• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :3:

Yine sabah 6 buçukta uyandım :1: Daha doğrusu sabah sabah kızın saçlarını okula gitmeden örmek için kalktım :1:
Geceden uyandırayımmı anne seni diye sordu cadı bende bir şansını denen eğer çok uykum yoksa örerim dedim :1:
Saç bahanesiylede olsa kalkıp ılık limonlu suyumu içtim :32:

Birazdanda kahvaltımı ederim inşallah :34:

He ilk biridimde benden gelsin :1:
Maalesef bu hafta eksi göremedim ama şükür artıda yok ( onada şükürler olsun :34: )

Bu hafta 96.2 deyim hala artık inşallah bir sonraki hafta inşallah 95leri görürüm :34:
Sporumda maalesef saadece 60 dakika :26: oda inşallah haftaya çok daha fazla olucak :34:

hayırlı sabahlar kızlar..:16:
hemen dünkü menümü yazayım
sabah
yumurta
2 d.ekmek
zeytin
ara
yeşil çay
azıcık leblebi üzüm
öğlen
sebze yemeği
bulgur pilavı
yoğurt
salata
ara
dondurma
akşam
öğle yemeğinin yarısını yedim
ara
3-4 yaprak sarma(misafirlikte mecbur kaldım)

spor:20 dk plates 20 dk yürüyüş

ya kızlar 3 gündür wc ye gitmiyorum sanırım ondan 7 leri göremedim olsun eksideyim yine..haftaya atak yaparız inş.

başlangıç(geçen hafta): 81.7

bu hafta: 80.1

$cuma.jpg

cumanız mübarek olsuun..
Görüşmek üzere...:34:

günaydın kızlarrrr....inşallah herkezler güzel kilocuklar vermiştirr.....yaw o wc sorunu bedede var glukofen içmeme ragmen tık yok..dün beşibiyerde içtim oda kar etmedi...yeni haftada listeme acık yağ eklicem bu ara çok kısdım ondanda olabilirr...ve kilo bildirimime geleyimm..maleseff aynıyımm :( :( böle oluncada hiç sevmiyorum en azından gramda olsa vermiş olsam iyi olacaktıı..neyse bidahaki haftaya diyelimm..ilaçların verdiği bi şişlikde olabilir belkii:31::31: inşallah öyledir...şimdi ben kaçar allaha emanet olun..akşama uğrarımm listeye bakarım bugün dışarda olucam..herkeze hayırlı günler..

cecom liste ellerinden öperr bende yanaklarındannn..:54::54::54::54:

kilo bildirimi...

kilo ::::aynı 81.4

spor::: 60 dk

kızlarr nasılsınız bakalım nasıl gıdıyor benım ıstahım fena acıldı aksamları esımle yuruyuse cıkıyoruz :D
fayda etmıor ama ya napcam ben bu gobişi :D
az kaldı olcume kızlar ınsallah 7 lere dusersınız bende 6 lara duserım amın :D
kızlar catlatma ıgnesınden kac gun sonra regl olmam gerekıyor
varmı tecrubesı olan :S

canım bi önceki paylaşımında uzun uzun yazmıştım sanaa.geçmişe dönüp okursan şuan vaktim yokda yazmaya ondan...bence sen adeti bekleme bi dr git yada tahlil yaptır o yumoş kistte olmuş olabilir öyle bi durum varsa çaresine bakarsınız...:54::54:

Eki Görüntüle 724996

cumanız mübarek olsuun..
Görüşmek üzere...:34:
seninde cumann mübarek olsun canımm..dualarında unutma bizleride..

83.10 neredeyse hiç verememişim

Canım geçen haftadaki liste bildirimine göre gayet güzel vermişsin 1.1 kg fark var geçen haftayla bu hafta arasında :34:

günaydın kızlarrrr....inşallah herkezler güzel kilocuklar vermiştirr.....yaw o wc sorunu bedede var glukofen içmeme ragmen tık yok..dün beşibiyerde içtim oda kar etmedi...yeni haftada listeme acık yağ eklicem bu ara çok kısdım ondanda olabilirr...ve kilo bildirimime geleyimm..maleseff aynıyımm :( :( böle oluncada hiç sevmiyorum en azından gramda olsa vermiş olsam iyi olacaktıı..neyse bidahaki haftaya diyelimm..ilaçların verdiği bi şişlikde olabilir belkii:31::31: inşallah öyledir...şimdi ben kaçar allaha emanet olun..akşama uğrarımm listeye bakarım bugün dışarda olucam..herkeze hayırlı günler..

cecom liste ellerinden öperr bende yanaklarındannn..:54::54::54::54:

kilo bildirimi...

kilo ::::aynı 81.4

spor::: 60 dk

:54::54::54::54::54: bende seni öpüyorum canım :34:

Canım hafta içi artıdaydım diyordun yine bildirimin gayet güzel sonuçta almamışsın :34:

bildirimime gecmeden once dun ogleden sonra yediklerimi yazayim... 11gibi komsular caya cagirmisti azcik bisi orda atistirdigim icin gec aciktim ve kac zamandir piyas/piyaz yapmak aklimdaydi. hatta fasulye haslamisken yarim bidonu duduklude 12dk kadar hasladim... birazini piyaza aldim kalaninida buzluga attimki kuru fasulye yaparken rahat olsun diye... neyse guzel bi salata yaptim haslanmis fasulyeleri icine attim bide yumurta haslayip en ustune gorsellik kattim... bol sirke limon suyu biraz tuz zeytinyagi azcik nar eksisi... hepsini karistirdim ama cok geldi yanina yarim kase yogurt ve bir bardak suyla yarisini ikindi kalan yarisinida ayni sekilde aksam yedim... bukadarla kalmadi komsuyla konsere gidecektik cay kahvaltisi hazirlamislar cagirdilar orada sadece cay ictim... evde 2minik dilim borek vardi gozum kalmasin diye onu yedim. konsere gidip geldik. esim acti. cay hazirladim borekleri onune koydum baya yedi askim. ille sen al dedi aman dur dedim zaten kacirdim bi yarin kilomu goreyimde diyom nasil sasiriyo. baska zaman olsa yeterki tabakta kalmasin diye yerdim;)) ama itiraf edicem cayin yanina 5-6tane cips yedim yagsizdi. ama minik minik kopararak tadina vararak yedim...
gelelim kilo bildirimime evvelsi gunden korkuyordum arti cikacak diye bugun sabah soklardayim gecen hafta 98,5ti bu sabah ac karna 97,1 cikti. cok sevindim... ya ben haftaya kesin alcam simdiden ona uzuluyorum kizlar... haftaya adanaya gitcem dayimlarin dugune. ordanda bikac satte olsa kayinvalidemlere ugruycaz ailecek bizimkilerle birlikte.. kesin cok yiycem. belkide sicaktan yiyesim gelmexz;)) umarim fazla bisey yemem ya.... ayyy nasil gicikim verdigim kiloya sevinemrden hadi alirsam diye dert etmeye basladim yaa;)))

"ALLAH nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz." Hz. Osman

"Evlendikten sonra kilo almayan Turk kadinina "kadin" denmez, "mucize" denir" ;)))) facede vardi hosuma gitti paylasmak istedim kizlar;))

Bayağı güldüm yaa :60: :60: :60: Eminim bunu bir erkek yazmıştır :60: Kendileri ne hale geliyor acaba :1: İncecik halde alıyorsun adamı, dal gibi, bir iki yıl sonra dalın çapı genişlemeye başlıyor :60:

Hiii, ben de ne yapacaktım diyordum, tartılmayı unuttum yaa :67: :30: Kahvaltıyı da etmiş olduk :26: Neyse, ben gidip tartılayım bari. Ne çıkarsa bahtımıza :9:

95.50 :106: Hım dur bakayım, biraz artma var gibi. Gerçi doğum kontrol ilacım da az kaldı, regli olacağıma yakın şişiyorum zaten, şaşırmadım.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlarr
Hayırlı Cumalar
nasılsınızz ben hamdüsenalar olsun daha iyiyimm
birkaçgündür gelemedim malum nazlı eşim :1::16:
Cecom teşekkürler canım inşallahhhhh aminn
evet kemer titreşimli nezaman oldu aldım ama doğrudüzgün kullanmadım şimdi göbüşe takıyorum malum yürüyüş yok kaçamak çok .9: ayy:17:
wawım teşekkür ederim canım Allah sizlerden razı olsun inşallahh
evet kaçamak yaw akşam değilde sabaha saklıyorum :D :1: yani sabah zenginim ya ben öğlen ve akşam öğünleri az sabah zengin kahvaltıda kaçamaklar serbest tabi çok aşmadandı... :1: evet sizler geliyorsunuz aklıma özellikle akşam ayyy ayy :1::17::17:
teyzenede Rabbimiz yardım eder inşallah ya aslında biz çok istiyoruz ondan bize göre olsa ya nebileyim kaldırabiliriz gibi geliyor
onun içise 6 aylık küçük bir bebekle zor demekki Allah yardımcısı olsun bebişleri çok akıllı uslu hayırlı olsun aminnn
Wawım erkeklerin hastalıkları nazlı sigara bırakma fasılları krizli :1: tövbe Yarabbimm hehee
diyetleride anlatttığın kadarı ile acayipmiş hahehe :1::9:
".ahhhhhh ahhhhhhh ben ne çektim beeeee....1 gramm kilo vericem diye gözümün içine bakan o çikolataları yemeyerekk ne acılar çektimm beeee...." :1::9:
senin eltinde düşman başına neee gelmiş sanaa kurabiye yapmaya ofofff
kadıncağızında belliki bşka rahatsızlıkları var canım yaaa
canın çook çekmiş oyy kıyamammm
sabah yemek için alsaydın bir tanecik :)) kız kahvaltıda kaaçaammaaakkk yaşaasınn :17:
waw bugün geldim canım ya Maşallah kaç sayfadır okuyorum bugüne gelemedim hehe :1:
tabii :17: ayayayyy
kv hep üstüne alınır yaşlanınca mı öyle oluyorlar acaba eskiler de bir çok çok bilme durumları var hehe
üzerine alınması normal takma wawım sen
.cecomun güzel yorumları var bayıldım yinee kadın maşallah muhteşem yaaa
ben başedemiyorum ya onun başedişlerini okudukça hehee acayipppp hoşuma gidiyoor
hehee :1:
tartı günü bende
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler :1:
waw Allah sana ve tüm ders çalışan arkadaşlarıma zihin açıklıkları versinn aminnnnnn
benimde öyle bir odam var bebişleri bekleyen ama şimdilik
:( çamaşır serme ütü yapma sandık koyma odası
tabi bebişlerimizin odası olacak inşallahhhh
baktım yemeklerin süper görünüyor canımm :1:
afiyetler olsunnn
feridee inşallah bizlerinde olacak bebişleri
3 ayda bir yumurtan kiste dönüşüyormuş biz bu kilolardan kurtuldukça kist olmayacak inşallahhhh
Allah yardımcınız olsunnn ev taşımakta zor

bugün kilo bildirim günü aynı zamanda
ben bol kaçamaklı sporsuz vee :17: az su yeşil çay içmeli günlerin ardındann
ve günde 20 dk titreşimli kemeer sadece :( :17: vee gece yatsıdan sonra bir kase kefir yoğurt karışımııı
kilo 97.3
yani ilerleyen haftaya inşallah daha iyi olurr
hadi öptüm sizleri Allaha emanetsinizz

Son düzenleme:
canımcımm druna ilk gittiğinde muhakkak söyle glukofen verir sana..internete pko ve metformin ilişkisi yaz uzmanların yorumlarını görürsün seni daha çok aydınlatır...metforminde şeker hastalarının kullandığı şeker ilacı...yani glukofen..listenn süpermişşşş..aynen devamm et sonuç inan güzel olacakk..

klomenin yanına metformin vermişti tatlım sonrasında çatlatma ignesi vurdular

Hoşgeldin şirine :D O titreşimli kemerler işe yarıyor ya. Bende de var bir benzeri de, çalışırken dikkatimi dağıtıyor, bağlayamıyorum şu ara. Şu işlerim bitsin, onu da bağlayacağım ben :D Yahu, yapacak ne çok iş çıktı bana :60:

Son düzenleme:
kızlar bu sabah kaçırdım azcık yav yine dayanamadım tüh ya neyse öglen dengelerim nassılsınız ne yapıyorsunuz ben bugun patlıcan yemegi yapacagım aşkımada yogurtlu makarna birde aranızda kili duyan var mı dün onu sardım çok fena terlemişim gögüslerimede sürdüm inşallah ekime kadar epey kilo veririm şimdi ki kilom 102.800 bakalım samsuna gidecegim gün tartılacam yazrı size inşallah gitmiştir yaglar:)

95.50 :106: Hım dur bakayım, biraz artma var gibi. Gerçi doğum kontrol ilacım da az kaldı, regli olacağıma yakın şişiyorum zaten, şaşırmadım.

canim dogum kontrol ilacininda etkisi olur mutlaka... elinden geldignce az tuzlu ye de su tutmasin vucudun. ama sakin tam anlamiylada kesme tuzu. bide sisligin varsa yesil cay tavsiye ederim canim...
sen zaten karnini doyurup tartilmisin kuzum 1kiloya kadar oynayabilir yani. bide yarin sabah unutma tartil anlarsin kilonu canim...

kizlarrrrrrtt yanimda borek var son uc dilim kaldi esimden ve masada acikta duruyor. kurumaz. esim cumadan cikinca kahvalti hazirlarim beraber yeriz diye hevesleniyorum ama varya bi kokuyo bana... ufffffff... icim kiyiliyoooo..... anam nasil bi kokudur bayilacammm;)) bende waw gibi oldum. ama ben kendi kendime eziyetteyim. bugun 9 gibi kalktim esim kahvalti yapmadan ise gitti bende sut olmayinca 3-4kasik yogurda 3-4 kadik bim flakes karistirip yedim... halada ara felan yemedim icim kiyilliyooo bi tanesi yesem noolur ki???? ;)) minicik zaten avuc ici kadar yok;)) valla yiyom ara ogunum olsun o da hrhe hemen mazeret hazir;))

Back