Benmde karnim fazlaArkadaslar sizlerin de kilo sorunu bolgesel mi benim tum fazlaliklarim karin ve sirt bolgesinde bu da hevesimi cok kiriyor.
etrafımda pko olan kişilere dikkat ediyorum hep aynı bölgelerde kilolar burada da oyle mi diye merak ettimBenmde karnim fazla
İnsAllahetrafımda pko olan kişilere dikkat ediyorum hep aynı bölgelerde kilolar burada da oyle mi diye merak ettim
İnşallah göndeririz bu kiloları
Bir an kendimi gordum dedigin gibiyim adeta yuruyen lolipop.Benim de sirt ve migde cok. Alt yok. Migde cok zor gidyr kizlar mekik sart. Yemesen de mekik cekmedikce gitmiyor. Sirt icin de plates lastigi ile calisiyrm bn. Kol sirt migde yan cali
Benimde midem var eskiden sirtm vardi cok sukur eridi o , sadece midem var ondan sikayetciymBenim de sirt ve migde cok. Alt yok. Migde cok zor gidyr kizlar mekik sart. Yemesen de mekik cekmedikce gitmiyor. Sirt icin de plates lastigi ile calisiyrm bn. Kol sirt migde yan cali
Nasil erittin valla bravoBenimde midem var eskiden sirtm vardi cok sukur eridi o , sadece midem var ondan sikayetciym
Acikcasi sirf sirt hareketi fln yapmadm spor yaptm duzenli genel sporlar ,ama hep dua ettm Allahim sirtm erisin kat kat cikmasin diyeNasil erittin valla bravo
Cnm şükret üst bölgede degıl kılon oyle olunca daha itici gorunuyor. Bisiklet cok guzel eritiyor basenleri öneririm.Kizlar ben bu sabah ayniydimm...
Aslinda haftaortasi 82.5 olmusdum..ama sonra denge sasdi...sinirimi bozmaya basladi artik bu kg...
Bendede bolgesel kilo var..ama benim basenlerde...butun kilom oraya toplanmis sanki..
Bu ara kilo alincada sirtim yaglandi..hissediyorum...
74 e kadar inmisdim yaa...nasil siniroluyorum kendimee...
Aynenn bugun bende dedimki onceden nekadar kiloluymusum nasil farketmemisimm...ben 74 den 83 oldum diyorumda...ben 104 kiloydumm...sonra diyetle 74 e dustumm...Cnm şükret üst bölgede degıl kılon oyle olunca daha itici gorunuyor. Bisiklet cok guzel eritiyor basenleri öneririm.
Gidecek o kilolar merak etme sen motive et kendini
Hevesin kırılmasın kilolu oldugunun farkındasın artık onemli olanda o. Önceleri bi özguvenlıydım kılolarımla . Şimdi zayıflıyorum sokaga cıkmaya utanıyorum ben nasıl şişko şişko gezmişim utanmadan diyorum marketten eve gelene kadar sanki koşu bandında yuruyor gıbı oluyorum bitmiyor o yollar hahahaha
cnm şekerden aburcuburdan ve beyaz ekmekten uzak durarak bunu asabilirsinKizlar pko da diyet yaparkenki kotu durumlar neler mesela benim.elim ayagim titriyor kan sekerim.dusuyor ac duramiyotim pko danmi bu
Gecici bisey olduna sevindim.canim beyaz ekmek cikardim hayatimdan ama tuzlu abur cuburu cikaramiyorumcnm şekerden aburcuburdan ve beyaz ekmekten uzak durarak bunu asabilirsin
diyete ilk başladıgımda birkaç gun migren tarzı baş agrısı cektım insülin direnci yuzunden kan şekerim düştü dediğin gibi ama devam edince hepsi geçti su an vucudum alıştı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?