- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
kızlarr nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor benım ıstahım fena acıldı aksamları esımle yuruyuse cıkıyoruz
fayda etmıor ama ya napcam ben bu gobişi
az kaldı olcume kızlar ınsallah 7 lere dusersınız bende 6 lara duserım amın
kızlar catlatma ıgnesınden kac gun sonra regl olmam gerekıyor
varmı tecrubesı olan :S
seninde cumann mübarek olsun canımm..dualarında unutma bizleride..
83.10 neredeyse hiç verememişim
günaydın kızlarrrr....inşallah herkezler güzel kilocuklar vermiştirr.....yaw o wc sorunu bedede var glukofen içmeme ragmen tık yok..dün beşibiyerde içtim oda kar etmedi...yeni haftada listeme acık yağ eklicem bu ara çok kısdım ondanda olabilirr...ve kilo bildirimime geleyimm..maleseff aynıyımmböle oluncada hiç sevmiyorum en azından gramda olsa vermiş olsam iyi olacaktıı..neyse bidahaki haftaya diyelimm..ilaçların verdiği bi şişlikde olabilir belkii inşallah öyledir...şimdi ben kaçar allaha emanet olun..akşama uğrarımm listeye bakarım bugün dışarda olucam..herkeze hayırlı günler..
cecom liste ellerinden öperr bende yanaklarındannn..
kilo bildirimi...
kilo ::::aynı 81.4
spor::: 60 dk
"Evlendikten sonra kilo almayan Turk kadinina "kadin" denmez, "mucize" denir"))) facede vardi hosuma gitti paylasmak istedim kizlar )
canımcımm druna ilk gittiğinde muhakkak söyle glukofen verir sana..internete pko ve metformin ilişkisi yaz uzmanların yorumlarını görürsün seni daha çok aydınlatır...metforminde şeker hastalarının kullandığı şeker ilacı...yani glukofen..listenn süpermişşşş..aynen devamm et sonuç inan güzel olacakk..
95.50 :106: Hım dur bakayım, biraz artma var gibi. Gerçi doğum kontrol ilacım da az kaldı, regli olacağıma yakın şişiyorum zaten, şaşırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?