• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Benim de sirt ve migde cok. Alt yok. Migde cok zor gidyr kizlar mekik sart. Yemesen de mekik cekmedikce gitmiyor. Sirt icin de plates lastigi ile calisiyrm bn. Kol sirt migde yan cali

Benim de sirt ve migde cok. Alt yok. Migde cok zor gidyr kizlar mekik sart. Yemesen de mekik cekmedikce gitmiyor. Sirt icin de plates lastigi ile calisiyrm bn. Kol sirt migde yan cali
Bir an kendimi gordum dedigin gibiyim adeta yuruyen lolipop.
Aynen arkadasim cok inatci sirt mideden daha da inatci yogun caba sarfediyorum. Pilates agirlik strec hareketleri. Bisikleti bile yere oturuyorum arkasindan pedallari elimle ceviriorum cok etkili bakalim insallah kurtulacam bunca yil durarak eziyet etmisim kendime otelenmeye maruz kaldim yillarca artik son !!!!:KK49::KK49::KK49::KK49:

Benimde midem var eskiden sirtm vardi cok sukur eridi o , sadece midem var ondan sikayetciym

Nasil erittin valla bravo :KK9:
Acikcasi sirf sirt hareketi fln yapmadm spor yaptm duzenli genel sporlar ,ama hep dua ettm Allahim sirtm erisin kat kat cikmasin diye Hoppa cok az kaldi sirtm simdi de karin icn duadaym:KK70::KK70: mekikte cekiyrm ama elimden geldgnce

Spordan yana sıkıntılıyim. Tum hareketleri yapsam bacaklarim zayifliyor ki zaten uste gore hayli hayli zayif kaliyor. Ust bolgeye uygun spor bulmakta cok zorlaniorum her videodan hareketleri derledim sirt icin onlari yapiorum :)

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]diyet grubu[/td]
[td]baslangic[/td]
[td]1hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83.5[/td]
[td]83.5[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azogelin[/td]
[td]94[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asya_01[/td]
[td]77[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilaln_oz[/td]
[td]60.9[/td]
[td]60[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td]pinarim[/td]
[td]..[/td]
[td]67.6[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

Kizlar ben bu sabah ayniydimm...

Aslinda haftaortasi 82.5 olmusdum..ama sonra denge sasdi...sinirimi bozmaya basladi artik bu kg...

Bendede bolgesel kilo var..ama benim basenlerde...butun kilom oraya toplanmis sanki..

Bu ara kilo alincada sirtim yaglandi..hissediyorum...

74 e kadar inmisdim yaa...nasil siniroluyorum kendimee...

Kizlar ben bu sabah ayniydimm...

Aslinda haftaortasi 82.5 olmusdum..ama sonra denge sasdi...sinirimi bozmaya basladi artik bu kg...

Bendede bolgesel kilo var..ama benim basenlerde...butun kilom oraya toplanmis sanki..

Bu ara kilo alincada sirtim yaglandi..hissediyorum...

74 e kadar inmisdim yaa...nasil siniroluyorum kendimee...
Cnm şükret üst bölgede degıl kılon oyle olunca daha itici gorunuyor. Bisiklet cok guzel eritiyor basenleri öneririm.
Gidecek o kilolar merak etme sen motive et kendini ;)
Hevesin kırılmasın kilolu oldugunun farkındasın artık onemli olanda o. Önceleri bi özguvenlıydım kılolarımla . Şimdi zayıflıyorum sokaga cıkmaya utanıyorum ben nasıl şişko şişko gezmişim utanmadan diyorum marketten eve gelene kadar sanki koşu bandında yuruyor gıbı oluyorum bitmiyor o yollar hahahaha

Cnm şükret üst bölgede degıl kılon oyle olunca daha itici gorunuyor. Bisiklet cok guzel eritiyor basenleri öneririm.
Gidecek o kilolar merak etme sen motive et kendini :KK66:
Hevesin kırılmasın kilolu oldugunun farkındasın artık onemli olanda o. Önceleri bi özguvenlıydım kılolarımla . Şimdi zayıflıyorum sokaga cıkmaya utanıyorum ben nasıl şişko şişko gezmişim utanmadan diyorum marketten eve gelene kadar sanki koşu bandında yuruyor gıbı oluyorum bitmiyor o yollar hahahaha
Aynenn bugun bende dedimki onceden nekadar kiloluymusum nasil farketmemisimm...ben 74 den 83 oldum diyorumda...ben 104 kiloydumm...sonra diyetle 74 e dustumm...

Yani simdi 83 le kendimi kotu hissediyorum..104 le nasil gezmisimm...

ben hep kiloluydum hala öyleyım gercı :D
Yıllarca tam anlamıyla farketmememizin sebebi biraz farkında olupta kilo veremeyecegını dusunup artık kilolu yaşamayı kabul edip boyun eğmiş olmamızdan kaynaklanıyor.
Bir sürü diyet dene kimini tam yap hoopp verdiğin kiloyu geri al kimini ise yok yahu bu bana yaramaz deyıp 2. gun bırak bu kısır döngü boyle surdu gitti bu da beni tuketti saldım kendımı :D
ŞİMDİ FARKINDAYIM TAMAMEN KORKUDAN DİYETİ BIRAKMAYA BİLE GİRİŞMİYORUM ARTIK KİLOLARIMDAN ÇOK RAHATSIZ OLUYORUM (GÖRSEL OLARAK) BU BÖYLE DEVAM ETMEZ YA ONLAR PES EDECEK YA DA BİZ :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Kizlar bende pkoyum fakat vok sukurki sansli pkolulardan cunku cocugum oldu hamile kaldigimda fazla kilolu degildim cok da zayifda degildim

Kizlar pko da diyet yaparkenki kotu durumlar neler mesela benim.elim ayagim titriyor kan sekerim.dusuyor ac duramiyotim pko danmi bu

Kizlar pko da diyet yaparkenki kotu durumlar neler mesela benim.elim ayagim titriyor kan sekerim.dusuyor ac duramiyotim pko danmi bu
cnm şekerden aburcuburdan ve beyaz ekmekten uzak durarak bunu asabilirsin
diyete ilk başladıgımda birkaç gun migren tarzı baş agrısı cektım insülin direnci yuzunden kan şekerim düştü dediğin gibi ama devam edince hepsi geçti su an vucudum alıştı maşallah

cnm şekerden aburcuburdan ve beyaz ekmekten uzak durarak bunu asabilirsin
diyete ilk başladıgımda birkaç gun migren tarzı baş agrısı cektım insülin direnci yuzunden kan şekerim düştü dediğin gibi ama devam edince hepsi geçti su an vucudum alıştı maşallah
Gecici bisey olduna sevindim.canim beyaz ekmek cikardim hayatimdan ama tuzlu abur cuburu cikaramiyorum

olur inşallah zamanla ;)
Şeker düşmelerin devam ederse azaltma yoluna gidebilirsin hiç bırakamıyorsan. Çikolatayı bitter tuketebilirsin mesela kendince çözümler üretebilirsin bunun gibi

selam kizlar bende pkoyum ;( hemde ilacsiz regl bile olamayan pko.benim gbi olup hamile kalanlar war miiiiiiiiiiiii??????????

Back