Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Platesi Ebru Şallı'dan mı takip ediyorsun? Kahvaltıdan hemen sonra yapma canım, bir buçuk-iki saat ara bırak mutlaka...

Evet canım onun netteki sayfasından yapacağım
Zaten direk kahvaltıdan sonra yapamam yapılmazda benim bildiğim her spor acısından geçerli diye biliyorum o

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bu sabah saat 8de uyandım şükür
Ilık limonlu suyumu içtim ve şimdi hemen kahvaltımı yapıp biraz vakit geçtikten sonra hemen platesimi yapacağım

Hava yağacak gibi ama yinede çok taze bir koku var havada
İnşallah bugünde bol bol su içip yediklerimize dikkat edip eksileri göreceğiz cuma günü

Canim ben mart nisan ayi araliginda yumurta gelissin diye igne tedavisi görmustüm....iste o zaman yumurtanin biri kist olarak kalmisti...o ilac kullanmadan kücülmüs....

Dr zAayifla dediiii :-(

baya büyümüşş yaww..niye ilaç almadınki ilaçla daha çabuk küçülür giderdi ben bir ay ilaç kullandım şükür ilk adette atmışımm...zayıfla dediysee devammm hiç durmak yokk...

canım yaa anlıyorum seni insanın içi içini yiyor..dr gitmene çok zaman varsa bişi tavsiye edebilirimm internettte doktorum siteleri var orda bölümlerine yazınca yorum yapıyorlar bazen işe yarıyorr..hangi sebeple bu testin yapıldığını söylersen eminim bi fikir vereceklerdirr..

kızz akşam halimizi görseydinn acırdınn bizeee :) :) eşimde diyete girdi yaa ikimizde aççç..acun çıkardıkcaa olamazz yaa diyip hop oturup hop kalktıkkk..

aman annemmmm sen gitme bidaha o komşulara çaya git...yada onlarda da varsa kilo sorunu konuşşş bi süre hafif şeyler yiyelim yaz geldi..yada buluşacağınız zaman biriniz yapın her seferinde daha güzel olur hem :) yaw iraden kuvvetliyse bilemem bişi diyemem dde ben o sofrada varsa canımda çekerse durduramıyorum kendimii...bakma şimdide evde bi başımayım diye düzenli yemelerimm..

Kizlaar nasilsiniz nasil gidiyor diyetlet :))
Esim geldi cok sukur bende annmlerde kaldim net yoktu giremedimm
Catlatma ignesinin etkisi gecti kizlar test yaptim negatif bskalim regk olmayi bekliyirumm ins olmam

deme yaaa..üzgünümm..hayırlısı neyse o olsun dedikk..iki sonucada hazırlıklı ol derken buydu demek istediğim..aynılarını biçok kere yaşamış biri olarakdann..bak ben 4 yıllık evliyim ve ben bi çok ay bunu yaşadım...dahaçok yeni evlisin sakın üzülmee..sakın hiç kimsenin dediğinide takma kafanaa...tedavinede ara vermehiç..senin kilon çok değil..sen git yine yumoşunu daha dikkatli takibe al bu seferki aşırı büyükdü zaten...18 ml..yada 20 de çatlama iğnesi olman gerekirr...şimdi hiç adet olmayıda bekleme o yumoş kistte olmuş olabilirrr..ne kadar var adet olmana??adet olmazsandaanlarsın kist olduğunu..yada onunda bi tahlili var ondanda belli oluyorr..onu yaptıradabilirsinn..

yumoş gelişsin diye ilaç kullanmışmıydın sen??bidahaki aya yine gelişir inş..yumoş geliştiği zaman e2 tahlilinide iste adetin 21. günüydü sanırım yumoşun kalitesine bakılıyor onuda bilmekte fayda var..hadi bakalım önümüzdeki aylara diyelim nasipp..

hadi yaa kipadamı var..direnç lastiği diyemi satılıyorr..oda ebru şallınınkimi?? karfurda onunkini görmüştüm ama onlar tek tek di sanırım tam hatırlamıyorum amaa öyleydii..
Günaydin hanimlar ;-) iyi diyetler olsun hepimize.....

sağoll bebemm sanada günaydınlarr...

günaydınn kızçelerrr....bugün bende erkenciyim eşimde diyette yaa birlikte kahvaltı yapak dedik....istanbulda garip bi hava varr...hava sarı resmen yağcak ama yağamıyorr..

bakın nettim size benim günlük tabağım ahanda aynen bu her sabah aynı...ama yumurta haftada bir yada iki...bugünki kahvaltı listemi resimli ekliyorumm

Ohhh afiyetler olsun canım
Gerçekten süper bir görüntü
Ya aslında yediklerimizi resimli yayınlasak çok daha motive oluruz herhalde ama tabi ben şu ara fırsat bulamam tabi almanya dönüşü kendi adıma söz veriyorum yediğim her şeyi resimli paylaşacağım inşallah

valla süper olurr..fikirde olur birbirimize..benim telin fotoda sorun var ondan ekleyemiyordum bu sabah eşimin teliyle hallettim..ama sınavdan sonra bende resimli eklerim inşallahh..

valla süper olurr..fikirde olur birbirimize..benim telin fotoda sorun var ondan ekleyemiyordum bu sabah eşimin teliyle hallettim..ama sınavdan sonra bende resimli eklerim inşallahh..

Canım en kötü ihtimal akşam hepsini bir paylaşırız çünkü sağlıklıda beslensekde miktarda çok önemli oluyor
Hani yenmiş bile olsa birbirimizi miktar fazlaysa uyarabiliriz ki en azından bir sonrakinde dikkatli olalım

Aleykum selam... gunaydinnnnn... aminnn aminnn aminnnn (dualarinizin hepsine)
bugun herkes erkenci maasallah. kizlar esim oglen gitcek ise diye bende kahvalti yapmadim kalkip ustumu giyinip dukkana gittimki babam acmis dukkani tabi ben dururmu ders calisayim evde dedim kactim hehe) esim yatiyor bende balkonda calisayim dedim hava bozuk gibi de olsa gunes vurdu. bide bizim kus balkona ciktigimi gorunce nasil bagiriyor... hic cenesi durmuyor artik kus da mazeret oldu iceri girdim. havyan yaninda insan olmayinca cocuk gibi arkamizdan agliyo resmen... ama bazen salonda yatariz ben hasta falan olunca aksama kadar yattigimi bilirim hayvanda okadar cene oldugu halde uyuyorsam hayatta agzini acmaz. hele bigun geceden yattim hastaydim aksam 5ekadar yattim cikkk demiyo hayvan... bazen cok daraliyo ciklemeyince o zamanda kisik bi sesle bir iki kere cik diyo ona acayip guluyorum...kuzum bizi rahatsiz etmemek icin icinden cikliyo... bu hayvanlardan alinacak cok ders var aslinda.....

ha bu arada dukkana giderken yanima biraz sut ve bim den aldigim misir ve bugday gevreginden goturmustum az once bi bardak su icip sutle onu yedim 3-4 kasik vardi icine kattigim... ben ona bim flakes diyorum adini unuttum... keyidli yemesi var...

iste oyle sabah raporum bu kadarrrrr. kocis uyanmadan dersime baslayayim. platesciler hepinize kolay gelsinnnnn))

bi resim eklemeye calistim ama telefondan baglandigim icin anirim resim ekle olayi yok yada ben bulamadim;((

valla ne olduğunu bilmiyorum canım netten araştırsana..inşallah bir sıkıntı yoktur

afiyet olsun canımmm...valla az kaldı derslere tam kuvvettt...

sabah yataktan zor kalktım kapalı hava ondan sanırım..
plates yapacaktım e.şallı tekrar vardı yapmadı benimde işime geldi yattım kaldım ama kendim yapacağım.ütüler beni bekler..
çamaşır bitmiyor dolayısıyla ütüde...

bu arada dünkü menüm
sabah
yumurta
poğaça
peynir zeytin
fırında patates
yarım dilim kek
(davetteydim)

tabi ara yok

öğle
bir dilim tatlı

ara
salatalık

akşam
yarım kase çorba
bulgur pilavı
sebze yemeği
salata
karpuz
ara
dondurma

selam kızçelerimm...yaww erken kalkmak ne güzelmişş gün uzadıkca uzuyorr :) :)

ben ders çalışıyorumm..derse ara verdim,benim bi arka odam var boş orası inşallah çocuk odası diye ayırdığım ama 4 yıldır öle boş duruyor bileydim doldururdumm :):) neyse orayı çamaşır asma ve ütüleme odası diye kullanıyorumm..derse ara verince orayı bi sildim banyomun yerini sildim..bu ders aralarında bişiler yapmalıyımm yoksa ev aldı başını gitti...

ben daha zaten bahar temizliği felanda yapmadımm :) :) sınavlarım bitsin onada başlıcam inş.. :)

işte o işleri ufak tefek hallettim şimdi 2 kayısı alıp ara öğün niyetine..sonra dersime geçeceğim yinee..

aynen bende öyle canım yeme kapasitem çook geniş..nede olsa boğa burcuyum..bazen birşeyi ya hiç yemeyeceksin yada yerken hakkını vereceksin derim ama dediğim gibi bizde ayar olmadığı için kilo alıyoruz

ohhh ohh maşallah kuzumm kahvaltıı süpermişşşş...ama sonrasında dengelemişsin gibi öğlen bişicik yememişsinn...kaçkilosun kızz 79 u gördünmüüü beni geçicen diye derdine düştümm ama ben şimdiden diyim benim bu hafta pek bi kıpırtı olmaya bilirr ilaç içmeye başladımm oda şişim şişim şişiriyor..adet sökene kadar

Allah zihin açıklığı versin canım..
bende biraz önce tatlı niyetine 2 kuru kayısı yedim..
cuma tartı ne gösterecek bakalım

pazartesi tartıldığımda 80.0 idim
cumaya kadar tartılmayacağım
çok tartılmakta iyi değil
sen kaç beden giyiyorsun..??
ben 46..
basenli hatunum..zayıflayınca önce üst gider..kociş göbek olmasın yeter der ama bende ince bacaklı olmak istiyorum
dikkat edersen verirsin bu haftada canım akşam çok hafif ye ozaman tartı yüzünü güldürür

kızlar bn 86 kıloyum ,160 boyum ...bebek ıstıyorum ama kılo vermem lazımmıs ..bnde dıyete baslıcam ıns :)bıraz kendımı tanıtayım:)ben atanamamıs ogretmenlerdenım ,kps ye hazırlanıyorum bıyandanda aof okuyorum ..ıst yasıyorum ama tayınımız elazıga cıktı ..buara tasınma telaşımız var ...bunun harıcınde kılo vermeye gercekten ıstyorum ...bakalım hayırlısııı:)

şimdiki nesil bambaşka..benim büyük kızım 4.5 yaşında geçen sitenin parkına indirdim..buraya taşınalı 1 ay oldu..kızıma yüz vermeyen bir başka çocuk(oda 4-5 yaşlarında)..baktım kızımı görür görmez sarıldı gel beraber oynayalım diyor..bu çocuğun yanından ayrılmayan başka bir kız vardı..ogün yoktu...sonradan meseleyi anladım..arkadaşıyla küsmüş..bizimkini koluna takıp ona nispet yaptı..hareketleri bir görseniz..bizimkine gel canım şöyle yapalım..gel canım böyle yapalım..diyor bu
arada küs arkadaşınada yan yan bakıyor..
bizim kızın dünyadan haberi yok..şimdiki çocuklar bir alem ya..düşünüyorum ben 4 yaşındayken böylemiydim diye..
her nesil farklıdır..farklı olmaya da devam edecektir..çocuk eğitimiyle ilgilenen biri olarakta çocuk eğitimi üzerinde çok duruyorum..okul eğitiminden bahsetmiyorum..manevi eğitim..şu söz çok hoşuma gider;

bugün çocuğunuz bacağınıza sarıldığında onunla ilgilenmezseniz..yarın peşinden koşar ama yetişemezsiniz..
her çocuk bir vebal yüklüdür..mükemmel anne baba doğulmaz ama ilim, sabır ve şefkat işidir..
HER ÇOCUK İSLAM FITRATI ÜZERİNE DOĞAR..SONRADAN ONU HRİSTİYAN,YAHUDİ,MECUSİ YAPAN ANNE VE BABASIDIR..Hadis-i şerif-
nereden nereye geldim..Rabbim yolundan ayırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…