kızlar ınsulın dırencı yuzde 80 kılo ıle ılıskılı. kılo verdıgınız surece adet olma ve gebe kalma sansınız artar. ben de de pco var. bekarım. adet sıkıntııs ben de yasamıs ıdım bı sure once 5 kılo verınce normale dondu. ama ben yılmadım 20 kılo verdım su an hıc bı ozel sıkıntım yok sukur. ayrıca dırenc bı yerden sonra kırılıyor ve kılo da almıyorsunuz ha zor mu o donem evet cok zor sabır emek ve zaman lazım. su an on kılom kaldı ınsaallah o da gıtcek. benım pcom cok hafıf yuzeyde kıllanma tuylenme ve dıger sıkayetlerım yok ama sonucta yıne de var yanı asalında bı kontrole gıtsm ıı olur. kılo verın kızlar ırade ısıdır basarın :)
Canım kilo verirken herhangi bir ilaç kullanıyor muydun insülin direncini kırmak için.çünkü duyuyorum genelde glifor denilen bir ilaç kullanılıyorkızlar ınsulın dırencı yuzde 80 kılo ıle ılıskılı. kılo verdıgınız surece adet olma ve gebe kalma sansınız artar. ben de de pco var. bekarım. adet sıkıntııs ben de yasamıs ıdım bı sure once 5 kılo verınce normale dondu. ama ben yılmadım 20 kılo verdım su an hıc bı ozel sıkıntım yok sukur. ayrıca dırenc bı yerden sonra kırılıyor ve kılo da almıyorsunuz ha zor mu o donem evet cok zor sabır emek ve zaman lazım. su an on kılom kaldı ınsaallah o da gıtcek. benım pcom cok hafıf yuzeyde kıllanma tuylenme ve dıger sıkayetlerım yok ama sonucta yıne de var yanı asalında bı kontrole gıtsm ıı olur. kılo verın kızlar ırade ısıdır basarın :)
Canim cuma gunleri liste yapiyoruzz...her cuma kilomuzu bildiriyoruz..nasil ne kadar kilo verdigimizi paylasiyoruz...liste dedigimiz cuma gunleri paylastigimiz kilo cetveli...ne listesi acaba :)
Bende cuma gunu bildirim yapayimCanim cuma gunleri liste yapiyoruzz...her cuma kilomuzu bildiriyoruz..nasil ne kadar kilo verdigimizi paylasiyoruz...liste dedigimiz cuma gunleri paylastigimiz kilo cetveli...
canım benım pcom cok cok kucuktu doktor ılac vermeye dahı gerek yok dedı. zayıfla reglı duzelır dedı. ınan bır yılı gectı kontrole gıtmedım sıkayetım yok cunku.peki canım bişey sorcam dr a gittin kilo verdikten sonra kontrol amaçlı ? kistlerin kaybolmuş mu veya küçüklmüş mü ?
canım ben 5 yıl kadar glıfor kullandım ınan benı ne zayıflattı ne de dırencımı kırıd. 5 yılda ara ara kullandım 3 ay bır 6 ay bır gıbı. su an dırencı sabıtlemek ıcın doktrum glıfıks dıye bı ılac verdı. bu tarz ılaclar dıyet ve spor yapmıyor ısen bı etkı etmıyor kızlar. yanı her sartta saglıklı beslenmelı ve hareketı artırmalıyız.Canım kilo verirken herhangi bir ilaç kullanıyor muydun insülin direncini kırmak için.çünkü duyuyorum genelde glifor denilen bir ilaç kullanılıyor
Evet orası öyle canım sağlıklı beslenme egzersiz şart.ama bu ilaçta etkili oluyor dediler ben hiç kullanmadım ama doktorumdan istemeyi düşünüyordumcanım ben 5 yıl kadar glıfor kullandım ınan benı ne zayıflattı ne de dırencımı kırıd. 5 yılda ara ara kullandım 3 ay bır 6 ay bır gıbı. su an dırencı sabıtlemek ıcın doktrum glıfıks dıye bı ılac verdı. bu tarz ılaclar dıyet ve spor yapmıyor ısen bı etkı etmıyor kızlar. yanı her sartta saglıklı beslenmelı ve hareketı artırmalıyız.
bana etkı etmedı ama her beden farklı tabıkı. genelde ınsulın dırencı olan herkese glıfor verıyorlar. uzun vadede kalıtelı bır ılac. ama su ankı ılacımı daha ıyı buluyorum ben. kılo verdırmedı sadece hormonumu dusurdu. kızlar sunu hıc unutmayın mukemmel ılac yok. dıyet yapmadan spor yapmadan zararlı seylere elveda demeden kılo vermek hayal yanı. ben beslenme tarzı olarak karatay hocayı uygun buluyorum ve uyguluyorum elımden geldıgınce. onceden ıkı saat dahı ac kalamazken su an 8 9 saat hıc acıkmadan duruyorum yanıEvet orası öyle canım sağlıklı beslenme egzersiz şart.ama bu ilaçta etkili oluyor dediler ben hiç kullanmadım ama doktorumdan istemeyi düşünüyordum
Bende karatay diyeti uyguluyorum canım iyi gidiyor inşallah istediğimiz kilolara kavuşacağız.haklısın gerçekten mükemmel ilaç yokturbana etkı etmedı ama her beden farklı tabıkı. genelde ınsulın dırencı olan herkese glıfor verıyorlar. uzun vadede kalıtelı bır ılac. ama su ankı ılacımı daha ıyı buluyorum ben. kılo verdırmedı sadece hormonumu dusurdu. kızlar sunu hıc unutmayın mukemmel ılac yok. dıyet yapmadan spor yapmadan zararlı seylere elveda demeden kılo vermek hayal yanı. ben beslenme tarzı olarak karatay hocayı uygun buluyorum ve uyguluyorum elımden geldıgınce. onceden ıkı saat dahı ac kalamazken su an 8 9 saat hıc acıkmadan duruyorum yanı
Evet canım valla güzel bir beslenme.en önemlisi ben acıkmıyorum uygularkenKaratay diyetini çok uzun sürdürmedim arada bir yeniden dönüp uyguluyorum ama bana da çok faydası olmuştu bir de verdiğim kilo hemen gelmedi.
Kaytarsam bile yine de Karatay'ın bazı tavsiyelerini hala uyguladığım olur.
en mutlu olduğum kısmı da bu işte, yediğim içtiğimden tat alıyorum, diyet eziyet olmuyor :)Evet canım valla güzel bir beslenme.en önemlisi ben acıkmıyorum uygularken
Aynen canım.en mutlu olduğum kısmı da bu işte, yediğim içtiğimden tat alıyorum, diyet eziyet olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?