pazartesi tartıldığımda 80.0 idim
cumaya kadar tartılmayacağım
çok tartılmakta iyi değil
sen kaç beden giyiyorsun..??
ben 46..
basenli hatunum..zayıflayınca önce üst gider..kociş göbek olmasın yeter der ama bende ince bacaklı olmak istiyorum
dikkat edersen verirsin bu haftada canım akşam çok hafif ye ozaman tartı yüzünü güldürür
kızlar bn 86 kıloyum ,160 boyum ...bebek ıstıyorum ama kılo vermem lazımmıs ..bnde dıyete baslıcam ıns :)bıraz kendımı tanıtayım:)ben atanamamıs ogretmenlerdenım ,kps ye hazırlanıyorum bıyandanda aof okuyorum ..ıst yasıyorum ama tayınımız elazıga cıktı ..buara tasınma telaşımız var ...bunun harıcınde kılo vermeye gercekten ıstyorum ...bakalım hayırlısııı:)
Kızlar benim aldığım direnç lastiğinin markası One Body mi ne öyle bir marka. Ve evet, Kipa'da var bu tarz ürünler. Ebru Şallı'nın da kendi adıyla vardı ürünleri, benim aldığım set gibi 3 lü set vardı da 30-40 lira civarıydı, pahalı diye onu almamıştım.
evet cnm galıba kılo verırım bakalım hayırlısı ya :)bu arada bnde 25 yasındayım 2 bucuk yıllık evlıyım ..çoook bebış ıstıyorum 1 yıl ı ıkı ay gectı korunmayalı halen olmadı yaaa uzuluyorummm
evet cnm galıba kılo verırım bakalım hayırlısı ya :)bu arada bnde 25 yasındayım 2 bucuk yıllık evlıyım ..çoook bebış ıstıyorum 1 yıl ı ıkı ay gectı korunmayalı halen olmadı yaaa uzuluyorummm
ewettt kızçelerimmm ikindi arasında bir şeftali yedimm ve suan yemeğimi yiyorumm pc mutfak masamın üstündeeyemeğimi yarıladım bi yandanda size yazıyorumm bakınn buda akşam yemeğimmm....
Eki Görüntüle 723910
evettt kızlarrrrr..gördüğünüz o yemek şimdi ağlarda..mideye gitti...evde suyum bitmişş..aklıma bi su kaynatmak geldi kaynattım koydum dolaba..akşama su gelene kadar idare ederimm..ama zorlanıyorum bu suyu içmeye agır geldi birazz..alışmışım diğerinee...
valla bilmiyorum benim tartının işi hiç belli olmuyorr minicik bişi yesem hemen kıpırdıyorr :) :) gün içinde tartılmıyorum zaten 2.5 litre su içiyorum çogu çıkıyor ama yinede tartıda bi ağırlık yapıyor bakalım cumaya neler olacakk..
canım benimde alt 46 ama lcw de 44 beden pantolona girdim gecenlerdee
hoşgeldinn ferideeee...bizde aynı durumdan müzdarip bayanlarızzz...kilo çokk bebek yokk :) :) hem kpss hem aöf hemde taşınmaa...bu telaşa acıcık yemeyi kısarsan feci kilo verirsin hele taşınma telaşıylaa...anamm istanbuldan elazıga mı gidiyorsunuzz..allah kolaylık versin...
bak bizler burda paylaşımlar yapıyoruz yediklerimizi yemediklerimizi yaptığımız sporlar ve kaçamakları herşeyi paylaşıyoruz..birbirimizi kamçılıyor motive ediyoruzz..benimde kilo vermem lazım ve ben burayla haşır neşir olunca kaçamak yapmıyor ve kilo veriyorum...ben 103 de 81e bu siteyle ve bu yöntemle indim..inşallah dahada veririmm...şimdi sende bizimle günlük yediklerini paylaşır bizde iyi yada kötü yorumlarda bulunuruzz..bi çoğumuz diyetisyen kadar olduk zati
canım bende 26 yaşında 81 kilo..1.67 boy 4 yıllık evli biriyim..bende çocuk olmayınca gittim ve dr um kilo ver dedi ..4..5 ay kadar tedavi gördüm bebek olmadı..uzun bi süredirde beklemedeyimm..bende istanbulda anadolu yakasında oturuyorum şimdi iyi bi dr arayışındayım bulursam yine başlıcam tedaviye inşallah...
bende katılıyorum aranıza hep beraber el ele
buyurr canım hoşgeldinn..acık kendini tanıt ona gör yardımcı olalımm...biz 2 haftadır verdik bilee..inşallah daha vereceğizde...bu ara durgun burası birazz bi çoğumuzun hafta sonu sınavı var o yüzden derslerle boğuşuyoruzzz...
öncelikle sınavı olan arkadaşalrın rabbim yardımcısı olsun ben nagihan kastamonudan katılıyorum aranıza bir ara 75 kiloydum uçtum 102 kiloyum şuan bir ara diyet yaparak 95 indim tekrar uçtum hergün yürüyüş yapıyoruz eşimle bugun 4 km yürüdüm faydasını görür gibi oldum vucudum sıkılaştı iş bogazı tutmaya gelince durmuyo anam çok zorluyom kendimi sbah iyi akşama dgru yok irade ne yapmalıyım fikir verin lütfen bebek istiyorum artık ben
Naber kızlarNe var ne yok? Az bakayım diye geldim masanın üstünde kitaplar yandan yandan bana bakıyor Birazdan ayaklanıp niye oturmuyorsun diye kafama kafama inerlerse şaşırmayacağım gerçi
iyilik güzellik be kuzumm senden naberr...hiç sesin çıkmıyorr hanii neler yedinn bugünn??? yaw benim kitaplarda ben boş otururken bana bakıyor pis pis..şükür 2 kitaop kaldı onlarda yetişir inş..yaww dersler dururken yaptığım başka şeyler resmen vijdan azabı oluyor bana yok böle bişii
oy oy oy kitaplar ocu gibi gorunuyor desenize... anam kaynanamdan cekmedim bu kitaplardan cektigim kadar))
benimde az kaldi insaallah biraz daha okursam yarina sorulara gecerim insaallah... ya arkadaslarin on dersi var. oyle sacmaki mayis basi vize haziran basi final. vizeden ciktigi gun baslasa bi kitaba en fazla 3gun dusuyp..... hekeki benim iki ders var ama son sinifida uc senedur bitiremedim... neyse calisacaz napacazzzzz...
aksam yemegimi yine komsumda yedim kizlar esim gec gelicek bugun...
6-7kasik makarna. 3kasik mercimek yemegi.3-4kasik yogurt ve salata. ustunede 3-4dilim karpuz... bide ekmek yemedim ama yufka vardi az bisey onun arasina salata koyup yedim yalan olmasin... midem kuculmusmu ne patliycam sanki)
kızlar bn 86 kıloyum ,160 boyum ...bebek ıstıyorum ama kılo vermem lazımmıs ..bnde dıyete baslıcam ıns :)bıraz kendımı tanıtayım:)ben atanamamıs ogretmenlerdenım ,kps ye hazırlanıyorum bıyandanda aof okuyorum ..ıst yasıyorum ama tayınımız elazıga cıktı ..buara tasınma telaşımız var ...bunun harıcınde kılo vermeye gercekten ıstyorum ...bakalım hayırlısııı:)
şimdiki nesil bambaşka..benim büyük kızım 4.5 yaşında geçen sitenin parkına indirdim..buraya taşınalı 1 ay oldu..kızıma yüz vermeyen bir başka çocuk(oda 4-5 yaşlarında)..baktım kızımı görür görmez sarıldı gel beraber oynayalım diyor..bu çocuğun yanından ayrılmayan başka bir kız vardı..ogün yoktu...sonradan meseleyi anladım..arkadaşıyla küsmüş..bizimkini koluna takıp ona nispet yaptı..hareketleri bir görseniz..bizimkine gel canım şöyle yapalım..gel canım böyle yapalım..diyor bu
arada küs arkadaşınada yan yan bakıyor..
bizim kızın dünyadan haberi yok..şimdiki çocuklar bir alem ya..düşünüyorum ben 4 yaşındayken böylemiydim diye..
her nesil farklıdır..farklı olmaya da devam edecektir..çocuk eğitimiyle ilgilenen biri olarakta çocuk eğitimi üzerinde çok duruyorum..okul eğitiminden bahsetmiyorum..manevi eğitim..şu söz çok hoşuma gider;
bugün çocuğunuz bacağınıza sarıldığında onunla ilgilenmezseniz..yarın peşinden koşar ama yetişemezsiniz..
her çocuk bir vebal yüklüdür..mükemmel anne baba doğulmaz ama ilim, sabır ve şefkat işidir..
HER ÇOCUK İSLAM FITRATI ÜZERİNE DOĞAR..SONRADAN ONU HRİSTİYAN,YAHUDİ,MECUSİ YAPAN ANNE VE BABASIDIR..Hadis-i şerif-
nereden nereye geldim..Rabbim yolundan ayırmasın..
ewettt kızçelerimm ben öğle yemeğimidee yemişş bulunuyorumm inşallah uzun bi zaman acıkmam anam ben ders başında çok acıkıyorum yaaa....bakın yine liste yerine resim atıcam...foto bozukdu ama demokrasıde çareler tükenmez dimi :) pc kamerasından çektimmeşiminde dediği gibi bazen azmime hayran kalıyorumm neyse resim çok net değil ama en azından ne yediğim ne kadar yediğim görünüyordur heraldee....
ekmek yemedim..işin acayip yani akşamada but pişiricem biraz proteinden zengin bigün olacakk.ekmek yemedim çünkü akşama tavuk yanına patatesde atıcamm ondann.
Eki Görüntüle 723649
ewettt kızçelerimmm ikindi arasında bir şeftali yedimm ve suan yemeğimi yiyorumm pc mutfak masamın üstündeeyemeğimi yarıladım bi yandanda size yazıyorumm bakınn buda akşam yemeğimmm....
Eki Görüntüle 723910
öncelikle sınavı olan arkadaşalrın rabbim yardımcısı olsun ben nagihan kastamonudan katılıyorum aranıza bir ara 75 kiloydum uçtum 102 kiloyum şuan bir ara diyet yaparak 95 indim tekrar uçtum hergün yürüyüş yapıyoruz eşimle bugun 4 km yürüdüm faydasını görür gibi oldum vucudum sıkılaştı iş bogazı tutmaya gelince durmuyo anam çok zorluyom kendimi sbah iyi akşama dgru yok irade ne yapmalıyım fikir verin lütfen bebek istiyorum artık ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?