Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ewettt kızçelerimm ben öğle yemeğimidee yemişş bulunuyorumm inşallah uzun bi zaman acıkmam anam ben ders başında çok acıkıyorum yaaa....bakın yine liste yerine resim atıcam...foto bozukdu ama demokrasıde çareler tükenmez dimi :) pc kamerasından çektimm eşiminde dediği gibi bazen azmime hayran kalıyorumm neyse resim çok net değil ama en azından ne yediğim ne kadar yediğim görünüyordur heraldee....

ekmek yemedim..işin acayip yani akşamada but pişiricem biraz proteinden zengin bigün olacakk.ekmek yemedim çünkü akşama tavuk yanına patatesde atıcamm ondann.

evettt kızlarrrrr..gördüğünüz o yemek şimdi ağlarda..mideye gitti...evde suyum bitmişş..aklıma bi su kaynatmak geldi kaynattım koydum dolaba..akşama su gelene kadar idare ederimm..ama zorlanıyorum bu suyu içmeye agır geldi birazz..alışmışım diğerinee...

valla bilmiyorum benim tartının işi hiç belli olmuyorr minicik bişi yesem hemen kıpırdıyorr :) :) gün içinde tartılmıyorum zaten 2.5 litre su içiyorum çogu çıkıyor ama yinede tartıda bi ağırlık yapıyor bakalım cumaya neler olacakk..

canım benimde alt 46 ama lcw de 44 beden pantolona girdim gecenlerdee

hoşgeldinn ferideeee...bizde aynı durumdan müzdarip bayanlarızzz...kilo çokk bebek yokk :) :) hem kpss hem aöf hemde taşınmaa...bu telaşa acıcık yemeyi kısarsan feci kilo verirsin hele taşınma telaşıylaa...anamm istanbuldan elazıga mı gidiyorsunuzz..allah kolaylık versin...

bak bizler burda paylaşımlar yapıyoruz yediklerimizi yemediklerimizi yaptığımız sporlar ve kaçamakları herşeyi paylaşıyoruz..birbirimizi kamçılıyor motive ediyoruzz..benimde kilo vermem lazım ve ben burayla haşır neşir olunca kaçamak yapmıyor ve kilo veriyorum...ben 103 de 81e bu siteyle ve bu yöntemle indim..inşallah dahada veririmm...şimdi sende bizimle günlük yediklerini paylaşır bizde iyi yada kötü yorumlarda bulunuruzz..bi çoğumuz diyetisyen kadar olduk zati

canım bende 26 yaşında 81 kilo..1.67 boy 4 yıllık evli biriyim..bende çocuk olmayınca gittim ve dr um kilo ver dedi ..4..5 ay kadar tedavi gördüm bebek olmadı..uzun bi süredirde beklemedeyimm..bende istanbulda anadolu yakasında oturuyorum şimdi iyi bi dr arayışındayım bulursam yine başlıcam tedaviye inşallah...

Son düzenleme:
Kızlar benim aldığım direnç lastiğinin markası One Body mi ne öyle bir marka. Ve evet, Kipa'da var bu tarz ürünler. Ebru Şallı'nın da kendi adıyla vardı ürünleri, benim aldığım set gibi 3 lü set vardı da 30-40 lira civarıydı, pahalı diye onu almamıştım.

Son düzenleme:

banada pahalı gelmiştii bi bakayım senin dediğinede teşekkürlerr...

merhabalar fistiklar. sabah eve gelip biraz derse baktim uykum acayip vardi ve ciktim balkona 1,5saat uyudum ve esima telefon actim hadi kalkta balkonda bisiler var onlarida toplarmisin dedim. niye dedi yagmur yagicak dedim. baktim 10dk gecti cit yok. bi daha aradim hadi askim kalksana diye balkonuda toplamadin dedim nerden biliyon kis diyo... ben bilirim dedim )) sonra kalkti balkona bakti ben orda yatiyom bi sayistiriyo bana cok gicikim yavvv))

kahvaltiyi hazirladim benimde ogle yemegim oldu
3dilim kepekli
yumurta domates salatalik peynir zeytin cay...

esim gisincede mutfagimi topladim sizede raporumu verdim birazdan derse gecicem hepinize her isinizde ALLAH im kolayliklar versin fistiklar

evet cnm galıba kılo verırım bakalım hayırlısı ya :)bu arada bnde 25 yasındayım 2 bucuk yıllık evlıyım ..çoook bebış ıstıyorum 1 yıl ı ıkı ay gectı korunmayalı halen olmadı yaaa uzuluyorummm

canim merhaba bende 28 yasinda ve 2,5 yillik evliyim ve biz korunmayali daha 7-8 ay felan oldu ben de adet duzensizligi icin gittigimde ogrendim pko oldugunu insaallah hep birlikte kilolarimizdan kurtulur bebislerimizi kendi kucaklarimiza alirizzz.... aminnnnnnnn...

canımm üzülmeee biz elimizden geleni yapalım takdir allahdann..yinede çok değil kilonn ben vermeye başladığımda 103 kiloydumm hiçç umudum yokduu..sen tedaviye başladınmı..kilo verme sürecinde tedaviye başlayabilirsin..gebelikdede dikkat edersek inşallah hiçbişicikler olmazz..ne zaman gidiyorsun elazıga..hele bi git oraya yerleşş sonra bebiş için başlarsınız tedaviye..bende 4 yıldır korunmadım ama nasip işde...şimdi allah nasip ederse bende başlıcamm tedaviye..hiç üzülmee kötü bi hastalık değil..ya hiç ihtimalimiz olmasaydı..şkredelim halimizee..benim bu sitede çooookkk arkadaşımın bebeği olduuu..hemde 2. ye bile bebek sahibi olanlarr...hastalığımız var ama tedavi yolumuzda var allaha şükürrr..

ewettt kızçelerimmm ikindi arasında bir şeftali yedimm ve suan yemeğimi yiyorumm pc mutfak masamın üstündee yemeğimi yarıladım bi yandanda size yazıyorumm bakınn buda akşam yemeğimmm....

aynı kilodayız inşallah o günleri görürüm zayıfladıgımı

bende katılıyorum aranıza hep beraber el ele

buyurr canım hoşgeldinn..acık kendini tanıt ona gör yardımcı olalımm...biz 2 haftadır verdik bilee..inşallah daha vereceğizde...bu ara durgun burası birazz bi çoğumuzun hafta sonu sınavı var o yüzden derslerle boğuşuyoruzzz...

öncelikle sınavı olan arkadaşalrın rabbim yardımcısı olsun ben nagihan kastamonudan katılıyorum aranıza bir ara 75 kiloydum uçtum 102 kiloyum şuan bir ara diyet yaparak 95 indim tekrar uçtum hergün yürüyüş yapıyoruz eşimle bugun 4 km yürüdüm faydasını görür gibi oldum vucudum sıkılaştı iş bogazı tutmaya gelince durmuyo anam çok zorluyom kendimi sbah iyi akşama dgru yok irade ne yapmalıyım fikir verin lütfen bebek istiyorum artık ben

Naber kızlar Ne var ne yok? Az bakayım diye geldim masanın üstünde kitaplar yandan yandan bana bakıyor Birazdan ayaklanıp niye oturmuyorsun diye kafama kafama inerlerse şaşırmayacağım gerçi

canım memnun oldumm...snde vericen inşallah 75 kiloymuşsun bunlar kalıcı kiloların değil o yüzden hızlı ve kolay bi şekilde vereceksinn..ohh ne güzelde yürümüşsünn...

benimde akşam krizlerim vardı burdaki arkadaşlar sağolsun bi kaç fikir verdiler yavaş yavaş atlattımm..canım önce bikaç sorum olacak yine onagöre devam edeyim anlatmayaa...hiç tedaviye başladınmı pkoyla ilgili dru neler dedi ve glukofen diye bi ilaç var onu kullanıyorumusunn...bide bugün neler yedinnn...diyetisyene felan gidiyormusunn..??

şimdi akşam krizlerinin yaşanmasnın bi çok sebebi sabah yediklerimiz yada yemediklerimizden sen bize söyle neler yedin ona göre akşama şunu ye yada bunu yeme diyelimm..tememm...şimdi hiç takma kafaya bişi ve bismillah de diyetinede başlaa..

bak örnek olarak ben bugün yediklerimi ekledim ve şuan ağzıma kadar doluyum hatta nefes alamıyorum kuzu yemiş gibiyim..bu saatten sonrada bi su içicem akşama doğruda bi avuç leblebiyle tarcınlı süt içebilirim açlık durumuma bağlı..

sen sorularımı cevapla ben ona göre yine bi kaç fikir vericeemm

Naber kızlar Ne var ne yok? Az bakayım diye geldim masanın üstünde kitaplar yandan yandan bana bakıyor Birazdan ayaklanıp niye oturmuyorsun diye kafama kafama inerlerse şaşırmayacağım gerçi

iyilik güzellik be kuzumm senden naberr...hiç sesin çıkmıyorr hanii neler yedinn bugünn??? yaw benim kitaplarda ben boş otururken bana bakıyor pis pis..şükür 2 kitaop kaldı onlarda yetişir inş..yaww dersler dururken yaptığım başka şeyler resmen vijdan azabı oluyor bana yok böle bişii

oy oy oy kitaplar ocu gibi gorunuyor desenize... anam kaynanamdan cekmedim bu kitaplardan cektigim kadar))
benimde az kaldi insaallah biraz daha okursam yarina sorulara gecerim insaallah... ya arkadaslarin on dersi var. oyle sacmaki mayis basi vize haziran basi final. vizeden ciktigi gun baslasa bi kitaba en fazla 3gun dusuyp..... hekeki benim iki ders var ama son sinifida uc senedur bitiremedim... neyse calisacaz napacazzzzz...

aksam yemegimi yine komsumda yedim kizlar esim gec gelicek bugun...
6-7kasik makarna. 3kasik mercimek yemegi.3-4kasik yogurt ve salata. ustunede 3-4dilim karpuz... bide ekmek yemedim ama yufka vardi az bisey onun arasina salata koyup yedim yalan olmasin... midem kuculmusmu ne patliycam sanki )

sultan 37 hosgeldin aramiza. sana en yakin benim galiba 98-99 arasindayim...

canim bisey sorucam avatarinda sevda/cennet papagani var senin mi o seftali yuzler???

ohhh maşallahh şekerimm makarnalarr yufkalarrr afiyet olsunn..sorma yaa bendede 7 kitapp varr oku oku bitmiyorr...matematik ve makro iktisatı okusamda bişi anlayamıyorum yaa bakalımm ne olacakk..inşallah şansıma güzel gecerr..daha ben 2 . sınıftayımmm

Selamün Aleykümmmm

Anam bugün gündüz pek uğrayamadım ama baya iş yaptım
Şu iki gündür beni bekleyen ütülerimide aradan çıkartıp yatak odamıda düzenledim
Eşim eve gelincede ben bumalına girdim diye tutturdum bunalım demem hiç bir zaman için canım sıkıldıysa hep bumalın derim oda anlar kaşıntımı sık dişini cumartesi bumalından çıkartacağım seni dedi
Offff havada sıcak olunca insan daha çok sıkılıyor ama en azından ev içindeki işlerim bitti
Ufaklık yine bugün yapışık siyam ikizim gibiydi devamlı kuçağıma isteyip durdu şükür şimdi gelip geçip öptükten sonra gidiyor başımdan da az rahat ediyorum

Çok güzel sohbetler olmuş paylaşımlar olmuş harikasınız kızlar
100cü sayfamızıda geçmişiz
Nice 100 sayfalara

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ve ondan sonrada RAbbim tüm siz dileyenlerede o beklediğiniz mucizeleri nasip edecektir inşallahhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Sorma canım valla şimdikiler berbat
Benim ufak cadı bile ablasına nispet yapıyor arada annem beni seviyor seni sevmiyor diye
Hemen ciddi ciddi kızıyorum bir daha duymayacağım ablanıda seviyorum senide diye o an gülüp geçsem onu huy haline getirecek Allah korusun
Çok şükür bir tek ablasını kızdırmak için yapıyor öyle yoksa kuzenleriyle her şeyini paylaşıyor bencillik yapmıyor ama ilerde ne olur bilemem

Gerçekten çok hoş bir sözmüş paylaştığın
Bazen çok bunalıp git öte diyebiliyoruz ama sabırlı, anlayışlı ve onları pür dikkat dileyen anne babalar olmak zorundayız
İleride mutsuz olmamaları için onlara hayata karşı insanlara karşı sevgi dolu olmayı öğretmek zorundayız
İnsanlara çıkar karşılığı yaklaşmamaları gerektiğini öyle olursa ancak mutsuz olacaklarını
Rabbim inşallah hayırlı ve yüreği düzgün evlatlar yetiştirmeyi nasip eder Rabbime doğru kulluk etmeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canımmmm valla harikasın
Azmin daim olsun bizde sana baktıkca feyz alalım
Söz şu tatilimden sonra bende her öğünümü resimli paylaşacağım

Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…