Kızlar cuma günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz değil mi?
Listeye girmek için bir şart var mı, sayfada en az 1 hafta etkin olmak gibi?
Selam hanmlar insaallah iyisinizdr......yazamasamda takipteydim....ama yazmaya devam cünkü manevi destek farkli......
Bugun dr gittim....5,5 cm kist 2,3 düsmüs...ama dr zayifla dedi böyle engel oluyo dedi bende artik haftasonu is olmazsa diyetisyene gidecegimmmm.....
Kendim icin ve bebek icin bu diyeti basaracagimmmm....cunkü doktorun ultrasonunda benden önceki hastanin bebeginin görüntüsü vardi :-( insaallah benimde ultrasonda birgün kistlerin yerine bebegimin görüntüsü olacak....
Hmm... Muhtemelen öyle olacak dediğin gibi. Ama dedim ya, doktorlar değişmiş, sonradan gelen de testler iyi gibi görünüyor, ilaç vermeyeceğim, kilo ver dedi... Bu test de o zaman çıkmamıştı daha. Diyorum ya, tümör belirteci diye yazmışlar oraya, psikoloji gitti bir an işte. Dediğin gibi PKO ve insülin direncinden de olabilir bu. Ben de insülin testi istediler sandım, ondan açıp baktım bir de
Kızlar cuma günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz değil mi?
Listeye girmek için bir şart var mı, sayfada en az 1 hafta etkin olmak gibi?
kızlar öğlen yediklerimi yazmıştım..1 kurabiye kaçamağım varr bugün..
akşam6 gibi eşim geldi oda diyette ya o yoğurtlu semizotu yedi acık nohutla...şaka maka sabahtan beride yemek yememiş....
bende kavrulmuş semizotu yedim 4 kaşık...
1 dilim ekmek...
ve yürüyüşee çıktık bostancıya indikk...su aldım yarım litrede su içtim yine..şimdi geldikk...
ve şimdide..küçük bi kase salata...
2 kaşık yoğurt nanede kattım içine..
6..7 tane parmak galete..
akşamada bol su ve yeşilçay düşünüyorumm...şimdi yine derse oturmalıyımmm...herkeze iyi akşamlarr...
canımm ya sende kistmi oluşmuştukii?? git bakalım diyetisyene inşallah iyi gelirr ama aradada uğra buraya çok boşluyorsun bizii :)
inşallah kiloları vereceğizz ve bebeklerimizz gelecekk...
bence sen yine göster dr unaa..ve kilo vermeye devam et bi süre sonra tekrarlarsın testi kilo verince çok değişiyor değerlerr...gecer inşallah canımm...
yok canım öyle bi şart yokk..listeye alırım aylık listemiz ..eger bildirim yapmazsan çıkartırız listedenn..başlamak isteyince kilo bildirimi yap eklerim listeyee...
menünde güzeldi bi salamlar cıss olanlardann..ama yürüyüşünn muhteşemmmmm olmuşşş...3 km
Selam hanmlar insaallah iyisinizdr......yazamasamda takipteydim....ama yazmaya devam cünkü manevi destek farkli......
Bugun dr gittim....5,5 cm kist 2,3 düsmüs...ama dr zayifla dedi böyle engel oluyo dedi bende artik haftasonu is olmazsa diyetisyene gidecegimmmm.....
Kendim icin ve bebek icin bu diyeti basaracagimmmm....cunkü doktorun ultrasonunda benden önceki hastanin bebeginin görüntüsü vardi :-( insaallah benimde ultrasonda birgün kistlerin yerine bebegimin görüntüsü olacak....
Canim ben mart nisan ayi araliginda yumurta gelissin diye igne tedavisi görmustüm....iste o zaman yumurtanin biri kist olarak kalmisti...o ilac kullanmadan kücülmüs....
Dr zAayifla dediiii :-(
pisss acunnnn mahfetti gece gece beniiiii...ulenn ziyafet çektirdi survıvora eşimle hop oturup hop kalktıkk :) :)
benim kociş yapacağım iki meslek öğretmenlik ve aşçılık der..öğretmenliği seçmiş..valla eli çok lezzetli..tatil günleri o birşeyler yapar ama bu sene çok yoğun..eve bitap düşüyor..
karın ve bacak kaslarım ağrıyor platesten tabi bu ağrı kasların çalıştığını gösteriyor..kızlarımda benimle plates yaptı..benim plates lastiğim var onlarda kemerle yaptıbugün yapamadım ama birazdan kendim yapacağım
HahaBenim de kemiklerim iri, zayıflasam bile en fazla ince görünüyorum o kadar iri kemikli olmak da kötü bir şey değil ki benim gibi sert düşüşler yaşıyorsan
Yaaa kızlar sonucu çıkmamış bir testim vardı o da bugün belli olmuş. C-Peptit testi mi ne. Bunu yaptıran var mı? Tümör belirteci olabilir gibi bi not düşmüşler, normalden de yüksek çıkmış, sinirim bozuldu yaa...
valla yedimm cecomm..şimdi tuzluda yapmış pişiyor ama o tatlı olanı feci koktuu 1 dene yedim tatlı olandan artıkınn..
valla cecom benim eltii iyi biridir ama ne bilem bazen gerip huyları vardırr..kardeşi felan yok diye kıyamamm ben hiç ona..kendisi 37 yaşında resim öğretmenidirrr..ama hiç bişi bilmez lafa gelincee...yemekle uğraşmaz mutfak dağılır diye..eve misafir almaz ev batar diyee..çocuklara doğum gününde pasta almışlar indik aşagı kesmiş pastalrı tabaktaa kv..kp oturdu çocuklarla masaya diğer herkez ayakta yedi içti apar topar korkudan kimse yahu içeri geçip oturalım diyemedi bile :) :) kapının agzında yedik ve herkez evlerine çekildii.. çocuklar aşagıda yer yemekleri eşide ya yemiş gelir yada oda aşagıda yer..
arada bi bağırtı gelir aşagıdann..curcuna..neymiş adam kahve pişirecekmiş kendine ocaga kahve damlatmışş..bak taşırmamış damlatmışş :) :) tek cocuk büyümüşş birazda piypirikli ondan diyorum herkezin bi yapısı var netcenn...
bu ilk evlendiğimde tatildeydi mısır patlatıp alıp cocukları bana geliyordu sinema izlemeye...bende yeni gelin hoşuma gdiyor gelsin..eşim dediki yarında deki sizde izleyelim abla..bende dinledim eşimi..indim aşağı..mısır patlatmamış..dedim patlatalımm yok ya eve dökülür şimdi boşver..iyi..bigün iki gün öyle sonra bidaha masal oldu filmde mısırdaa :):) eşime kızmıştım ama sonra hak verdim..
benim eşde zayıfdı evlendiğinde ama yemeyi oda çoksever..işde masabaşı olunca aldı kilocukları bende hiç şikayetci olmadım..şimdi ben verince yeni yeni takılıyor gözüme kiloları...
cecomm inş bende senin gibi geçiririm hamileliği...vermekten geçtim çok almasam bana yeter...[/B]
Hmm... Muhtemelen öyle olacak dediğin gibi. Ama dedim ya, doktorlar değişmiş, sonradan gelen de testler iyi gibi görünüyor, ilaç vermeyeceğim, kilo ver dedi... Bu test de o zaman çıkmamıştı daha. Diyorum ya, tümör belirteci diye yazmışlar oraya, psikoloji gitti bir an işte. Dediğin gibi PKO ve insülin direncinden de olabilir bu. Ben de insülin testi istediler sandım, ondan açıp baktım bir de
Kizlaar nasilsiniz nasil gidiyor diyetlet :))
Esim geldi cok sukur bende annmlerde kaldim net yoktu giremedimm
Catlatma ignesinin etkisi gecti kizlar test yaptim negatif bskalim regk olmayi bekliyirumm ins olmam
Kizlaar nasilsiniz nasil gidiyor diyetlet :))
Esim geldi cok sukur bende annmlerde kaldim net yoktu giremedimm
Catlatma ignesinin etkisi gecti kizlar test yaptim negatif bskalim regk olmayi bekliyirumm ins olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?