Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür kızdan laptobu alabildim
Anam bu şimdiki kızlar bir alem
Geçenlerde Faceden bir arkadaşıyla konuşurken nasıl olduysa birbirlerini yanlış anlamışlar o ona dalgamı geçiyorsun benle yok anam sen benle dalga geçiyorsun diye biraz zıtlaşmışlar
Benim kızda fena o konuda hayatta müdanası yok anında kankalıktan red etti onu
birde birbirlerini faceden silmişler
Sonra tabi bugün okulda konuşmamışlar ve 4 kişilik arkadaş gurubuyken o kız diğerlerinide nasıl fiştiklediyse artık benim kıza hepsi tavır yapmış :26:
Tabi bizimkini hayatta burnundan kıl aldırmaz ben ona birşey demedim ki özür dileyeyim diye oda onlara sırt çevirmiş
Daha evvel o gruptaki kızlardan biriyle face üzerinden sayfa açmışlardı gitarlarla ilgili tartıştığı kızda artık ne dediyse diğer kız bizimkini sayfadan yönetici olarak silmiş
ki devamlı bizimki ilgileniyordu o sayfaylada
Benim büyük cadıda fena takmış ne olur anne izin verirseniz ben sayfa açayım yeni diye tuturdu
babası normalde kızar öyle şeye ama benim gözetimimde olması şartıyla izin verdi ve tabi laptoba anında el koydu cadı ve iki saat onunla uğraştı
Aslında kesin bir kaç güne kalmaz yine barışırlar ama bizimki taktı bir kere eski sayfayla hayatta işim olmaz her tartıştığımızda beni Adminlikten siler o gıcık diye
Şimdiki çocukların arkadaşlık anlayışıda çok farklı
Anam biz arkadaşımız için canımızı verirdik, hayatta hiç bir lafın altında birşey aramazdık ama şimdikiler anında silebiliyor hiç değer yok gözlerinde :26:
Neyse eminim en geç liseye gidince doğru arkadaş seçmeyi ve gerektiğinde arkadaş için vedakarlık yapması gerektiğini bazı şeyleri görmemezlikten gelmesi gerektiğini öğrenir sonuçta ilerde hayat acımasız kimse kimsenin triplerini uzun süre çekmez
benim kociş yapacağım iki meslek öğretmenlik ve aşçılık der..öğretmenliği seçmiş..valla eli çok lezzetli..tatil günleri o birşeyler yapar ama bu sene çok yoğun..eve bitap düşüyor..
karın ve bacak kaslarım ağrıyor platesten tabi bu ağrı kasların çalıştığını gösteriyor..kızlarımda benimle plates yaptı..benim plates lastiğim var onlarda kemerle yaptı bugün yapamadım ama birazdan kendim yapacağım
Benimde lastiğim var
Rahmetli KP ilk rahatsızlandığında doktor plates lastiği alıp biraz kaslarını güçlendirsin demişti ama aldıktan sonra rahmetli ancak iki kere kullanmıştı eşimde en son babasının evine geçtiğinde ( anası taşınmadan ) onuda vermiş anası birde dalga geçer gibi al sana miras diyordu hatun
Dedim zaten adam gibi bir miras olsa zaten bana vermezsin
ama olsun bari işe yarayacak
Bugün bütün mutfak işlerime kadar bitirdim yarın sabah Allahın izniyle platesimide yapacağım
bu hafta henüz spor yapamadım maalesef
offffffff kaldı 2 haftam bari bir 2 - 3 kilo daha verebilsem gidene kadar süper olur
Haha
Benim de kemiklerim iri, zayıflasam bile en fazla ince görünüyorum o kadar
iri kemikli olmak da kötü bir şey değil ki benim gibi sert düşüşler yaşıyorsan
Yaaa kızlar sonucu çıkmamış bir testim vardı o da bugün belli olmuş. C-Peptit testi mi ne. Bunu yaptıran var mı? Tümör belirteci olabilir gibi bi not düşmüşler, normalden de yüksek çıkmış, sinirim bozuldu yaa...
Canım aklına kötü şeyler getirme
RAbbim inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnn
Belli bir süreden sonra tekrarlarsın olmadı o tahlili belki regl öncesi yada sonrasıda etkiliyor olabilir
valla yedimm cecomm..şimdi tuzluda yapmış pişiyor ama o tatlı olanı feci koktuu 1 dene yedim tatlı olandan artıkınn..
valla cecom benim eltii iyi biridir ama ne bilem bazen gerip huyları vardırr..kardeşi felan yok diye kıyamamm ben hiç ona..kendisi 37 yaşında resim öğretmenidirrr..ama hiç bişi bilmez lafa gelincee...yemekle uğraşmaz mutfak dağılır diye..eve misafir almaz ev batar diyee..çocuklara doğum gününde pasta almışlar indik aşagı kesmiş pastalrı tabaktaa kv..kp oturdu çocuklarla masaya diğer herkez ayakta yedi içti apar topar korkudan kimse yahu içeri geçip oturalım diyemedi bile :) :) kapının agzında yedik ve herkez evlerine çekildii.. çocuklar aşagıda yer yemekleri eşide ya yemiş gelir yada oda aşagıda yer..
arada bi bağırtı gelir aşagıdann..curcuna..neymiş adam kahve pişirecekmiş kendine ocaga kahve damlatmışş..bak taşırmamış damlatmışş :) :) tek cocuk büyümüşş birazda piypirikli ondan diyorum herkezin bi yapısı var netcenn...
bu ilk evlendiğimde tatildeydi mısır patlatıp alıp cocukları bana geliyordu sinema izlemeye...bende yeni gelin hoşuma gdiyor gelsin..eşim dediki yarında deki sizde izleyelim abla..bende dinledim eşimi..indim aşağı..mısır patlatmamış..dedim patlatalımm yok ya eve dökülür şimdi boşver..iyi..bigün iki gün öyle sonra bidaha masal oldu filmde mısırdaa :):) eşime kızmıştım ama sonra hak verdim..
benim eşde zayıfdı evlendiğinde ama yemeyi oda çoksever..işde masabaşı olunca aldı kilocukları bende hiç şikayetci olmadım..şimdi ben verince yeni yeni takılıyor gözüme kiloları...
cecomm inş bende senin gibi geçiririm hamileliği...vermekten geçtim çok almasam bana yeter...[/B]
Aminnnnnnnnn canım inşallah çok çok rahat bir hamilelik geçireceksin
Valla eltin ne kadar iyide olsa ben fit olurum öyle şeye
ev dediğin dağılacak hee bende sevmem ev işi yapmayı ama asla ne çocuklarımı ne eşimi o konuda kısıtlamam
Söylene söylene de olsa işimi yaparım
İnan eşyanın benim için hiç önemi yok
yeterki gönüller bir olsun
Yeni evliyken orta sehpama koyduğum bir vazo tarzı cam bir fanusum vardı; süslemek adına ben renkli taşlar almıştım için büyük büyük üzerinde su doldurup rengarenk kokulu yüzen mumlardan almıştım
İnanılmaz çok beğeniyordum ve ilk misafir olarak eşimin arkadaşları eşleriyle gelmişti oturmaya hepside çok beğendiler çünkü o dönem hazır yoktu öyle şeyler ve ben kendim yapmıştım onu
Gelenlerden bir tanesi onu çok beğenmişti ve resmende demişti ben bunu giderken götüreceğim diye
hayatta vermem diye şaka yapmıştım ama nasıl gözü kaldıysa daha hatun evden cıktı ( gitmeden sırf muzurluk olsun diye bir sürü parmak izi yapmıştı etrafına elleye elleye
) bende şunu bir sileyim diye lavaboya koydum daha kapıdan çıktım bir patladı fanus inanamadım
Eşim bile dedi len ne göz varmış o karıda diye
( karı biraz ayıp oldu ama öyle dedi valla
)
O zaman bile amannn varsın kırılsın bizden değerli değil ya demiştim
İnan arkadaş cevremizde bile herkes aynısını söyler sana geldikmi çok çok daha rahatız diye çünkü çocuklar kırıp dökse bile ses etmem
aksine annelerine bile kızarım eğer çocuklara müdahale ediyorlarsa
Dünyaya bir kere geliyoruz ve onlarda bir kere çocuk oluyorlar
ne gerek var kasıp onlara hayatı zehir etmeye
Hmm... Muhtemelen öyle olacak dediğin gibi. Ama dedim ya, doktorlar değişmiş, sonradan gelen de testler iyi gibi görünüyor, ilaç vermeyeceğim, kilo ver dedi... Bu test de o zaman çıkmamıştı daha. Diyorum ya, tümör belirteci diye yazmışlar oraya, psikoloji gitti bir an işte. Dediğin gibi PKO ve insülin direncinden de olabilir bu. Ben de insülin testi istediler sandım, ondan açıp baktım bir de
Canım sen sadece kilo vermeye odaklan ve mutlaka o tahlili bir ay sonra da olsa tekrarlat
Bazen labaratuarlar da yanılabilir
Benim büyük kızda bir keresinde kan tahlili yapıldığında Akdeniz Anemisi olabilir diye sonuç çıkmıştı
Anam o an dünyalar başıma yıkıldı
Allah kimsenin başına vermesin ....Aminnnnnnnn
Hastanenin kapısının önüne çıkmamla yere yığılmam bir olmuştu
Ağlaya ağlaya eşimi aramıştım akdeniz anemisi olabilir diyorlar diye
eşimde şok oldu olamaz yaa diye ve anında iş yerinden çıkıp hastaneye geldi.
Ben bunlara güvenmiyorum diye tekrar başka bir hastaneye gittik ve ağlaya ağlaya ben sonuçları doktora gösterdim. Biz tekrar yapalım bir kan tahlili dedi ve inan o sonuç çıkana kadar benim ömrümden bir 10 yıl gitti ama sonuç çok çok farklı çıktı şükürler olsun 34: Doktor izah etti bazı labaratuarlar şöyle çalışır böyle çalışır diye ( 8 bant çalışan, 12 bant çalışan falan diye izah ettide anlamadım açıkcası
) Yani neticede ne kadar yüzeysel çalışıyorlarsa okadar net bir sonuç alamayabilirsın demişti
Tabi yine emin olmak içinde daha başka bir yere daha yaptırdık tahlil aynı gün ve ondada şükür aynı sonuç çıktı ikinci hastaneyle
Sonradan tabi arayıp o ilk hastaneyi kalayladım siz nasıl böyle kesin bir sonuç ilan edersiniz diye ( labaratuardaki hemşire yazmış meğer teşhisi
)
Doktorlada görüşüp şikayetci oldum o hemşireden ve adamda şaşırdı olamaz bu çocuk gayet sağlıklı ben tahlil bile yapmadan o teşhisin imkansız olduğunu söyleyebilirdim sadece basit bir kansızlık demişti
Sende beslenmene odaklan ve gerekirse başka bir yerde aynı tahlili tekrar yaptır
belki farklı bir sonuç çıkar
Bütün dualarımız senle sen sakın üzme kendini
ben inanıyorum kötü birşey olmayacağına
Selam hanmlar insaallah iyisinizdr......yazamasamda takipteydim....ama yazmaya devam cünkü manevi destek farkli......
Bugun dr gittim....5,5 cm kist 2,3 düsmüs...ama dr zayifla dedi böyle engel oluyo dedi bende artik haftasonu is olmazsa diyetisyene gidecegimmmm.....
Kendim icin ve bebek icin bu diyeti basaracagimmmm....cunkü doktorun ultrasonunda benden önceki hastanin bebeginin görüntüsü vardi :-( insaallah benimde ultrasonda birgün kistlerin yerine bebegimin görüntüsü olacak....
Ne güzel işte kist ufalmış
Valla ben geçen gittiğimde pkolarım yerli yerindeydi ama kistim ekstradan varmı yokmu sormayı unuttum
Canım sen zayıflamaya devam et eminim Rabbim sana en kısa zamanda kuzucuğunuda o ekranda görmeyi nasip edecektir
sen yeterki pozitiv düşün ve sıkıntı yapma
Rabbim ol derse zaten ne pko ne başka birşey önüne geçemez