yok canım benim kullanmıyorum face bile kullanmam ben burası yetiyor yaa 2 günlüğe yazıyorum kafi geliyor duam seninle canım bende tedavi sürecindeyim ilaç vermedi ama bir kaç vitamin takviyesi verdi dr şu sıralar çalışma zamanları inş en hayırlı şekilde nasip eder rabbimmm...isteyen herkeseOda dogruu..haklisinnn...
Cok guzel vermissin aynen devammm...insatagramin varmi..cok guzel diyethesaplari varr..onlarda guzel motive ediyorr..
Aminnnnn...benimde 4. Transfer gerceklesecek..insallah bisi cikmaz ise..yok canım benim kullanmıyorum face bile kullanmam ben burası yetiyor yaa 2 günlüğe yazıyorum kafi geliyor duam seninle canım bende tedavi sürecindeyim ilaç vermedi ama bir kaç vitamin takviyesi verdi dr şu sıralar çalışma zamanları inş en hayırlı şekilde nasip eder rabbimmm...isteyen herkese
Allahın izniyle hiçbişey çıkmaz sen gönlünü ferah tut rabbim herşeyin en hayırlısını versin inşAminnnnn...benimde 4. Transfer gerceklesecek..insallah bisi cikmaz ise..
Oyle dediyse oyle yap..suyu boll ic..ve yesil cay..o etkileyecektirr eminimm..Simdi tartldim 61,1 diyo valla ben bu ay hic kilo veremedm vucut korumaya gecti sanki
Allahtan almiyorum ama vermiyormda yani dr a kontrole gidemedm 30 unu da tatil ettklernden aradm cok vermedysen ayni listeden devam et dedi
Napsam kafam karisti ya neyse hayirlisi
Sagol cnm. Ben Instagramdan hergun yediklerimi paylasiyorum.. Ama burayi da takip etmek istiyorum, ayni kaderi yasayanlarla daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben son zaman diyetime pek uymamaya basladim. Bugun cips yedim mesela, ve 94kg ciktim bugunKendime hemen ceki duzen vermem gerekiyor.
Waww cimmm hamilelik takvimini gordum coook sevindimm.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin nasil gidiyor hamilelik....arkadaşlar ben hem pkolu hemde kilolu bir bayanımm...birlikte aynı tedavi yöntemlerini denerken bi yandanda bizim rahatsızlığımızı aşırı tetikleyen kilolarımızı verebilmek için gerekli motivasyonu belki burada bulabilirizdi ye düşündümm...inşallahh işe yararrr...
evettt...bismillah diyip ilk ben başlayayımmm anlatmayaaa..ben 26 yaşında 4 yıllık evli pko hastası bi bayanımm..çocuk tedavisini evliliğimin ilk yılı 4 ay tedavi gördüm bebek olmadı...şimdi kilocukları verip tedaviye başlamak istiyorumm...
pkodan dolayı kilo..kilodan dolayıda bebek sahibi olamıyorum...103..kiloyla başladım.şuan 82 kiloyum..ama daha vermem gereken kilocuklar varr..ama bütün enerjimi kaybetmiş durumdayımm..burada biçok pkolu arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşıyor ve onlarla ortak bi karar alıp birbirimizi motive etmek amacıyla bu sayfayı açtık..inşallah bizede bizim gibi aynı sorunu yaşayanlarada yardımcı olurr..
peki neler paylaşıcaz burada...pkodan dolayı yaşadığımız sorunları..tedavilerii..ve kilo vermek için yaptığımız herşeiiii...diyet spor..vs..gün içinde yediğimizz..fedakarlık yapıp yemediklerimizzz..yıldığımız anları..çoştuğumuz anları hepsinii...haftada bigün belirleyip ogün kilo bildirimi yaparr ve birbirimizi kamçılarızz...
buranın en büyük amacı..yıldığımız ve motivasyonumuzun bittiğinde birbirimize destek olacak bi alan olmasıı...inşallah niyet ettik sonuç güzel olurr..
Cok sagol canimm...valla bunca seyden sonra..biras stresli...hala rahatlamis degilimm...insan heran korkuyor iyimi..kalbi atiyormu acaba hala diye...rabbime emanet insallah kucagima aldigim gunleride gorurum..Waww cimmm hamilelik takvimini gordum coook sevindimm.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin nasil gidiyor hamilelik....
Iyiyim cok sukur canim kizimi buyutuyorumCok sagol canimm...valla bunca seyden sonra..biras stresli...hala rahatlamis degilimm...insan heran korkuyor iyimi..kalbi atiyormu acaba hala diye...rabbime emanet insallah kucagima aldigim gunleride gorurum..
Sen nasilsinn...
kızlar merhaba ben de polikistik over sendromundan kurtulmak için mide küçültme ameliyatı oldum 7 ay oldu ve 43 kg verdim adetlerim düzene girdi şuan 64 kg dayım boyum 167 şöyle bir 58-60 olayım öyle hamile kalayım diyorum :)
merhaba menekşe,
biraz sürecinden bahseder misin?nasıl oldu..kaç kilo verdin..ben 6 yıllık evliyim..pko yum..yıldım artık..aslında aşırı kilom yok..ama adetlerim düzensiz..tüylenme,insülin direnci vs herşey var..
boyum 177 kilom 93..bir yeri aradım..obez sınıfına girmek için en az 97 olmalıymışım..kendimi tutmasam havada karada o kiloda olurum zaten..benim korkum dileyilim ki bu ameliyatı oldum..ve kilomı verdim..bu kilolaları hamilelikle birlikte tekrar almazmıyım?
bıktım artık..lütfen yazarmısın sürecini....
Merhaba, geçmiş olsun. İnofolic deneyebilirsin, gerçekten düzenli kullanımda çok işe yarıyor, adetleri düzenliyor, yan etkisi de yok bildiğim kadarıyla. Ben 6 aylık düzenli kullanımdan sonra hamile kaldım, 68 kilodan 60 a düşmüştümmerhaba menekşe,
biraz sürecinden bahseder misin?nasıl oldu..kaç kilo verdin..ben 6 yıllık evliyim..pko yum..yıldım artık..aslında aşırı kilom yok..ama adetlerim düzensiz..tüylenme,insülin direnci vs herşey var..
boyum 177 kilom 93..bir yeri aradım..obez sınıfına girmek için en az 97 olmalıymışım..kendimi tutmasam havada karada o kiloda olurum zaten..benim korkum dileyilim ki bu ameliyatı oldum..ve kilomı verdim..bu kilolaları hamilelikle birlikte tekrar almazmıyım?
bıktım artık..lütfen yazarmısın sürecini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?