Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

slm kızlar iyi akşamlar herkese bugünkü menümü paylaşayım hemen
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kb peynir
4 zeytin
yarım domates salatalık
yeşilçay

öğlen
2 parça balık
salata

ara
çay
1 yeşil elma

akşam
4 yk kabak
3 yk menemen
3 yk yoğurt
salata

dahada yatana kadar bişey yemem ikindide canım atıştırmalık bişeyler çekmedi değil zabdettim kendimi kızlar tv açtım izlediğim sırada şeytanlar dürttü durdu ama kırdım dürten parmaklarını öyle böyle derken geçti neyse sonra sizler naptınız

Merhabalar ,
Bende bir kilo verme seruvenndeym ve pkoluym 21 yasinda bekarm benm adetlerde duzenszlk vardi temmuz sonunda 66,2 kilo idim diyetisyene gitme karari aldm su an 60,8 im diyetisyene gttkten 5 gun sonra adet oldum bu zamana kadar duzenli bi sekilde devam etti Allah bozmasn İnsAllah hep boyle gider kadin dogumcuya da kontrole gidicem ilk musait zamanda nolms son durum neyms

Diyetisyenm vucut yagnin %5 ini ver duzenli adet olmaya baslarsn demisti dr da vucut kitle endeksin 21 olursa duzene girer demsti 50 kilo olana kadar devam edicek bir seruvenm var olmam gereken kilom oymus

Bir zamanlar 52 kilo idim zaten ergenlikle ile gelen yanls beslenme bicimi yuzunden boyle olmustm ama su an durumu farkindaym ve bilinclendm

Merhaba, Bende de PKO var. 5 ay dogum kontrol hapi (yasmin)kullandim sonra biraktim. Simdi tekrar kullanmaya basladim. 6 hafta oldu . Bir de ayrica Metformin/glifor kullanmaya basladim. Henus 6 gun oldu. Son 2 gun midem cok bulandi. Gunde 2 defa 500 mg kullaniyorum.

Boyum 1.73. Kilom 1. augustosta 99du. Simdi 93 kiloya dusmeyi basardim. Ama cok yavas gidiyor.

Cildim bozuk degil ama tuylenme sorunum var. Yasmin kullanmaya baslamadan önce adetlerim duzensizdi. En fazla 65 gun araliklarla oldu...

Kilo vermeyi cok istiyorum, umarim basarabilirim , yolum uzun...

Canim super listen..harikasin aynen boyle devam et..bi diyetisyene gidiyormusun kendi listenmii...

Acizane bikac bisi dicemm..karbonhidrat almamissin pek..saglikli karbonitratlarada ihtiyacimiz vvar...

Kahvaltidan sinra 1 meyve yiyebilirsin..ara ogun olarak..veya 6.7 badem..veya findik...ve aksam tv karsisinda aclik geldiginde tarcinli sut seviyorsan oda harikaa...sabaha sekerinide dengeler...

Suan bile kilonn harikaa..ama ideali 50 ise..basarilar diliyorumm..ve ek olarak kesinlikle glukofen almalisin..pko lularin en iyi arkadasi...kilo vermenede katkisi placakdir..kadindogun druna soylersen o sana yazar zaten...

Aynen devam ..guzel vermissin..in 83 ler...73 lerde olsunn...yavas gidiyor demissin yazdiklarinida paylasirsann eksik veya yanlislar varsa birbirimize yardimci olabiliriz....

Kizlar ozaman son karar ne hangi gunu tarti gunu istersiniz...cuma mi ?? Pazartesimi....??

Ben liste hazirlicam...her tarti gunu sabah ac karnina wc sonrasi tartilip buraya yazicaz ve ben listelicem..1. Olani kutlarizz...

Kendi listem canım

tarçınlı sütü de denicem canımm

bence cuma olması iyi olur canım ama ortak karara uyarım kızlar hadi hepbirlikte kurtulalım bu kilolardan da biz önlemimizi alıp tevekkül edelim rabbim herşeyin en iyisini biliyor zaten

herkese merhaba kızlar bugünkü menümü paylaşayım hemen

sabah
1 kk peynir yarım domates
yarım salatalık
4 zeytin

ara
1 türk kahvesi

öğlen
salata
1 közlenmiş patlıcan
4 yk yoğurt
1 yumurta

ara
1 yeşil çay
1 mandalina

akşam
4 yemek kaşığı ile kızarmış et
salata
1 közlenmiş patlıcan(çokk severimm)
yarım turp

1 saat yürüyüş

bugünkü menüm buydu kızlar ama itiraf etmeliyim ki diyetin zorladığı günlerden bir tanesiydi ama kaçamak sıfır yenilmedim yani yatana kadar da bişey yemem zaten sizler ne alemdesiniz ben 5 kilo vermeyene kadar kaçamak yasakladım kendime sizide zorlamıyormu arada

Canim normaldir baya az yemissin acikmissindir...bak aralarda meyveyle veya meyveden 5 dk sonra 1 kase yogurt yada ayran icersen oda tok tutar...

Ve hic ekmek yemiyorsun..1 dilim yiyebilirsin veya onun yerine corba...

Benimde eccuk karisık bi gundu sabah dr daydim ve uzadi...kahvalti gecikti..

Oglen bi kase yogurt icinde firinda pismis dilim patlican vardi onlari kattim..

2 dilim ekmekle yedim..

3 petibor biskuvi yedimm...

5 gibi ... bulgur pilavi yedim..accikda tursu...

Simdide esimle cacik..2 parca tursu..cook cok azda kurufasulye..2 kasik anca...

Bu saatten sonra 1 elma..ve kahve icerim..bide cay icerim..

Canim normaldir baya az yemissin acikmissindir...bak aralarda meyveyle veya meyveden 5 dk sonra 1 kase yogurt yada ayran icersen oda tok tutar...

Ve hic ekmek yemiyorsun..1 dilim yiyebilirsin veya onun yerine corba...
canım bilmiyorum da hiç karbonhidrat tüketmek istemiyorum özellikle ekmek ödem yapıyor hemen o yüzden birde bir an önce vermek istiyorum nefret ettim artık kilodan 78 kiloyum daha öncede 87 lerdeydim önüme hep kilo sorunu çıkıyor ne sağlık problemi olsa dr direk kilo diyor hani derler ya canıma tak etti evet gerçekten canıma tak etti bebeğim olsun çok istiyorum herşey onun için

canım sanki karbonhidrat ağırlıklı olmuş bira pilav ve bisküvi ama telafisini sonra yaparsan o ayrı tabi

bu hafta cok dikkaet edemedm sinav haftamdı ama düzenimi hemen ele alıcam önümüzdeki hafta cok bosluğum var sırf spora gidicem acıgı kaptcam

Sagol cnm. Ben Instagramdan hergun yediklerimi paylasiyorum.. Ama burayi da takip etmek istiyorum, ayni kaderi yasayanlarla daha iyi olur diye dusunuyorum. Ben son zaman diyetime pek uymamaya basladim. Bugun cips yedim mesela, ve 94kg ciktim bugun Kendime hemen ceki duzen vermem gerekiyor.

Ne kadarlik evlisinn ...?? 0 karbonhidrat da yavaslati kilo vermeni...sen dengelersin daha once vermissin..ayda en fazla 5 versek yeter..4 de guzel...

canım sanki karbonhidrat ağırlıklı olmuş bira pilav ve bisküvi ama telafisini sonra yaparsan o ayrı tabi

Evet haklisin...bulgur pilavi yesil mercimekliydi..ve kuru fasulye..cacikla dengelim dedimde...daha dikkat etmeliyimm..

bu hafta cok dikkaet edemedm sinav haftamdı ama düzenimi hemen ele alıcam önümüzdeki hafta cok bosluğum var sırf spora gidicem acıgı kaptcam

Hadi bakalimm...bu cuma hepimiz bildirim yapalim ozamann...haftaya cuma neler degisecek bakalimmm..

Iyi yapiyorsun canim..bende instagramdada devam et..ben uzun zamandir instagramdaki diyet hesabina takilmiyorumm..orasida guzel motive ediyor aslinda...

Kizlar bugun dr daydim...4. Tup bebek tedavime basladikk...dualarinizda benide unutmayinn...

3 yıllık evliyim ben canım tartı günü belirlediniz mi ben yarın tartılacam da...ayda en az 5 vermek istiyorum bende en az olmalı ama

Kizlar bugun dr daydim...4. Tup bebek tedavime basladikk...dualarinizda benide unutmayinn...

canım benim rabbim gönlüne göre versin namazda da hep duamda olacaksın senin durumun ne peki po da

kızlar aranızda inofolic kullanan varmı

canım benim rabbim gönlüne göre versin namazda da hep duamda olacaksın senin durumun ne peki po da

Bizde sorun pko....baska gorunen bisi yok..

Ve en buyugude nasip...nasibe gayret ediyoruz isde..

Ben kullaniyorum infolik..hemde uzun zamandir..vi tur vitamin..yumurtalari daha kaliteli hale getiriyir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…