- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
- 173
aleyküm selammmm....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Diyetteki erkek demekki çekilmeyen erkekmiş
Valla benimki hayatta diyet yapamaz adam yemek yemeyi seviyor
Kız dün gece fark ettim de benim herifte baya kilo almış onuda nerden fark ettim normalde ben gece yatarken hep ayağımı herifin üzerine atarım çok deli yatıyorum öbür türlüde uyuyamam
Dün gece ayağımı bir attım anammmmmmm ayağım baya bir havada kaldı neyse bari arkadan sarılayım dedim anammmmmmm bu seferde kolum havada kaldı uykum kaçtı adamı incelerken buldum kendimi baya totoşuda büyümüş simitleride genişlemiş hatta eşimede dedim len sen baya bir kilo almışsın diye
97 kiloydu bir ara ki boy 1.74 ve sadece göbişi vardı sonra ben ona yetişeceğim diyince biraz dikkat etti 92 kiloya düştü ama hiç fark görünmüyor
Neyse önce ben bir 8li haneleri göreyim ondan az daha zayıf durayımda ondan sonra onuda zoraki perhize sokacağım adam kilo aldıkca 4 köşe olacağına 3gen olsun
Ama önce benim zayıflamam lazım ki adama laf söylemeye hakkım olsun
Kız bizde peyniri neredeyse tenekeyle alacağız
valla sorma cecomm hiç çekilmiyorr hemdee o benim karşımda yerken iyiydii şimdi yemiyorr streslii yine benden çıkıyorr :) :) du bakalım ne kadar dayanacakk ama o benim taktikle gitmiyorr..ben yiyorum..o yemeden verecekmişşş..böle kilomu verilirmişş..o versinn ben görecekmişimmm dedimm görürüm görürümmm..bizimkide 1.72 felan boy..kilo 96 barizz bi göbek var kocamann..buara teyzeleri felan onun göbeğine taktı millet asla bana kilolu diyemezdii.ama buna diyorlar buda sinir krizi geçiriyorr..hep bana diyordu sen ver bende vericem diyee..versin bakalım şimdii..hıhhh...
anamm bi teneke peynirr....bizde bi eşim yediği için oda bi pazar günü..yer acık geri kalanı sürünür giderr..zeytinde kırk yılda bir ararımm...yeşilide şimdi küçük çekirdekli olanlardan başladım yemeye bi kaç aydırr...ben cinsimdir yaaa...öyle zeytin peynir yumurta kaymak hiçbiriyle aram yokturr..