- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
aleykümm selammm...erkencisin cecomm..hadi bereketli geçsin gününn...yarın inş eksileri görürüzde ben ilaç içiyorum 5 gündür adet şişkinliği olabilirr
Sorma canım karga kahvaltısını etmeden uyandım ve inan şu an içim uyuyor
Ufak cimcimeyi birazdan uyutmaya çalışacağım o bahaneyle bende bir yarım saatcik uzanırım
Ben pek ümitli değilim bu haftadan
Hem kabızlık sorunu baş gösterdi ayıptır söylemesi
Cumaya kadar rahatlarım inşallah
şirineeeeeeeeeee nerelerdesinn canımmm...sana sesleniyorumm kulaklarınn çınlasın....hasta ziyaretleri yordu bu ara senii...yarın tartı günü inşçok kaçamk lmamıştırrr
kızlarr eşimde diyete başlamıştı dedim yaa..hemen annesine felande söylemişşş..dün yürüyüşten dönerken baktım elinde bi kase ayran kv nin..içine doldurmuş galetelerii...bende diyete başladımm gelinden aşağı kalacak değilim yaa dedi..bide şimdi bilmiş bilmiş şöyle diyorr yemeyin oğlum ekmek yemeğin sebzeyiyin yiyin sebze..soğuk bi gülüş atıp sessizce çıktım yukarıı...şimdi 2 gündür ekmek almıyorlarr...bende eşime ağzımdan geleni verdim ben sessiz sedasız 20 kilo verdimde 2 kilo vericem diye dünyayı ayaga kaldırdın diyee...şimdi dicenizki ne varki bundaa....
benim kv iyidirr..ama hep ona iyi derseniz iyidirr...şimdi bana kapıda ekmek yeme dedi yaa direk verdiğim 22 kiloyu kendi becerisi olarak aldı...kadınla böle bi huy varr...bi sonraki cümlesi aynen şu....
--waw da fazla kilo vardı dedim yeme ekmek acık yürüyüş yap yaptı verdirdim ona kiloyu....(kadının en garip huyu bu herşeyi kendi üstüne alıyor) bana değil herkeze karşı öyle...şimdi bu böle dilden dile yayılıyorr..dıdısının yanında bile böle konuşuyor...
yaaböyle okadar çokolayına şahidizkii..biz alt kattaki eltimle pek ses çıkartamayızz..ama ankaradaki eltimbiraz da avukatlığın verdiği bişeyle çata çat konuşur...kv ankaraya gitti..bebek doğunca..buraya geldi bi anlatıyor gittim evleri temizledim..yemeklerini yaptımm bebeğe her dk ben baktımm..ayy çaydanlığı kireç tutmuş onu porçözledimm...
eltide duydu bunları kızın yanındada telde söylüyor zaten öldüm bitim burda diyee....eee kızın evde 2 yardımcısı varr..yemin ediyorki hastaneden geldim bi tarhana yapmış misafirlerede rezil oldum..elim ağrıyor diye yattı odada...çaydanlığımada porçöz dökmüş kullanmam onu bidaaha diye (organik hayatcıdır biraz porçöze karşı ) kız sölemiş herşeyi çok sağol ama sen hastasın git evine dinlen birileri gelir bana yardıma diye...
ben hiçç sesetmem uzak uzak yaşarım üst kattayım ama hafta geçer inmazsam görmem..bende çocuk yok diye dha bana karışamıyordaa...ama yapmadığı şeyi üstüne alıp şad edince kendini deliriyorum..benim akıllı kocacıma hiçç yokk yok..millet dünyayı alt üst eder benimki adım atsamillete yayar...yaww küçükde değilki büyücek geçicekdiyim..
off neyse sabah sabah cinlendim yinee..sinir ettiler beniii...yaw kompleksse komleksim bu benim sevmiyorum..ben diyetteyim diyince hepsi ne yiyip ne yemediğime bakıyorr öyle milletin gözünüüstümde görmeyi sevmiyorum..ama benim kocam bunu anlayamadımm..ne olacakki ondan annem öyle dese nolcakki...ama benim annem ona yapsa vay halinee..
Canım hiç sinirlenme ve birinin yanında birşey dersede yoooo ben perhizde değilim ki onuda nereden çıkarttın de gitsin
Benim eşim kimseye birşey demez o konuda çünkü benimde kızdığımı bilir
Kv bir iki kere aaa yemedin perhizdemisin dediğinde bile ben yoooo ben perhiz yapmıyorum ki sadece sağlıklı besleniyorum canım ne isterse onu yiyorum diyorum ve o bile kadını bozmuş oluyor
Birde benim KVde bir kere bile birşeye ihtiyacın varmı diye sormaz, yiyecek ekmeğiniz varmı diye sormaz hatta inan en son 3 hafta evvel torunlarını gördü ve bir kere bile arayıp çocuklar nasıl diye aramadı
Ama hava atmaya gelince uydururda uydurur
Kadın tabi böyle oldu
Tabi herkes kahkahayı bastı o an ( eşimin halaları, eltisi, eşim ve bir kaç kişi daha
Küçük kızımı hele hiç istemedi diyorum ya hamile olduğumu bile ilk zamanlar kimseye söylemedi
Hee şimdi hiç bir lafını takmıyorum
Baktın orada burada laf söylüyor sende işi gırgıra vur oğlun gevezelik etmeseydi kilo verdiğimi bile anlamadın ama bundan sonra engin tecrübelerinden faydalanacağım diye
Ben Glukofen kullanmıyorum.
Hepiniz kullanıyor musunuz?
Ne gibi etkiler var?
Canım ben kullanıyorum ama şimdi sen söyleyince jeton düştü
Canım o glukofen insülin direncini kırmaya yardımcı gibi birşey