Günaydinnn kizlar
Günaydınn Hayırlı sabahlar arkadaşlarr
Kandiliniz mübarek olsun
maşallahh okudum yazdıklarınızıı spor süper yaa bugün bende rahatladım çok şükür spor başlayacak akşam spor ayakkabılarımı almayı unuttum sabahneyse evde bantta yürüyeceğim artık
:) benim perşembe sütçü bacı günüm yoğurt kefir bakarım benim adam içmem derse lorsütlü tatlı tatlı kısmını kestim
hazır yoğurtla maya birkaç defada anca kendine geliyor
yani benim başımada geldi kapaklı kasede 3 - 4 defa mayaladıktan sonra bile sündü biraz ama ilk hali gibi kötü kalmadı
inşallah canım ya sınavlarıdanda güzel neticeler alacaksınız
sabah kahvaltım her şey serbest
2 dilim tam buğday ekmeği , bir domates bir biber 2 dilim peynir , reçel bal yokkk lakinnn
çikolatam 2 kareçikolataların gücü aşkınaaaa
ve yeşil çayım kocaman fincannn
Merhaba kızlar, nasılsınız? :]
Sizi hep takip ediyorum, yaptığınız her şeyden haberdarım yani
Ben henüz tatile çıkmadığım için diyetimi istediğim gibi yapamıyorum, sporum da eksik kalıyor ama az az da olsa kilo vermeye devam ediyorum.
Hepimize kolay gelsin arkadaşlar
Ayrıca herkesin kandili mübarek olsun, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.
"
Estagfirullah canım sen en güzelini bilirsin.
sana da afiyetler olsun canım zeytin çok kaçmamış bu aradasüper hatta sayını arttırabilirsin bence
kahvaltı süper olmalı ki metobolizma hızlansın değil mii
sporsuz olmuyor canım ya olsada geçen yaz 3 ayda 8 kg zor gitmiştii şimci kaçamak dolu ve son hafta salınmış bir haldeyim
ama 2 günde 97, 5 olduu hamdüsenalar olsunnn 500 gr gittii darısı devamına
canım benim sana güveniyorum sende o irede var maşallah ne o bitteri yersin ne kv 'nin börek çöreklerini :)
sabret güzel olacak her şey inşallahhhh
Dualarına amin diyorum canım
Şimdilerde pek vakit bulamıyorum ama vaktim olduğumda yürüyüş-koşu yapıyorum, biraz yürüyüp biraz koşuyorum sonra yine yürüyorum...
Bu şekilde 10 km den fazla yürüyor, koşuyorum.
yok canım soğan koymuyorumm.zeytinyağlı meze gibi bişi oluyorr...damla dahi su koymuyorumm.. hatta patlıcanları tuzlu suya bile koymuyorum su patlıcanı bozuyor..orta ocakta anlattığım gibi dizip kısık ateşte bi saate yakın duruyor kendi patlıcanın domatesin suyu salıyor zaten o suyu çekiyor altı hafiften çıtırdamaya başlayınca acık kızartıyorum altını ve kapatıyorumm..lokumm oluyorr lokumm..
gıcıkkkkkkkkk...7leri gördünmüüüüüüüüüüüüüüüüüü........yaww plateste yapmıyormuş artık ebrulii anlaşması mayısa kadarmışş yeni sezonda başlayacakmış platesee bizi gördü sankiii...artık kendi kendimize yapıcazzz mecburr
hadii bakalımm ortalık dinsinn bekliyoruzz senii...bizim sınavlar bittii..diyete ve spora ağırlık vermeye başladık...listeyi alt üst edicezz inşallahh...yoğurt mayalamayı çok istiyorum bi kere denedim süt buldum evdede dost yoğurt vardı onunla mayaladımm..ııyyyyyyyy çok kötü bişi oldu uzadıı yoğurrt midem bulandı yiyemedim attım..dost yogurttan olmuş heralde bi dahakine iltimat yoğurt varmış o iyimiş ondan alıp mayalıcamm...
anamm dedim bende bu kızz nerdee..bende bi dinleniyim dedim ama dersler bitince bi sıkıldım bi sıkıldım boşluktan heralde kendimi temizliğe verdimm... :) :) iyi oldu oyalandım pek acıkmadımda..ee nettin sporr işini başladınmı napıyoruzz şimdi..ben ebruliye başlıcaktım dün misafir vardı bugünde açtım ebruliyi neymiş mayısta bitmiş anlaşması yeni seznda başlıcakmışş platese...beni gördü sanki..
alla alla neden ağrıyorki aç kaldın diyemi acaba..çok geçmiş olsunn hedi bakalımm yolunuz aşık olsun..düğün oynamalımı kızz döktürcenmi kurtlarını....
versinn bişicik olmass düşsün prolaktınin belki sınırda diye vermezz...ama 21. günü e2 tahlilini sor versin sana drgitmesende yaptır çatlayan yumoşun varsa kalitesine baksınn..ne bilem bu dr lara benimde aklım ermedim..benim ilk dr da aynını yaptı bana klomen verdi gönderdi bi kere takibe çağırdı bıraktı sonra ben bu sitede arkadaşları görünce tedavi olanları yavaş yavaş öğrendim ne lazım ne gerekli..ne zaman ne yapılmalı..allah iyi dr lar çıkarsın karşımıza hepimisinn...
ya ebru nun babası kalp krizi geçirmiş ondan yapmıyormuş..dediğin gibi bizi buldu yaaa.......
canım bu arada cuma 7 leri göreceğizzz ok??sen gördün diyeceksin de yarın davete gidecem yemeden olmaz..dün de kaçamak yaptım..canım acayip tatlı istiyor sebebi regl yaklaştı ondan sanırım..gidip gelip elma yiyorum
şimdi dışarı çıkacağım gelince biraz işim var
oruç tutacaktım gece kalkamadım ilaç içtiğim için..
Ben de cesaret etmeye çalışıyorum :S Bir şeyler atıştırayım da, doğru düzgün kahvaltı etmedim, bir bakarım.
kandiliniz mübarek olsun kızlar. Allah hepimizin dualarımızı kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?