Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar ozaman yarin herkez kilosunu bildirsin liste yapayimm...
Harikasinn yaaa...masallahh...hayalimde bile dusunemiyorum kendimi okadar...ben bugün tartılmıstım 60,9 cıktım ama yine tartılırm istersen
Allah sana da nasip etsin İnşAllahHarikasinn yaaa...masallahh...hayalimde bile dusunemiyorum kendimi okadar...
Kizlar ozaman yarin herkez kilosunu bildirsin liste yapayimm...
Slm kızlar bende aranıza gelebilir miyim ben pko ve obez kategorisindeyim.ve çocuğum olmuyor
Hoşbuldum canım.kilom 68 şu an.Kilo vermem gerekiyor çünkü Dr kilo verirsem doğal yolla hamile kalabileceğimi söylediHosgeldin canimm...tabikide gelebilirsin..amacimiz pkolu ve kilolarin birbirine destek olmasi...
Bugun basladik hemen kilo bildirimini yap..her cuma sabah ac ve wc sonrasi tartilip bildirim yapicaz....
Gitsin gobusler gelsin bebisler...buda sloganimiz :) :)
Hoşbuldum canım.kilom 68 şu an.Kilo vermem gerekiyor çünkü Dr kilo verirsem doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi
4.yıla girdik canım boyum kısa olduğu için çok kilo oluyor haliyle.adetlerim kendimi bildim bileli düzenli değil.kullandığım ilaçlar beni bu hale soktu.Her gittiğim Dr ilaç kullan deyip geçiştirdi.bir baktım 4 senede 12 kilo aldım (Tübee tübee...sen 68 kiloyami obez katogorisi dedinn...ee kuzumm ben neyim o zamann.. :) sen obez görmemissinn...
Ne kadarlik evlisin...adetlerin düzenlimidir...??
4.yıla girdik canım boyum kısa olduğu için çok kilo oluyor haliyle.adetlerim kendimi bildim bileli düzenli değil.kullandığım ilaçlar beni bu hale soktu.Her gittiğim Dr ilaç kullan deyip geçiştirdi.bir baktım 4 senede 12 kilo aldım (
Evet canım öyle.ben evlenmeden önce de hep ilaçla regl oluyordum.evlenince de bir düzelme olmadı.canım benim de bu son gittiğim dr sadece inofolic verdi hormon yüklemek istemiyorum dedi haklı buldum bende çok kaç çeşit hormon yüklüyorrlar sonra da insanlara diyorlar ki zayıflaman lazım bazı dr lara da güven olmuyor bi çok tanıdığım kişiler var yani bu konuda zorlanan
Evet canım öyle.ben evlenmeden önce de hep ilaçla regl oluyordum.evlenince de bir düzelme olmadı.
Aynen öyle canım inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda bizlerde hamile kalırızolacak inş canım hayırlısıyla rabbim neylerse güzel eyler biz tedbirimizi alıp rabbime bırakalım umut edicez rabbimizden isticez
Bende zayiflamak istiyorum boyum 168 kilom 71 65 e kadar dusmem lazim lytfen benide alin araniza
Devam canım devam olsun gider elbetSpordan geldim persembeye kadar duzenli gitcem insallah cuma kontrolum var ama tatil dolayisiyla iptal mi emin degilm
Bu ay biraz yavas yavas gidiyo kilolar ama olsun azimle devam