...ayyy bana biraz sinirliydi o anda vehiç susmadıı..bi kaç cümlesine öyle içim yandı öyle acıdıki ben bile anlamadan gözümden yaş süzüldü gittii..kendisini hiç eleştirmezz..ona ne desem boş yanii...yahu bi diyetisyene gideyim..yok gerek yok sana güveniyorum sen yaparsınn...

e e bi spor salonuna yazılayım daha iyi veririm..yok sen evde yaparsın gerek yokk...ee bende bi yere kadar yani...23 kilo vermişim şaka maka..

bana dediki senin çocuk mocuk istediğin yok sen istesen kiloyu verirdinn..kaç aydır aynı kilodasınn...ne dicemi şaşırdım sustum kaldımm:KK14::KK14::KK14::KK14: bende istemiyorum artık cocuk dedi...olsa ne olacakki zaten içimde ne çocuk isteği nede sevgisi kalmadı dedi....o anki halimi thminbile edemezsiniz yaaa..hiç böle şeyler demezdii...o anda bana sinirliydii ya canımı yakmak için yaptı başardıdaa..ama hiç ona belli etmedimm...

o araba kullanıyoru bende yanındaydım gözümde güneş gözlüğü başımı cama dışarı çevirdim doğrudur diye bi cevap verdim ...ve yutkundumm..boğazımda sanki bi taş vardı yutkunamadım bilee..düğüm düğüm oldu boğazımm...gözümdeki yaşı belli etmeden silip dışarıyı seyrettimm..:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

eve geldik annemler vardı hiç belli etmedim ama 2 gündür içim içime sığmıyor..daralıyorumm..rabbim yüreği dar olan herkezin yüreğini serinletsinn...

iyi iyi senn kurtlarıda dökmüşsünn tartıda - leri görürsünn :) :)içli köfteleri neden yedin demicemm şimdi olsa bende yerdimm heraldee...ben haşlama olanı üzerine tereyağ yakılıyor yaa onu çook seviyorummmmmmm...ayyyyy anlatınca ible kendimden geçiyorumm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: aafiyet olsunn..koşuşturmayla erimişti r inşallah hepsii...şimdi düğünlerde bitti tam gaz diyete ve spora asıl bakalımm..evet gerçekten günlük gibi oluyor bazen bende öyle hissediyorummm

canim oyle boyle degil verdigimden fazla almisim;( ama pismanmiyim desen pek degilim. cunku zaten gecen hafta 1,400 vermistim bu haftada alacagim kesindi. bide kan sekerim dusecek korkusuyla ve gece yatmadan hemen once yedigim icin aldim. dun de dikkat etmedim hatta evden cikarken esim seviyo diye krep yaptim ondan bi lokma almamistim agzima. ama gece dugunden gelince 3tane yedim. kan sekerim dusmustu sagolsun......
kizlar bu yaziyi yazarken dukkan sahibim geldi. ve ben bir yildir kirasini odeyemiyorum kapatacagim artik dukkani bir kac ay sonra. nerdeyse her hafta ruyama giriyordu adam ha geldi ha gelecek diye. ALLAH razi olsun bir senedir agzini acmadi. almanci kendisi sagolsun ses etmedi ama cok mahcup oldum. ben yokken gelsin istiyordum ama bana denk geldi iste... hayirlisi bakalim. icimdekileri anlattik acikca temmuz sonuna para bekliyo hayirlisi bakalim... ALLAH im zor durumda birakmaz insaallah bizi... en azindan adamla konustugum icin icimden bi dert daha hafiflemis oldu oyle agir geliyorduki bana bu. hayirlisi bakalim...

canim oyle boyle degil verdigimden fazla almisim;( ama pismanmiyim desen pek degilim. cunku zaten gecen hafta 1,400 vermistim bu haftada alacagim kesindi. bide kan sekerim dusecek korkusuyla ve gece yatmadan hemen once yedigim icin aldim. dun de dikkat etmedim hatta evden cikarken esim seviyo diye krep yaptim ondan bi lokma almamistim agzima. ama gece dugunden gelince 3tane yedim. kan sekerim dusmustu sagolsun......
kizlar bu yaziyi yazarken dukkan sahibim geldi. ve ben bir yildir kirasini odeyemiyorum kapatacagim artik dukkani bir kac ay sonra. nerdeyse her hafta ruyama giriyordu adam ha geldi ha gelecek diye. ALLAH razi olsun bir senedir agzini acmadi. almanci kendisi sagolsun ses etmedi ama cok mahcup oldum. ben yokken gelsin istiyordum ama bana denk geldi iste... hayirlisi bakalim. icimdekileri anlattik acikca temmuz sonuna para bekliyo hayirlisi bakalim... ALLAH im zor durumda birakmaz insaallah bizi... en azindan adamla konustugum icin icimden bi dert daha hafiflemis oldu oyle agir geliyorduki bana bu. hayirlisi bakalim...

canımmm allah yardımcınn olsunn dert bi dene değil kii...hakkında hayırlısı ne ise o olsunn...inşallah kapatmaya gerek kalmazzz..allah o adamdanda razı olsunn anlayışlıymışşş..borçlu olmak gerçekten zorr...rabbim borcu olan herkeze en kısa zamanda ödemeyi nasip etsinn..

canım sende ben gibisinn...yeme konusunda bende bikere hayır diyorsam önüme gelene 2. ye lüpletiyorumm...dayanamıyorum benim iradem zayıff..evde hiç yoksa yemiyorum ama evde zararlı bişi varsaa çok zor tutuyorum kendimi yememek için..kaçırıyorumda çogu zaman..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Anammmm geri sayım başladı ya totoşum yer görmez oldu :KK1:
Sabah pazara gittik kızkardeşimle ama hiç düzgün birşey bulamadım ( alacalı şeyleride annem pek beğenmez :KK1: )
Bir saat dolaştıktan sonra kardeşimi evine bırakıp kızımın test kitabını almaya gittik.
Eve gelir gelmez komşu ablam kahve içmeye geline tabi uğrayamadım :KK1:
Spor salonu üyeliğimi dondurmak için çıktım tekrar sonrasında ama saftirik ben üyelik kartımı yanıma almayı unutmuşum :KK60: tabi işimi halledemeden totoşuma baka baka geri döndüm :KK60:
Artık bir iki gün içinde birdaha gitmem lazım :KK53:
Çarşamba sabahıda epilasyonumun son seansına gidiceğim erkenden :KK1:
Valize bir iki parça kaldı konması gereken ondan sonra onlarla işim bitiyor ama daha yıkanması gereken bir posta renkli bir posta beyaz var yıkanacak :26:

Valla öldüm bittim hatta demin girdim KKya nasıl yorulduysam trafiktede inanın bilgisayar başında gözlerim kapanıyordu :KK1:
Allahtan akşamlık yemek varda bari ordan yırttım :KK34: Bu arada hesapta iki günlük detoks yapacaktım ama yalan oldu :KK60: neyse yarın başlarım bende artık :KK34:

valla gidiyon geldi bile gitme gününn...netcezz kız biz sensiz girebilicenmi ordan nete ama net olsada anca yoğun gecer orası..annenin evi çok şirinmişşş...hayalimd canlandıı...öyle olunca daha güsell oluyorr..bi arada curcuna herkez yüzyüze oluyorr..küçük şirin evde..zatenn hep dışarda olursunuz öyle tahmin ediyorum yatmadan yatmaya anca eve gelirsinizz..

cecomm ben sabah kalvaltımı yaptımm...ayranı hazırlıcam şincikk...acıktıkcamı yicezz bunu...yoksa dendiği gibi 2 satte bir mii?? hadi bakalım bismillahh...

Evet canım çok şirin gerçekten :KK34: ufacık kutu gibi bir ev işte :KK1:
Bu arada annemlerde maalesef internet yok :KK50: eskiden vardı ama bilgisayarları yok diye boşuna ödeme yapmayalım diye iptal ettirmişti annem geçen sene :KK1: keşke etmiyeydi :KK1:
ARtık inşallah tabletimi yanımdan ayırmamda olurda dışarda bedava internet bulursam anında bağlanır sizlere yazarım :KK1: malum internet cafe olayı pek yok almanyada en azından ben görmedim şimdiye kadar :KK1:
Havaalanında beklerken kesin yazarım tabi büyük cadıdan bilgisayarı alabilirsem :KK1: varıncada almanyadaki havaalanında da vardır herhalde net en azından vardım diye mesaj atmış olurum :KK34:

kislarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
evet sukurler olsun doktora gittik... veeeeee hersey yolunda allaha sukurler olsun. 5 haftalik hamileyim...
allahim bu nasil mucize anlayamadim heyecandan oluyorum... mucizemizi ekranda gordugumde inanamadim..allahima cok cok sukurler olsun sorun yok normal suan..

hersey allahtan kizlar... 2 denemeden sonra kendiliginden olmasi gercekten buyuk mucize. ne oldu nasil oldu hic anlayamadim. benim icin dua edin nooooolurrrrrrrrrr arkadaslar.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: RAbbim sizleri nazarlardan saklasın canım ....Aminnnnnnnnn
Rabbim inşallah sağlıklı birşekilde kuçağına almayı nasip eder ....Aminnnnnnn

Bundan sonra stresten uzak ve keyifli bir süreç geçirmeye bak :KK34: Sağlıklı ve sık sık az porsiyonlarda yersen emin ol kilo almadan bitirirsin hamileliğini :KK34:
Ben birincide bilinçsizce sağlıksız şeyler yiyerek çok kötü kilolar aldım ( 26 kilo kadar ; Rabbim düşman başına vermesin...Aminn )
Ama ikincide şükür çok dikkatli davrandım ve sırf sağlıklı protein ağırlıklı beslenerek 5 kilo verdim hamileliğim boyunca :KK1:
İnşallah sende kilo vermesende hiç almadan bitirirsin hamileliğini :KK34: Aminnnnnnnnnn

once menumu unutmadan yazayim. sabah esimle ikimizinde kahvalti yapasi yoktu 5dakka daha uyku pek tatli geldi:KK66:) dukkana geldim sut getirdim bi kase ha simdi yerim diyinceye kadar saat 10:30-11 oldu. yarim kase sutlu bim flakes yedim. kalan yarim kaseyide 12:30gibi yedim... saat 2 gibi bimden kepekli ekmek aldim kenarindan 3dilim bile yiyemedim yanina evde hazirladigim 1domates 2salatalik 2kk peynir 6siyah zeytin ve bir biber vardi... saat 2 gibi yemeye basladim hala bitmedi:KK66:) tikaniyorum valla.

sabah tartida bi rakam gordumki dusman basina;(

kizlar carsamba kv lere gittik anaaaam maasallah icli kofte yapmis bussuru yedim valla. nerde bulcam baska. pek guzel yapar kv maasallah. ertesigun ogleden sonra esimi orda biraktik ve adanaya dayimlara gectik dugun icin. kinaydi dugundu baya kosturduk ve normalde fazla yemesemde geceleri yediklerimiz agir geldi. ama ac ayi oynamaz misali bizde ac ac uyuyamadik. ben ki oynamayi hic sevmem ama kismet ya dugun sonuna kimse kalmayinca sahne bana kaldi mecbur oynadim:KK66:)... neyse c.tesi sabah kahvaltiyi yapip oglen 2gibi geldik eve ama bi yorgunum. komsumun kiz abla bi dus alda sana kahve yapayim dedi. uyku gozumden aka aka dus aldim kahveyi ictim 2komsu daha geldi 2saat oturmusuz... ama iyi planlar yaptutik. artik yuruyuslere basliycaz insaallah. neyse ben yyaticam dayanamiyom deyim gectim evime 3saat uyumusum. sonra giyindim annemin apartmanda dugun var kinaya gitti. annemlere yuruyerek gittimde gozum acildi. eve geldim pazar gunu de dugun vardi ama esimi sabah ise gonderdim ve tam saat 2ye geliyordu kalktigim. kendime saglikli bi kahvalti hazirladim... komsumun kizityla guzel bi kahvalti yaptik...

gunluge yaziyor gibi hissediyorum hehe:KK66:)
neyse aksamda dugune gittik gece yataga zor attim kendimi... sabahtan beridir de sizi okuyorum az once bitti daha:KK66:)

Ohhhh süper bir tatil olmuş :KK34: Maşşallah senin kvde baya hamarat demekki :KK34: benimki hem beceremez hemde bana olduğu için yapmaz :KK60: Ne zaman kadına yemeğe gittiysek hep aç kalkardım sofradan oda o gün yemek yaptıysa :KK1: bazen yapmazdıda siz yabancı değilsiniz peynir ekmek yiyin hesabı :KK1:
Allah nazardan saklasın sizleri :nazar:

kızlarrr hafta sonu ben yoktumm bugünde ceco yokk...cecomm nerelerdesinn...yol telaşıı başladı sendeee...

EGEDENİZZZZZZZ....nerelerdesinn..sınaww sınaww...sınavbitti sende kayboldunn..hani ne oldu diyett..spor...

BEBEKKU sende yoksun ortalardaa....inşallahh diyetlerii sallamamışsınızzdırrrrrrr......En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Geldim kuşum geldim :KK1:
Anam sorma yol telaşı değilde ev işlerini ve dışarı işlerini halledebilecekmiyim telaşı var bu aralar :KK53:
Akşamı yaptım ama çok fazlada birşey yapamadım gibime geliyor :26:
Rabbim güç kuvvet verir inşallahda bir an önce bütün işlerimi bitirip en azından perşembe gününü tamamen sizlere ayırabilirim :KK34:

bugün ayran detoksuna başladım güyaa...sabah güzel gitti...öğleye doğru eltim geldi illa aşağı gel diye ve indimm..mıhlama yapım diye tuttuurdu tabi aşırı çakma bi mıhlamaa :) :) hiç orjinalinide yemedim bu arada..peyniride yokmuşş ben peynirsiz ayırdım bi kaşık oda normal peynir kattı yedii...yemicem diye söyledim ama ısrar ettii...diyetteyimde demek istemedim...1 kaşık aldım ama bu yüzden bir gün daha uzatmayı düşünüyorum detoksu...

ayran çorbamı hazırladımm..şimdi bir kase içtimm..yaniii kötü değil tabiki ama işte..şırıll şırıll bişi :) :)deniyim bakıyımm inşallah sonuç güsel olurr....

sizde biliyorsunuz eşim diyete başlaı ya 1 haftadır canımı sıkıyorr..kendi hızlı vermişte ben yiyormuşum demekki onun gördüğünden hariç yoksa bende verirmişim...ayyy bana biraz sinirliydi o anda vehiç susmadıı..bi kaç cümlesine öyle içim yandı öyle acıdıki ben bile anlamadan gözümden yaş süzüldü gittii..kendisini hiç eleştirmezz..ona ne desem boş yanii...yahu bi diyetisyene gideyim..yok gerek yok sana güveniyorum sen yaparsınn...

e e bi spor salonuna yazılayım daha iyi veririm..yok sen evde yaparsın gerek yokk...ee bende bi yere kadar yani...23 kilo vermişim şaka maka..

bana dediki senin çocuk mocuk istediğin yok sen istesen kiloyu verirdinn..kaç aydır aynı kilodasınn...ne dicemi şaşırdım sustum kaldımm:KK14::KK14::KK14::KK14: bende istemiyorum artık cocuk dedi...olsa ne olacakki zaten içimde ne çocuk isteği nede sevgisi kalmadı dedi....o anki halimi thminbile edemezsiniz yaaa..hiç böle şeyler demezdii...o anda bana sinirliydii ya canımı yakmak için yaptı başardıdaa..ama hiç ona belli etmedimm...

o araba kullanıyoru bende yanındaydım gözümde güneş gözlüğü başımı cama dışarı çevirdim doğrudur diye bi cevap verdim ...ve yutkundumm..boğazımda sanki bi taş vardı yutkunamadım bilee..düğüm düğüm oldu boğazımm...gözümdeki yaşı belli etmeden silip dışarıyı seyrettimm..:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

eve geldik annemler vardı hiç belli etmedim ama 2 gündür içim içime sığmıyor..daralıyorumm..rabbim yüreği dar olan herkezin yüreğini serinletsinn...

Canım dediğin gibi eşin sırf senin canını yakmak için öyle söylemiş.
Daha evvel eşin hiç kendide kontrole gittimi bilmiyorum ama eğer gitmediyse gerçekten çok daha fazla ayıp etmiş olur sonuçta ben hata olarak görmem ama bir insana hatalı sensin demek çok çirkin ki bazen erkekler kendileri muayene gitmez ama kadına her fırsatta laf sokarlar ( enişte için demiyorum genel olarak yani :KK1: )
Öylelerine len ne malum belki defolu olan sensin demek geliyor içimden ama bizlere yakışmaz :KK34:

Senin ne kadar içinin acıdığını bilse eminim öyle bir laf etmezdi :KK50:
Sinir anında insan ağzından çıkanı duyamıyor herhalde :KK34:
İnşallah bir sonraki kuzucuk müjdesinide senden alırız :KK34:
Ben hamileliğin kiloyla alakalı olduğuna inamıyorum sonuçta ben 108 kiloyla hamile kalamamam gerekirdi ama RAbbim ol dedikten ssonra hiç birşey engel olamaz :KK34:
Bence sen bir daha eşinle bu konuda tartıştığında sadece senin Allaha hiçmi inancın yok diye sorardım senin yerinde olsam :KK34: Ne alaka dediği zaman Rabbim ne olursa olsun nasip etmiyorsa vakti gelmemiştir sonuçta tek yumurtalığı olupta anne olanlar bile var :KK34: Sen gereken tedaviyi olup Rabbine sığın ben inanıyorum senden yakında güzel haberler alacağım :KK34:

Hatta şöylede bir iddada bulunuyorum sen Rabbiminde izniyle inşallah Bayrama kadar bize kuzucuk müjdesi vereceksin :KK76::KK76::KK76::KK76:
Ahanda buraya yazıyorum :KK1: ki hatırlatırım Meryemede geçen sene Anneler gününde o ara içimden geldiği için aynı cümleyi kurmuştum ve o inanmamıştı fakat bir kaç hafta sonra kız dediğin cıktı diye müjdeyi ilk bana vermişti :KK60:
Hee Rabbim tamamına erdirmedi ama inşallah bir daha nasip edecek ve bu sefer kuçağına sağlıklı bir bebiş alacaktır :KK34:

Nedense senin içinde bu ara öyle bir his doğuyor içime :KK1: Artık gerisi Rabbim e kalmış :KK34:

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Canım dediğin gibi eşin sırf senin canını yakmak için öyle söylemiş.
Daha evvel eşin hiç kendide kontrole gittimi bilmiyorum ama eğer gitmediyse gerçekten çok daha fazla ayıp etmiş olur sonuçta ben hata olarak görmem ama bir insana hatalı sensin demek çok çirkin ki bazen erkekler kendileri muayene gitmez ama kadına her fırsatta laf sokarlar ( enişte için demiyorum genel olarak yani :KK1: )
Öylelerine len ne malum belki defolu olan sensin demek geliyor içimden ama bizlere yakışmaz :KK34:

Senin ne kadar içinin acıdığını bilse eminim öyle bir laf etmezdi :KK50:
Sinir anında insan ağzından çıkanı duyamıyor herhalde :KK34:
İnşallah bir sonraki kuzucuk müjdesinide senden alırız :KK34:
Ben hamileliğin kiloyla alakalı olduğuna inamıyorum sonuçta ben 108 kiloyla hamile kalamamam gerekirdi ama RAbbim ol dedikten ssonra hiç birşey engel olamaz :KK34:
Bence sen bir daha eşinle bu konuda tartıştığında sadece senin Allaha hiçmi inancın yok diye sorardım senin yerinde olsam :KK34: Ne alaka dediği zaman Rabbim ne olursa olsun nasip etmiyorsa vakti gelmemiştir sonuçta tek yumurtalığı olupta anne olanlar bile var :KK34: Sen gereken tedaviyi olup Rabbine sığın ben inanıyorum senden yakında güzel haberler alacağım :KK34:

Hatta şöylede bir iddada bulunuyorum sen Rabbiminde izniyle inşallah Bayrama kadar bize kuzucuk müjdesi vereceksin :KK76::KK76::KK76::KK76:
Ahanda buraya yazıyorum :KK1: ki hatırlatırım Meryemede geçen sene Anneler gününde o ara içimden geldiği için aynı cümleyi kurmuştum ve o inanmamıştı fakat bir kaç hafta sonra kız dediğin cıktı diye müjdeyi ilk bana vermişti :KK60:
Hee Rabbim tamamına erdirmedi ama inşallah bir daha nasip edecek ve bu sefer kuçağına sağlıklı bir bebiş alacaktır :KK34:

Nedense senin içinde bu ara öyle bir his doğuyor içime :KK1: Artık gerisi Rabbim e kalmış :KK34:

deme yaa :) :) hakımda hayırlısı ne ise o olsun inşallah..her şerde bi hayır varmış derler yaa..bak bende bu rahatsızlıkla bunca kilo verdim bunada şükürr....

eşime gelincede hakkını yersem allah bana sorarr...

çocuk olmayınca ilk eşim kendi gitti önce ben gidicem sen sonra seni yıpratmak istemiyorum dedi..şükür bişi çıkmadı ondaa....

rabbimin elinde olduğunuda o benden çok biliyorr...4 yıldır hep o beni motive etti..allah vermezse bizim için bi bildiği vardır ...hayırsız bi evladın olsa dahamı iyi dir derr...

ama ogün dediğim gibi çook gaddardıı...bana ve başka şeylere kafası karıştı heraldee...ama bende ondan böyle şeyler duymaya alışık olmadığım için tokattan beter geldii...o cümleler sanki boğazıma takıldı yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyorr..rabbim kimseyi bu durumda bırakmasınn...

yapabilsem içimden gelene kadar konuşmak istemiyorum ama buda olmuyor aynı evin içindee...oyy oyyy ne diyimkii...hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elimdenn....

anamm senin telaşıda düşünemiyorumm..burda bi koşuşturma gidicen bi koşuşturma...gelicen yine bi koşuşturm...soğal spor olacak sanaa....üyelik kartını unutmanda feci bişi olmuş cecomm o anki halini düşünemiyorumm yaa :)

allah kolaylık versin cecom sana iyi koşuşturmalar sanaa...

Nasılsınız güzeller? :KK16::KK16:

Birkaç sayfa yazmışsınız ben yokken ama onları daha sonra okuyacağım.

Eve yeni geldim, hemen bugünkü listemi yazayım dedim çünkü bu genç yaşta unutkanlık başladı bende, ne yediğimi unutuyorum sonra :KK1::KK1:

10 fındık
10 kiraz
1 dilim kavun

1 sandviç ekmeği
50 gram sucuk (yağsız tavada sucuğu kızarttım, tavadan aldıktan sonra peçeteyle iyice yağını aldım)
5 kaşık yoğurt (2 bardak ayran yaptım kendime :KK70:)

1 simit (dışardaydım, mecburen)
2 bardak çay

1100 kalori

6 km yürüdüm.

Biraz dinlendikten sonra mesajlarınızı da okuyacağım kızlar.

Görüşmek üzere :KK54::KK54:

Eşler birbirini iyi tanır ve zayıf noktalarını çok iyi bilir.

Eşin bir kızgınlıkla bunları söylemiş, belli ki canını acıtmak istemiş ve bunu da başarmış.

Kırgınlığını çok iyi anlıyorum, hissediyorum.

Ama emin ol ki eşin şimdiden pişmandır, canını yaktığı için üzülüyordur.

Ben de çabuk celallenerim ve hemen dakikasında pişman olurum, laf ağızdan çıkmış oluyor bir kere.

Lafı tartıp öyle söylemek lazım ama kızgın olunca da bu pek mümkün olmuyor. :KK50::44:

Bence bu kırgınlığını münasip bir zamanda dile getir, yoksa böyle kırgınlıklar (ufak ya da büyük) insanın içinde büyüyor zamanla.

Kırgınlığını dile getirince, ne kadar üzüldüğünü ifade edince, bir dahaki sefere eşin kızsa da daha temkinli olacaktır bu konuda.

Lafı amma da uzattım di mi :KK1::KK1:

Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım ve güzel yuvanızı bir bebekle şenlendirsin inşallah :nazar::emir_bebek:

Güzel dileklerim sizlerle :KK16:

Teşekkürler sende iyi gidiyorsun azimlisin maşallah bende senin azmini tebrik ediyorumm

Teşekkür ederim Şirine :KK16:

Seni burada daha çok görmek isteriz, ceee diyip hemen kaybolma :KK9:

once menumu unutmadan yazayim. sabah esimle ikimizinde kahvalti yapasi yoktu 5dakka daha uyku pek tatli geldi:KK66:) dukkana geldim sut getirdim bi kase ha simdi yerim diyinceye kadar saat 10:30-11 oldu. yarim kase sutlu bim flakes yedim. kalan yarim kaseyide 12:30gibi yedim... saat 2 gibi bimden kepekli ekmek aldim kenarindan 3dilim bile yiyemedim yanina evde hazirladigim 1domates 2salatalik 2kk peynir 6siyah zeytin ve bir biber vardi... saat 2 gibi yemeye basladim hala bitmedi:KK66:) tikaniyorum valla.

sabah tartida bi rakam gordumki dusman basina;(

kizlar carsamba kv lere gittik anaaaam maasallah icli kofte yapmis bussuru yedim valla. nerde bulcam baska. pek guzel yapar kv maasallah. ertesigun ogleden sonra esimi orda biraktik ve adanaya dayimlara gectik dugun icin. kinaydi dugundu baya kosturduk ve normalde fazla yemesemde geceleri yediklerimiz agir geldi. ama ac ayi oynamaz misali bizde ac ac uyuyamadik. ben ki oynamayi hic sevmem ama kismet ya dugun sonuna kimse kalmayinca sahne bana kaldi mecbur oynadim:KK66:)... neyse c.tesi sabah kahvaltiyi yapip oglen 2gibi geldik eve ama bi yorgunum. komsumun kiz abla bi dus alda sana kahve yapayim dedi. uyku gozumden aka aka dus aldim kahveyi ictim 2komsu daha geldi 2saat oturmusuz... ama iyi planlar yaptutik. artik yuruyuslere basliycaz insaallah. neyse ben yyaticam dayanamiyom deyim gectim evime 3saat uyumusum. sonra giyindim annemin apartmanda dugun var kinaya gitti. annemlere yuruyerek gittimde gozum acildi. eve geldim pazar gunu de dugun vardi ama esimi sabah ise gonderdim ve tam saat 2ye geliyordu kalktigim. kendime saglikli bi kahvalti hazirladim... komsumun kizityla guzel bi kahvalti yaptik...

gunluge yaziyor gibi hissediyorum hehe:KK66:)
neyse aksamda dugune gittik gece yataga zor attim kendimi... sabahtan beridir de sizi okuyorum az once bitti daha:KK66:)

Önemli olan diyeti bozmak değil, kaçamağın hemen ertesi gün yine toparlanıp kaldığın yerden devam edebilmek :9

Bunu başardığımız sürece kaçamakların bir önemi yok canım, takma kafana :KK16::KK16:

kislarrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmm
evet sukurler olsun doktora gittik... veeeeee hersey yolunda allaha sukurler olsun. 5 haftalik hamileyim...
allahim bu nasil mucize anlayamadim heyecandan oluyorum... mucizemizi ekranda gordugumde inanamadim..allahima cok cok sukurler olsun sorun yok normal suan..

hersey allahtan kizlar... 2 denemeden sonra kendiliginden olmasi gercekten buyuk mucize. ne oldu nasil oldu hic anlayamadim. benim icin dua edin nooooolurrrrrrrrrr arkadaslar.

Gözünüz aydın Bilgencim :KK52::KK52::KK52:

Sizin adınıza çok sevindim.

Allah bebeğinizi sağlıklı, sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Burada hep böyle güzel haberler alırız inşallah :nazar: :103::103::103:

Açım aç aç aç :KK52: :KK52::KK52:

Ama yemek yok yok yok :21::21::21:

Bugün yazdığım listenin haricinde 5 tane daha kiraz yedim o kadar. :125:

Karnım acayip gurulduyor :KK1:

Gece geç yatarsam hatta açlık sancısı dedikleri sancıyı bile çekiyorum.

Ama kendime düğün için aldığım elbiseyi düşünüyorum hep :98:

Bugün denedim, üzerimde beğendim ama 1 ay sonra üstümde daha da mükemmel duracak eminim.

Pes etmek yok :KK33:

Hadi kızlar hızlanalım, ivme kazanalım :118:

bende aranıza katılsam kabul edermisiniz :)

oooooo katılmak ne demekk..seni aldık en baş köşeye oturttuk bilee :) hoş geldinnn..

arkadaşım söylemişş biz seni tannıyana kadar çok soru sorarızz :) :)

evlimisin??bi soruda benden...sende pkolu musun???nerde yaşıyorsun?? bende 70 leri 4 gözle bekleyenlerdenimm..

26 yaşında...1.68 boy..81 kiloyumm..4 yıllık evliyim pkodan dolayı çocuk da yok..işte bakalım kilo vermeye çalışıyoruzz..istenbulda yaşıyorumm:KK34::KK34: yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm:KK1::KK1:.

Eşler birbirini iyi tanır ve zayıf noktalarını çok iyi bilir.

Eşin bir kızgınlıkla bunları söylemiş, belli ki canını acıtmak istemiş ve bunu da başarmış.

Kırgınlığını çok iyi anlıyorum, hissediyorum.

Ama emin ol ki eşin şimdiden pişmandır, canını yaktığı için üzülüyordur.

Ben de çabuk celallenerim ve hemen dakikasında pişman olurum, laf ağızdan çıkmış oluyor bir kere.

Lafı tartıp öyle söylemek lazım ama kızgın olunca da bu pek mümkün olmuyor. :KK50::44:

Bence bu kırgınlığını münasip bir zamanda dile getir, yoksa böyle kırgınlıklar (ufak ya da büyük) insanın içinde büyüyor zamanla.

Kırgınlığını dile getirince, ne kadar üzüldüğünü ifade edince, bir dahaki sefere eşin kızsa da daha temkinli olacaktır bu konuda.

Lafı amma da uzattım di mi :KK1::KK1:

Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım ve güzel yuvanızı bir bebekle şenlendirsin inşallah :nazar::emir_bebek:

Güzel dileklerim sizlerle :KK16:
o güzelll dileklerii aynen bende sana diliyorum canımm....

aynen dediğin gibi oldu eşim geldii yemek yerken konu açıldı..yemiyorum ben ayran içicem sadece dedim...sen bana bakma sen diyetini yiyerek yap dedi..bende yok yemicem dünkü sözlerinden sonra dedimm...sen bana bakmaben sinirliyken ne dediğimi bilmiyorum yoksa düşüncelerim onlar değil dedii...:KK24::KK24::KK24:

bende yürüyüşe çıkmak istiorum dedim..bostancıda yürüdük 1 saat kadar şimdi geldik evimizee...

çok şükür allaha...rabbim kimsenin huzurunu kaçırmasınn...

Açım aç aç aç :KK52: :KK52::KK52:

Ama yemek yok yok yok :21::21::21:

Bugün yazdığım listenin haricinde 5 tane daha kiraz yedim o kadar. :125:

Karnım acayip gurulduyor :KK1:

Gece geç yatarsam hatta açlık sancısı dedikleri sancıyı bile çekiyorum.

Ama kendime düğün için aldığım elbiseyi düşünüyorum hep :98:

Bugün denedim, üzerimde beğendim ama 1 ay sonra üstümde daha da mükemmel duracak eminim.

Pes etmek yok :KK33:

Hadi kızlar hızlanalım, ivme kazanalım :118:

hadiii yaa aldınmı elbiseyiii....ne renkk??? nasıl bişi ?? siyah alaydınn daha belli olurdu kilo verdiğinn..

yaw sormaa bende feci acımm....bu ayran detoksu iyi fikir diye düşünüyordumm amaa ıyyy geldi ilk günden..yürüyüşten dönüşte bide markete girdikk herşeyy nasıl kokuyorrr aman allahımmmmmmmmmm......yaww ben abur cubur delisiyimm...eşim hiç sevmez ama ben bisküvilerr..keklerr..kurabiyeler tatlılarr...yemeksizz öyle gün geçireilirimm aamaa herşeyyyy zararlıı yaa..

eşime diyorum ki bunlar zararlıda neden üretiyorlar herkeze zararlıı..o hamburgerlerr..pizzalarrr..ayyyy ayyyyy:KK53::KK53::KK53::KK53::KK14::KK14::KK14::KK14:.

WaW ablacım bişey sormak istiyorum sana
az önce en baştaki yazını okudum 103ten 82ye inmişsin..
o ne kadar sürede oldu ve o kiloyu şeker ilacıyla mı verdin ?
benim kilo vermem durdu ya iştahım açıldı :KK43: bulantım hala devam ediyor bide ishal etti bu ilaçlar veya üşüttüm :KK43::KK43:
ama sonuc olarak iştahım açık yani kilo vercem diye almayım sakın

canım ben 2012 ocak da diyete başladım..mayıs ayına kadar güzel hızlı kilo verdim 87 ya kadar indim..sonra bir sene kadar bu kiloda kaldımm...arada bir iki kilo daha verdim...şimdide işte bu sayfayı acınca 84 le yine diyete başladım..o 1 sene kiloyu geriye almamak benim için büyük başarıydıı..evet glukofenide kullandımm..ama yürüyüşde yaptım ve diyet tabikide..

benide yeni listeye eklersin ablacım ben yeniyim bi haftalık :)

canım eklerimm..sen şuanki..yada geçen cumaki kilonu söyle bana..başlangız kilon olarak onu ekliyim..cuma günüde bildirimm yaparsınnn..

hadiii yaa aldınmı elbiseyiii....ne renkk??? nasıl bişi ?? siyah alaydınn daha belli olurdu kilo verdiğinn..

yaw sormaa bende feci acımm....bu ayran detoksu iyi fikir diye düşünüyordumm amaa ıyyy geldi ilk günden..yürüyüşten dönüşte bide markete girdikk herşeyy nasıl kokuyorrr aman allahımmmmmmmmmm......yaww ben abur cubur delisiyimm...eşim hiç sevmez ama ben bisküvilerr..keklerr..kurabiyeler tatlılarr...yemeksizz öyle gün geçireilirimm aamaa herşeyyyy zararlıı yaa..

eşime diyorum ki bunlar zararlıda neden üretiyorlar herkeze zararlıı..o hamburgerlerr..pizzalarrr..ayyyy ayyyyy:KK53::KK53::KK53::KK53::KK14::KK14::KK14::KK14:.

Evet aldım canım, elbiseyi görür görmez beğendim ve 42 bedenini aldım, yani bir beden küçük :KK9:

1 ayda 1 beden incelirim diye düşündüm, inşallah başarırım.

Ben de tam bir abur cubur canavarıyım :KK52::KK52::KK52:

Markete diyetime uygun az kalorili bir şeyler almaya giriyorum ama gözüm hep kek ve bisküvi raflarına kayıyor :KK1:

Hele lokantaların önünden geçerken daha bir güzel kokuyor tüm yemekler :KK23:

Gerçi ben kendime yasak koymuyorum, yani canım kek isterse az olmak şartıyla yiyorum ya da pizza, lahmacun...

Biraz da olsa nefsimi köreltiyorum böylece, "her şeyden az az ye" benim diyetimin özeti :)

En zoruysa akşam saatleri...

Biraz geç yatıyorum, bir de bu saatlerde bilgisayar ya da tv karşısında atıştırma alışkanlığım var(dı).

Kurabiye olsun, çekirdek çitlemek olsun, fıstık-kaju olsun :KK39::KK39::KK39:

Neden kilo aldığımı şimdi daha iyi anlıyorum :KK1:

X