Selamün Aleykümmmm
Anam bugün gündüz pek uğrayamadım ama baya iş yaptım
Şu iki gündür beni bekleyen ütülerimide aradan çıkartıp yatak odamıda düzenledim
Eşim eve gelincede ben bumalına girdim diye tutturdum
bunalım demem hiç bir zaman için canım sıkıldıysa
hep bumalın derim
oda anlar kaşıntımı
sık dişini cumartesi bumalından çıkartacağım seni dedi
Offff havada sıcak olunca insan daha çok sıkılıyor
ama en azından ev içindeki işlerim bitti
Ufaklık yine bugün yapışık siyam ikizim gibiydi
devamlı kuçağıma isteyip durdu
şükür şimdi gelip geçip öptükten sonra gidiyor başımdan da az rahat ediyorum
Çok güzel sohbetler olmuş paylaşımlar olmuş harikasınız kızlar
100cü sayfamızıda geçmişiz
Nice 100 sayfalara
kızlar bn 86 kıloyum ,160 boyum ...bebek ıstıyorum ama kılo vermem lazımmıs ..bnde dıyete baslıcam ıns :)bıraz kendımı tanıtayım:)ben atanamamıs ogretmenlerdenım ,kps ye hazırlanıyorum bıyandanda aof okuyorum ..ıst yasıyorum ama tayınımız elazıga cıktı ..buara tasınma telaşımız var ...bunun harıcınde kılo vermeye gercekten ıstyorum ...bakalım hayırlısııı:)
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz ve ondan sonrada RAbbim tüm siz dileyenlerede o beklediğiniz mucizeleri nasip edecektir inşallahhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnnnn
şimdiki nesil bambaşka..benim büyük kızım 4.5 yaşında geçen sitenin parkına indirdim..buraya taşınalı 1 ay oldu..kızıma yüz vermeyen bir başka çocuk(oda 4-5 yaşlarında)..baktım kızımı görür görmez sarıldı gel beraber oynayalım diyor..bu çocuğun yanından ayrılmayan başka bir kız vardı..ogün yoktu...sonradan meseleyi anladım..arkadaşıyla küsmüş..bizimkini koluna takıp ona nispet yaptı..hareketleri bir görseniz..bizimkine gel canım şöyle yapalım..gel canım böyle yapalım..diyor bu
arada küs arkadaşınada yan yan bakıyor..
bizim kızın dünyadan haberi yok..şimdiki çocuklar bir alem ya..düşünüyorum ben 4 yaşındayken böylemiydim diye..
her nesil farklıdır..farklı olmaya da devam edecektir..çocuk eğitimiyle ilgilenen biri olarakta çocuk eğitimi üzerinde çok duruyorum..okul eğitiminden bahsetmiyorum..manevi eğitim..şu söz çok hoşuma gider;
bugün çocuğunuz bacağınıza sarıldığında onunla ilgilenmezseniz..yarın peşinden koşar ama yetişemezsiniz..
her çocuk bir vebal yüklüdür..mükemmel anne baba doğulmaz ama ilim, sabır ve şefkat işidir..
HER ÇOCUK İSLAM FITRATI ÜZERİNE DOĞAR..SONRADAN ONU HRİSTİYAN,YAHUDİ,MECUSİ YAPAN ANNE VE BABASIDIR..Hadis-i şerif-
nereden nereye geldim..Rabbim yolundan ayırmasın..
Sorma canım valla şimdikiler berbat
Benim ufak cadı bile ablasına nispet yapıyor arada annem beni seviyor seni sevmiyor diye
Hemen ciddi ciddi kızıyorum bir daha duymayacağım ablanıda seviyorum senide diye
o an gülüp geçsem onu huy haline getirecek Allah korusun
Çok şükür bir tek ablasını kızdırmak için yapıyor öyle yoksa kuzenleriyle her şeyini paylaşıyor bencillik yapmıyor ama ilerde ne olur bilemem
Gerçekten çok hoş bir sözmüş paylaştığın
Bazen çok bunalıp git öte diyebiliyoruz ama sabırlı, anlayışlı ve onları pür dikkat dileyen anne babalar olmak zorundayız
İleride mutsuz olmamaları için onlara hayata karşı insanlara karşı sevgi dolu olmayı öğretmek zorundayız
İnsanlara çıkar karşılığı yaklaşmamaları gerektiğini öyle olursa ancak mutsuz olacaklarını
Rabbim inşallah hayırlı ve yüreği düzgün evlatlar yetiştirmeyi nasip eder
Rabbime doğru kulluk etmeyi nasip eder....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ewettt kızçelerimm ben öğle yemeğimidee yemişş bulunuyorumm inşallah uzun bi zaman acıkmam anam ben ders başında çok acıkıyorum yaaa....bakın yine liste yerine resim atıcam...foto bozukdu ama demokrasıde çareler tükenmez dimi :) pc kamerasından çektimm eşiminde dediği gibi bazen azmime hayran kalıyorumm neyse resim çok net değil ama en azından ne yediğim ne kadar yediğim görünüyordur heraldee....
ekmek yemedim..işin acayip yani akşamada but pişiricem biraz proteinden zengin bigün olacakk.ekmek yemedim çünkü akşama tavuk yanına patatesde atıcamm ondann.
Eki Görüntüle 723649
ewettt kızçelerimmm ikindi arasında bir şeftali yedimm ve suan yemeğimi yiyorumm pc mutfak masamın üstündee yemeğimi yarıladım bi yandanda size yazıyorumm bakınn buda akşam yemeğimmm....
Eki Görüntüle 723910
Canımmmm valla harikasın
Azmin daim olsun bizde sana baktıkca feyz alalım
Söz şu tatilimden sonra bende her öğünümü resimli paylaşacağım
öncelikle sınavı olan arkadaşalrın rabbim yardımcısı olsun ben nagihan kastamonudan katılıyorum aranıza bir ara 75 kiloydum uçtum 102 kiloyum şuan bir ara diyet yaparak 95 indim tekrar uçtum hergün yürüyüş yapıyoruz eşimle bugun 4 km yürüdüm faydasını görür gibi oldum vucudum sıkılaştı iş bogazı tutmaya gelince durmuyo anam çok zorluyom kendimi sbah iyi akşama dgru yok irade ne yapmalıyım fikir verin lütfen bebek istiyorum artık ben
Sende aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar vereceğiz