- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ablacıklar :) bende bugün şu ilaç yüzünden hiç bişey yapamadım stajdan eve geri geldim sabahtan beri kafam yastıktan kalkmıyor. elim ayağım tutmuyor kolumda saat takılıydı o bile ağır geldi çıkardım attım hiç bişeye tahammül edemiyorum değişik bi koku duymayım hemen içim kalkıyor. düm 12:30dan beri ilk defa az önce yemek yedim o da domates salatalık marul doğradım onları yedim çeyreğini alışmayı sabırla bekliyorum bugün ilacın 4. günü..
kizlarrr bende bi musterimin projesiyle ugrastim sabahtan beri ne ara ne ogle nede ikindi ara hicbisey yiyemedim nerdeyse... sadece ogleye dogru kasede kalan bim flakesimi yemistim... kan sekerim dusmeden bisiler yimem lazimmmmm
kızlarr öğlen kp geldi kapuz getirmiş aşagı gel kv kete yaptı al dedi..bende inmedim yemiyim diyee...
1 saat sonra kv çağırdı bi misafiri gelmişş..bizde tanıyoruz gençten biri diye bizide çağırdı eltimle..biz kızla konuşurken mutfakta çayla kete hazırlamışş..gelin dedi..geçtik mutfağa bi bardak çayy içtimm inanamadım kendime ben keteye ölürüm o içindeki kavrulmuşş ununa felan ama dayandım...yukarıçıkınca tabagı verdi yukarda yersiniz diye..bende gelen gibi poşetliyip buzluğaattımm benim işim belli olmaz kendimi garantiye alayım diye
şirinemmm nerelerdesinn sen yaa...neden gelmiyorsun özlettinn kendiniii...diyet nasıl gidiyorr diyettt???neler yiyor neler içiyorsunnn....bitter ne durumda??
ayy loruda kendinmi yapıyorsun ne güzel ben peynir namına bitek lor yiyebiliyorumm oda babam getiriyor balıkesirden..yaww bende yoğurt mayalamak istiyorum kendimmm..ama onada süt bulmak zor buralarda..ne bilem işte herşey zararlı oldu yoğurdu bile bozdular..ben bimin yoğurdunu yiyorum ama oda 1 ay dursa bile eşkimiyor hiç yaaa...
canımm acık daha dayann gececekk..gece içmeni tavsiye etmiştim vücut alışana kadar denedinmi hiç?? bi süre sonra aynı eski haline dönücenn..yemeler içmeler herşey geri gelecekk...sen acık daha dayan ve alışsın vücudun..
dünün etkisi zaten bu ya bu geece yatarken içicem. Alışayım artık ya çok kötü çünkü (((
canımm acık daha dayann gececekk..gece içmeni tavsiye etmiştim vücut alışana kadar denedinmi hiç?? bi süre sonra aynı eski haline dönücenn..yemeler içmeler herşey geri gelecekk...sen acık daha dayan ve alışsın vücudun..
aynenn yaa bugün bende öğle yemeği yemedimm şimdi canım istemeye istemeye yedim bişilerrr sonra aclık krizi çekmiyim diye...ayy hep böle olsa keşkee...yada iş güç var diye yyiyemedimm.. ne bilem işte..sen ne zaman gidiyorsun kuzuumm..
y
günaydınn cicozzlarrr...eşimin diyetinin bana en çok yarayan yanı ona kahvaltı hazırlamak için 8 de kalkıyorumm onu gönderdimm..ama onunla kahvaltı yapamadım canım istemedii..şimdi kahvaltımı yapıp yatagımı toparlayıp platese hazırlanayımm..dün ebrulide plates yokdu rahatsızmış sanırımm.dün netten baktımda gıda zehirlenmesi geçirmişş
bugün temizlik yapacağım..hatta ben bu hafta temizlik yapmayı düşünüyorumm..bizim bidene hatice ablamızz var temizlikde yardıma gelenn..bu işin içinden çıkamam onu alayım dedim ama sonra vaz geçtim ramazanda yine çağırıcam ramazanada azkaldı ozaman alırım dedim..sizin oralarda ne kadara geliyorla yardıma?? bizimki 125 yaptı en son...bende dedim onu kenara atayım :) ramazandaki temizliğe çağırırım tebi şimdi onun gibi yapamam camlarla duvarlara ellemem..du bakalım kendi kendimin gözünü korkutmuyimm
canımm moralini hiç bozmaa bak kendin demişsin kist yok diye sevindim..sevinecek öyle şeylerimiz varki farkına varmamız zor yada geç oluyor prolaktinde kolay iş ilacını iç oda düşerr bidahaki aya daha güzel şeyler olacak emin ol...tahlili istemen çook iyi olmuşş..farketmesen prolaktinde yumoşda sorun yaşardın...bide dr dan adetin 21 ci günü e2 tahlilinide iste yumoşun kalitesine bakıyorlar..bazı dr lar ihmal ediyor yapmıyorr..senin aklında bulunsunn..
benim k.valide de yapar kete..nefis olur..
dedim ya ben dışarıdayken dikkat edemiyorum arkadaşta börek ve helva yedim:18:
sen patlıcan yemeğine spğan koymuyormusun?su koymazsan dibine tutar..:44:
bu arada sabah wc yw gidince tartılayım dedim..7 leri gördüüüüm
ama cuma ya ne olur bilmiyorum:26:
waww canım yoğun ev - iş hayatı maşallahhh nete girince uzun uzun okumaya çabalıyorumm ama az kaldı yarından sonra rahatlıcam inşallah
bende izleri özledimmmmm
diyet 98 i görünce hopladıı
dünden bu yana sıkı takipteyim bitter bile yasakk
canım lor çok az çıkıyor sütten yapıyorum ama artınca hehe
bana yaramıyor süt içemiyorum eşim seviyor yoğurdumu kendim yapıyorum canım yaa 1 hafta anca dayanır yoğurt süt araştırt eşine mutlaka vardır iyi süt getiren birileriii canımya
bimin dost sütünden kefir mayalıyordum güzel oluyor diye ondanda vazgeçtim artık onuda gelen sütten yapıyorum.
Yine yeniden ben kaçar kv ye gideceğiz yorgunum yaa ben amaa
eşimde evden sıkıldı neyapaım gidelim barii
öptüm sizlerii
Selam kızlar Buralardayım, sınav günleri doğru düzgün uyuyamadım, anca kendime geldim Buralar karışık bu ara, malum eylemler var, bizim yurtdışında yaşayan akrabalarımız var, annemler bilgisayar kullanamadığı için onlara bir şey yok bizde iyiyiz diye durumları anlatıyordum, biri bitiyor diğeri alıyor bilgisayarı, tek tek anlatınca da uzun sürüyor
ahhhh ah sorma kuzum yemedim yemedim eve gelince duramadim... aman ya yapacak biseyim yoktu adamin yaninda nasil yiycektimki...
neyse simdi canim bisey istemiyo acayip basim agriyo... yarin 4-5gibi gidecez ALLAH imin izniyle kuzummm. cuma gece yada c.tesi sabah geliriz sanirsam
versinn bişicik olmass düşsün prolaktınin belki sınırda diye vermezz...ama 21. günü e2 tahlilini sor versin sana drgitmesende yaptır çatlayan yumoşun varsa kalitesine baksınn..ne bilem bu dr lara benimde aklım ermedim..benim ilk dr da aynını yaptı bana klomen verdi gönderdi bi kere takibe çağırdı bıraktı sonra ben bu sitede arkadaşları görünce tedavi olanları yavaş yavaş öğrendim ne lazım ne gerekli..ne zaman ne yapılmalı..allah iyi dr lar çıkarsın karşımıza hepimisinn...evet kuzucum haklısın 21. gunu cagrmadı benı ya offf bu drlar neden boyle bastan savarlarkı ? her .ay umutla bekleyenler var yazık amaaa sımdı dra gıdıcem mesaı dısı gorunuyo dr calısma tablosunda 7 bucuktan sonra ordaymıs sanıyorum kı ıste bı sorayım bakalım dostınex mı vercek yıne offf
Yok canım, buradayım artık Evet başlayalım, hatta ben dün başlayacaktım da tembelliğime geldi Başlayalım artık bence de :128: Bak ne diyeceğim, ben Callanetics'e başlayacağım. İstersen başlayalım birlikte ona. Platese sıcak bakmıyorum ben, başlangıçta bir uzmana ihtiyaç var çünkü.
Kızlaarr, AÖF soruları açıklanmış, hesaplayacak olan var mı?
Yok canım, buradayım artık Evet başlayalım, hatta ben dün başlayacaktım da tembelliğime geldi Başlayalım artık bence de :128: Bak ne diyeceğim, ben Callanetics'e başlayacağım. İstersen başlayalım birlikte ona. Platese sıcak bakmıyorum ben, başlangıçta bir uzmana ihtiyaç var çünkü.
Ben de cesaret edemedim ya. Gerçi unutmadan bir hesaplasam iyi olacak. En arka köşe sıradaydım, bakan eden yoktu, keşke cevapları yazsaymışım :S
Evet canım bunlar. Beginning Callanetics ya da 10 days olanı alman lazım başta. Ama 10 days i tercih edelim derim. Onda Türkçe dublaj var. Hareketleri daha kolay izleyebiliriz. Dublajı da ben yaptım birkaç yıl önce Bayağı da olmuş yahu