aleyküm selammmm....Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Diyetteki erkek demekki çekilmeyen erkekmiş
Valla benimki hayatta diyet yapamazadam yemek yemeyi seviyor
Kız dün gece fark ettim de benim herifte baya kilo almışonuda nerden fark ettim normalde ben gece yatarken hep ayağımı herifin üzerine atarım çok deli yatıyorum öbür türlüde uyuyamam
Dün gece ayağımı bir attım anammmmmmm ayağım baya bir havada kaldıneyse bari arkadan sarılayım dedim anammmmmmm bu seferde kolum havada kaldı uykum kaçtı adamı incelerken buldum kendimi baya totoşuda büyümüş simitleride genişlemiş hatta eşimede dedim len sen baya bir kilo almışsın diye
97 kiloydu bir ara ki boy 1.74ve sadece göbişi vardı sonra ben ona yetişeceğim diyince biraz dikkat etti 92 kiloya düştü ama hiç fark görünmüyor
Neyse önce ben bir 8li haneleri göreyim ondan az daha zayıf durayımda ondan sonra onuda zoraki perhize sokacağımadam kilo aldıkca 4 köşe olacağına 3gen olsun
Ama önce benim zayıflamam lazım ki adama laf söylemeye hakkım olsun
Kız bizde peyniri neredeyse tenekeyle alacağız
kızlarrr şuann çok fecii bi haldeyimm halimi anlatmaya cümleler yetmezzz...ağlamakk istiyorummmmmmmmm
alt kattaki eltim geldi kurabiye yapmış senin fırında pişirebilirmiyim dedi tabiki bende evet dedimmm....vee şuan evinn içini nasıl bi kurabiye kokusu sardıı anlatamamm sizeee...allahım bana yardım etsinn yemicem amaa kesin yemicemm...belki bi parca ısırırım biyerim şişer yoksa çünkü kokunun vücutta nasıl bi etkisi varsa şuan beni aldı götürdü ağzımın suyunu bile toparlayamıyorumm...ve hemen buraya geldimm..şeytana uymuyım diyee...
bu bana yapılırmıı yaaaaaaa.......şimdi hemen kalkıp midemi su ve salatayla doldurmam lazımki canım çok çekmesinnn...öğlen yemeğimide çıkarmış olayım aradaaannnn
Çözümü kolay... Davlumbaz... Ama diyorum ya laftan anlamayana anlatamazsın... Sen de bahane uydur işim var fırında yemeğim var vs. vs. diye, istemiyorsan tabii...
Mikrodalganın çalışma prensibini anlatsam uzun sürer ama sakatlığı şurada. Onun içinde o mikrodalgaları üreten güçlü bir lamba benzeri yapı var. Kapağında, kaplamasında şurasında burasında çok küçük oynamalar, farketmediğin çatlaklar vs. olursa, ki kapak bir süre sonra kesin oynamaya başlıyor; bu ışınlar tek hattan gelip çok küçük yerlerden geçtiği için sana zararı fazla olur. Mikrodalga yemeğin içindeki suyu buharlaştırır, yemek öyle pişer, eh insan vücudu da su olduğuna göre, insanı da içten pişirmeye başlıyor vücuda ulaşırsa. Kolaylığı fazla evet de ben almayayım
EgeDenizi
Aykurt
WAW
ceco34
Teşekkür ederim kızlar, çok çok hoşbuldum :]
Muhabbet ne kadar koyu burada, hemen sayfaları doldurmuşsunuz
Allah muhabbetinizi bozmasın
Ben 24 yaşındayım.
Pko teşhisi 19 yaşımdayken konuldu.
Ergenliğe girdikten sonra kilo almaya başladım ama bahsettiğim kilo fazlalığı 5-7 kilo civarındaydı.
19 yaşımdayken 9 ay kadar regl olmadım ve bunu kimseyle paylaşmadım.
Daha sonra doktora gittiğimizde pko teşhisi konuldu ve Yasmin adında bir ilaç verdi doktorum.
Bir süre kullandım ama 3-4 aydan fazla değil.
Bu esnada kilo da verdim ve ilk 10 kilomu verir vermez ilaç kullanmadan regl olmaya başladım.
Çok şükür yaklaşık 4 senedir regl sorunum yok.
Ama bildiğiniz gibi bu pko geçici bir hastalık değil, yani bir ömür bizimle.
Yediklerimize her daim dikkat etmemiz ve hareketi asla eksik etmememiz gerekiyor.
Ben teşhis konulduğu günden beri bitmek bilmeyen bir diyet macerasındayım
O günden beri hiç kilo almadım, ya kilo verdim ya da sabit kaldım.
Ama o kadar çok kilo almışım ki ver ver bitmiyor
Sizlerle irtibat halinde olursam çok daha iyi motive olacağıma inanıyorum.
Ne demişler; eşekten düşenin halini eşekten düşen anlar ya da damdan düşenin halini damdan düşen bilir, hangisini beğenirseniz o olsun artık
ya bi kadin kendi firininda pisirseya.... amann ne bicim insan bunlar ya..
ayy peynir sevilmez mi yaa..hertürlüsü kabulümdür..peynirsiz kahvaltı düşünemem..kızz sen peyniri zeytinii ne çokk seviyormuşşsunn :) :) ben 26 yaşındayımm peynir yemedimm..yiyemiyorumm..şimdi yeni yeni eşimin zoruyla tostta erimiş kaşar yiyorum arada sıradaa....bide babam lor getirir bana balıkesirden onu yiyebiliyorumm onuda mecburiyettenn...daha ben öğle yemeğimi yemedimm..kahvaltım geç oldu galiba ondan acıkmadımm...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Yine ben geldim
Hesapta ütü yapacaktım ama dayanamadım önce bir sizlere bakayım dedim
Yemeğim olduğu için bugün rahatım o konuda bari ütülerimi akşama bırakmim aradan çıksın dedimakşam hem size hemde eşime vakit ayırırım diye düşündüm
Ne demek güzelim seve seve yaparım
Son kez diye birşeymi var birbirimizi idare ederiz her zamano konuda sıkıntı yapma kendine güzelim
Diyetteki erkek demekki çekilmeyen erkekmiş
Valla benimki hayatta diyet yapamazadam yemek yemeyi seviyor
Kız dün gece fark ettim de benim herifte baya kilo almışonuda nerden fark ettim normalde ben gece yatarken hep ayağımı herifin üzerine atarım çok deli yatıyorum öbür türlüde uyuyamam
Dün gece ayağımı bir attım anammmmmmm ayağım baya bir havada kaldıneyse bari arkadan sarılayım dedim anammmmmmm bu seferde kolum havada kaldı uykum kaçtı adamı incelerken buldum kendimi baya totoşuda büyümüş simitleride genişlemiş hatta eşimede dedim len sen baya bir kilo almışsın diye
97 kiloydu bir ara ki boy 1.74ve sadece göbişi vardı sonra ben ona yetişeceğim diyince biraz dikkat etti 92 kiloya düştü ama hiç fark görünmüyor
Neyse önce ben bir 8li haneleri göreyim ondan az daha zayıf durayımda ondan sonra onuda zoraki perhize sokacağımadam kilo aldıkca 4 köşe olacağına 3gen olsun
Ama önce benim zayıflamam lazım ki adama laf söylemeye hakkım olsun
Süperrrr canım bak ne güzel ufak ufak gidiyor kilocuklar
Ya döneri dert etme Wawın dediği gibi önemli olan ekmeği/ lavaşıEğer mümkünse tabakta ye ekmeksiz emin ol onu istediğin kadar yersin yeterki ekmek olmasın o konuda gönlün rahat olsun
İnşallah çok daha güzel kilolar verip ilaça gerek kalmadan hamile kalırsın....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Kız bizde peyniri neredeyse tenekeyle alacağız
Hatta bir ara hal'den 1 kiloluk ufak tenekelerden alıyordumBenim kızlarda bayılır peynire Eşimde çok sever hatta adama ne zaman ya yemeklik birşey yok dediğmde amannnn boşver peynirli tost yaparız derdi eskiden tabi birde ince bir dilim domates eklerdi tosta inanılmaz lezzetli olurdu börek gibi bir öyle dene istersen
Zeytini desen çerez gibi yerdim eskidenşimdi iki günde bir en fazla 5 tane yiyorum tabi eğer yeşilse dediğin gibi siyahsa 3 dene yeter diyorum ama içimden yaw boşver kahvaltıyı al eline zeytin kasesini olsun bitsin diyorum ama uymuyorum içimdeki bana
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
Bu arada kendini biraz tanıtırmısın bizlereevlimsin bekarmısın kaç yaşındasın
Bende kendimi tanıtayım aklımdayken
Adım banu, 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşında iki tane cadının annesiyimbüyük kızımdan sonra pko teşhisi kondu bana ( ikinci bebişi düşünmeye başladıktan sonra ) 6 ay bekledik hamilelik olmayınca doktora gittiğimde pkoyu öğrendim :26: Doktor tedavi olmadan çocuğun olmaz demişti ve endokrine yönlendirmişti 3 ayda zor randevu aldım ve ikinci görüşmeden ( tahlil sonuçlarımı değerlendirip ilaç verecekti doktor ) iki gün önce hamile olduğumu öğrendim
Doktor inanamadı imkansız doğal yolla olamaz falan diye tutturdu ama Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey imkansız değildir dedikten sonra inat etmekten vazgeçti
108 kiloyla hamile kalıp 103 kiloyla doğurdum ( yani 5 kilo verdim) sonra homini gırtlak pufuduk çatlak süt olsun diye yiye yiye 120 kiloya kadar çıktım ve 1.5 senede ancak bu kadar kilo verebildim
İnşallah çok daha güzel kilolarda verip hedeflerimize ulaşacağız birlikte
çin işkencesine dönüştürmeyelim sağlıklı beslenmeyi..tabiki birtane ye canım..başka birşeyle dengele akşama çok az ye..bu şekilde kısarak diyet yapıldığında sonrasında geri dönüş oluyor hemde fazlasıyla..kızlarrr şuann çok fecii bi haldeyimm halimi anlatmaya cümleler yetmezzz...ağlamakk istiyorummmmmmmmm
alt kattaki eltim geldi kurabiye yapmış senin fırında pişirebilirmiyim dedi tabiki bende evet dedimmm....vee şuan evinn içini nasıl bi kurabiye kokusu sardıı anlatamamm sizeee...allahım bana yardım etsinn yemicem amaa kesin yemicemm...belki bi parca ısırırım biyerim şişer yoksa çünkü kokunun vücutta nasıl bi etkisi varsa şuan beni aldı götürdü ağzımın suyunu bile toparlayamıyorumm...ve hemen buraya geldimm..şeytana uymuyım diyee...
bu bana yapılırmıı yaaaaaaa.......şimdi hemen kalkıp midemi su ve salatayla doldurmam lazımki canım çok çekmesinnn...öğlen yemeğimide çıkarmış olayım aradaaannnn
ne güldürdün beni yaa
kocanda kiloluymuş yani..benimkininde boy 1.74 kilo 76..yesede kilo almaz ama azıcık yemesin hemen 3-4 kg verir..metabolizma turbo
benim boyda 1.70 kilo fazla olunca iri görünüyoruz tabi..azıcık topuklu giysem kocamdan uzun oluyorum...hiiç sevmem..bizimki topuklu giymemi ister...
kilo herşeyi etkiliyor..hem insanı daha olgun gösteriyor..biraz kilo alsam giyinişim hemen değişiyor..istediğim gibi giyinemiyorum..
bu arada platese başladın mı???
MAŞALLAH canım sende de iyi boy varmış..boy biraz kiloyu kaldırıyor ama iri gösteriyor..bende çok ince kemikli değilim orta yani..benim eşim topuklu giymemi sorun yapmıyor ben yapıyorum..bu arada plates boyu uzatıyor hem sırtı dikleştiriyor..ben uzamak istemiyorum..bende iki çocuk emzirmeden sonra dik duramaz oldum..eşimde kızar dik dur der..platesle düzelir siye düşünüyorum..bir an beni tarif efiyorsun sandim canim... seninde esinle aranda 4cm var. ben 1,78 esim 1,82 ben tabi tombis gibi degilde iri yari bisi duruyom... bide esim 76-79 kilo felan ayni senin esin gibi 3-5 kilo alsa hemen veriyor. dahada zayifliyor hatta uyuz oluyom. topuklu dersen iki kere giydim. biri abimin dugunuydu ve dik durunca salondaki herkesi gorebiliyordum kus bakisi gibi hehe) digeride kendi dugunumde giydim topuklu onlarda 3-5cmden fazla degil. normaldede bende topuklu giysem esimden uzun oluyorum. zaten boydan dolayi kambur gibi yururum genclikten beri. bi turlu dik yurumeye alisamadim. ha pardon nisanliyken demisti esim. uzaktaydi. dik yurumeni istiyorum diye bende bir ay ugrastim ve dik yurumeye basladim ve kayinvalidemlere gitmistik gorumcemin dugunu icin esim demesinmi ozaman nisanlitiz tabi "kiz senin boyun mu uzadi benden uzun duruyorsun" diye. cok gulmustum. dik yuru dedin bende dik duruyorum dedim... sonra hic bi daha dik dur demiyo. ondan uzun dururum diyemi korkuyo ki hehe )
bide canim kiyafet konusuna katiliyorum. kilo aldikca orta yas kiyafetleri giymeye basliyorum. verdikce de badiler kotlar hehe... gerci tunik gibi bisey olmadan sadece pantolon giyemiyorum kisillik olarak.
kızlarrr şuann çok fecii bi haldeyimm halimi anlatmaya cümleler yetmezzz...ağlamakk istiyorummmmmmmmm
bizimkinin vardır öyle icatlarıı..çocuklara bi odadan çıkmak yasakdırr..salon halısına çorapla basmak yasak...salonda duran süs biblolara dokunmak yasakk..oooo o yüzden ev devamlı gergin olduğu için eşi 11 de 12 de gelir evee... amann ne bilem işte onun var öyle takıntılarıı fırında evde yemek kokusu yapıyormuş iştee..
valla bende mikrodalgaya karşıydımm ama bende araştırdım içindeki yemeğe zararı yokmuşş..dışarı radyasyon veriyormuşş ..oda tv ve cep telle aynı değerdeymişş..çalışırken yakında durmayın yeter diyorlarr..ve 1 senedir var evimde ve süper manyakk bişiii...bayılıyorumm...içinde uzaylılar varmış gibi geliyor banaa...:) :)
aleyküm selammmm....
valla sorma cecomm hiç çekilmiyorr hemdee o benim karşımda yerken iyiydii şimdi yemiyorr streslii yine benden çıkıyorr :) :) du bakalım ne kadar dayanacakk ama o benim taktikle gitmiyorr..ben yiyorum..o yemeden verecekmişşş..böle kilomu verilirmişş..o versinn ben görecekmişimmmdedimm görürüm görürümmm..bizimkide 1.72 felan boy..kilo 96 barizz bi göbek var kocamann..buara teyzeleri felan onun göbeğine taktı millet asla bana kilolu diyemezdii.ama buna diyorlar buda sinir krizi geçiriyorr..hep bana diyordu sen ver bende vericem diyee..versin bakalım şimdii..hıhhh...
anamm bi teneke peynirr....bizde bi eşim yediği için oda bi pazar günü..yer acık geri kalanı sürünür giderr..zeytinde kırk yılda bir ararımm...yeşilide şimdi küçük çekirdekli olanlardan başladım yemeye bi kaç aydırr...ben cinsimdir yaaa...öyle zeytin peynir yumurta kaymak hiçbiriyle aram yokturr..
cecommmm sen hamileykenn nasıl kilo almadın bide verdin üztüne yaaaa....bi çaba sarfettinmi kendiliğindenmi olduu benimde öyle bişilerr yapmamm lazımm yaaaaa.....tabi hamile kalıncaa :) :)
bide listeyi yaparımm demişsinn çook teşekkürler....bu sayfada listede hepimizinn zatii..birlikte güzl kilolar verelim inşallah...
ne güldürdün beni yaa
kocanda kiloluymuş yani..benimkininde boy 1.74 kilo 76..yesede kilo almaz ama azıcık yemesin hemen 3-4 kg verir..metabolizma turbo
benim boyda 1.70 kilo fazla olunca iri görünüyoruz tabi..azıcık topuklu giysem kocamdan uzun oluyorum...hiiç sevmem..bizimki topuklu giymemi ister...
kilo herşeyi etkiliyor..hem insanı daha olgun gösteriyor..biraz kilo alsam giyinişim hemen değişiyor..istediğim gibi giyinemiyorum..
bu arada platese başladın mı???
oyyy kıyamam ben sanaaa
Canım bu kadar kasma kendini bir tanecik ye bari
Senin o alttaki eltinde tam dengesiz ulen iki çocuk var evde insan mutlaka fırın kullanmak zorunda kalır alsaya bir tane
Anam o kadında çekilirmi bee
Valla herkes ister evi tertemiz düzenli dursun ama inan ben ne kadar temizlik sonrasında yasaklar koyuyorum dağıtmak yok diye asıp kesiyorsam da iki gün bile sürmez çünkü kendimde sıkılırım
Eskiden çocuk yokken bile eşim salonun kapalı kalmasına sinir olurdu ben millet içinmi aldım mobilyaları derdi ki günlük odamızı kızım doğduğunda çocuk odasına çevirip direk salona geçtik
Çocuklarım kırarda dökerde ve inan bir kere bile çok aşırı tepki vermedim ancak o an kendine zarar verme ihtimali oluştuysa kızarım kızım kırıldığında değilim ya bir yerine birşey olsaydı diye
Varsın evim dağınık olsun yeterki huzurum daim olsun
Bende bayılırım mikrodalga fırınlarınahatta koyacak yerim olsa en kısa zamanda alacağım bir tane
Bu arada bencede elticiğine ilk fırsatta bir fırın alıp hediye edin eşinlehem eşin sevinir kardeşini düşündüğünü sanıp hemde ondan sonra eltin olucak fettan sana şunu pişiriver diye birşey uzatamaz yada şunu yaparmısın fırınım yok bahanesiyle kapına gelemiyecek
Benim eşim evlendiğimizde 74 kiloydu ve inan ben 2.ciye hamile kalana kadar hiç gram kilo almamıştı
Hamilelikten 1 ay evvel sigarayı bıraktı ve bir 6 kilo aldısonra hamileliktede bir 8 - 9 kilo aldı hatta şimdi her yahu ceco kilo almışsın diyene ne yapayım hamilelikten sonra veremedim der hep
Adam benden beterdi
Canım inşallah en kısa zamanda o müjdeyide vereceksin bence bizlere....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Valla ikinci hamileliğimde çok sağlıklı beslendim hatta biraz protein ağırlıklı diyebilirimhep ızgara et canım istiyordu ve bir arkadaşımızın o dönem kebapcısı vardı adam beni dükkan önünden arabayla bile geçerken görse banu hazırlayayımmı birşeyler diye sesleniyordu bende heee dönüşte sendeyim diyordum
Neredeyse her gece oraya uğruyordumama hiç ekmek yada lavaş yemiyordum
Gündüzde güzel kahvaltı edip bol bol su içip öğlende çorba ve salatayla karnımı doyuruyordumgünde bir meyvede vardı tabi
Aslında her diyetisyenin önerdiği şeyler tüketiyordum ama hiç yerimde durmuyordum
Diyorum ya hep son gün bile gezmeye gittim dönüşte hastaneye sancı olmadan kontrole diye geçtim ve doktor ne zaman istersen suni sancı vereceğiz diyince eeee gelmişken doğurayım bari demiştimsabaha karşı doğurdum öğleden sonra hastaneden taburcu olup direk eşimin anannesine çaya gittim
He eminim aynı düzeni emzirirkende sürdürseydim ben 120e çıkmazdımama olmuşla ölmüşe çare yok o yüzden ben önüme bakıp veremediğim değil vereceğim kilolara bakarım
İnşallah sende eksilerle doğuma girersin ( tabi özlemini duyan bütün Anne adayları için bu temennim geçerli) Aminnnnnnnnnnnn
Aaaa valla ben bayılırm topuklu ayakkabıyahavam bile değişiyor anında Afrodit gibi oluyorum anında neremi neremi diye dolanacağım neredeyse
Tabi boy yok bende1.54 cük boyum var ama olsun ekonomik karıyım vesselam
Eşimde az kıssa gidecek kilolarda anam yemek yapmayı seviyor hatta 24 kitchen diye bir kanal var bütün gün onu izliyor evde olunca ve eğer malzeme varsada anında yapmaya kalkışıyor
Kadın olsaydın harbi kocan seni boşardı be aşkım bu kadar müsriflik yapma ne gerek var antin kuntin yemeklere diyorum nasıl gülüyor
:26: Sorma canım yaaa :26: bugün yapacaktım hesapta ama küçük cadı koala gibi kuçağıma yapıştı hadi birlikte spor yapalım deyince bugün canım istemiyor anne nolur yapmayalım diye boynuma sarılıyorBüyük cadıda sağ olsun uyuyor 2 saattir uyansında ütüme başlıyayım ondan sonra inşallah diyorum ama olurmu bilmem
Ama kesin kararlıyım olmadı gece herkesi uyutup öyle yaparımhem daha rahat uyurum hemde metabolizma sabaha kadar çalışır
ayy peynir sevilmez mi yaa..hertürlüsü kabulümdür..peynirsiz kahvaltı düşünemem..
peynirli omlettemi yemiyorsun canım?büyük kızım da peynir yemez ama omlet yer birde hellim peynirini çok sever..tavada kızartıyorsun..hiç denedin mi??
Her an pişirilme riskin var diyorumÇok dikkat etmen lazım... Kapağın çok hafif oynadığını veya kaydığını farkedersen, kesinlikle kullanma mikrodalgayı...
bir an beni tarif efiyorsun sandim canim... seninde esinle aranda 4cm var. ben 1,78 esim 1,82 ben tabi tombis gibi degilde iri yari bisi duruyom... bide esim 76-79 kilo felan ayni senin esin gibi 3-5 kilo alsa hemen veriyor. dahada zayifliyor hatta uyuz oluyom. topuklu dersen iki kere giydim. biri abimin dugunuydu ve dik durunca salondaki herkesi gorebiliyordum kus bakisi gibi hehe) digeride kendi dugunumde giydim topuklu onlarda 3-5cmden fazla degil. normaldede bende topuklu giysem esimden uzun oluyorum. zaten boydan dolayi kambur gibi yururum genclikten beri. bi turlu dik yurumeye alisamadim. ha pardon nisanliyken demisti esim. uzaktaydi. dik yurumeni istiyorum diye bende bir ay ugrastim ve dik yurumeye basladim ve kayinvalidemlere gitmistik gorumcemin dugunu icin esim demesinmi ozaman nisanlitiz tabi "kiz senin boyun mu uzadi benden uzun duruyorsun" diye. cok gulmustum. dik yuru dedin bende dik duruyorum dedim... sonra hic bi daha dik dur demiyo. ondan uzun dururum diyemi korkuyo ki hehe )
bide canim kiyafet konusuna katiliyorum. kilo aldikca orta yas kiyafetleri giymeye basliyorum. verdikce de badiler kotlar hehe... gerci tunik gibi bisey olmadan sadece pantolon giyemiyorum kisillik olarak.
oyyy kıyamam ben sanaaa
Canım bu kadar kasma kendini bir tanecik ye bari
Senin o alttaki eltinde tam dengesiz ulen iki çocuk var evde insan mutlaka fırın kullanmak zorunda kalır alsaya bir tane
Anam o kadında çekilirmi bee
Valla herkes ister evi tertemiz düzenli dursun ama inan ben ne kadar temizlik sonrasında yasaklar koyuyorum dağıtmak yok diye asıp kesiyorsam da iki gün bile sürmez çünkü kendimde sıkılırım
Eskiden çocuk yokken bile eşim salonun kapalı kalmasına sinir olurdu ben millet içinmi aldım mobilyaları derdi ki günlük odamızı kızım doğduğunda çocuk odasına çevirip direk salona geçtik
Çocuklarım kırarda dökerde ve inan bir kere bile çok aşırı tepki vermedim ancak o an kendine zarar verme ihtimali oluştuysa kızarım kızım kırıldığında değilim ya bir yerine birşey olsaydı diye
Varsın evim dağınık olsun yeterki huzurum daim olsun
Bende bayılırım mikrodalga fırınlarınahatta koyacak yerim olsa en kısa zamanda alacağım bir tane
Bu arada bencede elticiğine ilk fırsatta bir fırın alıp hediye edin eşinlehem eşin sevinir kardeşini düşündüğünü sanıp hemde ondan sonra eltin olucak fettan sana şunu pişiriver diye birşey uzatamaz yada şunu yaparmısın fırınım yok bahanesiyle kapına gelemiyecek
çin işkencesine dönüştürmeyelim sağlıklı beslenmeyi..tabiki birtane ye canım..başka birşeyle dengele akşama çok az ye..bu şekilde kısarak diyet yapıldığında sonrasında geri dönüş oluyor hemde fazlasıyla..
şunu asla yememeliyim
yasak..
gibi kelimeleri kullanmayın..
kilo verirken yaşanan mutsuzluk tekrar kilo alım sebebi..
sağlıklı ve mutlu kilo verimi kiloyu korumada daha etkili..
ben 73 kg olduğumda artık asla 8 leri görmem diyordum..tabi bizde pko nun etkisi var birde benim hipotroidim var ama
kilo vermede tek engel KENDİMİZİZ..
HahaBenim de kemiklerim iri, zayıflasam bile en fazla ince görünüyorum o kadar iri kemikli olmak da kötü bir şey değil ki benim gibi sert düşüşler yaşıyorsan
Yaaa kızlar sonucu çıkmamış bir testim vardı o da bugün belli olmuş. C-Peptit testi mi ne. Bunu yaptıran var mı? Tümör belirteci olabilir gibi bi not düşmüşler, normalden de yüksek çıkmış, sinirim bozuldu yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?