Hadi bakalim hayirlisi..gitsin göbiş gelsin bebiş...benimde adetler düzensiz..ama hallediyoruz isde bi sekilde..4.yıla girdik canım boyum kısa olduğu için çok kilo oluyor haliyle.adetlerim kendimi bildim bileli düzenli değil.kullandığım ilaçlar beni bu hale soktu.Her gittiğim Dr ilaç kullan deyip geçiştirdi.bir baktım 4 senede 12 kilo aldım(
Tabikide canim ne demekk...hosgeldinn..cok bi kilon yok vermen gereken..6 kilocuk ne ki..1..2 ay..sanslisin yani..Bende zayiflamak istiyorum boyum 168 kilom 71 65 e kadar dusmem lazim lytfen benide alin araniza
Wayyy wayyy wayyyy..azmine hayranim aekadssimm..aynen devammm..ahh o spora benedeSpordan geldim persembeye kadar duzenli gitcem insallah cuma kontrolum var ama tatil dolayisiyla iptal mi emin degilm
Bu ay biraz yavas yavas gidiyo kilolar ama olsun azimle devam
Merhaba arkadaşlar ben de pko dan yana sıkıntılıyım her gıttıgım doktor kılo kılo kılo dedı
ama benım kafama dank etmesı yıllarımı aldı dıyet yapmayı göze alamadım ınsulın dırencı yuzunden, maşallah bır dırenıo kendılerı şaştım kaldim.
Diyete başladım çok şükür inat ettim bir ayımı doldurdum. Daha nice aylara inşallah
Aynen tatlım. 1 gram bile versem seviniyorum. Ama o kadar emek harcayıp verdiğim kiloları kolayca almak büyük üzüntü... Hadi destek olalım birbirimize...Kendimi bildim bileli diyet yapıyorumbişey olduğu yok 2 ayda 4 kg veriyorum 1 hafta bayram oluyor dikkat etmiyorum aynısını geri alıyorum dikkat etmediğim de de öyle dünyaları yemiyorum normal insan gibi yiyorum... Bıktım usandım artık bu hastalıktan çok moralim bozuk motivasyona ihtiyacım var
Canım bende de kilo ve pko var bebek istiyorum. Doktor glucophage verdi hem kilo vereceksin hemde hamile kalmana yardımcı dedi. İnsilünüm yuksek benm de. 3Temmuz da 54tü. 5Ağustos da 23 e düştü. önümüzdeki ay doktor cagırdı gidicem şimdi kaçlarda insilünüm bilmiyorum 20nin altlarında oldugu kesinde. Bi doktora git bence glucophage işe yarar buzamana kadar 11 12 kilom gittiMerhaba arkadaşlar ben de pko dan yana sıkıntılıyım her gıttıgım doktor kılo kılo kılo dedı
ama benım kafama dank etmesı yıllarımı aldı dıyet yapmayı göze alamadım ınsulın dırencı yuzunden, maşallah bır dırenıo kendılerı şaştım kaldim.
Diyete başladım çok şükür inat ettim bir ayımı doldurdum. Daha nice aylara inşallah
Aynen tatlım. 1 gram bile versem seviniyorum. Ama o kadar emek harcayıp verdiğim kiloları kolayca almak büyük üzüntü... Hadi destek olalım birbirimize...
Canım bende de kilo ve pko var bebek istiyorum. Doktor glucophage verdi hem kilo vereceksin hemde hamile kalmana yardımcı dedi. İnsilünüm yuksek benm de. 3Temmuz da 54tü. 5Ağustos da 23 e düştü. önümüzdeki ay doktor cagırdı gidicem şimdi kaçlarda insilünüm bilmiyorum 20nin altlarında oldugu kesinde. Bi doktora git bence glucophage işe yarar buzamana kadar 11 12 kilom gitti
Doktora gittin mi hangi şehirdesin kaç kilosun?Bende bebek istiyorum ama bu şekilde hamile kalamamOvulasyon testi yapıyorum çift çizgi çıkmıyor yumurtalayamıyor muyum bilmiyorum
Doktora gittin mi hangi şehirdesin kaç kilosun?
Tamam da zaten cocuk hemen olmaya da bilir. Bence bi yandan kilo ver bi yandan çocuk için uğraş. Doktor bana bu şekilde söyledi. brnce tekrardan doktora git. Glucophage ilacını söyle verirse kilo vermen kolaylaştırır. Bana hem kilo verdirdi. Hem 3aydr adetim düzeldi. Devamında bebek gelir inşallah bi araştır derim ben.Evlenmeden önce gitmiştim en son diaformin verdi yasmin verdi kilo ver dedi canım..
Diyet yapmıyorum canım. Diyet fikrini sevmiyorum o yasak bu yasak dedikçe yasağa olan cazibe artıyor. Mesela misafirlikte tatlı varsa tadımlık alıyorum o kadar. Yoksa yemesem bir iki gün sonra mutlaka dayanamıyorum diye alıyorum dibini getiyorum. Akşam 7-8 den sonra bişi demiyorum. Günde 3 lt su içiyorum. Spor yapıyorum. Akşamları hafif geçiştiriyorum ama kilo vermem az oluyor. Öyle dukan diyeti, isveç diyeti gibi diyetler yapamıyorum. Eğer bir isim verilecek olursa karatay diyetine yakın bir diyet yapıyorum.Siz nasıl diyet yapıyorsunuz.. Ben dukan yapıyordum ama çok saçlarım dökülüyor zaten pko yüzünden dökülüyordu iyice kel kalacağım.. Size uyarım diyetiniz nasıl ?
tşk ederim cnm.Canım bende de kilo ve pko var bebek istiyorum. Doktor glucophage verdi hem kilo vereceksin hemde hamile kalmana yardımcı dedi. İnsilünüm yuksek benm de. 3Temmuz da 54tü. 5Ağustos da 23 e düştü. önümüzdeki ay doktor cagırdı gidicem şimdi kaçlarda insilünüm bilmiyorum 20nin altlarında oldugu kesinde. Bi doktora git bence glucophage işe yarar buzamana kadar 11 12 kilom gitti
tşkler inşallahHadi bakalim hayirlisi..gitsin göbiş gelsin bebiş...benimde adetler düzensiz..ama hallediyoruz isde bi sekilde..
Tabikide canim ne demekk...hosgeldinn..cok bi kilon yok vermen gereken..6 kilocuk ne ki..1..2 ay..sanslisin yani..
Wayyy wayyy wayyyy..azmine hayranim aekadssimm..aynen devammm..ahh o spora benede
Insallah canimm..o inat gicmeden ayn3n devammm
Diyet yapmıyorum canım. Diyet fikrini sevmiyorum o yasak bu yasak dedikçe yasağa olan cazibe artıyor. Mesela misafirlikte tatlı varsa tadımlık alıyorum o kadar. Yoksa yemesem bir iki gün sonra mutlaka dayanamıyorum diye alıyorum dibini getiyorum. Akşam 7-8 den sonra bişi demiyorum. Günde 3 lt su içiyorum. Spor yapıyorum. Akşamları hafif geçiştiriyorum ama kilo vermem az oluyor. Öyle dukan diyeti, isveç diyeti gibi diyetler yapamıyorum. Eğer bir isim verilecek olursa karatay diyetine yakın bir diyet yapıyorum.
Evet doğru elimden geldiğince spor da yapmaya calısıyorm inşallah tedavilerşmşz iyi yönde ilerlertşk ederim cnm.
6 sene önce vermişti o ilaci doktor bende cok ıse yaramadı baş dönmeleri falan yaptı her hormon tedavısınde masallah kılo aldım
Bekarım kilo vererek düzene sokmayı denicem inşallah şimdilik sorun yok aylık düzenli olmaya başladım ki ben 7 ay adet olmadıgımı bılırım.Sadece dıyet degıl spor da ıstıyor bu hastalık ve şeker seviyesi düştükçe adet olma şansın yukselıyor.
aminnnnn hepimizin cnmEvet doğru elimden geldiğince spor da yapmaya calısıyorm inşallah tedavilerşmşz iyi yönde ilerler
Canım spor konusunda fikir istersen verebilirim. Rahatlıkla yapabileceğin sporları söyleyebilirmAslında en iyisini yapıyorsun canım gerçekten öyle yemiyoruz yemiyoruz sonra bırakınca 2 katını alıyoruz... Bende artık başlayacağım spora başka çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?