- 18 Eylül 2015
- 2.047
- 2.540
- 63
Canım spor konusunda fikir istersen verebilirim. Rahatlıkla yapabileceğin sporları söyleyebilirm
süper olur canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım spor konusunda fikir istersen verebilirim. Rahatlıkla yapabileceğin sporları söyleyebilirm
Kızlar bişi soracaktım ya adetlerimiz düzenli değil ya siz yumurtlama dönemlerinizi nasıl hesaplıyorsunuz
Bende ovulasyon testi yapıyorum ama sanki hiç olmuyor ya da ben tutturamadım hiç.2 3 ayda bir adet oluyorumBen bu ay ovulasyon testi kullanıyorum canım ama benim testlere göre yumurtlamadım bu ay hala ve akıntımdan takip ediyorum canım
Aynı benimde canım çift çizgi çıkmadı koyu olarak amam 3 gündür akıntım var bende değerlendiriorum.Bende ovulasyon testi yapıyorum ama sanki hiç olmuyor ya da ben tutturamadım hiç.2 3 ayda bir adet oluyorum
kızlar bende aynı şeyleri yaşıyorum sizinle bakın pes etmek yok kesinlikle sadece diyet yetmiyor ben sıkı spora başlamadan önce yine diyet yapıyordum ama ayda 2 kilo verebildim ancak en son kadın doğumcu bana dedi ki yarım saat oturuyorsan 20 dk hareket et ev topla boz tekrar topla dedi bende öyle yapıyorum geçen hafta cuma 78 dim bugün sabah tartıldım 76 yım yürüyüş yapın kızlar bol bol yürüyün eşimle bile tartıştık bu diyet yüzünden hiçbişey yemiyorsun insana vicdan azabı çektiriyorsun öleceksin açlıktan diyor ama bişekilde ikna etmeye çalışıyorum çünkü dr zayıflaman lazım diyor herşey bebeğimiz için kızlar rahmetli babam hep derdi kızım Allah var herşey var... ne kadar güzel bi söz evet hemen kilo almaya elverişli bir rahatsızlık ama silkelenip kendimize gelicez kızlar pes etmek yokkk rabbime şükürler olsun o herşeyin en iyisini bilir..gönlünüzü ferah tutun
Kesinlikle herşeyin başı spor canım. Spor gözümüzde büyüyor. Bir anda heveslenip bir başlıyoruz ilk günden abartıyoruz. Ertesi gün hamladığımız için yapmıyoruz haliyle spor serüveni başlamadan bitiyor. Bende onlardandım. Sonra ben bu hareket etme işini zevk alabileceğim hareketlerle yapayım dedim. Zumba yaptım,eğlenceli müzikler buldum çılgınca dans ettim. Oryantal açtım oynadım. Eğlene eğlene yaptım. Yorulmadım. Daha sonra leslie yi keşfettim ona başladım. Bu aralar canım sıkkın pek bişi yapmıyorum ama kendime geldiğimde kaldığım yerden devam edeceğim...
Aynen tatlım. Bnde yürüyüşü seviyorum. O kadar yürümeme rağmen ertesi gün çok dinç uyanıyorum. Spor gerçekten çok faydalı...benim yaptığım özellikle yürüyüş canım çok rahatlıyorum yürüyünce...
Çizgiler silik çıkınca yumurtlama oluyor canım ben öyle hatırlıyorumAynı benimde canım çift çizgi çıkmadı koyu olarak amam 3 gündür akıntım var bende değerlendiriorum.
Hoşgeldin tekrar canım o zaman kilo verdin mi peki o zamanSlm kizlar. Iki yil once hergun bu topikteydim. Bu topik sayesinde hala sıklıkla gorustugum cok guzel arkadasliklar edindim. Suan bende kilo vermeye calisiyorum. Hepinize bol sans. Gitsin gobisler gelsin bebisler insalllahhhh
Evet 80 e kadar ciktim bir ara suan 68 kg hedef 59.9 u gormekHoşgeldin tekrar canım o zaman kilo verdin mi peki o zaman
İnşallah canım ben de 60 olsam yeterli.Evet 80 e kadar ciktim bir ara suan 68 kg hedef 59.9 u gormek
Allah bağışlasın canım benim.böyle güzel hikayeler beni çok umutlandırıyor.İnş isteyen herkese nasip olursevgili pkolu kardeşler bir zamanlar bende pkoluydum ancak hemen hemen 1,5 yıldır düzenli adet görüyorum hemde 28 günde bire düştü... pko yaş ilerleyince düzeliyormuş ondan mıdır yoksa ben uzun süre soğan kürü yaptım ondan mı düzeldi bilemedim ... ama şuan yürekten inanıyorum soğan suyu her bünyede nasıl etki yapar bilmiyorum ama benim için süper ilaç oldu denemeyelenlere tavsiye ediyorum....
dr gittiğimde dr kistlerin var çocuk olmaz demişti çookta kafama takmamıştım tek derdim adet olabilmekti henüz hazırda değildim çocuğa ama 21 gün soğan ürünü sabah akşam uyguladım saraçoğlunun dediği gibi hem çook adet oldum o ay hemde o ay hamile kaldımmmm )) önce Rabbimin sayesinde sonra soğan suyunun şifasıyla olduğuna inanıyorum... deneyin lütfen şuan kızım 2,5 yaşında ))) her bu başlığı gördüğümde diyorum ki bi düzenli soğan suyu yapsalar Allahın izniyle belki şifa bulurlar diyorum....