yedim bile ohhhhh gecmislerimizin agzinda bulunsun... elim ayagim titreyecekti kokudan. ama en kucugunu yedim birazda su ictim... artik koku felanda gelmiyorrr...))
kuzularr nabersınız bugun cok mutluydum aldıgım haberle uzuldum babam amelıyat olacak sanıyorum ayagına civi batmıstı ödem olusturmus oda
kocaman bişi olmustu dra goturduk bugun zor bela
muhtemelen amelıyat dedıler
sımdı bende yemek yedılerde gıttıler
herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım
dımı(((((
Kizlar merhabalar
yedigimme dikkat etsemde yine de degisiklik yok bende kilo ayni :-(
oh afiyet olsun o kadarla bırakırsan hiçbişicik olmazzyemesen daha sinir ederdi senii.....kız o laf ne demek öyle ilk duydum...((geçmişlerimizin ağzında bulunsunn.))..
bu arada süper kilo vermişsin tebrikler aynen devam durmak yokk....
kan hakkında konuşmuşsunuzz bende bakındım birazz vücuda göre değişiyormuş kanın kilosu....şöyle hesaplaya biilirmişizz...kilomuz * 8 / 100... ben yaptımm 81*8=648 ...648/100=6.48 kilo....yani benim vücutta 6.5 kilo kan varmışşş loooooo...anamm aslında ben baya zayıfmışımmm7 kilosu kanmışş kann....
aykurtttttt koridora çıktınmı kızzz...pasta kokusu hala duruyormuuuuu... yeme bakk takipteyimmmm3 dene mercimek köftesini hüpletmişsinn dicenki anam yediklerimimi sayıyorsun..evet sayıyorummm
maşallah süper kilo vermişsin haftanın 1. sisinsenin o komşular olmasa dahada verirsinn...o komşularına bi konuşma çek diyetteyim bana destek olun de..öle pasta börek getirmeyinn dee...sonra waw bana kızıyor deee
bende baktim 7,76 felan kanim varmis... hmm... peki bu kani sicak/ kani soguk/kan cekti meselelerine ne diyorsun waw?
caktirmayin psikopata bagladim... bakin calistigim ders Turkiye ekonomisi ama adamlar butun dunyanin ekonomisini ogretiyor nerdeyse... baane elalemin ekonomisi nasil yemeyeyim kafayi kizlar???
Ekonomi deme banaaaBende de Ekonominin Güncel Sorunları diye bir ders var, kafayı yicemmm Avrupa Birliği'nden söz açmadım daha
Kızlar Listemizi yayınlıyorum eksik olanlar sonradan bildirim yaparlarsada akşam hem motivasyon hemde eksik tamamlamak için tekrar yayınlarım Listeyi
[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]1.hafta[/TD]
[TD]2.hafta[/TD]
[TD]3.hafta[/TD]
[TD]4.hafta[/TD]
[TD]ay sonu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erinisa[/TD]
[TD]82 kg[/TD]
[TD]81.7 kg[/TD]
[TD]81.7 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]waw[/TD]
[TD]83,3 kg[/TD]
[TD]82,3 kg[/TD]
[TD]81.4 kg[/TD]
[TD]81.4 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fburak[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedacan[/TD]
[TD]87 kg[/TD]
[TD]86 kg[/TD]
[TD]84.2 kg[/TD]
[TD]83.1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ocean[/TD]
[TD]92 kg[/TD]
[TD]91.7 kg[/TD]
[TD]91.5 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bilgen5208[/TD]
[TD]93,1 kg[/TD]
[TD]93,1 kg[/TD]
[TD]92.3 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egedenizi[/TD]
[TD]96 kg[/TD]
[TD]96 kg[/TD]
[TD]95 kg[/TD]
[TD]95.5 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]97.5 kg[/TD]
[TD]96,8 kg[/TD]
[TD]96.2 kg[/TD]
[TD]96.2 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebekku[/TD]
[TD]99 kg[/TD]
[TD]98,7 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aykurt[/TD]
[TD]99kg[/TD]
[TD]99 kg[/TD]
[TD]98.5 kg[/TD]
[TD]97.1 kg[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
çok güldüm ya.kizlar ogleyin esim isten geldi ve kahvalti yaptik birlikte... bizim komsulara misafir gelmis beni cagirdilar ben yiyorum dedim gitmedim. arkadan sagolsunlar bi tabak pasta borek gonderdiler... ananmmmm... esime yalvariyom noolur ise goturde orda sen ye diye baane diyo... sadece icinden 2-3tane mercimek koftesi carptim... kalani gotur dedim aksama ben yerim yemek yapma dedi... tamam dedim... esim evden cikarken bana bagiriyo "askimmm sakin koridora cikmaaa" diye. ne olduda hayirdir dedim... burasi acayip pasta borek kokuyoooo diyo bi guldum... tamam cikmam dedim...
bu arada kahvalti hazirlarken geldi yanima askim sen kilo vermisin ha yanlar biraz erimus diyo) basenler var onlari napican duvara mi vursanki diyo. dalga geciyo uyuz askim yaaa...
ben geldimm eve sınav için eh işte diyebilirim atatürk ilke ve inkilap tarihi karışıktı biraz.. esas derler yarın 5 dersim var yarınnnSelam kizlar, ben su anda okulun kapisinda bekliyorum, bir saat sonra 2. oturuma girecegim.
ben geldimm eve sınav için eh işte diyebilirim atatürk ilke ve inkilap tarihi karışıktı biraz.. esas derler yarın 5 dersim var yarınnn
Hepiniz harikasınız İnşallah her hafta böyle eksilerle devam ederiz Bence ilk iki hafta için güzel sonuçlar bunlar
Bu sene bizim yılımız olucak kızlar unutmayın2014e resmen fıstk gibi hatunlar olarak gireceğiz
oh afiyet olsun o kadarla bırakırsan hiçbişicik olmazzyemesen daha sinir ederdi senii.....kız o laf ne demek öyle ilk duydum...((geçmişlerimizin ağzında bulunsunn.))..
bu arada süper kilo vermişsin tebrikler aynen devam durmak yokk....
canımm bunu yazıp çıkıyorsun sana cevap yazıyoruz ama hiçbirini görmüyor okumuyorsunn..hiçmi merak etmiyorsun ne demişlerdir diyeesoruyon gidiyon...
son kez tekrar ısrarla söylüyorum çok gelişmiş bi yumurtan vardı kist olma ihtimali yüksek ki inşallah yoktur öle bişi o yzden dr git ve takip et gögüs ağrısıda normal adet belirtin değilse kist belirtilerindede vardır gögüs hassasiyeti...hamile olmadığına eminmisin kanda baktırdınmı??
babana çok geçmişolsun canımm..allah acil şifalar versinn..
asma suratını canımm bende aynı kilodayımm..ilacım bitti adet olursam biras değişir gibi geliyorr...ama sen ne yiyorsun ne içiyorsun bilmiyorum o yüzden pek bi yorumdada bulunamıcamm....
şirineeeeeeee.....
alıntı yapmıştım silindii...kızz yazdıklarında bişi dikkatimi çekti odayı bebekler için bekletiyorum demişsin allahmı söyletti ne 2 zin mi olacakk necanım kiloya takılma sen aynen devam et kıpırtılar başlar yogun bi haftan vardı misafirler ve hastan vardı haftaya sonuç daha güzel olacakk ben sana güveniyorummm
kızlar burada ne güzel bir arkadaşlık var bayıldım ilişkinize:)beni de alın aranıza...23 yaşındayım 75 kiloyum,üniversite öğrencisiyim,kiilolarla mutsuzum...erkek arkadaşım da yok,imdat:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?