Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kizlar ozaman yarin herkez kilosunu bildirsin liste yapayimm...

Kizlar ozaman yarin herkez kilosunu bildirsin liste yapayimm...

inofoliği geçen hafta cuma kullanmaya başladım 1 hafta oldu akıntım oluyor son 2 gündür ona bağlı bişey mi acaba diye merak ettim

sabah tartıldım geçen cuma 78
bugün 77
fark 1
ama ben hiç memnun değilim bu durumdan

[table="width: 300, class: grid"]
[tr]
[td][/td]
[td]diyet grubu[/td]
[td]baslangic[/td]
[td]1hafta[/td]
[td]2.hafta[/td]
[td]3.hafta[/td]
[td]4.hafta[/td]
[td]ay sonu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]waw[/td]
[td]83.5[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azogelin[/td]
[td]94[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asya_01[/td]
[td]77[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hilaln_oz[/td]
[td]60.9[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[td].[/td][td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td][td][/td]
[/tr]

[/table]

Slm kızlar bende aranıza gelebilir miyim ben pko ve obez kategorisindeyim.ve çocuğum olmuyor

Slm kızlar bende aranıza gelebilir miyim ben pko ve obez kategorisindeyim.ve çocuğum olmuyor

Hosgeldin canimm...tabikide gelebilirsin..amacimiz pkolu ve kilolarin birbirine destek olmasi...

Bugun basladik hemen kilo bildirimini yap..her cuma sabah ac ve wc sonrasi tartilip bildirim yapicaz....

Gitsin gobusler gelsin bebisler...buda sloganimiz :) :)

Hoşbuldum canım.kilom 68 şu an.Kilo vermem gerekiyor çünkü Dr kilo verirsem doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi

kızlar bende bugünkü menümü paylaşayımm
sabah
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
yarım salatalık
yeşil çay

ara
3 badem

öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
salata

ara
1 yeşil çay

akşam
4 yk kabak
3 yk yoğurt

40 dk yürüyüş
yatana kadar bişey yemem daha kızlar bugün hem ev temizliği dip bucak yaptım hem spor baya yoruldum

Reactions: WAW
Hoşbuldum canım.kilom 68 şu an.Kilo vermem gerekiyor çünkü Dr kilo verirsem doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi

Tübee tübee...sen 68 kiloyami obez katogorisi dedinn...ee kuzumm ben neyim o zamann.. :) sen obez görmemissinn...

Ne kadarlik evlisin...adetlerin düzenlimidir...??

Tübee tübee...sen 68 kiloyami obez katogorisi dedinn...ee kuzumm ben neyim o zamann.. :) sen obez görmemissinn...

Ne kadarlik evlisin...adetlerin düzenlimidir...??
4.yıla girdik canım boyum kısa olduğu için çok kilo oluyor haliyle.adetlerim kendimi bildim bileli düzenli değil.kullandığım ilaçlar beni bu hale soktu.Her gittiğim Dr ilaç kullan deyip geçiştirdi.bir baktım 4 senede 12 kilo aldım (

canım benim de bu son gittiğim dr sadece inofolic verdi hormon yüklemek istemiyorum dedi haklı buldum bende çok kaç çeşit hormon yüklüyorrlar sonra da insanlara diyorlar ki zayıflaman lazım bazı dr lara da güven olmuyor bi çok tanıdığım kişiler var yani bu konuda zorlanan

Evet canım öyle.ben evlenmeden önce de hep ilaçla regl oluyordum.evlenince de bir düzelme olmadı.

Evet canım öyle.ben evlenmeden önce de hep ilaçla regl oluyordum.evlenince de bir düzelme olmadı.

olacak inş canım hayırlısıyla rabbim neylerse güzel eyler biz tedbirimizi alıp rabbime bırakalım umut edicez rabbimizden isticez

olacak inş canım hayırlısıyla rabbim neylerse güzel eyler biz tedbirimizi alıp rabbime bırakalım umut edicez rabbimizden isticez
Aynen öyle canım inşallah hayırlısı ile en kısa zamanda bizlerde hamile kalırız

Bende zayiflamak istiyorum boyum 168 kilom 71 65 e kadar dusmem lazim lytfen benide alin araniza

Spordan geldim persembeye kadar duzenli gitcem insallah cuma kontrolum var ama tatil dolayisiyla iptal mi emin degilm

Bu ay biraz yavas yavas gidiyo kilolar ama olsun azimle devam

Spordan geldim persembeye kadar duzenli gitcem insallah cuma kontrolum var ama tatil dolayisiyla iptal mi emin degilm

Bu ay biraz yavas yavas gidiyo kilolar ama olsun azimle devam
Devam canım devam olsun gider elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…