Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Anam ben iki gündür iyice ayağı yanmış kediye döndüm
utanmasam sırf yatmaya gireceğim eve
Hadi dün kandildi ve eşimle dışardaydık zaten ama bugün sabah 9a doğru çıktım evden ve saat 19:30da ancak eve girdim
Eşim bile benden evvel gelmiş
Sabah kızkardeşimle kahvaltımızı ettik ( 1 dilim ekmek yedim sadece
) tabi çocuklardan kalan domates, salatalıkları ve beyaz peyniride bitirdiğimizden ekmeği az tuttuk
Öğlende hesapta gelip sizlerle sohbet edecektim ki kuaförüm ve komşum bugün müsaitim diyince hadi oda aradan çıksın dedim ve haberli gittiğim halde baya bekledim ( bir ara kuaför komşum torunu ondan başkasında yemiyor diye tükkanı bana bırakıp gitti
tabi gelmek bilmedi
)
Eşime geçerken gelirim birazdan dedim ama tabi birde kaşları aldırayım derken geç oldu. Beyfendide sabah aceleyle çıkarken neden üzerimizden çıkardıklarımızı salonda bırakmışız bulaşık makinesinide çalıştırmamışız diye sinir olmuş
aslında var yine bir sıkıntısı ama bakalım ne zaman kusacak
Ne zaman anasıyla bir araya gelse ertesi gün herif aynı
Yine birşeyler söyledi hatun herhalde kaş göz arasında yada bugün aramıştır ( huyu kusurun hep yapar 14 senedir
) bizimkide evde söylenip durur ben sabrederim ama şalterimde attımı başlarım saymaya ve beyimiz sonradan neyse sıkıntı söyler ama ille beni önce bir dellendirecek
Neyse hiç dellenemem valla bugün
yarını beklesin olmadı
Beslenmem pek istediğim gibi olmadı tabiki
Sabah kahvaltı tabağında; 4 dilim salatalık, 1/2 domates, 5 zeytin, 1 dilim beyaz peynir, 1dilim kaşar peyniri, çok çok az tereyağ
Öğlen kuaför maduru oldum ; 1 paket çubuk kraker, 2 şişe su
Akşam; sarımsaklı yoğurtlu semiz otu salatası, söğüş domates, salatalık, 2 dilim ekmek ( ekmek yemiyeydim iyidi ama çok acıkmıştım )
Bol bol su içtim
Şimdide kendime şekersiz bir nescafe yapacağım
kendime gelmek için
Az birşey ütüm var onları bu gece yapayımda yarın sırf temizliğe odaklanabileyim
Tam bir haftam kaldı
Anammmmmm bu adamın şu huyu beni öldürecek şimdide niye büyük kız duş almadan yatmış diye anneliğimi sorguluyor yaaaaa
neymiş efendim kızına söz geçiripte bir duşa sokamadın sen nasıl annesin diyor ve kaşınıyor
az kaldı patlayacağım birazdan
Uyuyan çocuğu uyandırıp duşa gönderdi söylene söylene
akşam yemeğimi yedimm...fırına patates ve patlıcan attım onu yedik yoğurtlaa...eltimde fasulye getirmişti acıkta ondann...
sonra 7 dene erikk...
sonrada acık karpuzzz yarın sabah tartı var ve feci yedim yinee..biraz tutaydım ağzımı yarın az çıkardı belkii...
sonra burda sayfalara takıldımm normall doğum hikayelerine takıldımm..bende normal doğum istiyorum ama cesaret edebilirmiyim bilmiyorumm korkuyorumdaa :) hamileyken belli oluyormu normal doğuma yatkın olup olmadığı yoksa taa doğum zamanımı belli oluyorrr..ayy nasıl heycan yaptım okuyuncaa... ortada ne bebek var nede başka bişi ben doğum derdine düşmüşmm ya rabbimmm
Canım inşallah yarın eksi göreceksin sen ben sana inanıyorum
Bu arada doğumları araştırman aslında güzel birşey en azından beyin kendini hazırlamış olur ve o gerginliği yaşamazsın hamilelikte
bebişinde huzurlu ve mutlu doğar
Ben malum iki kere normal doğum yaptım ve herkese aynı şeyi söylüyorum yine olsa yine normal yaparım
Evet o an sancın çok oluyor hatta bazı insan dayanamayıp bağırıyor ( ben az bağırmıştım
) ama o çocuğun dışarıya çıktığını hissetmek, onu o kanlı halinde az birşey bir bezle silip anında göğsüne koymaları, o fare gibi mıyaklamasını duymak, pamuk ellerine o anda dokunabilmek okadar güzel bir duygu ki inan sanki o an çektiğin sancılar rüyaymış gibi geliyor insana
Ve işin en güzel yanı vucudun sanki hiç o sancıları çekmemiş gibi dinç oluyor
Ben ilk doğumumda yürüyerek çıktım doğum handeden ( doğumdan 10 dakika sonra
)
İkincidede yürüyerek odama giderim dedim ama hastane prosedürü ille oturacaksın dedikleri için tekerlekli sandalyeye oturdum yoksa ben sek sek bile oynardım
Bir kaç saat sonrada zaten taburcu olup eşimin anannesine oturmaya gittim
Hee benim gibii azdır belki ama ben inanıyorum sizlerede ( topikteki tüm hatunlara başta sen olmak üzere ) Rabbim çok güzel bir hamilelik ve rahat bir doğum geçirmeyi nasip edecek
Aminnnnnnn
Bu arada doğum öncesi hurma yemekte doğumu kolaylaştırıyormuş ( ben yeni öğrendim
) ve o an ettiğin tüm dualar kabul oluyormuş ( doğum anında
) ben uyanıklık yaptım ve o an RAbbim günahlarımı bağışla ve tüm dualarımı kabul et diye ileriye dönükte dua ettim
çok şükür Rabbim herşeyi gönlüme görede veriyor uzun zamandır
hatte eşimde der bizim ufaklık çok şans getirdi bize diye