• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

yedim bile ohhhhh gecmislerimizin agzinda bulunsun... elim ayagim titreyecekti kokudan. ama en kucugunu yedim birazda su ictim... artik koku felanda gelmiyorrr...;)))

canim dogum kontrol ilacininda etkisi olur mutlaka... elinden geldignce az tuzlu ye de su tutmasin vucudun. ama sakin tam anlamiylada kesme tuzu. bide sisligin varsa yesil cay tavsiye ederim canim...
sen zaten karnini doyurup tartilmisin kuzum 1kiloya kadar oynayabilir yani. bide yarin sabah unutma tartil anlarsin kilonu canim...

kizlarrrrrrtt yanimda borek var son uc dilim kaldi esimden ve masada acikta duruyor. kurumaz. esim cumadan cikinca kahvalti hazirlarim beraber yeriz diye hevesleniyorum ama varya bi kokuyo bana... ufffffff... icim kiyiliyoooo..... anam nasil bi kokudur bayilacammm;)) bende waw gibi oldum. ama ben kendi kendime eziyetteyim. bugun 9 gibi kalktim esim kahvalti yapmadan ise gitti bende sut olmayinca 3-4kasik yogurda 3-4 kadik bim flakes karistirip yedim... halada ara felan yemedim icim kiyilliyooo bi tanesi yesem noolur ki???? ;)) minicik zaten avuc ici kadar yok;)) valla yiyom ara ogunum olsun o da hrhe hemen mazeret hazir;))

yedim bile ohhhhh gecmislerimizin agzinda bulunsun... elim ayagim titreyecekti kokudan. ama en kucugunu yedim birazda su ictim... artik koku felanda gelmiyorrr...;)))

İşkence çekmektense nefsini köreltmek daha iyi, boşver :D

kuzularr nabersınız bugun cok mutluydum aldıgım haberle uzuldum babam amelıyat olacak sanıyorum ayagına civi batmıstı ödem olusturmus oda
kocaman bişi olmustu dra goturduk bugun zor bela
muhtemelen amelıyat dedıler
sımdı bende yemek yedılerde gıttıler :(

herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım
dımı :((((((

kuzularr nabersınız bugun cok mutluydum aldıgım haberle uzuldum babam amelıyat olacak sanıyorum ayagına civi batmıstı ödem olusturmus oda

herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım

Belli olmaz canım, sen bir test daha yap bir iki gün sonra olmadı reglini beklersin. Babana da geçmiş olsun ama ödemi boşaltacaklardır herhalde. Genelde ödem dağılmadan ameliyat etmezler.

Son düzenleme:

herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. Gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım

arkadaşım idrar testi yapabilirsin ki.

95.50 :106: Hım dur bakayım, biraz artma var gibi. Gerçi doğum kontrol ilacım da az kaldı, regli olacağıma yakın şişiyorum zaten, şaşırmadım.

Canım okadar artı ödemdir bence :34: bak kendin söylüyorsun reglm yakın diye :34: ben regl olacağım zaman 1.5 kilo bile fazla çıkıyroum bazen :1: hatta Fitness hocama sormuştum yahu normal mı bu diye öncesinde baya fark var olduğumda fark var ve sonrasında da bir kaç gün fark var :1: koca bir ayda 1 hafta kilo verme şansım var diye :1: hocada emin ol 3 kilo bile fazla çıkabilirsin sonuçta 2.5 litre kan kaybediyormuşuz regl olduğumuzda ki bu normal olanlar için geçerliymiş :34: Vucutta iyice halsiz kalmamak için ödem yapıyormuş ve yavaş yavaş sonrasında atıyormuş :34: Ben hocamın yalancısıyım :60:

Günaydın arkadaşlarr
Hayırlı Cumalar
nasılsınızz ben hamdüsenalar olsun daha iyiyimm
birkaçgündür gelemedim malum nazlı eşim :1::16:
Cecom teşekkürler canım inşallahhhhh aminn
evet kemer titreşimli nezaman oldu aldım ama doğrudüzgün kullanmadım şimdi göbüşe takıyorum malum yürüyüş yok kaçamak çok .9: ayy:17:
wawım teşekkür ederim canım Allah sizlerden razı olsun inşallahh
evet kaçamak yaw akşam değilde sabaha saklıyorum :D :1: yani sabah zenginim ya ben öğlen ve akşam öğünleri az sabah zengin kahvaltıda kaçamaklar serbest tabi çok aşmadandı... :1: evet sizler geliyorsunuz aklıma özellikle akşam ayyy ayy :1::17::17:
teyzenede Rabbimiz yardım eder inşallah ya aslında biz çok istiyoruz ondan bize göre olsa ya nebileyim kaldırabiliriz gibi geliyor
onun içise 6 aylık küçük bir bebekle zor demekki Allah yardımcısı olsun bebişleri çok akıllı uslu hayırlı olsun aminnn
Wawım erkeklerin hastalıkları nazlı sigara bırakma fasılları krizli :1: tövbe Yarabbimm hehee
diyetleride anlatttığın kadarı ile acayipmiş hahehe :1::9:
".ahhhhhh ahhhhhhh ben ne çektim beeeee....1 gramm kilo vericem diye gözümün içine bakan o çikolataları yemeyerekk ne acılar çektimm beeee...." :1::9:
senin eltinde düşman başına neee gelmiş sanaa kurabiye yapmaya ofofff
kadıncağızında belliki bşka rahatsızlıkları var canım yaaa
canın çook çekmiş oyy kıyamammm
sabah yemek için alsaydın bir tanecik :)) kız kahvaltıda kaaçaammaaakkk yaşaasınn :17:
waw bugün geldim canım ya Maşallah kaç sayfadır okuyorum bugüne gelemedim hehe :1:
tabii :17: ayayayyy
kv hep üstüne alınır yaşlanınca mı öyle oluyorlar acaba eskiler de bir çok çok bilme durumları var hehe
üzerine alınması normal takma wawım sen
.cecomun güzel yorumları var bayıldım yinee kadın maşallah muhteşem yaaa
ben başedemiyorum ya onun başedişlerini okudukça hehee acayipppp hoşuma gidiyoor
hehee :1:
tartı günü bende
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler :1:
waw Allah sana ve tüm ders çalışan arkadaşlarıma zihin açıklıkları versinn aminnnnnn
benimde öyle bir odam var bebişleri bekleyen ama şimdilik
:( çamaşır serme ütü yapma sandık koyma odası
tabi bebişlerimizin odası olacak inşallahhhh
baktım yemeklerin süper görünüyor canımm :1:
afiyetler olsunnn
feridee inşallah bizlerinde olacak bebişleri
3 ayda bir yumurtan kiste dönüşüyormuş biz bu kilolardan kurtuldukça kist olmayacak inşallahhhh
Allah yardımcınız olsunnn ev taşımakta zor

bugün kilo bildirim günü aynı zamanda
ben bol kaçamaklı sporsuz vee :17: az su yeşil çay içmeli günlerin ardındann
ve günde 20 dk titreşimli kemeer sadece :( :17: vee gece yatsıdan sonra bir kase kefir yoğurt karışımııı
kilo 97.3
yani ilerleyen haftaya inşallah daha iyi olurr
hadi öptüm sizleri Allaha emanetsinizz

Canım güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :54: o senin yüreğinin güzelliğinden sana öyle geliyor :34:
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım ....Aminnnnnnnnnn

Bu arada inşallah sende daha sık buralarda olursun da birlikte çok çok güzel kilolar veririz :34:
Bayramda hepimizde bariz güzel farklar olucak Allahın izniyle :34: kurbanda desen fıstıkkkkkkkkk gibi olacağız Rabbimin izniyle :32::32::32::32:

Canım bencede en kısa zamanda bir idrar tahlili yaptır yada git direk sağlık ocağında kan ver :34: geç yumurtlamada olsa görünüyor :34:

Kızlar Listemizi yayınlıyorum eksik olanlar sonradan bildirim yaparlarsada akşam hem motivasyon hemde eksik tamamlamak için tekrar yayınlarım Listeyi :1:

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]erinisa[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td]83.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td]95.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td]97.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[tr]

[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td]97.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[/tr]

[/table]
[/QUOTE]

:46::46::46::46::46: Hepiniz harikasınız :34: İnşallah her hafta böyle eksilerle devam ederiz :34: Bence ilk iki hafta için güzel sonuçlar bunlar :34:
Bu sene bizim yılımız olucak kızlar unutmayın :34: 2014e resmen fıstk gibi hatunlar olarak gireceğiz :1: :1: :1:

2,5 litre???!!! O hocanın bir hatası var kanımca :1: Zaten insan vücudunda 4 litre kan var ki 2,5 litre bunun yarısından fazla :D Ortalama bir veya iki bardak kan kaybediliyor reglide, o da 200-250 ml. arası bir şey, o da halsiz düşürmeye yeter zaten.

Son düzenleme:
2,5 litre???!!! O hocanın bir hatası var kanımca :1: Zaten insan vücudunda 4 litre kan var ki 2,5 litre bunun yarısından fazla :D Ortalama bir veya iki bardak kan kaybediliyor reglide, o da 200-250 ml. arası bir şey, o da halsiz düşürmeye yeter zaten.

katiluyorum canimbenimde duydugum bir bardak civari. hatta sasirmistim daha fazla olmasi lazim diye... benimde kan hakkinda bildigim en fazla 6litre felan vardir insan vucudunda... ama bunlar kesin bilgi degil benimkiler

ceco canim listede kizlar eksik. sipsirine yok mesela ve yeni gelen arkadaslarda yok. musaitsen onlarida eklesen... yeni arkadaslardan biri sabah yazmisti kilosunu... feridee de gecenlerde yazmisti onu zor bulursun...

hayir kendim icin istemiyorum... maksadim listede ortalara kayip goze carpmamak degil yanlis anlasilmasinnn ;)))

katiluyorum canimbenimde duydugum bir bardak civari. hatta sasirmistim daha fazla olmasi lazim diye... benimde kan hakkinda bildigim en fazla 6litre felan vardir insan vucudunda... ama bunlar kesin bilgi degil benimkiler

O bir- iki bardaktır en fazla, bünyeye göre değişir olayını ben ortaokuldayken bu konuda seminer yapılmıştı orada duydum. 4 litreyi de nerede okudum hatırlamıyorum da ders notunda mı vardı sunum notunda mı ne vardı gene bir araştırırım belki yanlış hatırlıyorumdur.

Kızlar Listemizi yayınlıyorum eksik olanlar sonradan bildirim yaparlarsada akşam hem motivasyon hemde eksik tamamlamak için tekrar yayınlarım Listeyi :1:

[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]erinisa[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td]83.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td]95.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td]97.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[tr]

[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td]97.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[/tr]

[/table]

:46::46::46::46::46: Hepiniz harikasınız :34: İnşallah her hafta böyle eksilerle devam ederiz :34: Bence ilk iki hafta için güzel sonuçlar bunlar :34:
Bu sene bizim yılımız olucak kızlar unutmayın :34: 2014e resmen fıstk gibi hatunlar olarak gireceğiz :1: :1: :1:[/QUOTE]

anammmmmm ben 4. sırayamı geriledim yaffffff :-((((((((((((

Desene benim hoca totoşundan uydurmuş :60: yada ben yanlış anladımda totoşumdan uydurdum :60:
belkide 2.5 bardak demiştir ne bilem :1:

Kizlar merhabalar

yedigimme dikkat etsemde yine de degisiklik yok bende kilo ayni :-(

Tamamdır canım listeyi şimdi düzenlerim nasılsa bir kaç eksik varmış :1: yaaa şipşirineyide adım gibi eminim listedeydi diye acaba kopyala yapıştır yaparken mi yolda kayıp oldu :1: anlamadım gitti ama şimdi hem geçmişteki bildirimlere bakarım hemde düzenlerim tekrar :34:

anammmmmm ben 4. sırayamı geriledim yaffffff :-((((((((((((

kiz ben naapiyim millet 80lerde 70lere dusecek ben kesinlikle inemem o siralara... ben nekadarda cabalasam yok anam sonlardayim... isyannnnnn... huzunnnnnnn.... itirazim var hakim beyyyyy ben 80leri gormek istiyommm. gelsin bebislerrrr... kizlar bi ara tv ye baktim oktay ustada sanatcinin yigeni vardi hay maasallah oyle guzel bi kiz cocuguyduki gozum kaldi ALLAH im bende bundan istiyorum diyom. esimde adamlara firca cekiyo yazik ya su cocugu niye ekrana cikarirlar nazar edecekler diye... ALLAH im nazarlardan esirgesin ve her isteyene saglikli hayirli bebisler nasip etsin insaallah... aminnnnnn...

kizlar ogleyin esim isten geldi ve kahvalti yaptik birlikte... bizim komsulara misafir gelmis beni cagirdilar ben yiyorum dedim gitmedim. arkadan sagolsunlar bi tabak pasta borek gonderdiler... ananmmmm... esime yalvariyom noolur ise goturde orda sen ye diye baane diyo... sadece icinden 2-3tane mercimek koftesi carptim... kalani gotur dedim aksama ben yerim yemek yapma dedi... tamam dedim... esim evden cikarken bana bagiriyo "askimmm sakin koridora cikmaaa" diye. ne olduda hayirdir dedim... burasi acayip pasta borek kokuyoooo diyo bi guldum... tamam cikmam dedim...
bu arada kahvalti hazirlarken geldi yanima askim sen kilo vermisin ha yanlar biraz erimus diyo;)) basenler var onlari napican duvara mi vursanki diyo. dalga geciyo uyuz askim yaaa...

Evettttttt kızlarrrrrrrrrrr tekrar düzenledim inşallah bu sefer eksik yoktur :1:

[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]

[tr]
[td]eranisa[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]80.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]Amorsiempre[/td]
[td]87.5 kg[/td]
[td]Yeni arkadaşımız :1:[/td]
[td]82.6 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]Nerelerdesin[/td]
[td]Kız :1:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td]98.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[tr]

[td]Oouf[/td]
[td]Yeni[/td]
[td]arkadaşımız[/td]
[td]?[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[td]Sultan37[/td]
[td]Yeni[/td]
[td]arkadaşımız[/td]
[td]102.8 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[tr]

[tr]
[/table]
[/QUOTE]

Son düzenleme:
yine yanlisss... kuzum bana garezinmi var ben 97,1i gordum kisss... hem bu hafta 3. hafta degilmiydi canim? ne cok karisiyorum ozurrrr...

simdi burda olsaniz bana cekerdiniz fircayi susss otur dersine calis diye;))) anammm nooruyum(nevsehirce nooruyum ne yapayim anlamindadir) dersin reklam arasini sizinle geciriyorum keyfim duzeliyor...

Back