SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildimmmmmmm :122: :122: :122:
Anam dünden beri ancak girmeye fırsat buldum
Dün öğlen kızım okuldan geldiğinde başım ağrıyor diye tutturdu hadi kızı bir okuyayım belki nazara geldi dedim
Ay tam duam bitti bende bir baş ağrısı tuttu öğle böyle değil
Resmen başım çatlıyacak sandım ve ne yaptıysam geçmedi
Akşam üzere eşim gelince gel bir hava alalım belki biraz iyi gelir dedi ki o arada baya bir mide bulantısıda başladı :26:
Hesapta bir yerlerde kahve içecektik ama ben trafikte daha beter olunca hemen yolda müsait bir yere çektik ve ben resmen istifrağ ettim
İyice elim ayağım boşaldı dışarda ve eşim hastaneye götüreyim diye tutturdu.
Nöbetci eczane bulup tansiyonumu ölçtürdüm ve BÜyük 9 küçük 5 di resmen
Biraz tuzlu birşeyler yerim geçer diye eve attım kendimi ( hastaneye gitsem nasılsa baş ağrısı değip saatlerce bekleteceklerdi nasılsa diye gitmek istemedim
)
Evde hıç hareket etmeden oturdum tam biraz hafifledi yatayım dedim yine çatlayacak gibi oldum :26:
Ne yaptıysam geçmedi hatta en son eşimde yataktan kalktı saat 1i geçe ve Allah razı olsun Fön makinesini akıl etti
O saate biraz enseme biraz başıma fönü tuttu da sıcaklık iyi geldi
En son ayaklarımada tuttu ve herhalde sen ayaklarını üşüttün dedi sonra anında uyumuşum şükürler olsun
Sabah çok dinç ve ağrısız uyandım RAbbime şükürler olsun
Hazır erkende uyanmışken gidip sağlık ocağından kızıma, kendime ve eşime ilaç yazdırayım bari dedim
( eşim düzenli olarak tansiyonu ara ara yükseliyor diye hap kullanıyor 3 ayda bir 3 paket almam gerekiyor, banada glukofen yazdırdım
Küçük kuzunun Almanyada sağlık sigortası yok diye de ona ateş düşürücü, öksürük şurubu ve ağrı kesici yazdırdım
Sabah sabah eczaneyi zengin ettim geldim
Hazır o taraflarada gitmişken saç boyamıda aldım
Anam hastalandığımda bile saçımı düşünüyorum
İşte böyle kızlar
gelemememin sebebi buydu
Birazdanda büyük kız okuldan gelince göz doktoruna muayeneye gitcem kızçelerimle
Benim gözlüğüm varda takmıyorum
büyük kızında camı çizilmiş
ufaklığıda normal kontrole götüreceğim ( ilk gittiğimizde bir 6 ay sonra yine getir bir daha bakalım demişti
) Almanyaya gitmeden oda aradan çıksın dedim
Bugün malum Kandil o yüzdende oradan işlerim bitince eşimin Anannesine ( kvde orda
) gidiceğim akşam yemeğinede eşimin amcasına geçeceğim yemeğe davetli olduğumuzdan
Artık gece eve gelince ancak gelirim ama yinede sizlere bir haber vereyim dedim
Biraz destan oldu ama kusura bakmayın kısa yazmayı bir türlü beceremiyorum
Hepinizin Kandili mübarek olsun
Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak nasip etsin ....Aminnnnnnnnn
Arzu eden herkese en kısa zamanda mucizesini versin ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn
Dualarınızda benide unutmayın kızlarrrrrr
Öpüyorum kocaman
Harikasın canım yaa darısı bizlerinde başına inşallah en kısa zamanda .....Aminnnnnnnnnnnnn
Aynen böyle devam et bence sen bir iki ay içinde en geç 6li haneleri bile göreceksin
Aramıza hoşgeldin
İnşallah bundan sonra seni daha sık görürüz
Bİrlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşıp fıstık gibi oluruz ....Aminnnnnnnnnnnnnn