Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sultan 37 hosgeldin aramiza. sana en yakin benim galiba 98-99 arasindayim...
canim bisey sorucam avatarinda sevda/cennet papagani var senin mi o seftali yuzler???
canim dogum kontrol ilacininda etkisi olur mutlaka... elinden geldignce az tuzlu ye de su tutmasin vucudun. ama sakin tam anlamiylada kesme tuzu. bide sisligin varsa yesil cay tavsiye ederim canim...
sen zaten karnini doyurup tartilmisin kuzum 1kiloya kadar oynayabilir yani. bide yarin sabah unutma tartil anlarsin kilonu canim...
kizlarrrrrrtt yanimda borek var son uc dilim kaldi esimden ve masada acikta duruyor. kurumaz. esim cumadan cikinca kahvalti hazirlarim beraber yeriz diye hevesleniyorum ama varya bi kokuyo bana... ufffffff... icim kiyiliyoooo..... anam nasil bi kokudur bayilacammm) bende waw gibi oldum. ama ben kendi kendime eziyetteyim. bugun 9 gibi kalktim esim kahvalti yapmadan ise gitti bende sut olmayinca 3-4kasik yogurda 3-4 kadik bim flakes karistirip yedim... halada ara felan yemedim icim kiyilliyooo bi tanesi yesem noolur ki???? ) minicik zaten avuc ici kadar yok) valla yiyom ara ogunum olsun o da hrhe hemen mazeret hazir)
yedim bile ohhhhh gecmislerimizin agzinda bulunsun... elim ayagim titreyecekti kokudan. ama en kucugunu yedim birazda su ictim... artik koku felanda gelmiyorrr...))
kuzularr nabersınız bugun cok mutluydum aldıgım haberle uzuldum babam amelıyat olacak sanıyorum ayagına civi batmıstı ödem olusturmus oda
kocaman bişi olmustu dra goturduk bugun zor bela
muhtemelen amelıyat dedıler
sımdı bende yemek yedılerde gıttıler
herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım
dımı (((((
kuzularr nabersınız bugun cok mutluydum aldıgım haberle uzuldum babam amelıyat olacak sanıyorum ayagına civi batmıstı ödem olusturmus oda
herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. Gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım
dımı (((((
95.50 :106: Hım dur bakayım, biraz artma var gibi. Gerçi doğum kontrol ilacım da az kaldı, regli olacağıma yakın şişiyorum zaten, şaşırmadım.
Günaydın arkadaşlarr
Hayırlı Cumalar
nasılsınızz ben hamdüsenalar olsun daha iyiyimm
birkaçgündür gelemedim malum nazlı eşim
Cecom teşekkürler canım inşallahhhhh aminn
evet kemer titreşimli nezaman oldu aldım ama doğrudüzgün kullanmadım şimdi göbüşe takıyorum malum yürüyüş yok kaçamak çok .9: ayy
wawım teşekkür ederim canım Allah sizlerden razı olsun inşallahh
evet kaçamak yaw akşam değilde sabaha saklıyorum yani sabah zenginim ya ben öğlen ve akşam öğünleri az sabah zengin kahvaltıda kaçamaklar serbest tabi çok aşmadandı... evet sizler geliyorsunuz aklıma özellikle akşam ayyy ayy
teyzenede Rabbimiz yardım eder inşallah ya aslında biz çok istiyoruz ondan bize göre olsa ya nebileyim kaldırabiliriz gibi geliyor
onun içise 6 aylık küçük bir bebekle zor demekki Allah yardımcısı olsun bebişleri çok akıllı uslu hayırlı olsun aminnn
Wawım erkeklerin hastalıkları nazlı sigara bırakma fasılları krizli tövbe Yarabbimm hehee
diyetleride anlatttığın kadarı ile acayipmiş hahehe
".ahhhhhh ahhhhhhh ben ne çektim beeeee....1 gramm kilo vericem diye gözümün içine bakan o çikolataları yemeyerekk ne acılar çektimm beeee...."
senin eltinde düşman başına neee gelmiş sanaa kurabiye yapmaya ofofff
kadıncağızında belliki bşka rahatsızlıkları var canım yaaa
canın çook çekmiş oyy kıyamammm
sabah yemek için alsaydın bir tanecik :)) kız kahvaltıda kaaçaammaaakkk yaşaasınn
waw bugün geldim canım ya Maşallah kaç sayfadır okuyorum bugüne gelemedim hehe
tabii ayayayyy
kv hep üstüne alınır yaşlanınca mı öyle oluyorlar acaba eskiler de bir çok çok bilme durumları var hehe
üzerine alınması normal takma wawım sen
.cecomun güzel yorumları var bayıldım yinee kadın maşallah muhteşem yaaa
ben başedemiyorum ya onun başedişlerini okudukça hehee acayipppp hoşuma gidiyoor
hehee
tartı günü bende
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler
waw Allah sana ve tüm ders çalışan arkadaşlarıma zihin açıklıkları versinn aminnnnnn
benimde öyle bir odam var bebişleri bekleyen ama şimdilik
çamaşır serme ütü yapma sandık koyma odası
tabi bebişlerimizin odası olacak inşallahhhh
baktım yemeklerin süper görünüyor canımm
afiyetler olsunnn
feridee inşallah bizlerinde olacak bebişleri
3 ayda bir yumurtan kiste dönüşüyormuş biz bu kilolardan kurtuldukça kist olmayacak inşallahhhh
Allah yardımcınız olsunnn ev taşımakta zor
bugün kilo bildirim günü aynı zamanda
ben bol kaçamaklı sporsuz vee az su yeşil çay içmeli günlerin ardındann
ve günde 20 dk titreşimli kemeer sadece vee gece yatsıdan sonra bir kase kefir yoğurt karışımııı
kilo 97.3
yani ilerleyen haftaya inşallah daha iyi olurr
hadi öptüm sizleri Allaha emanetsinizz
herneyse kızlar buqun catlatma ıgnemın 14. gunu 2 hafta gectı buqun acayıp derecede goguslerım agrıyor sanırım adet olacaqım
dımı (((((
2,5 litre???!!! O hocanın bir hatası var kanımca Zaten insan vücudunda 4 litre kan var ki 2,5 litre bunun yarısından fazla Ortalama bir veya iki bardak kan kaybediliyor reglide, o da 200-250 ml. arası bir şey, o da halsiz düşürmeye yeter zaten.
katiluyorum canimbenimde duydugum bir bardak civari. hatta sasirmistim daha fazla olmasi lazim diye... benimde kan hakkinda bildigim en fazla 6litre felan vardir insan vucudunda... ama bunlar kesin bilgi degil benimkiler
Kızlar Listemizi yayınlıyorum eksik olanlar sonradan bildirim yaparlarsada akşam hem motivasyon hemde eksik tamamlamak için tekrar yayınlarım Listeyi
[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]1.hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]erinisa[/td]
[td]82 kg [/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td]81.7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83,3 kg[/td]
[td]82,3 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td]81.4 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fburak[/td]
[td]85 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedacan[/td]
[td]87 kg[/td]
[td]86 kg[/td]
[td]84.2 kg[/td]
[td]83.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ocean[/td]
[td]92 kg[/td]
[td]91.7 kg[/td]
[td]91.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bilgen5208[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]93,1 kg[/td]
[td]92.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]egedenizi[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]96 kg[/td]
[td]95 kg[/td]
[td]95.5 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceco34[/td]
[td]97.5 kg[/td]
[td]96,8 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td]96.2 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[td]şipşirine[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]100 kg[/td]
[td]97.8 kg[/td]
[td]97.3 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[tr]
[td]bebekku[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98,7 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aykurt[/td]
[td]99kg[/td]
[td]99 kg[/td]
[td]98.5 kg[/td]
[td]97.1 kg[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
2,5 litre???!!! O hocanın bir hatası var kanımca Zaten insan vücudunda 4 litre kan var ki 2,5 litre bunun yarısından fazla Ortalama bir veya iki bardak kan kaybediliyor reglide, o da 200-250 ml. arası bir şey, o da halsiz düşürmeye yeter zaten.
Kizlar merhabalar
yedigimme dikkat etsemde yine de degisiklik yok bende kilo ayni :-(
anammmmmm ben 4. sırayamı geriledim yaffffff :-((((((((((((